Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
FC Fehérvár - Baktalórántháza: 8-0 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 30.

Image8-0-ra győzött az FC Fehérvár a Baktalórántháza ellen a Liga Kupa 7. fordulójában. Horvárh Gábor egy, Dvéri és Pavlisics 2-2, míg Kulcsár Tamás 3 gólt szerzett. - A Liga Kupa 7. fordulójában játszott utoljára hazai környezetben 2008-ban tétmérkőzést az FC Fehérvár. Bár a szombat délutáni mérkőzést nem a centerpályán, hanem a hátsó, műfüves pályán rendezték, a fehérvári játékosok nyolc góllal búcsuztak az idei évben a Sóstói Stadiontól.

Tovább...
 
Sikersorozat - töretlenül Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 30.

ImageAz idény legjobb játékát élvezhették tegnap este a kosárlabda-rajongók. Bell – aki vezeti a bajnokság pontdobó listáját -, ismét egyéni rekordot döntött, 37 pontot dobott a mérkőzésen. Mellette a kanadai center, Morrison is remekül játszott – ami összességében elmondható a fehérvári csapat többi tagjáról is. Albacomp - Zalakermáia ZTE KK 113-70 (27-17, 34-21, 27-17, 25-15)

Tovább...
 
Muszáj kikecmeregni a kátyúból Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 30.

ImageAz Alba Volán frusztráló körülmények között kapott ki pénteken egyik fő riválisától, a Graztól. Hazai pályán vasárnap, a Klagenfurt ellen kellene javítani, de ez cseppet sem lesz egyszerű feladat. Nincs könnyű helyzetben az Alba Volán szakvezetése. A liga egyik legjobb csapata, a Klagenfurt ellen kell felkészíteni a játékosokat. "Egyben kell tartanunk a csapatot, de jelen pillanatban mindenki felettébb ideges. Még keményebben kell dolgoznunk, hogy megtaláljuk a kivezető utat ebből a nehéz helyzetből." - mondta Ted Sator.

Tovább...
 
Döbbenetes összeomlás Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 29.

ImageAz Alba Volán sokáig döntetlenre állt Grazban, ám a vége előtt két perccel bő harminc másodperc alatt három gólt kapott, így súlyos vereséget szenvedett. - A találkozó előtt Ted Sator kiemelte, hogy az Alba Volán alaposan rákészült mentálisan a Graz elleni "négypontos" találkozóra. A meccskezdet ezt nem igazolta vissza, rögtön az első támadásból megszerezte a vezetést a hazai csapat.

Tovább...
 
Albacomp a Zalakeramia ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 29.

ImageAz Albacomp legutóbb 102-76-ra verte meg a Spisská Nová Ves csapatát, az Enternet NTE Hegyvidékkel szemben pedig 104-60-ra győzött. A szurkolók az eddigi töretlen sikersorozatot látva reménykedve várják a ma, 18 órakor kezdődő mérkőzést, amikor a székesfehérvári kosarasok a zalaegerszegi Zalakeramia ZTE KK ellen lépnek pályára.

 
Az MLSZ nem hagyta jóvá a REAC kérelmét Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 28.

ImageA Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága 2008. november 28-i (mai) ülésén elutasította a REAC azon kérelmét, hogy a jövő hét szerdán (december 3.) esedékes, FC Fehérvár ellen játszandó Ligakupa mérkőzését - amelyet a múlt hétről halasztottak el - Fehérváron, a Sóstói Stadion műfüves pályáján rendezze. Az indoklás szerint a szövetség szabályzata nem teszi lehetővé, hogy azt a pályát, amelyen az ellenfél hazai mérkőzéseit játsza nem bérelheti, ugyanakkor nem adhatja át a pályaválasztói jogot sem.

Tovább...
 
Zana Anita Wang Yoan-díjat kapott Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 28.

ImageZana Anita, a Kodolányi János Főiskola kommunikáció-médiatudomány szakos hallgatója a Nemzetközi Paralimpiai Bizottságtól Wang Yoan-díjat kapott a pekingi paralimpián végzett munkájáért. - kaptuk a hírt Szondy Rékától, a KJF sajtóreferensétől - Zana Anita a Magyar Nemzetet tudósította a paralimpiáról, és mind az olimpia, mind a paralimpia legfiatalabb akkreditált újságírója volt.

Tovább...
 
A szezon eddigi legfontosabb meccse jön Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 28.

ImageA rájátszás elérése szempontjából kulcsfontosságú, hogy a Graz 99ers ne zárkózzon fel az Alba Volánra. Ennek érdekében mindkét pontot meg kell szereni pénteken, idegenben a narancs-feketék ellen. - Dacára annak, hogy hosszúra nyúlik az Alba Volán vereségsorozata, a mutatott játékban határozott előrelépés tapasztalható. Két ízben is sikerült idegenben pontot szerezni, Linzben és Bécsben.

Tovább...
 
Albacomp - újabb győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageTöretlenül nyeri a meccseket az Albacomp kosárlabda csapata. A székesfehérvári fiúknak tegnap este a Spisská Nová Ves játékosait is sikerült megverniük 26 pontos különbséggel. Részletek: Albacomp - Spisská Nová Ves 102 - 76 (29-22, 25-16, 30-15, 18-23) Székesfehérvár, 1800 néző Játékvezetők: Fölházi, Hegedüs, Győrffy Albacomp: Simon 10/6, Hanga 17/3, Morrison 32, Radovic 12/3, Keller 9 Cs: Veszter, Dávid 2, Góbi 12, Somogyfoki 1, Madár 1, Antal 6/3 Spisská Nová Ves: Repasky 18/3, Pesta 7/3, Misinsky 5/3, Lozancic 14, Kozar 11/9 Cs: Madaj 13/9, Ulman 7, Becarik 1

 
A jégkorong utánpótlásra kap, a vb-re azonban nem kap pénzt Nyomtatás E-mail
Írta: www.cserpalkovics.hu   
2008. november 27.

ImageA magyar jégkorong kap pluszpénzt az utánpótlásra, a jégkorong-válogatott ellenben nem kap többlettámogatást a jövő évi A csoportos világbajnokságra való felkészülésre - döntött róla az Országgyűlés kedden. Az Országgyűlés keddi ülésén elfogadta a jégkorong utánpótlásának 170 millió forintos többlettámogatásáról szóló költségvetési módosító indítványt. A képviselők 189 igen, 188 nem szavazattal és egy tartózkodással voksoltak az utánpótlás támogatásáról és végül az ülést elnöklő Harrach Péter (KDNP) igen szavazatával fogadta el az Országgyűlés a javaslatot.

Tovább...
 
FC Fehérvár - heti menetrend, a szombati mérkőzés ingyenes Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageNyugalmas hetet élvezhetnek a fehérvári focisták: csupán egyetlen mérkőzésre kell koncentrálniuk, amelyet szombaton vívnak meg Baktalórántházával. A legutóbbi Ligakupa mérkőzés elmaradt a REAC ellen, most viszont – kárpótlásul – ingyenes a meccsen való részvétel a Sóstói Stadion hátsó, műfüves pályáján. A mérkőzés 13 órakor kezdődik. A fiúk addig minden nap, 10 órakor tartanak edzést Sóstón, vasárnap pedig pihenhetnek kicsit.

 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7019 - 7029 / 7431