Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kellemetlen meglepetés a serdülőknél Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 24.

ImageGyőzelmek nélkül maradtak utánpótláscsapataink a hétvégén, hiszen a serdülők előbb 3-3-ra végeztek az SC ellen, majd hatalmas meglepetésre 4-1-re kikaptak a MAC Népstadiontól, míg a kölykök szintén 3-3-at értek el a Sztárok ellen.

Tovább...
 
Újabb érmeket szereztek az ARAK sportolói Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 24.

ImageA február 21-22-i hétvégén került megrendezésre Kabhegy térségében a Magyar Köztársaság 2009. évi Sítájfutó Sprint és Váltó Bajoksága. – kaptuk a hírt Vékony Andortól, aki elmondta - A szombaton lebonyolít sprint számokban a felnőtt nőknél Szivák Ildikó az ARAK Tájfutó Szakosztályának sportolója harmadik lett. A Mesterek kategóriájában a szintén ARAK színekben versenyző Prill László a második helyen ért célba.

Tovább...
 
Kis híján meglepetés a DAB ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 23.

ImageAz Alba Volán farmcsapata három gólos hátrányból állt talpra a DAB elleni OB I-es találkozón, és a folytatásban is méltó ellenfele volt az Újvárosiaknak. A nagyobb rutin azonban eldöntötte a pontok sorsát. - Hamar meglépett két góllal a DAB - mindkétszer emberhátrányban voltak eredményesek. Harmadik góljuk sem váratott sokat magára, Hegyi mutatós egyéni akciót fejezett be góllal, így az első harmad derekára eldőlni látszottak a lényegi kérdések.

Tovább...
 
Féltucat ziccerből két gól: FC Fehérvár - Siófok 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 22.

ImageVarga István kitűnő jósnak bizonyult! A Vidi vezetőedző a mérkőzés előtti nyilatkozatában azt mondta, tudjunk örülni az egygólos győzelemnek is, mert ugyanannyi pont jár érte, mint a több gólosért. Tudunk örülni, bár kétségtelen, a szurkolókban maradt hiányérzet a meccs után. Csapatunk nem játszott rosszul, de rengeteg helyzetet hagyott ki – senki sem szólhatott volna egy szót sem, ha akár féltucatszor köszönnek be támadóink Milinténél.

Tovább...
 
A Stars nem kegyelmezett Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 22.

ImageAz Alba Volán farmcsapata Káposztásmegyeren sima vereséget szenvedett a több válogatott játékossal és légióssal felálló NZ-Stars együttesétől. - Nove Zamky Stars - Alba Volán 7-1 (3-1, 3-0, 1-0) JégCentrum, 350 néző, vezette: Incze, Németh, Nagy. Alba Volán: Becze - Meretei, Balogh, Ozsváth, Bedő, Hajós, Reiter, Fekti (1), Somos, Farkas T., Kovács V., Rajz 1, Fekete Sz., Tóth A., Bíró, Barabás, Maklári, Horváth D., Szűcs, Feil (1), Bálizs (kapus). Vezetőedző: Kóger István.

Tovább...
 
Szolnoki Olaj KK - Albacomp 94-71 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 22.

ImageKommentár nélkül: Szolnoki Olaj KK - Albacomp 94-71 (32-19, 16-22, 26-16, 20-14) Játékvezetők: Forrai, Bognár, Török Albacomp: Simon 16/3, Hanga 5/3, Bell 8/3, Morrison 7, Radovic 29/12 Cs: Soós 3, Góbi 3, Keller Szolnok: Barro 25, Váradi 16/6, Tutt 20/6, Ross 20/6, Jurkunas 13/9 Cs: Cziczás, Harazin

 
A magyar krikett-lányok az elődöntőig jutottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 21.

ImageSem a távolság, sem az útiköltség, sem az autópálya szélére halmozott hófal nem tudta távol tartani hazánk lányait attól, hogy az elődöntőig meneteljenek Oldenburgba, Németországba, a 3. Európai Női 17 éven aluli Fedett Pályás Tornára. Nem volt nagy meglepetés a holland csapat elleni vereség, de ez megtörte a lányok szép teljesítményét a három begyűjtött győzelem után, a német csapatok ellen.

Tovább...
 
Szolnokon játszik ma az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 21.

ImageLegutóbb - a férfi Kosárlabda NB1 17. fordulójában – 90-76-ra győzött az Albacomp kosárlabda-csapata a Pécsi VSK-PannonPower ellen, ma pedig Szolnokon játszanak bajnoki mérkőzést fiaink. A székesfehérvári sportolók 18 órakor lépnek pályára.

 
Mezey György értékelése a tavaszi nyitány előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 21.

ImageA bajnokság tavaszi felvonásának hétvégi nyitánya előtt dr. Mezey György sportigazgató összefoglalta és értékelte az elmúlt másfél hónap eseményeit. Ezt olvashatják az alábbiakban.

Tovább...
 
Petróczi Viktória nem játszik tovább a Fehérépnél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 20.

ImageFelbontotta a 2008. júniusában kötött szerződést a Fehérép Alcoa FKC és Petróczi Viktória. Az „elválás” közös megegyezéssel történt. – tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: . Az egykori válogatott kapus ebben a szezonban a fehérváriak mind a tizenhat bajnokiján pályára lépett, emellett egy Magyar Kupa és öt EHF-kupa mérkőzésen védte a Fehérép hálóját.

Tovább...
 
Soproni Liga  Hat meccs! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 20.

ImageAz MLSZ versenybizottságának tegnapi döntése értelmében hat mérkőzést lehet megrendezni a Soproni Liga tavaszi nyitófordulójából. Ezek a következők: MTK - Kaposvár, FC Fehérvár - Siófok, DVTK - REAC, Nyíregyháza - Újpest, Vasas – Honvéd, Paks – Kecskemét. A Győr-Haladás és a ZTE-Debrecen összecsapására február 24-én és 25-én kerül sor a pályák rossz állapota és a hóhelyzet miatt. Az FC Fehérvár sportolói holnap Siófokon játszanak. A 17 órakor kezdődő meccsre ma 15 órától lehet megvásárolni a jegyeket és a bérleteket.

 
<< Első < Előző 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6854 - 6864 / 7450