Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Április elsején temetik ifj. Ocskay Gábort Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 29.

ImageA Fehérvári Jégcsarnokban felállított ravatal előtt róhatják le tiszteletüket ifj. Ocskay Gábor barátai, rajongói április elsején (szerdán). A 187-szeres válogatott sportolóról 13 órától emlékeznek meg ehelyütt, majd utolsó útjára kísérik. Temetése 15:30-kor kezdődik a Béla Úti Temetőben.

 
Győzött Csepelen az FCF II Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2009. március 29.

ImageVégre jó játék, végre győzelem! Második csapatunk a tavasz első idegenbeli mérkőzésén, 2-0-ás győzelmet aratott a Duna-csoport középmezőnyében tanyázó Csepel ellen. Külön öröm, hogy a Bekő Balázs által dirigált FCF II-ben sok utánpótlás-játékosunk kapott bizalmat, és állt helyt. A Vidi mindkét gólját a brazil Alison Silva szerezte, a második félidőben. Bekő Balázs csapata a Csepel ellen: Halasi – Kovács P., Buljubasic, Vadász, Szolnok – Jung (Pál), Kocsis, Romero, Czinger (Rauf R.) – Jámbor (Pribék), Alison.

 
U18-as döntő Törökbálinton Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 28.

ImageMár javában tart a négynapos U18-as fiú döntő Törökbálinton, amelyben az Albacomp Matus Gábor-vezette U18-as kosárlabda-csapata is érdekelt. A fehérvári fiúk a bajai, a kecskeméti és a debreceni sportolókkal egy csoportban lépnek pályára. A részletes program alább olvasható.

Tovább...
 
Ifj. Ocskay Gábor  róla nevezik el a Jégcsarnokot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 27.

ImagePosztumusz díszpolgári címet adományozott a székesfehérvári közgyűlés a tragikus hirtelenséggel elhunyt ifj. Ocskay Gábornak. Az Alba Volán SC kezdeményezésére napirendre került annak kérdése is, hogy az élsportoló nevét vegye fel a Jégcsarnok. A képviselők a javaslatot pozitívan fogadták, s szavazatukkal támogatták. Az Alba Volán SC (és a Magyar Jégkorong Szövetség) pedig arról döntött, hogy visszavonultatja a hokis 19-es mezét.

 
Az ETO lesz a Vidi ellenfele Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 27.

ImageÚjpestre látogatott a Győr tegnap este a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján. A csapat 3:2-re megnyerte az első meccset, majd az újbóli összecsapáson 2:1-re győzött, így bejutott a legjobb négy közé. A Vidi ellenfele ezért legközelebb a Győri ETO lesz. A kétmeccses viadal vasárnap, 17:30-kor kezdődik Székesfehérváron, a Sóstói Stadionban.

Tovább...
 
Orbán Viktor levele az Ocskay családnak Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz   
2009. március 26.

ImageTisztelt Gyászoló Család! Nem is olyan régen még vágyakozó áhítattal néztük a világ jéghoki sportjának krémjét, a korong-bűvészet magasiskoláját. Világbajnokságok és téli olimpiák sora zajlott a szemünk előtt és a reményeinktől nagyon távol. Csak bámultuk a gyors orosz passzokat, a finn lelkesedést, a svéd gólvágókat, a cseh kapusokat. Csalódottan legyintettünk, hogy ez egy olyan világ, ahová nem nyerhetünk bebocsátást, nekünk ilyen sosem lesz. Mert kevés a tehetség, kevés az akarat, kevés a lehetőség.

Tovább...
 
Bejutott a Ligakupa döntőjébe a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 26.

ImageLegyőzte a Diósgyőri VTK-t az FC Fehérvár tegnap este. Fiaink egy góllal (Horváth Gábornak köszönhetően) verték meg a vendég csapatot. Részletek: FC FEHÉRVÁR–DIÓSGYŐRI VTK 1–0 (0–0) Székesfehérvár, 150 néző Vezette: Németh Á. (Kovács Z., Huszár) FC Fehérvár: Filipovics – Lázár, Koller, Horváth G., Andic – Nagy D., Farkas B., Mohl, Szakály D. – Alves, Vujovics. Vezetőedző: Varga István, Diósgyőri VTK: Vojinovics – Bokros, Bogunovics, Milicsics, Gohér – Viskovics, Búrány – Szélpál, Lippai, Honma – Szabó V. Vezetőedző: Gálhidi György

Tovább...
 
Vereség Pakson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 26.

ImageSúlyos vereséget szenvedett az Albacomp kosárlabda-csapata Pakson. Fiaink a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 23. fordulójában buktak egy nagyot: a paksi Nick Williams 28 pontot dobott – ami igencsak meghatározta a végeredményt: az ASE 85-58-ra megverte a fehérváriakat. S mivel már csak három forduló van hátra a rájátszásig, minden veszteség egyre súlyosabb lelki terheket ró a játékosokra.

 
Elhunyt ifj. Ocskay Gábor Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 25.

ImageAz Alba Volán SC mély megrendüléssel tudatja, hogy 2009. március 25.-ére virradóra, életének 34. esztendejében tragikus hirtelenséggel elhunyt ifj. Ocskay Gábor, a csapat és a magyar jégkorong-válogatott emblematikus alakja.

Tovább...
 
Rugby - női, férfi Interliga II. forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 24.

ImageZágrábban került megrendezésre a női, férfi Interliga II. fordulója. - Az első mérkőzést az FRC lányai a nagy riválissal, a Mladost Zágráb csapatával vívták. A meccs jól kezdődött, Pap Helga áttörését követően Gyolcsos Máriának sikerült a célterületre juttatnia a labdát (5 pont), amit Pap Helga (2 pont) berúgott. Ezt követően az ellenfél kihasználta a fehérvári tolongás lassúságát, és háromszor sikeresen bevette az „ellenséges” célterületet. Végeredmény: 19. – 7. a Horvát csapatnak.

Tovább...
 
Kölyökcsapat: ezüstérem Csíkszeredából Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 24.

ImageNem sikerült a bravúr: az Alba Volán kölyökcsapata a döntő második mérkőzésén is kiválóan játszott az SC Csíkszereda otthonában, ám a hazaiak végül 5-3-ra győztek, s ezzel megnyerték a bajnokságot.

Tovább...
 
<< Első < Előző 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6766 - 6776 / 7441