Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Befejezték a karácsonyi pihenést a kosarasok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 27.

ImageEdzenek már az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. A fehérvári sportolók már ma délelőtt elkezdték a felkészülést a január 3-i bajnoki mérkőzésre, amikor a Dombóvár ellen lépnek pályára. Előtte persze még egy edzőmérkőzésre is sor kerül - december 30-án, 16 órától a Komárnó ellen.

 
Győzelem két hónap után! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 27.

ImageAz Alba Volán szép karácsonyi ajándékkal kedveskedett szurkolóinak: idegenben fektette két vállra a HC Innsbruck csapatát. Ezzel két hosszú hónap után sikerült rendes játékidőben nyernie a kék-fehéreknek. - A karácsonyi menü a jelek szerint kissé megviselhette a HC Innsbruck csapatát, ugyanis a tiroliak nem igazán találták a ritmust az Alba Volán ellen. A mieinket viszont felpörgette az éves bejgliadag, és igazán remek teljesítményt nyújtottak.

Tovább...
 
Interjú: Szegedi Orsolya negyedéve Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2008. december 27.

A bajnokság második fordulójában a Fehérép Alcoa FKC Győrben vendégszerepelt. A mérkőzés után Konkoly Csaba, az ETO vezetőedzője említette meg fehérvári kollégájának egyik fiatal szélsőjük kölcsönadásának a lehetőséget. Sótonyi László gyorsan döntött, a két klub is könnyen megállapodott egymással, és pontosan három hónapja az FKC mezében játszik Szegedi Orsolya.

Tovább...
 
Szilveszteri Pezsgőfutás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 25.

ImageÓév-búcsúztató pezsgőfutást szervez december 31-én a Velencei-tavi Vízi Sportiskola Agárdon, a VVSI Sporttelepen. A versenyre bárki leadhatja előzetesen a jelentkezését. Az 5 és a 15 km-es versenyszámok győztesei érem és pezsgődíjazásban, a 2.-3. helyezettek pedig érem díjazásban részesülnek. Az 5 és a 15 km abszolút győztesei sült malacot is kapnak. Részletek alább.

Tovább...
 
Kézilabda - Második hely és egy különdíj Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 25.

ImageImmár 53. alkalommal került megrendezésre az Erwin-Benke-Turnier, a világ talán legnagyobb hagyománnyal rendelkező női kézilabda-tornája, melynek Berlin és Frankfurt (Oder) adott otthont. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A Fehérép Alcoa FKC a nyolccsapatos mezőnyben második helyet szerzett; a torna legjobb kapusának Petróczi Viktóriát választották.

Tovább...
 
Karácsonyi fellépés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 25.

ImageCsalódást keltő játékkal csalódást keltő eredményt ért el az Alba Volán kedden a Graz ellen. Azonban a karácsony sem jelent pihenőt a csapatnak, ugyanis pénteken már a HC Innsbruck otthonában vár mérkőzés a fiúkra. - Fontos találkozót vívott a Graz 99ers ellen az Alba Volán kedden, de hiába kezdte biztatóan a meccset, vesztesen kellett levonulnia a jégről a csapatnak.

Tovább...
 
Jason Guerrieró az új csatár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageAz Alba Volán a mai napon leszerződtette a 27 éves amerikai csatárt, Jason Guerrierót – aki egyébként diplomáját tekintve szociológus. A 173 cm magas, 80 kg súlyú center pályafutását utánpótlás-ligákban kezdte, majd egyre profibb csapatokban képezte magát. - A Northeastern University-nél például 145 mérkőzésen 147 pontot gyűjtött, s így a csapat egyik legnagyobb sztárja volt. – Három és fél évvel ezelőtt érkezett Európába, ahol az Ilves Tamerénél játszott.

Tovább...
 
Focistáink adományoztak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 22.

ImageAz FC Fehérvár, a Bulvársport és a Sport and Media Kft. egy különleges karácsonyi programmal kedveskedett a Fejér Megyei Gyermekotthon lakóinak és nevelőinek. Az est St. Martin koncertjével kezdődött, majd a „vendéglátók” mutattak be egy kedves műsort. Ezt követően a fehérvári focisták (Horváth Gábor, Dvéri Zsolt, Nagy Dániel, Mohl Dávid és Lattenstein Norbert) segítségével ajándékokat osztottak ki a fiatalok között: többek között Vidi-pólókat, sportfelszereléseket, édességeket...

Tovább...
 
A Villach érvényesítette a papírformát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 22.

ImageAz Alba Volán veresége dacára helytállt Villachban, a hazaiak elsősorban jó emberelőnyös játékuknak köszönhetik sikerüket. Számunkra biztató, hogy első és második sorunk is betalált, és újra lőttünk gólt fórban. - Napra pontosan két hónappal ezelőtt, október 21-én, a Ljubljana elleni 5-2 alkalmával győzött utoljára a rendes játékidőben az Alba Volán, s erre aligha számította bárki is csapatunk környezetében a parádés rajtot követően.

Tovább...
 
Keserű vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 20.

ImageHiába szerezte meg a vezetést az Alba Volán a Vienna Capitals ellen, a vendégek megfordították a mérkőzést, és mindkét pontot elvitték Székesfehérvárról. - Meglepő taktikai húzásra szánta el magát Ted Sator a találkozót megelőzően, Andreas Byströmöt ugyanis a támadósorba rendelte Martz és Vaszjunyin társaként. Mezőnyjáték vezette fel a meccset, az első helyzetet a vendégek alakították ki, egy tiszta lövőhelyzet után Szuper lábbal tudott védeni.

Tovább...
 
A közgyűlés támogatja utánpótlás programot Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 19.

ImageA Fehérvár FC sportigazgatója, dr. Mezey György ma délután Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt tartott beszámolót a klub utánpótlás-nevelési programjáról. A diavetítéssel egybekötött prezentáción az utánpótlás-nevelés négy pillérét mutatta be: a Sóstói Stadionban működő részleget, a Videoton Labdarúgó Közalapítvány munkáját, a Puskás Akadémiát és a Videoton Utánpótlás Kupát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6975 - 6985 / 7429