Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
ZALAKERÁMIA ZTE KK - ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 18.

ImageZalaegerszegen játszik ma bajnoki mérkőzést az Albacomp kosárlabda-csapata. Az összecsapás 18:30-kor kezdődik. A meccsre a helyszínen lehet jegyet vásárolni 16 órától.

 
Jobbszélsőt igazolt a Fehérép Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. március 17.

ImageAz NBI utolsó átigazolási napján a Fehérép Alcoa FKC leszerződtette a Dunaferr NK csapatától a balkezes Azari Fruzsinát. A tizenkilenc éves jobbszélső így már a szombati, Budapest Bank FTC elleni bajnokin Sótonyi László rendelkezésére állhatott, és segíthetett kitölteni a Kovács Angéla betegsége és Varga Katalin sérülési nyomán a fehérváriaknál ezen a poszton kialakult űrt.

Tovább...
 
"A szurkolók kritikáját megértem és elfogadom" Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 17.

ImageA szombati, újabb kellemetlen vereséget követően a Fehérvár FC klubigazgatója, dr. Mezey György röviden így nyilatkozott: - "A szurkolók kritikáját megértem és elfogadom. Magam sem tudok azonosulni azzal, ami Kecskeméten a pályán történt. Nem vagyok elégedett sem a csapat moráljával, sem pedig a futball teljesítményükkel. Az egyesület vezetése felé elszámolási kötelezettséggel tartozunk, aminek a szezon végén természetesen eleget teszünk."

Tovább...
 
A Rugby Kupa eredményei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 16.

ImageSzékesfehérváron, a Köfém pályán rendezték meg a hétvégén a Rugby Kupát, amelyen a helyi sportolók igen szépen szerepeltek. Az eredmények röviden: Női bajnoki: FRC - Battai Jegesmedvék. 28.- 5., Férfi torna: Fehérvár Rugby Club.- Velencei Kék Cápák 22. – 10. A mérkőzésekről szóló részletes beszámolókat alább olvashatják el.

Tovább...
 
Nehéz szülés volt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 16.

ImageAz Alba Volán két harmadon át gyengén játszott, de az erőnléti különbség ismét kijött a harmadik harmadra, így végeredményben nagy gólkülönbségű győzelmet aratott a bajnoki címvédő. - Nemzeti ünnepünk alkalmából látványos, kokárdát formázó élőképpel fogadta a pályára lépő csapatokat az újpesti szurkolótábor, a jó hangulathoz a vendégszektort megtöltő fehérvári drukkerek is hozzátették a magukét. Így minden adott volt egy kiváló mérkőzéshez.

Tovább...
 
A nagy feltámadás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 16.

ImageTragikus első negyedóra – a szünet után viszont örömjáték. A Fehérép Alcoa FKC a 15. percben szerezte a második gólját a Budapest Bank FTC elleni rangadón, de a félidőre már egy gólra megközelítette a riválisát. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - A második játékrészt 10-3-mal nyitották a hazaiak, és a kialakult hatgólos előnyt a meccs végéig tartani tudták.

Tovább...
 
NB III: Háromgólos győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 16.

ImageVégre győzelem! NB III-as csapatunk kiköszörülte a múltheti csorbát, és magabiztos játékkal, simán legyőzte a Sárisápot. Aki kilátogatott a Sóstói Stadionba, a szemét törölgette a csapat kivonulásánál, hiszen az első csapat két - eltiltott - ásza, Horváth Gábor és Farkas Balázs is a fakót erősítette. De, vitathatatlan klasszisuk mellett is egyértelmű, a Vidi nem csak ezért játszott az első pillanattól fölényben.

Tovább...
 
Fájó vereséget szenvedtünk Kecskeméten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 15.
ImageÚjabb vereséget könyvelhetünk el: csak az utolsó percben sikerült szépíteni Vujovics révén a kecskeméti Széktói Stadionban játszott mérkőzésen. Az első félidőben szinte végig a vendéglátók játszottak fölényben, Kormosnak kétszer is sikerült betalálnia Sebők kapujába. A második 45 perc jóval több fehérvári támadást hozott, ám a jó bejefezés - szokás szerint - rendre elmaradt, így a végeredmény 2-1 lett a lilák javára.
Tovább...
 
A végén csattan az ostor Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 14.
ImageAz Újpesti TE csapata negyven percig igencsak megnehezítette az Alba Volán dolgát fegyelmezett és taktikus játékával a bajnoki döntő első felvonásában, ám a végén gólokban is megmutatkozott a tudáskülönbség. - Megannyi remek hangulatú EBEL-mérkőzést követően is van valami különös atmoszférája a bajnoki döntőnek. A csarnokot megtöltő drukkerek fülsüketítő biztatása közepette korcsolyáztak jégre a játékosok, remek hangulatban indult útjára a korong.
Tovább...
 
ENTERNET NTE-HEGYVIDÉK - ALBACOMP 65-81 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 13.
ImageKommentár nélkül: Enternet NTE-Hegyvidék - Albacomp 65-81 (1815-24, 20-16, 12-25) Játékvezetők: Cziffra, Kiss, Söjtöry Albacomp: Simon 6/6, Doyne 27/6, Góbi 5, Bell 21/12, Radovic 11/3 Cs: Hanga 6, Keller 5/3 Hegyvidék: Younger 8/6, Ruják 11, Simon 3, Keresztes 9, Johnson 20/12 Cs: Hajmásy 2, Fülöp 4, Krasznai 3/3, Beák 2, Will 3
 
Horváth bekerült a válogatottba, Sitkut pedig műtik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 13.
ImageEgy jó és egy rossz hír: A rossz - Műteni kell Sitku Illés lágyéksérvét. A csatár hétfőn fekszik be a nagykanizsai kórházba, s a tervek szerint kedden műtik meg. A jó pedig: Horváth Gábor átvette meghívóját a nemzeti válogatott bő keretbe. A hátvéd így lehetőséget kap arra, hogy a Málta, illetve az Albánia elleni VB-selejtezőkön rúgja a bőrt. Horváth március 23-án utazik Budapestre, hogy csatlakozzon társaihoz, és részt vegyen az edzőtáborokon.
Tovább...
 
<< Első < Előző 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6788 - 6798 / 7439