Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Keserű vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 20.

ImageHiába szerezte meg a vezetést az Alba Volán a Vienna Capitals ellen, a vendégek megfordították a mérkőzést, és mindkét pontot elvitték Székesfehérvárról. - Meglepő taktikai húzásra szánta el magát Ted Sator a találkozót megelőzően, Andreas Byströmöt ugyanis a támadósorba rendelte Martz és Vaszjunyin társaként. Mezőnyjáték vezette fel a meccset, az első helyzetet a vendégek alakították ki, egy tiszta lövőhelyzet után Szuper lábbal tudott védeni.

Tovább...
 
A közgyűlés támogatja utánpótlás programot Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 19.

ImageA Fehérvár FC sportigazgatója, dr. Mezey György ma délután Székesfehérvár Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt tartott beszámolót a klub utánpótlás-nevelési programjáról. A diavetítéssel egybekötött prezentáción az utánpótlás-nevelés négy pillérét mutatta be: a Sóstói Stadionban működő részleget, a Videoton Labdarúgó Közalapítvány munkáját, a Puskás Akadémiát és a Videoton Utánpótlás Kupát.

Tovább...
 
Kétszer is csak büntetőkkel kaptunk ki Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 19.

ImageA tabellán második helyen álló Vienna Capitals ellen kell helyt állnia pénteken az Alba Volánnak, és a statisztikák szerint gólgazdag mérkőzés várható. Persze, a legfontosabb: a kék-fehérek legalább egy találattal többet érjenek el a bécsieknél.

Tovább...
 
Alba Volán - Csáder Dezső az új elnök Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 18.

Lemondott Floch Balázs, az Alba Volán Sportklub korábbi elnöke, aki tizennyolc éven át töltötte be e posztot. A rendkívüli küldött-közgyűlés egyhangúlag Csáder Dezsőt választotta meg helyére. Egyúttal az elnökségbe három új tag is került az egyeztetések során: Papp Dénes, Erős István és Gölöncsérné Stecker Márta. További változást jelent az SC életében, hogy az Alba Volán-Bericap öttusa-szakosztályát a jövőben a Synergon Informatikai Nyrt (is) támogatja.

 
Utánpótlás: Rengeteget fejlődtek az ősszel Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2008. december 18.

ImageVajda Gusztáv a nyáron vette át az U13 irányítását. Az ősz feladatai közé tartozott a 4-3-3-as rendszer megismertetése és annak elérése, hogy a fiatalok ismét nagy lelkesedéssel járjanak edzésekre a nem túl sikeres tavalyi szezon után.

Tovább...
 
ALBACOMP - GEOFIN NOVY JICIN 102-70 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 17.

ImageNem csalódtak az Albacomp kosárlabda csapatának szurkolói. A fehérvári sportolók ugyanis bravúros győzelmet arattak a csehek ellen, s így csoportelsőséget, valamint bejutást szereztek a Közép-európai Ligába. Részletek: Albacomp - Geofin Novy Jicin 102-70 (25-15, 27-19, 23-14, 27-22) Albacomp: Simon 17/9, Hanga 15, Radovics 23/6, Bell 25/9, Morrison 20. Csere: Góbi 2, Antal. Edző: Peresztegi-Nagy Ákos. Novy Jicin: Ubilla 6, Reinberger 3/3, Pandula 15/6, Walker 13, Sarovics 17/9. Csere: Gavlak 8/6, Hajek, Pospisil 8, Pelikan. Edző: Zbynek Choleva.

 
Kovács Ferenc Fair Play-életműdíjat kapott Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 17.

ImageA Magyar Olimpiai Bizottság Fair Play Bizottsága életműdíjjal tűntette ki klubunk egykori sikeredzőjét, tiszteletbeli elnökét, Kovács Ferencet. Feri bácsi a kedden, Budapesten, a Művészetek Palotájában tartott ünnepségen dr. Kamuti Jenőtől, a MOB főtitkárától, a hazai és nemzetközi Fair Play Bizottság első emberétől vehette át a kitüntetést.

Tovább...
 
Ki jut tovább a Közép-európai Ligába? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 16.

ImageAz idei év utolsó mérkőzésén szurkolhatnak a sportrajongók ma, 19 órától az Albacomp kosárlabda-csapatának. A fehérvári fiúknak minden esélyük megvan arra, hogy továbbjussanak a Közép-európai Ligába – ehhez elég már egy 27 pontos siker! Sajnos Doyne-ban „hiányt szenved” továbbra is a csapat, és Soós Gábor sem biztos, hogy pályára tud lépni. És még valami: az Albacomp minden látogatónak egy 2009-es csapat-naptárral kedveskedik!

 
Továbbra is hibátlan kölykök Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 16.

ImageAz Alba Volán kölyökcsapata folytatta jó szereplését a bajnokság rájátszásában, miután a Bp. Sztárok 2-1-es legyőzése után ezúttal a Miskolcot ütötték ki a kék-fehérek 17-0-ra. Vincze Péter (képünkön) négy gólig és gólpasszig jutott.

Tovább...
 
Edzőmérkőzések a horvátoknál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 15.

ImageKét edzőmérkőzést már lekötött a Fehérvár FC a januári felkészülés kapcsán. Az egyiket január 27-én (kedden) rendezik meg, amikor a horvát bajnok, a Dinamo Zágráb ellen lépnek pályára a fehérvári játékosok, a másikra pedig január 29-én (csütörtökön) kerül sor. Ekkor az NK Zagreb-bal mérkőznek meg sportolóink. E csapat a tavalyi bajnokságon bronzérmet szerzett, így remélhetőleg élvezetes meccs várható. A mérkőzések helyszíne a horvát főváros lesz.

 
Öt perc jó játék nem volt elég a pontszerzéshez Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 15.

ImageAz Alba Volán sokáig nem találta a ritmust a Jesenice ellen, ám amikor szépíteni tudtunk, felpörgött a csapat. Sajnos ekkor már túl kevés volt az idő az egyenlítéshez, és szerencsénk sem volt - így pont nélkül maradtunk. - A mérkőzés előtt Andreas Byström megbetegedett, így Nagy Gergő után újabb játékos szolgálatairól kellett Ted Sator vezetőedzőnek lemondania. Maga a meccs tapogatózó játékkal indult, nem estek egymásnak a felek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6986 - 6996 / 7431