Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ki jut tovább a Közép-európai Ligába? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 14.

ImageAz idei év utolsó mérkőzésén szurkolhatnak a sportrajongók december 16-án (kedden), 19 órától az Albacomp kosárlabda-csapatának. A fehérvári fiúknak minden esélyük megvan arra, hogy továbbjussanak a Közép-európai Ligába – ehhez elég már egy 27 pontos siker! Sajnos Doyne-ban „hiányt szenved” továbbra is a csapat, és Soós Gábor sem biztos, hogy pályára tud lépni. És még valami: az Albacomp minden látogatónak egy 2009-es csapat-naptárral kedveskedik!

 
Fehérvár FC - Jogerősen nem Gál László Róbert az ügyvezető! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 13.

ImageSzabályosak voltak a 2007 decemberi taggyűlési határozatok! - Jogerős ítéletével tegnap a Fővárosi Ítélőtábla kimondta, hogy érvényesek voltak így hatályosak a 2007. december 17-i taggyűlési döntések, többek között Gál László Róbert azonnali visszahívása az ügyvezetésből. Külön eljárás fog dönteni arról a Fehérvár FC részéről felmerült eljárási kifogásról, hogy a Terszol Kft. és az ÁMV Kft. a törvény erejénél fogva nem tagok.  (részletek alább)

Tovább...
 
Pontszerzés egy fordulatos meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 13.

ImageAz Alba Volán már két góllal is vezetett az EBEL egyik élcsapata, a Linz ellen, ám az osztrákok két perc alatt fordítottak. A legvégén Ocskay megmentette az egyik pontot, a büntetőpárbajban viszont ellenfelünk zsebelte be a bónuszpontot. - A Linz nem véletlenül helyezkedik ez az EBEL tabellájábnak első felében, ez már a játékoskeretükre pillantva is egyértelmű, de a találkozó eleje is igazolta a megállapítás igazságtartalmát. Valósággal nekirontottak a kényszerűségből három sorral a küzdelembe induló Volánnak.

Tovább...
 
Átszervezések a Fehérvár FC-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 12.

ImageKijelölték azokat a játékosokat, akire a Fehérvár FC nem tart igényt a jövőben: szabadlistára került Disztl Dávid és Bölcsföldi Viktor. Januártól Felcsúton játszik kölcsönjátékosként Németh Viktor, Palkó Dávid és Ulviczky Mihály. Vadász Viktor és Fejes András (akiket eddig „kölcsönöztek”) egyelőre maradnak. Kocsis Gábor januártól visszatér Székesfehérvárra, Nagy Tamás – a jelek szerint – Kazincbarcikára távozik, Deniszov pedig Ukrajnában folytatja pályafutását. Az új igazolások kapcsán még nem született egyértelmű döntés.

 
Kikapcsolni a linzi nagyágyúkat! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 12.

ImageHatalmas csata várható ma este negyed nyolctól a székesfehérvári Jégcsarnokban, miután az Alba Volán a tabella harmadik helyén tanyázó Linz együttesét fogadja. Mai ellenfelünk keretében nem akárkik játszanak… - A Linz eddigi összecsapásain 39 pontot gyűjtött, s mindössze egy pont választja el őket a második helyezett Vienna Capitalstól, így vélhetően ma este is győzni akarnak Székesfehérváron. Ehhez persze a Volánnak is lesz egy-két szava.

Tovább...
 
Fájó vereség Szlovéniában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 10.

ImageAz Alba Volán újabb "négypontos" mérkőzést veszített el, ezúttal Ljubljanában, így a rájátszásért folytatott harcban rendkívül közel kerültek hozzánk a riválisok. - Igen hamar emberhátrányba került a három sorral kiálló Volán ezen a fontos találkozón, már az első percben kiállította Byströmöt a játékvezető. Remekül kivédekeztük a hátrányt, majd az első adandó emberelőnyünkből megszereztük a vezetést - Palkovics volt eredményes. (0-1) A folytatásban többet támadott a Volán, de újabb gólt már nem sikerült elérni, még fóból sem. Az 5-11-es kapuralövési arány sejteti a játék képét.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Búcsúebéd és szurkolói ankét Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 09.

ImageÉvadzáró ebéden vettek részt tegnap az FC Fehérvár futballistái és a klub vezetősége a Pokol Pincében. A már törzshelynek számító étteremben Berzi Sándor ügyvezető és dr. Mezey György sportigazgató értékelte a szezont, majd megkezdődött az ünneplés. A „lazítás” ma folytatódik: 17:30-kor, a Sóstói Stadion 2. emeleti VIP előterében szurkolói ankétot tartanak, amelyen a tulajdonos, Garancsi István, valamint Berzi Sándor ügyvezető, dr. Mezey György sportigazgató, Varga István vezetőedző és Marko Andics játékos vesznek részt.

 
CEBL: NOVY JICIN - ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 08.

ImageAz Albacomp kosárlabda-csapata holnap a Közép-Európai Ligában mérkőzik meg a cseh Novy Jicin ellen. A meccset 17:30-tól játszák az alábbi Sportcsarnokban: Novosady 10, 741 01 Novy Jicin. A meccs felettébb izgalmasnak ígérkezik, hiszen a cseheknél hat légiós is erősíti a csapatot, amely jelenleg a második helyen áll a cseh bajnokságban.

 
Győztes nyitány a kölykök rájátszásában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 08.

ImageHiába vezettünk Meretei Márkó duplájával kétszer is a Sztárok otthonában, Hardit képtelenek voltunk tartani, így ifjúsági csapatunk 9-2-re kikapott. Közben a kölykök, szintén a Sztárok ellen idegenben 2-1-es győzelemmel kezdték a rájátszást.

Tovább...
 
Fehérvár FC  heti menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 08.

ImageA székesfehérvári focisták már csak három edzést tartanak a héten (hétfőn, kedden és szerdán), majd csütörtöktől szabadságra mennek. Ezekben a percekben a Pokol Pincében ebédelnek – évbúcsúztatóul -, s legközelebb január elején kezdik el a mérkőzésekre való felkészülést. A fiúk igencsak megérdemlik a pihenést, hiszen gyönyörű meccsekkel ajándékozták meg a közönséget. Reméljük, ez a következő félében sem lesz másként.

 
Kikapott az Albacomp, de még így is vezet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 07.

ImageBár a Soproni Sördögök megverték tegnap este az Albacompot, az összesítésben még mindig vezet a fehérvári kosárlabda-csapat, hiszen nagy meglepetése a Paks is kikapott a Dombóvártól hazai pályán. SOPRONI SÖRDÖGÖK–ALBACOMP 86–75 (17–22, 23–21, 23–11, 23–21) Sopron, 1000 néző. V: Cziffra Csaba, Kapitány Gergő, Franyó Péter SOPRON: CRUZ 21/6, Halmai 8, BROOKS 32/12, KÖRTÉLYESI 10, Dies 9. Cs: Csorvási 3, Boldizsár, Vesztergom 3. Edző: Meszlényi Róbert

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6997 - 7007 / 7431