Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Albacomp - Polaroid Lami-Véd Körmend 102-92 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 02.

ImageKommentár nélkül: Albacomp - Polaroid Lami-Véd Körmend 102-92 (21-32, 28-20, 27-26, 26-14) Székesfehérvár, 2300 néző Játékvezetők: Cziffra, Ádám, Farkas Albacomp: Simon 21/6, Hanga 10, Bell 28/6, Morrison 8, Radovic 25/6 Cs: Soós 8/3, Góbi 2, Doyne Körmend: Rodgers 24/6, Fodor M. 12/6, Mulligan 10/3, Banks 26, Bialek 10 Cs: Tóth 4, Ferencz 6/6

 
Tanulj break-elni! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 02.

ImageBreak-tanfolyamot indít az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális Közhasznú Egyesület. Az oktatást az Egyesület országos Break-versenyeken részt vett ifjúsági csapatának tagjai tartják. Az órákra jelentkezni lehet Horváth Ildikó elnöknél a 20/2449090-es, illetve a 30/511-3525-ös telefonszámon.

Tovább...
 
Az ARAK-os Vékonyné Árva Katalin nyerte meg a Hosszútávú Bajnokságot Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. március 02.

ImageMíg az ország nagy részén már csak néhány hófolt emlékeztet a télre, Mátraszentimrén kiváló hóviszonyok között került megrendezésre március 1-jén a Magyar Köztársaság 2009. évi Hosszútávú Sítájfutó Bajnoksága. – informálta szerkesztőségünket Vékony Andor - A bajnokság egyben Szlovák Kupa futam is volt, így az indulók nemzetközi mezőnyben adhattak számot felkészültségükről.

Tovább...
 
Dubek elintézte a Volánt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. március 02.

ImageAz egyik fél két győzelméig tartó középdöntő első mérkőzését az Újpest nyerte az Alba Volán farmcsapata ellen, miután a lila-fehérek hazai környezetben 8-3-ra legyőzték Kóger István együttesét. Dubek Vladmir öt gólja mellett egy gólpasszt is adott…

Tovább...
 
Tilinger Tamara "hazatért" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 28.

ImageVincze Melinda után újabb volt Dunaferr-játékossal erősített a Fehérép Alcoa FKC. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - Tilinger Tamara, 2008. legjobb magyar utánpótláskorú kézilabdázója egy másféléves szerződést írt alá a napokban a fehérvári klubbal, ahova két év elteltével tér vissza, és ahol Pumi tizennégy éves korától minden korosztályos csapatban szerepelt.

Tovább...
 
Vereség a Felcsút ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 28.

Image2:1-es vereséget szenvedett a Vidi „A” csapata. Az MLSZ versenybizottsága által elhalasztott Soproni Liga hétvégi fordulók miatt az FC Fehérvár tegnap meghívta a Sóstói Stadionba az NB II-es Felcsútot, akik ez alkalommal győzelmet arattak. A fehérváriak közül Sebők – Lázár, Koller, Horváth, Mohl – Nagy D., Sifter, Farkas, Polonkai – Alves, Máté lépett pályára (cserére nem került sor). Az első gólt a vendégek rúgták (a 9. percben), majd Polonkai fejelt egyet a hálóba (a második félidő 36.percében), végezetül pedig Földes szerezte meg a 2. gólt a Felcsútnak (két perccel a mérkőzés vége előtt).

 
Átbeszélték a történteket Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 28.

ImageAz Alba Volán csütörtökön este szégyenletes vereséget szenvedett a HC Csíkszeredától. A találkozó másnapján a menedzsment értekezletre hívta össze a játékosokat, hogy átbeszéljék a történteket. Id. Ocskay Gábor szakosztály-igazgató rendkívül feldúlt volt a mérkőzés lefújását követően. "Szégyellem magam, remélem, a csapatom is" - foglalta össze tömören érzéseit. Pénteken délelőtt aztán részletesebben is kifejtette nézeteit a csapattagok számára, és tájékoztatta őket a gyatra produkció miatt kiszabott büntetés mértékéről.

Tovább...
 
ALBACOMP - POLAROID LAMI-VÉD KÖRMEND Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 27.

ImageA Körmend ellen lép pályára legközelebb az Albacomp kosárlabda-csapata. A bajnoki mérkőzésre – amelyet a Magyar Televízió élőben is közvetít majd - március 1-jén (vasárnap) kerül sor 12:55-kor Székesfehérváron. Friss hír: az Enternet-NTE Hegyvidék – Albacomp meccset új időpontban rendezik meg: március 12-én, 18 órás kezdettel.

 
Egy mérkőzés - számos mérföldkő Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 27.

ImageVáratlanul fölényes győzelmet aratott a Fehérép Alcoa FKC a Vác ellen – annak ellenére, hogy sérülés miatt hiányzott Siti Eszter, Kamper Olívia és Laima Bernataviciute is. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens - Az alapembereket kitűnően pótolták a fiatalok, akik közül többen pályafutásuk fontos mérföldkövéhez értek ezen a mérkőzésen…

Tovább...
 
Keserű csalódás, fájó vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 27.

ImageAz Alba Volán fegyelmezetlen játékkal, rengeteg gólszerzési lehetőséget elpazarolva vereséget szenvedett a HC Csíkszereda csapatától. Erre a mérkőzésre aligha lehet büszke a társaság. - Az Alba Volán határozottan kezdte a HC elleni presztizsmérkőzést, jó iramú mezőnyjátékot láthatott a mintegy 1500 fős nézősereg. Fekete előtt adódtak kecsegtető helyzetek, majd a többi sorunk is belőtte Polcot. Három alkalommal is emberhátrányba kerültünk gyors egymásutánban, és a harmadik fórt nem is hibázta el a HC: Saluga kék vonalas lövésébe Mihály Árpád ért bele jó érzékkel. (1-0)

Tovább...
 
Sima siker, energiatakarékos játékkal is Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 26.

ImageAz Alba Volán papírforma győzelmet aratott a sok sebből vérző SC ellen. Holnap a HC ellen a tornagyőzelemért lépünk jégre. - Foghíjas lelátók fogadták a két csapatot, hiába szereti rajongásig Csíkszereda városa a jégkorongot, a Sportklub körüli problémák igencsak meglátszottak a drukkerek hangulatán. Az Alba Volán mindenesetre nem hagyta magát elringatni az ellenfél háza tájáról érkező rossz hírektől, már az első percekben gólokkal nyomatékosította csapatunk a tudáskülönbséget.

Tovább...
 
<< Első < Előző 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6810 - 6820 / 7421