Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Az Albacomp ismét győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 18.

ImageRemek formában kezdik az idei évet is az Albacomp kosárlabda-csapatának játékosai. Sportolóink tegnap este a kecskemétiek ellen léptek pályára – és fölényes győzelmet arattak. Részletek: Albacomp - Univer Kecskemét 102-79 (26-24, 24-12, 22-25, 30-18) Székesfehérvár, 2800 néző Játékvezetők: Pálla, Márton, Török Albacomp: Simon 10, Hanga 13/3, Bell 17/3, Morrison 19, Radovic 19 Cs: Doyne 16, Góbi 6, Antal, Keller 2 Univer: Horváth 7/3, Danielson 24/18, Tóth 2, Szabó 14/6, Haynes 12/3 Cs: Molnár 6, Klaiber 14/6

 
Egyelőre nincs fegyelmi határozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 16.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi Bizottsága elnapolta a határozathozatalt a Fehérvár FC ügyében. A Bizottság tegnap idézte be Berzi Sándor ügyvezetőt és a klub két játékosát, Lelkes Pétert és Bencze Zsoltot, akik nem vettek részt az U19-es válogatott edzőtáborozásán – amelyre meghívást kaptak. A klubot dr.Kun Andrea és dr. Varga Katalin képviselte, akik elmondták, hogy „sem a két játékos, sem a klub nem szegte meg a nemzetközi, illetve hazai futballszövetség szabályzatait”.

Tovább...
 
Újabb négypontos meccs Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 16.

ImageMég frissek az Olimpija Ljubljana elleni 2-1-es vereség emlékei, de a Jesenice magabiztos legyőzését követően csapatunk egészséges önbizalommal várja a pénteki fellépést.

Tovább...
 
Menetrend-változás a Fehérvár FC-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA Fehérvár FC tegnap délután játszotta volna le idei első „hivatalos” edzőmérkőzését Felcsúton a helyi NB II-es gárda ellen, ám az ónos eső miatt ez elmaradt. A játékosok így kénytelenek voltak a jég és a hideg miatt konditeremben edzeni. A fehérvári focisták ma délelőtt Felcsúton, délután pedig Sóstón edzenek. A vasárnapra tervezett 14 órás edzőmérkőzést is elnapolták a román Politehnica Iasi – edzőváltása miatt, így fiaink mégse lépnek pályára ellenük Debrecenben.

Tovább...
 
Kaposvári KK  Albacomp  Törölve! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageA rendkívüli időjárás miatt elmaradt a tegnap estére meghirdetett Kaposvár – Albacomp mérkőzés. Az MKOSZ Versenyiroda törölte a fordulót, s csak azok a csapatok léptek pályára, amelyek már a helyszínen tartózkodtak. Az Albacomp meccsét egy későbbi (még nem ismert) időpontra halasztották, hogy ne kockáztassák a játékosok testi épségét.

 
Fehérép  Dunaferr 17:00-kor! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 15.

ImageAz eredetileg megadottnál egy órával korábban, azaz 17 órakor kezdődik a szombati Fehérép Alcoa FKC – Dunaferr NK bajnoki mérkőzés. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki azt is elmondta, hogy tegnap eldőlt a Rulmentul Brasov elleni EHF-kupa visszavágó időpontja is: a brassói találkozó ugyanúgy szombaton (február 14-én) 18 órakor kerül megrendezésre, mint egy héttel korábban a székesfehérvári első mérkőzés.

Tovább...
 
Töretlen bizalom Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 15.

ImageA tegnapi napon egyes sajtóorgánumok minden alapot nélkülöző információkat jelentettek meg az Alba Volán állítólagos edzőkérdéséről. A valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy a szezon folyamán eddig is - a klub bizalma töretlen Ted Sator iránt. - Az Alba Volán minden játékosa, szakmai vezetése és menedzsmentje is azon dolgozik teljes erőbedobással, hogy a szezon előtt kitűzött célt, a rájátszásba kerülést elérje.

Tovább...
 
Ma: KAPOSVÁRI KK - ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 14.

ImageA CEBL Finar Four megnyerési után ma lépnek pályára újra az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. Sportolóink 18:30-tól játszanak bajnoki mérkőzést az ASE-t és a Dombóvárt legyőző Kaposvári KK-val. A mérkőzésre délig lehet jegyet vásárolni elővételben, után pedig a helyszínen 1000 Ft-ért.

 
Fordulópont lehet Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2009. január 14.

ImageSonata Vijunaite 2005 nyarán igazolt a Hypo Niederösterreichtől Székesfehérvárra, azaz már negyedik idényét tölti a Fehérép Alcoa FKC-nél (illetve korábban a Cornexi-Alcoánál) a népszerű litván beálló, akit közvetlenül a Győr elleni mérkőzést követően kérdeztünk a rangadóról, a bajnokságról és egy régi jó barátnőjéről, akit szerdán ellenfélként láthatott viszont.

Tovább...
 
Remek játék, szép győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 14.

ImageAz Alba Volán hokisai kitettek magukért kedd este, mindenki szívvel-lélekkel küzdött a győzelemért. Meg is lett az eredménye a koncentrációnak és a hajtásnak: nagy gólkülönbségű diadal a Jesenice felett. - Gyászszünettel kezdődött a mérkőzés, a jelenlevők egy perces néma tiszteletadással emlékeztek az SC Csíkszereda közelmúltban elhunyt elnökére, Antal Istvánra.

Tovább...
 
Az utolsó percek döntöttek a rangadón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 13.

ImageA Fehérép Alcoa FKC és a Győri Audi ETO mérkőzésén az első félidőben egyszer sem sikerült vezetést szereznie a bajnoknak, az izgalmas hajrában mégis vendéggyőzelem született – pedig remekül küzdő fehérváriak végig nyílttá tudták tenni a rangadót, a második félidőben négygólos hátrányból is egyenlítettek. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens - Laima Bernataviciute és Görbicz Anita tíz-tíz góllal bizonyultak a találkozó legeredményesebb játékosainak.

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6931 - 6941 / 7431