Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Idei utolsó focimeccs - az FTC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 05.

ImageAz FTC ellen lép pályára holnap délben Varga István csapata. Ez a Ligakupa mérkőzés lesz idén az utolsó, amivel a 2008-as évet búcsúztatják a fehérvári sportolók. Fiaink jelenleg vezető pozíciót töltenek be a „D”-csoportban, s minden valószínűség szerint ez a továbbiakban is így marad. A meccsen a következő összeállításban szereplőknek szurkolhatnak a foci-rajongók: Filipovics - Lattenstein, Radovics, Horváth, Romero - Kulcsár, Kocsis, Polonkai, Nagy D. - Dvéri, Pavlisics

 
Pénteken az Innsbruck érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 05.

ImageÚjabb remek mérkőzésre van kilátás, hiszen az Alba Volán közvetlen riválisa, a HC Innsbruck vendégeskedik pénteken este Székesfehérvárott. - Keményen megdolgozott a két pontért vasárnap az Alba Volán a Klagenfurt ellen, lelkes közönsége nagy örömére, ám két nap múlva már nem sok esélye volt a siker megismétlésére az osztrákok otthonában.

Tovább...
 
Magyar Kupa - sorsolás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 04.

ImageAz Univer Kecskemétet kapta ellenfeléül az Albacomp kosárlabda csapata a férfi Magyar Kupa nyolcaddöntőjének sorsolásán. Továbbá: 1. mérkőzés: EKF-Hész Gépszolg-Eger-Wamsler- SE Salgótarján mérkőzés győztese - PVSK, Bjai Bácska FKE - Planet Leasing Dombóvár, Óbudai Kaszások - Polaroid Lami Véd-Körmend, SMAFC - Falco KC Szombathely, Budafoki KK - ZTE KK - Soproni sÖrdögök mérkőzés győztese 2. mérkőzés: Albacomp - Univer Kecskemét, Marso Vagép - NYKK - Szolnoki Olaj KK, EnterNet NTE-Hegyvidék - Kaposvári KK

 
Idegenben is magabiztos győzelem a REAC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. december 04.

ImageA Ligakupa D-csoportjában, a 6. fordulóban elmaradt mérkőzésről szóló beszámolót azzal az egy mondattal is el lehetne intézni, hogy a Vidi 4-2-re legyőzte a REAC-ot, a jobbik csapat sima győzelmet aratott szerényebb képességű, de becsülettel iparkodó vetélytársa felett. A valóság azonban ennél kicsit árnyaltabb: ha ténylegesen nem is forgott veszélyben a Vidi győzelme a mérkőzés során, a REAC a második félidő egy rövid szakaszában szorossá tudta tenni a meccset, küzdelemre késztette ellenfelét.

Tovább...
 
Alaposan visszavágott a KAC Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 03.

ImageAz Alba Volán Klagenfurtban vendégszerepelt kedden, ahol a hazaiak alaposan visszavágtak a vasárnap, Székesfehérváron elszenvedett vereségükért. - Ted Sator vezetõedzõ úgy döntött, a klagenfurti visszavágón is bizalmat szavaz a vasárnap parádézó Becze kapusnak. A fiatal hálóõr hamar hasonlót élhetett át, mint két napja Hetényi, ugyanis a Volán - már sajnos szokásosnak mondható módon - pocsék rajtot vett.

Tovább...
 
Ligakupa utolsó mérkőzése a REAC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 03.

ImageMivel a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága 2008. november 28-i ülésén nem hagyta jóvá a REAC azon kérelmét, amely arra irányult, hogy a december 3.-án esedékes meccset a Sóstói Standionban rendezzék meg, így a székesfehérvári focisták ma Budapestre utaznak, hogy megvívják utolsó idei mérkőzésüket. A sportolók 13 órakor lépnek pályára a Budi II László Stadionban a REAC ellen. A Ligakupán az FC Fehérvár várhatóan a következő összeállításban szerepel majd: Filipovics - Andics, Koller vagy Bencze, Radovics, Romero - Simek, Farkas, Bakos, Kulcsár - Pavlisics, Sitku

 
Félidei értékelés I.: a számok nyelvén... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. december 02.

ImageA Klagenfurt elleni vasárnapi győzelemmel véget ért az Alba Volán számára is az EBEL alapszakasz fele, s 27 mérkőzés után itt az idő egy kis számvetésre. Mivel kedden itt az újabb csata a KAC otthonában, lássuk, hogy az Alba Volán játékosai miként produkáltak az EBEL idei küzdelmeiben.

Tovább...
 
A Legifjabb Nemzetközi Sakknagymester Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 02.

ImageBérczes Dávid az Aquaprofit Nagykanizsai Tungsram Sakk-klub tagja a november végén Drezdában megrendezett FIDE-kongresszuson hivatalosan is megkapta Nemzetközi Sakknagymesteri címét, így jelenleg Dávid a legfiatalabb Nemzetközi Nagymesteri cím birtokosa Magyarországon. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - A mindössze 18 éves fiatalember a „Segíthetek?” MOL Tehetségtámogató programnak köszönhetően jutott ki Svájcba, ahol nyáron, a Bielben megrendezett nemzetközi nyílt sakkversenyen érte el a cím birtoklásához elengedhetetlen feltételt, a 2500-as élő ponthatárt.

Tovább...
 
Babos Tímea a tengerentúlra készül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. december 01.

ImageBabos Tímea teniszező sikeres évet tud maga mögött, hiszen a 2008-as szezon eddigi pályafutásának megkoronázása volt. Az ifjú soproni versenyző mindössze 15 éves, de már a világ 20 legjobb 18 év alatti játékosa között tartják számon. A Segíthetek? MOL tehetségtámogató program idei nyertese a 2008-as versenyszezonban elért kimagasló eredményei alapján jó eséllyel pályázik arra, hogy felnőttként is a teniszvilág élmezőnyébe tartozzon. - tájékoztatta szerkesztőségünket Pálfai Károly sajtóreferens

Tovább...
 
FC Fehérvár - Baktalórántháza: 8-0 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 30.

Image8-0-ra győzött az FC Fehérvár a Baktalórántháza ellen a Liga Kupa 7. fordulójában. Horvárh Gábor egy, Dvéri és Pavlisics 2-2, míg Kulcsár Tamás 3 gólt szerzett. - A Liga Kupa 7. fordulójában játszott utoljára hazai környezetben 2008-ban tétmérkőzést az FC Fehérvár. Bár a szombat délutáni mérkőzést nem a centerpályán, hanem a hátsó, műfüves pályán rendezték, a fehérvári játékosok nyolc góllal búcsuztak az idei évben a Sóstói Stadiontól.

Tovább...
 
Sikersorozat - töretlenül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageAz idény legjobb játékát élvezhették tegnap este a kosárlabda-rajongók. Bell – aki vezeti a bajnokság pontdobó listáját -, ismét egyéni rekordot döntött, 37 pontot dobott a mérkőzésen. Mellette a kanadai center, Morrison is remekül játszott – ami összességében elmondható a fehérvári csapat többi tagjáról is. Albacomp - Zalakermáia ZTE KK 113-70 (27-17, 34-21, 27-17, 25-15)

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7008 - 7018 / 7429