Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Erős, szerb csapat ellen játszik ma a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 31.

ImagePorec télen is gyönyörű, még akkor is, ha a látogató nem pihenni, kikapcsolódni, hanem futballozni akar. A futballozást persze ragozhatjuk tovább, hiszen az FC Fehérvár játékosainak az a feladata, hogy izzadjanak, kínlódjanak, ha kell, megszakadjanak, annak érdekében, hogy minél jobban szerepeljen a csapat tavasszal.

Tovább...
 
A Stars végül behúzta a meccset Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 31.

ImageAz Alba Volán farmcsapata Sofronnal és Nagy Gergővel megerősítve alaposan megnehezítette a válogatott játékosokat felvonultató NZ Stars dolgát, de a vendégek így is győztek 4-2-re. A mieink góljait Ozsváth és Fekti szerezték.

Tovább...
 
Jó játékkal is vereség a Lokomotiv Zagreb ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 30.

ImageMásodik felkészülési mérkőzésünkre, a Lokomotiv Zagreb ellen jobb időjárási körülmények között került sor a horvát fővárosban tegnap kora délután. A napok óta tartó eső még tegnap elállt, a levegő hőmérséklete is emelkedett néhány fokot. Így a pálya talaja - ma egy másik stadionban játszották a meccset - közel sem volt olyan mély, sáros, mint a keddinek.

Tovább...
 
A listavezető papírforma győzelme Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 30.

ImageNagyszerűen küzdött csapatunk a listavezető Klagenfurt otthonában, Ocskay Gábor góljával még vezettünk is a mérkőzés elején, ám a hazaiak végül érvényesítették a papírformát, s 4-1-re győztek. Az előzetes hírekkel ellentétben Jason Guerriero mégsem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére, s ami még némileg meglepő volt az összeállítást illetően, hogy az első sorban Ocskay és Palkovics mellett Benk András rohamozta csatárként a klagenfurtiak kapuját.

Tovább...
 
Dinamo Zagreb - FC Fehérvár 1-0 (0-0) Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 28.

ImageZágrábban szakadó esőben, felázott talajon kezdődött a Dinamo Zagreb és a Vidi mérkőzése. A 300 néző előtt Varga István a Sebők - Andics, Radovics, Horváth, Mohl - Nagy D., Farkas, Sifter, Polonkai - Sitku, Alves tizenegyet küldte pályára. A hazaiak névsora: Butina -Ibanez, Novren, Oelilton, Campos, Tadic, Mandzukic, Slepicka, Vrdoljak, Biscan, Flores.

Tovább...
 
Húsz perc extázis nem elég Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 28.

ImageHiába kapott mindössze négy gólt a Fehérép Alcoa FKC a 37. és az 58 perc között Békéscsabán, és fordított ötgólos hátrányból, a mérkőzés utolsó két gólját a hazaiak szerezték, és 23-22-es győzelmet arattak. – tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens. A mérkőzés részleteit és az edzői nyilatkozatokat alább olvashatják el...

Tovább...
 
Legyőztük a Grazot! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 28.

ImageIzgalmakban nem volt hiány a Graz ellen, s az álomszerűen kezdődő mérkőzést végül az Alba Volán nagy csatában 4-3-ra megnyerte. Sajnos az Innsbruck 3-2-re legyőzte a Linzet, viszont a Ljubljana csak egy pontot szerzett. - A Graz elleni mérkőzés előtt ünnepi hangulat uralkodott néhány percre a fehérvári jégcsarnokban, hiszen ekkor vonultatta vissza az Alba Volán Kangyal Balázs 25-ös számú mezét, ami azt jelenti, hogy ezzel a számmal már senki sem játszik a jövőben a Volán színeiben.

Tovább...
 
Zágrábba utaztak focistáink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 27.

ImageElutazott a Fehérvár FC huszönöt játékosa Zágrábba. A keret tagjai - Sebők, Filipovics, Andics, Koller, Horváth, Radovics, Mohl, Romero, Bencze, Kulcsár, Sifter, Farkas, Pavlisic, Polonkai, Nagy, Sitku, Alves, Lázár, Vujovics, Buljabasic, Elek, és Lelkes – tegnap délután, az edzés után keltek útnak, Darko Karadzsics pedig ma reggel csatlakozott hozzájuk a helyszínen. Olekszandr Tkacsuk néhány nap múlva utazik Horvátországba. A csapatot nemsokára Máté János is erősíteni fogja (a Bőcstől).

Tovább...
 
Kemények és agresszívek Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 27.

Image„Annak ellenére, hogy a Graz nem számít élcsapatnak az EBEL-ben, játékosaik bárki ellen felveszik a versenyt a mezőnyben, ezzel is magyarázható, hogy az alapszakasz második felében alig szenvedtek vereséget.” - mindezt Énekes Lajos másodedző nyilatkozta az Alba Volán ma esti ellenfeléről.

Tovább...
 
Ifik: A védekezés dicsérhető Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 27.

ImageSzűkös kerettel érkezett a Fehérép Alcoa FKC utánpótlás-csapata Békéscsabára. A sérülések és megbetegedések miatt a serdülő mérkőzésen szerepelt játékosok közül kilencen pályára léptek az ifiben is. Bár lelkesen és fegyelmezetten védekeztek Mihály Attila tanítványai, a támadásban erősen megérződött a sok hiányzás, így végül ötgólos hazai győzelem született.

Tovább...
 
Győzelem Veszprémben is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 26.

Az FC Fehérvár „B” csapata – a Sóstón játszókkal azonos időben – Veszprémben lépett pályára, és szoros mérkőzésen, 2-1-re győzött. - Bár a felkészülési meccseket soha nem lehet összehasonlítani a bajnoki-,vagy kupamérkőzésekkel, ezúttal érdekes volt, hogy a Vidi II, azaz gyakorlatilag a Puskás Akadémián pallérozódó U19-es csapat, ősszel, egy Magyar Kupa-találkozón fölényesen gyűrte le a bakonyiakat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6920 - 6930 / 7450