Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ellenfélnézőben a bajnoki döntő előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 13.

ImagePénteken kezdetét veszi a 2008/2009-es szezon várva várt végjátéka: a bajnoki döntő. Az Alba Volán a nyáron alaposan megerősödött Újpest együttesével négy győzelemig mérkőzik, hogy eldöljön: ki a legjobb Magyarországon. Az OB I. idei versenysorozatába az Alba Volán EBEL-ben érdekelt csapata az elődöntőben csatlakozott. Az Újpest viszont már az alapszakasztól tagja volt a mezőnynek - mégpedig meghatározó tagja.

Tovább...
 
Ismét nyert a Dunaferr Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 12.
ImageAz ifjúsági bajnokság döntőjének második felvonását is a Dunaferr nyerte meg, nem kis részben Komáromi Dávid és a szezont a tengerentúlon töltő és a fináléra hazatérő Pavuk Attila gólerős játékának köszönhetően.
Tovább...
 
Bajnoki mérkőzés - Albacomp + Enternet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 12.
ImageAz Enternet-NTE Hegyvidék ellen lép legközelebb pályára az Albacomp kosárlabda-csapata. A mérkőzésre március 12-én (ma), 18 órakor kerül sor Budapesten, a SPORTMAX2-ben (1123, Csörsz u. 14-16, a MOM Parkkal szemben, parkolási lehetőség a bevásárlóközpontnál található). A fehérvári kosarasok bajnoki meccsét ezúttal ingyenesen lehet megtekinteni!
 
Péntekre került az MTK-meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 12.
ImageA Soproni Liga Versenybizottsága megváltoztatta több, a 22-26. fordulóba kiírt mérkőzés kezdési időpontját. A változások közül néhány, az FC Fehérvárt is érinti. A 22. fordulóba kiírt FC Fehérvár – Bp. Honvéd mérkőzés április 11-én (Húsvétkor) 15 óra helyett 19 órakor kezdődik. A 23. fordulóban tévés meccs lett az MTK-Vidi. A kezdési időpont: április 18-a, 19 óra. A 24. fordulóban szombat helyett vasárnap (április 26.) fogadjuk a Diósgyőrt, a meccs 17.30-kor kezdődik – és a sporttelevízió is közvetíti.
Tovább...
 
Büntetők után előny a Dunaferrnél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 11.
ImageHuszáros hajrával, tíz másodperccel a rendes játékidő vége előtt egyenlítette ki négygólos hátrányát az Alba Volán ifjúsági csapata a döntő első mérkőzésén Dunaújvárosban, így következhetett a hosszabbítás, ami nem hozott döntést. Végül büntetőkkel 6-5-re a Dunaferr győzött.
Tovább...
 
EVO Neo - Dragracing Gyorsulási Verseny Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 11.
ImageMárcius végén rendezik meg a 2009-es szezon első Gyorsulási versenyét. – kaptuk a hírt a program szervezőitől, akik elmondták: Az EVO NEO és Dragracing nevével fémjelzett gyorsulási versenyek az utóbbi években nemzetközivé nőtték ki magukat, ugyanis külföldön is híre ment Magyarország egyik legszínvonalasabb autós, motoros rendezvényének. Ennek köszönhetően egyre több és több külföldi versenyzővel és nézővel találkozhatunk a versenyeken.
Tovább...
 
Gyógyulok! Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. március 11.
Image"Apró" ajándékkal kedveskedtek Kovács Angélának a Fehérép Alcoa FKC szurkolói, akik a tüdőembólia miatt hosszabb ideig pihenőre kényszerülő jobbszélsőt csákvári otthonában lepték meg nagy virágcsokorral és egy hatalmas plüsszsiráffal. Anginál a látogatás másnapján érdeklődtünk afelől, hogy miként alakul a gyógyulása.
Tovább...
 
FC Fehérvár - Volga Nyizsnij Novgorod 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. március 11.
ImageCsapatunk kedden, felkészülési mérkőzésen fogadta az orosz második vonalban szereplő Volga Nyizsnij Novgorod gárdáját, és küzdelmes kilencven perc után, gólnélküli döntetlenre végzett. Előzetesen keveset tudtunk a Szergej Kuznyecov által Fehérvárra hozott csapattól, de az azért kalibrálta a kék-fehéreket, hogy legutóbbi edzőmeccsükön, Ausztriában, csak 1-0-ra kaptak ki a Lokomotív Moszkvától.
Tovább...
 
Bajnoki mérkőzés - Albacomp + Enternet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 10.
ImageAz Enternet-NTE Hegyvidék ellen lép legközelebb pályára az Albacomp kosárlabda-csapata. A mérkőzésre március 12-én (csütörtökön), 18 órakor kerül sor Budapesten, a SPORTMAX2-ben (1123, Csörsz u. 14-16, a MOM Parkkal szemben, parkolási lehetőség a bevásárlóközpontnál található). A fehérvári kosarasok bajnoki meccsét ezúttal ingyenesen lehet megtekinteni!
 
Ezüstérem Németországban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 10.
ImageAz Alba Volán 1998-ban született fiatal jégkorongozói Bad Kissingenben egy nemzetközi tornán vettek részt. A rangos mezőnyben kiemelkedően teljesítettek a gyerekek: ezüstérmet hoztak haza. Az Alba Volán német, osztrák és francia csapatokat is meggyőző játékkal fektetett két vállra, egyedül a későbbi győztes, EC Bad Tölz bizonyult jobbnak Orgovány István és Sofron Attila tanítványainál. Így hokispalántáink megannyi szép emlékkel és a nagyon szépen csillogó ezüstéremmel térhettek haza a messzi kisvárosból.
Tovább...
 
Sikeres EB-selejtező után Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. március 10.
ImageA Fehérép Alcoa FKC két tehetsége – Kaszás Ivett és Zsigmond Vivien – is tagja volt a hétvégi Európa-bajnoki selejtezőn részt vett magyar ifjúsági válogatottnak. A nagyatádi tornán három fölényes győzelmet arattak, és így a macedóniai kontinensviadalra csoportelsőként jutottak ki fiataljaink. Ivett és Vivien friss élményeikről beszéltek a vasárnapi meccset követően.
Tovább...
 
<< Első < Előző 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6799 - 6809 / 7439