Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Egálról indul a visszavágó Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 08.

ImageA Fehérép Alcoa FKC hazai pályán ért el döntetlent a Rulmentul-Urban Brasov ellen az EHF-kupában. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Remek rajttal, 4-1-gyel indítottak a fehérváriak, de a román ezüstérmes átvette a vezetést, sőt hat góllal is elhúzott. A második félidőben a felkeményedett védekezésnek köszönhetően a hajrá újra hazai előnnyel indult, és végül 33-33-as végeredmény született.

Tovább...
 
Gólzápor Miskolcon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 08.

ImageKölyökcsapatunk nem kegyelmezett a Miskolc otthonában sem, miután a rájátszás kilencedik játéknapján 13-3-ra győztek a borsodi megyeszékhelyen. Csapatunkból Varga Balázs négyszer, míg Vincze Péter háromszor volt eredményes.

Tovább...
 
A Comenius-os krikettező lányok Németországba indulnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageA Magyar 17 Éven Aluli Női csapat, amelynek mind a nyolc tagja a székesfehérvári Comenius Iskola diákja, február 12-én, csütörtökön indul Oldenburgba, Németországba, a 3. Európai Női 17 éven aluli Fedett Pályás Tornára. – kaptuk a hírt a Comenius Cricket Clubtól, amely tagjaitól megtudtuk, hogy a Comenius volt az első iskola, amelyik bevezette a krikettet Andy Grieve anyanyelvű tanár segítségével. Az utazás hosszú lesz, s Andy Grieve vezeti majd a minibuszt, amelyet egy budapesti szponzor, a Fox Autorent, bocsátott a csapat rendelkezésére.

Tovább...
 
Fehérvár FC: Két mérkőzés - Marko Andics nem játszik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 07.

ImageKét mérkőzést is játszanak ma a fehérvári focisták: délután három órától, a Honvéd elleni Ligakupa-találkozón a Sebők – Lázár, Radovics, Horváth, Mohl – Nagy, Farkas, Tkacsuk, Polonkai – Sitku, Alves lép pályára, a "B-csapatban" pedig, 11 órától, Sóstón, Filipovics – Andics, Bencze, Buljubasics, Lattenstein – Simek, Kocsis, Szakály D., Pavlisics – Silva és Máté játszik.

Tovább...
 
Horváth Gábor nem utazik Izraelbe Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. február 06.

ImageErwin Koeman szövetségi kapitány kihirdette a jövő héten Izraelben pályára lépő válogatott szűkített keretét. Továbbra is az a válogatási elv, hogy a külföldön játszók előnyt élveznek – Horváth Gábor az utazó tizenkilencbe már nem fért be. A válogatottban – a Babos távollétében második kapussá előlépett Köteles László mellett – egyetlen, a Soproni Ligában futballozó játékos található: a debreceni Rudolf Gergely.

Tovább...
 
Következik: Fehérép Alcoa FKC  CS Rulmentul-Urban Brasov Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 06.

ImageHolnap kerül sor a Fehérép Alcoa FKC – CS Rulmentul-Urban Brasov közötti összecsapásra az EHF-kupa nyolcaddöntőjében. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - A mérkőzést Székesfehérváron, a Köfém Sportcsarnokban rendezik meg 18 órától. A meccsetSergey Shal (UKR) és Isgandar Askerov (AZE) vezeti. A brassói visszavágó időpontja: 2009. február 14. (szombat), 18:00.

Tovább...
 
Legközelebb a kölykök lépnek jégre Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. február 05.

ImageBár ezekben a napokban a válogatott olimpiai selejtezője miatt szünetel az EBEL és az OB I, tehetséges utánpótlásunk küzdelemsorozata folytatódik. Immáron az ifik és a kölykök mellett a serdülők is a rájátszásban érdekeltek. Éppen a rengeteg mérkőzés miatt talán nem árt egy kis áttekintés: hogy is állnak az Alba Volán SC ifjoncai a különböző bajnokságokban.

Tovább...
 
Kovács Sarolta az Év legjobb juniorkorú sportolója Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 05.

Kovács Saroltát, az Alba Volán-Bericap játékosát (is) megválasztották a 2008-as év legjobb juniorkorú sportolójának az Uránia moziban tartott ünnepségen. A Héraklész Gálán – amely az utánpótláskorú versenyzők legjobbjainak évzáró ünnepsége is egyben – a Héraklész Program által támogatott 20 olimpiai sportág legjobb sikereket elért fiataljait (14-23 éveseket) és edzőiket díjazták. A vendégeket Török Ottó szakállamtitkár és Szabó Tamás, a NUSI igazgatója, MOB alelnök köszöntötte, majd következett a díjözön.

Tovább...
 
Albacomp - győzelmi sorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 05.

ImageNem nevezhető ugyan elsöprő győzelemnek az Albacomp kosárlabda-csapatának tegnapi szereplése, ám a lényeg, hogy győztek fiaink a kecskemétiek ellen. A visszavágóra vasárnap kerül sor. Részletek: Albacomp - Univer Kecskemét 92-85 Albacomp - Univer Kecskemét 92-85 (24-28, 29-14, 15-21, 24-22) Székesfehérvár, 2000 néző Játékvezetők: Pálla, Bognár, Tóth Albacomp: Simon 12, Doyne 12, Bell 18, Morrison 5, Radovic 24 Cs: Antal, Hanga 11/3, Góbi 10 Univer: Horváth 12/6, Danielson 14/6, Molnár 2, Szabó 8, Haynes 24/3 Cs: Horti 4, Tóth 1, Klaiber 12/3, Harrison 8/3

 
Alba Volán  játékosok az olimpiai selejtezőben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 04.

ImageBerta Ákos és Gröschl Tamás maradt ki a magyar jégkorong-válogatott bő keretéből. Pat Cortina kapitány tegnapi döntése alapján a rigai olimpiai selejtezőre Hetényi Zoltán, Szuper Levente, Horváth András, Jobb Dávid, Tokaji Viktor, Fekete Dániel, Kovács Csaba, Ocskay Gábor, Palkovics Krisztián, Sofron István és Vaszjunyin Artyom utazik el az Alba Volán játékosai közül. (A teljes keretet alább olvashatják el.) A játékosokért Székesfehérváron a Café 19-ben szurkolhatnak a sportrajongók – csúcsminőségű LCD TV-ken nézhetik a meccseket. Az elsőt például holnap, 17:30-tól, amikor Lettország ellen lépnek pályára fiaink.

Tovább...
 
Fegyelmi határozatot kapott a Köfém SC Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. február 04.

ImageA Magyar Kézilabda Szövetség írásbeli figyelmeztetésben részesítette a Fehérép Alcoa FKC női kézilabda-csapatát üzemeltető Köfém SC-t. – kaptuk a hírt Páfai Károly sajtóreferenstől. A figyelmeztetés oka: a Fehérép Alcoa FKC – Dunaferr NK bajnokin a vendégszurkolók szidták a mérkőzés játékvezetőit…

Tovább...
 
<< Első < Előző 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6898 - 6908 / 7450