Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Döntetlen a finnekkel Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 03.

ImageA magyar jégkorong-válogatott felkészülési mérkőzésen óriási bravúrt vitt véghez: 3-3-as döntetlent ért el Finnországgal, majd a büntetőpárbajt is megnyerte. - A Papp László Sportaréna lelátói zsúfolásig megteltek a Finnország elleni mérkőzésre. A találkozót megelőzően ifj. Ocskay Gáborra emlékeztek a játékosok, szakvezetők és a szurkolók is, a csatár halála egyszerűen feldolgozhatatlan. De muszáj volt játszani, játszani Csicsóért is.

Tovább...
 
Hihetetlen izgalmak az EBEL döntőjében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. április 02.

ImageValódi finálé: a Klagenfurt az utóbbi két mérkőzését megnyerve összesítésben visszavette a vezetést a Salzburgtól az EBEL döntőjében, miután Schneiderék a legutóbbi játéknapon 3-0-ra győztek, s ezzel egy lépésre vannak a bajnoki címtől. - Akár már ma befejeződhet az osztrák jégkorong bajnokság 2008-2009-es szezonja, hiszen az alapszakaszban elsőként végzett KAC összesítésben 3-2-re vezet a címvédő Salzburg ellen.

Tovább...
 
Fegyelmi eljárás Andics ellen? Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. április 01.

ImageA győriek ügyvezetője, Klement Tibor kirívó sportszerűtlenségre hivatkozva fegyelmi eljárást kezdeményezett a hátvéd ellen - adta hírül az ETO honlapja. Hogy valóban meg is indul-e az eljárás, arról az MLSZ fegyelmi bizottsága dönt majd. De nézzük a tényeket. - Tény, hogy a vasárnapi Ligakupa mérkőzésen a vendégek 24 éves észt légiósa, Jarmo Ahjupera összeütközött Marko Andiccsal. Előbbi súlyos sérülést szenvedett, s még aznap este megműtötték a székesfehérvári kórházban.

Tovább...
 
Gólzáporos búcsú az alapszakasztól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. április 01.

ImageBár a legfontosabb kérdés már eldőlt – azaz a Békéscsaba-FTC mérkőzésen született döntetlen azt jelentette, hogy a Fehérép Alcoa FKC nem jutott a felsőházba -, az alapszakasz utolsó fordulójában a fehérváriak tizenhat-gólos győzelmet arattak a Vasassal szemben, és ahogy a tavaszi szezon valamennyi hazai meccsén, ezúttal is kiszolgálták a közönségüket. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások Ocskay Gábor temetésének idején Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 31.

ImageVárhatóan hatalmas tömeg kíséri majd el utolsó útjára a tragikus hirtelenséggel elhunyt székesfehérvári élsportolót, ifj. Ocskay Gábort. A 187-szeres válogatott sportoló holnap délutáni temetése miatt már ma reggel nagyon sokan érkeztek Székesfehérvárra hazánk minden részéből, ezért a Székesfehérvári Rendőrkapitányság a ravatalozási ceremónia és a temetés időtartalma alatt az alábbi forgalmi korlátozásokat vezeti be:

Tovább...
 
Berzi Sándor levele Klement Tibornak Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2009. március 31.

ImageA két nappal ezelőtti, sajnálatos eset kapcsán - amelynek során Jarmo Ahjupera kettős szárkapoccsonttörést szenvedett - Horváth Gábor, a klub sportigazgatójának asszisztense meglátogatta a kórházban az észt játékost, az Fehérvár FC ügyvezetője, Berzi Sándor pedig az alábbi levelet juttatta el a Győri ETO vezetésének:

Tovább...
 
A fehérvári rugby csapat legyőzte a nagy riválist Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 30.

ImageAz Esztergomi Vitézek kiváló csapatát fogadta a hétvégén az FRC. A bajnoki mérkőzést a Köfém rugby pályán rendezték meg Sujogán Károly vezetésével. A mérkőzés 5. percében Szabó Gergő csapatkapitány céljával már 5 - 0 ra vezetett a fehérvári csapat, majd a 35. percben az Esztergom egy 5 pontos céllal + 2 pontos jutalomrúgással megszerezte a vezetést. Ekkor bekeményítettek az FRC játékosai is, és az utolsó négy percben Fí Dávid 5 pontos céljával és Szabó Gergő 2 pontos jutalomrúgásával 12-7-re legyőzték a nagy riválist.

Tovább...
 
Hetedik lett az Albacomp U18-as csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 30.

ImageHetedik helyen végzett az Alacomp U18-as csapata a Törökbálinton megrendezett U18-as fiú döntőben. A négy napon át tartó mérkőzés-sorozaton a fehérvári fiúk a bajai, a kecskeméti és a debreceni sportolókkal egy csoportban léptek fel. Eredmények: Univer Kecskemét - Albacomp 78-70, Albacomp - Bajai Bácska FKE 68-81, Debreceni SI - Albacomp 76-52, Elite Basket - Albacomp 88-85. Albacomp - Bajai Bácska FKE (Mérkőzés a 7. helyért) 84-72 (17-23, 21-7, 26-20, 20-22) Madár 24/3, Debrődy 10, Rémai 10, Somogyfoki 13, Veszter 6 Cs: Rapali 6, Dreifinger 11, Kardos 4 Edző: Matus Gábor. A csapat legjobbja, Somogyfoki Szabolcs különdíjat kapott.

 
Az FC Fehérvár ismét győzelmet aratott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 30.

ImageA Győri ETO FC-t kapta ellenfeléül tegnap az FC Fehérvár a labdarúgó Ligakupa elődöntőjében. A mérkőzésre a Sóstói Stadionban került sor. Részletek: FC Fehérvár – Győri ETO FC 2-0 (0-0) Sóstói Stadion, 200 néző Vezette: Bede (Szpisják, Albert) FCF: Sebők – Lázár, Radovic, Horváth, Andic (Mohl, 77.) – Nagy D. (Kulcsár a szünetben), Elek, Farkas, Szakály (Tkachuk, 95.) – Vujovic (Karadzic, 89.), Alves. Vezetőedző: Varga István Győr: Molnár – Völgyi, Stanisic, Supic, Bank – Berde (Józsi, 57.), Bicak (Aleksidze, 62.), Dorogi, Jäkl, Kiss (Neziri, 62.) – Ahjupera (Brnovic, 69.). Vezetőedző: Dragoljub Bekvalac Gól: Radovic (54.), Alves (80.) Sárga lap: 3-6 Piros lap: Supic (75.) Szögletarány: 10-4

 
Április elsején temetik ifj. Ocskay Gábort Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 29.

ImageA Fehérvári Jégcsarnokban felállított ravatal előtt róhatják le tiszteletüket ifj. Ocskay Gábor barátai, rajongói április elsején (szerdán). A 187-szeres válogatott sportolóról 13 órától emlékeznek meg ehelyütt, majd utolsó útjára kísérik. Temetése 15:30-kor kezdődik a Béla Úti Temetőben.

 
Győzött Csepelen az FCF II Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2009. március 29.

ImageVégre jó játék, végre győzelem! Második csapatunk a tavasz első idegenbeli mérkőzésén, 2-0-ás győzelmet aratott a Duna-csoport középmezőnyében tanyázó Csepel ellen. Külön öröm, hogy a Bekő Balázs által dirigált FCF II-ben sok utánpótlás-játékosunk kapott bizalmat, és állt helyt. A Vidi mindkét gólját a brazil Alison Silva szerezte, a második félidőben. Bekő Balázs csapata a Csepel ellen: Halasi – Kovács P., Buljubasic, Vadász, Szolnok – Jung (Pál), Kocsis, Romero, Czinger (Rauf R.) – Jámbor (Pribék), Alison.

 
<< Első < Előző 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6755 - 6765 / 7439