Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ma és szombaton - Ligakupa-mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyezte, hogy a Sóstói Stadion műfüves pályáján rendezzék meg ma a Paks FC – ZTE meccset. Az erre vonatkozó kérvényt a két klub nyújtotta be, a Fehérvár FC pedig hozzájárulását adta. Így 13 órakor ismét Ligakupa-mérkőzésen szurkolhatnak a sportbarátok. A fehérvári focistákra a héten két találkozó is vár: ma az NB-II-es Szolnokkal rúgják a bőrt a felkészülési mérkőzésen 16 órától, szombaton pedig sor kerül az utolsó Ligakupa-mérkőzésre.

Tovább...
 
Csendes emlékmenet Mairan Cozma emlékére Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageA tragikus körülmények között elhunyt légiós, Marian Cozma emlékére a szurkolók csendes emlékmenetet szerveznek a vasárnapi Leon elleni BL mérkőzés előtt. – hívta fel a programra figyelmünket a Veszprém Kézilabda Fan Club – A rendezők a megemlékezésre mindenkit várnak, aki szerette, tisztelte a veszprémi kézilabdacsalád kiváló és örökös tagját. Mindazokat, akik emlékezni szeretnének rá, és akik ezt méltóságteljes, csendes módon szeretnék kifejezni.

Tovább...
 
Albacomp  Kaposvár, majd Szolnok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 11.

ImageKaposváron játszik bajnoki mérkőzést csütörtökön, 18 órától az Albacomp kosárlabda-csapata. Közben elkészült a Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítása is, amelyből kiderül, hogy a fehérvári fiúk a bajnoki rangadót követően a szolnoki csapattal mérkőznek meg a négyes döntőbe való jutásért. Az első találkozó Székesfehérváron lesz március 4-én (szerdán) 19 órától, a visszavágót pedig március 7-én (szombaton), 18 órakor rendezik meg Szolnokon.

Tovább...
 
Magunk mögött tartani a Ljubljanát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 11.

ImageAz Alba Volán EBEL- és farmcsapatára péntektől ismét fontos mérkőzések várnak, hiszen Palkovicsék a Salzburg otthonában lépnek jégre, míg Hajósék az Újpestet fogadják. Vasárnap viszont véget ér az osztrák alapszakasz. - Bár kirakatcsapatunk újra osztrák bajnoki pontokért küzdhet, nem feledkezhetünk meg a Volán többi együtteséről sem.

Tovább...
 
Árulják már a focibérleteket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 10.

ImageKaphatók már a tavaszi szezonra szóló focibérletek az FC Fehérvárnál. A bérletek ára változatlan maradt – a szurkolók az „őszi” áron vásárolhatják meg február 21-ig (a Siófok elleni első hazai mérkőzésig) hétköznaponként, 15 és 18 óra között a Sóstói Stadion Főpénztárában. Figyelem: a belépők nemcsak a Soproni Ligára érvényesek, hanem a Liga-kupa mérkőzésekre is!

 
Ocskay Gábor: ezúttal elmaradt a varázslat Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 10.

ImageA magyar jégkorong-válogatott és csapatunk, az Alba Volán kiváló csatára blogjában szólalt meg a nemzeti együttes olimpiai selejtezőjéről, amelynek a lényege: bizonyos élettani dolgoknak nem lehet ellentmondani. - Jó érzéssel tölt el minket, hogy a vereségek ellenére is ennyi szeretet áramlik felénk. Annak is örülünk, hogy reálisan látják a szurkolók a helyzetünket.

Tovább...
 
A munka gyümölcse: feljutott a MÁV a Kiemelt-csoportba! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 09.

ImageÚjabb két győztes mérkőzésen van túl a MÁV Előre-Kodolányi-CityLine. – kaptuk a hírt Pecsuvácz Péter sajtóreferenstől, aki elmondta: Pénteken a Vörösmarty Csarnokban a Nyíregyháza volt az ellenfél, és az első szettet leszámítva könnyedén nyert a csapat 3-0-ra.

Tovább...
 
Az erőszak ellen tüntetve  a megkéselt sportolóra emlékezve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 09.

ImageA tragikus hirtelenséggel elhunyt Marian Cozma-ról emlékeztek meg tegnap a sportbarátok Székesfehérváron, az Országalmánál. Az MKB Veszprém kézilabda-csapatának román válogatott játékosát vasárnap hajnalban szúrta szíven egy ismeretlen tettes. A 26 éves sportoló a kórházba szállítást követően belehalt sérüléseibe. Az öldöklés során megsérült az együttes két másik légiósa is, Ivan Pesic (horvát) és Zsarko Sesum (szerb) – az ő állapotuk már stabilizálódott.

Tovább...
 
Az utolsó percekig élt a győzelmi esély Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 09.

ImageA magyar válogatott közel állt a győzelmhez Ukrajna ellen a rigai olimpiai selejtező zárófordulójában, ám nem sikerült megtartani a vezetésünket. Büntetőkkel végül felülkerekedtek keleti szomszédaink

Tovább...
 
Továbbjutott a Vidi a Ligakupában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 09.

ImageCsapatunk - Sitku vezetőgólja után - 1-1-es döntetlent játszott a Honvéd ellen a Ligakupa első tavaszi fordulójában, és ezzel továbbjutott a csoportkörből, várhatja az egyenes kieséses rendszert. Hajtós, kiegyenlített mérkőzést játszott a Vidi a Bozsik Stadionban, amely után talán csak azért hibáztathatjuk a játékosokat, hogy - mindkét oldalon - feltünően sok volt a szabálytalanság. Igaz, ez talán a frissesség hiányával magyarázható, ne felejtsük el, majd csak két hét múlva kezdődik a bajnokság.

Tovább...
 
Győzött az Albacomp  folyik a harc a továbbjutásért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 09.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapata tegnap állt ki az Univer-Kecskemét ellen a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a továbbjutásért. Az első felvonást a fehérváriak nyerték, a visszavágó pedig vasárnap lesz. Részletek: Univer Kecskemét - Albacomp 75-81 (19-23, 18-18, 19-17, 19-23) Kecskemét, 1000 néző Játékvezetők: Cziffra, Kapitány, Frányó Albacomp: Simon 21/12, Doyne 18/9, Bell 15/6, Morrison 14, Radovic 2 Cs: Hanga 9, Góbi, Keller 2 Univer: Horváth 20/9, Danielson 12/6, Molnár 6, Szabó 13/9, Haynes 14/9 Cs: Tóth, Klaiber 6/6, Harrison 4

 
<< Első < Előző 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6887 - 6897 / 7450