Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Ryan Bonni nem távozik Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 27.

ImageA szezon hátralévő részében is az Alba Volánnál játszik Ryan Bonni. A kanadai válogatott hátvéd fizetés nélküli szabadságot kap eltiltása idejére, s nemsokára visszautazik Kanadába a családjával, hogy egyénileg folytassa az edzést. A tervek szerint december 27-én tér vissza Székesfehérvárra.

 
Legendás labdarúgókra emlékezünk Nyomtatás E-mail
Írta: Fidesz - Közlemény   
2008. november 26.

A magyar labdarúgó válogatott 1953. november 25-én Londonban felejthetetlen játékkal legyőzte a verhetetlennek tartott Angliát. Nemzeti tizenegyünk 1950 és 1954 között négy éven át nem talált legyőzőre, így méltán érdemelte ki az Aranycsapat nevet. A szocializmus sötét éveiben legendás labdarugóink jelentették valamennyi magyar számára a reményt egy sikeres, erős, magyarságára büszke nemzet újjászületésére. Az ötvenöt évvel ezelőtti 6:3-as győzelem mind a mai napig erőt ad mindannyiunknak. Emlékezünk azokra a legendás labdarúgókra, akik ma már nem lehetnek közöttünk, egyúttal jó egészséget kívánunk Grossics Gyulának és Buzánszky Jenőnek!

 
Értékes pontszerzés Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 26.

ImageAz Alba Volán hatalmas küzdelemben, büntetők után szenvedett 4-3-as vereséget a listavezető Vienna Capitals otthonában, miután Kovács, Palkovics és Ocskay góljaival a rendes játékidőben döntetlent játszottak Bécsben. - Aligha számítottak ilyen harcos Volánra a bécsiek, akik ugyan a csapat és a liga jelenlegi legeredményesebb játékosa, Patrick Lebeau révén már alig több, mint öt perc után vezetéshez jutottak, sokáig nem örülhettek: az utóbbi időben parádásan játszó Kovács Csaba két és fél perccel később Martz átadását gólra váltotta, s ezzel alaposan meglepte Ted Sator alakulata a hazaiakat.

Tovább...
 
Holnap - ismét nemzetközi kupa mérkőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 25.

ImageA szlovák Spisská Nová Ves ellen játszik legközelebb az Albacomp kosárlabda-csapata. A nemzetközi kupa mérkőzést holnap, 19 órától tartják. A székesfehérvári sportolók legutóbb hatalmas fölénnyel (104-60) győzték le az Enternet-NTE Hegyvidéket. Most ugyan nem számíthatunk ekkora diadalra, ám remélhetőleg ismét több pontot tudnak dobni fiaink, mint az ellenfél.

 
Ismét a listavezető otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 25.

ImageA sors furcsa fintora, hogy múlt héten a Jesenicéhez mint soros listavezetőhöz utazott az Alba Volán, most pedig a Vienna Capitals-szal ugyanez a helyzet. - Dacára annak, hogy vesztesen hagyta el a jeget a csapat, Ted Sator vezetőedző egyáltalán nem volt csalódott a fiúk teljesítménye miatt. "Igen biztatónak találom azt, ahogyan játszottunk a legutóbbi két találkozón. Büszke vagyok a játékosok erőfeszítéseire. A Villach az első két összecsapásunk alkalmával jóval többet lőtt kapura, és mezőnyfölényben is volt, vasárnap azonban szó sem volt erről. A csapatunk rengeteget fejlődött a szezonkezdet óta." - emelte ki a szakember.

Tovább...
 
Tsugio Yamamoto az Alba-Tollnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 24.

ImageSzékesfehérvárra látogatott Tsugio Yamamoto, aki várhatóan három-négy hónapig tartózkodik városunkban, hogy segítsen a helyi tollaslabdázók edzésein és versenyein. A japán edző, aki elismert sportdiplomata, s az Olimpikonok Világszövetségénél is dolgozott, most azon fáradozik, hogy Székesfehérvár Magyarország kiemelt tollaslabda-utánpótlási központjává váljon.

Tovább...
 
Veszprém ellen vereség, Tatabánya felett győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 24.

Két mérkőzést is maga mögött tudhat a MÁV Előre-Kodolányi-CityLine a hétvégét illetően. – tájékoztatta szerkesztőségünket Pecsuvácz Péter – A csapat pénteken Veszprémben vizitált, ahol sajnálatos módon 3-1-es vereséget szenvedett. Ez egyben azt is jelentette, hogy az edzőváltáson áteső egyetemisták mindkét ellenük lejátszott találkozójukat megnyerték ebben a szezonban. A vereség után vasárnap több, mint kötelező volt győzni hazai környezetben a Tatabányai Volán ellen.

Tovább...
 
Kihagyott helyzetek, elhullajtott pontok Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 24.

ImageHiába dolgozott ki temérdek helyzetet az Alba Volán, ezek közül csak egyet sikerült gólra váltani, így a Villach - nem kevés szerencsével - elvitte mindkét pontot Székesfehérvárról. - Szép számmal érkeztek a nézők a jégcsarnokba, és szinte mindenki kifejezte a szolidaritását klubunkkal a Liga büntetése kapcsán, sokan járultak hozzá ennek összegéhez a kihelyezett ládákba. Csinos hölgyek tombolát is árultak, amelynek főnyereménye egy igen értékes, Garmin navigációs rendszer volt, a szelvényekből is több, mint száz elkelt. Klubunk ezúton is köszöni drukkereink támogatását.

Tovább...
 
JÉG-NAP" A KORIPÁLYÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 23.

ImageKinder Pinguí koriszezon-nyitónapot tartottak tegnap a Székesfehérvári Jégcsarnokban. A program során jéggokart, jeges ügyességi játékok, lézershow, korcsolyázás, Turóczi Dóra és Major Balázs jégtánc párosának és a Székesfehérvári Műkorcsolya és Curling Egyesület bemutatója, floorball, s még számos érdekes, vidám játék és előadás várta a kicsiket és a nagyokat arcfestéssel, rajzversennyel és tombolával.

 
ALBACOMP - ENTERNET NTE HEGYVIDÉK 104-60 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 23.

ImageA várakozásnak megfelelően, 44 pontos különbséggel nyert az Albacomp az Enternet NTE Hegyvidék ellen tegnap este. Albacomp - Enternet NTE Hegyvidék 104-60 (27-14, 18-15, 24-15, 35-16) Székesfehérvár, 2100 néző Játékvezetők: Forrai Sámuel, Németh Csaba, dr. Magyari Tibor Albacomp: Simon 15/3, Doyne, Hanga 23, Morrison 20, Keller 11/3 Cs: Veszter 5, Góbi 23, Madár 5/3, Antal 2 NTE: Kováts 4, Hajmásy 12, Fülöp 8, Ruják 12, Faragó 10/6 Cs: Krasznai 2, Mócsai 2, Baross 2, Beák 4, Lázár 4

 
NB III: Az őszi szezon értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 23.

ImageA Soproni Ligával párhuzamosan véget értek az NB III őszi küzdelmei is. Az FCF II a 14. helyről várhatja a tavaszi folytatást. A szezont Bekő Balázzsal, második csapatunk edzőjével értékeltük.

Tovább...
 
<< Első < Előző 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7030 - 7040 / 7431