Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
JÉG-NAP" A KORIPÁLYÁN Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 23.

ImageKinder Pinguí koriszezon-nyitónapot tartottak tegnap a Székesfehérvári Jégcsarnokban. A program során jéggokart, jeges ügyességi játékok, lézershow, korcsolyázás, Turóczi Dóra és Major Balázs jégtánc párosának és a Székesfehérvári Műkorcsolya és Curling Egyesület bemutatója, floorball, s még számos érdekes, vidám játék és előadás várta a kicsiket és a nagyokat arcfestéssel, rajzversennyel és tombolával.

 
ALBACOMP - ENTERNET NTE HEGYVIDÉK 104-60 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 23.

ImageA várakozásnak megfelelően, 44 pontos különbséggel nyert az Albacomp az Enternet NTE Hegyvidék ellen tegnap este. Albacomp - Enternet NTE Hegyvidék 104-60 (27-14, 18-15, 24-15, 35-16) Székesfehérvár, 2100 néző Játékvezetők: Forrai Sámuel, Németh Csaba, dr. Magyari Tibor Albacomp: Simon 15/3, Doyne, Hanga 23, Morrison 20, Keller 11/3 Cs: Veszter 5, Góbi 23, Madár 5/3, Antal 2 NTE: Kováts 4, Hajmásy 12, Fülöp 8, Ruják 12, Faragó 10/6 Cs: Krasznai 2, Mócsai 2, Baross 2, Beák 4, Lázár 4

 
NB III: Az őszi szezon értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 23.

ImageA Soproni Ligával párhuzamosan véget értek az NB III őszi küzdelmei is. Az FCF II a 14. helyről várhatja a tavaszi folytatást. A szezont Bekő Balázzsal, második csapatunk edzőjével értékeltük.

Tovább...
 
Első helyen a Villach kapusa! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 23.

ImageUgyancsak rapszodikus formát mutat az Alba Volán mai ellenfele, a Villach. A tabellán két hellyel és öt ponttal előrébb álló alakulat legutóbb hazai pályán kapott ki a Vienna Capitalstól, s utóbbi öt meccsén háromszor is kapitulált. - Éppen ezért nem vár könnyű mérkőzés ma este 18 órától Palkovicsékra, hiszen a Pasut nyilván mindent megtesz majd a győzelem megszerzéséért.

Tovább...
 
Legyőzni a Hegyvidéket Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageAz Albacomp kosárlabdázói legközelebb ma, 18 órakor játszanak bajnoki mérkőzést. A fehérvári fiúk ellenfele ezúttal az Enternet-NTE Hegyvidék lesz. E csapat eddig az összes meccsét elvesztette – átlagosan harminc pontos különbséggel. Sportolóinknak tehát (minden valószínűség szerint) nem lesz nehéz dolguk, s a szurkolók fölényes győzelemnek örülhetnek majd.

 
Ted Sator: "Nem rövid távú kísérlet volt." Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 22.

ImageAz Alba Volán csapata jó hangulatban utazott haza Linzből pénteken este, hiszen pontot szerzett riválisa otthonában. Egyet aludva a történtekre, Ted Sator vezetőedző sem leplezte örömét. - "Hallatlanul fontos pontot szerztünk, amelynek az értékét tovább növeli, hogy két gólos hátrányról álltunk talpra. Kimondottan okosan játszottunk, ahogy idegenben kell, dacára annak, hogy igen rövid cserepaddal dolgoztunk. Sokkal jobb meccs volt, mint a legutóbbi, székesfehérvári találkozónk a Linz-cel, amelyet büntetőkkel megnyertünk." - mondta Ted Sator.

Tovább...
 
Focistáink a pult mögött Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 22.

ImageAdományokat gyűjtenek ma a Fehérvár FC focistái. A sportolók csatlakoztak a McDonald's Nemzetközi Gyermeknapjához kapcsolódó jótékonysági akcióhoz, amely azért jött létre, hogy adományokat gyűjtsön a Budapesten és Miskolcon működő Ronald McDonald Házak számára. Ezek az intézmények eddig közel kétezer családnak biztosítottak ideiglenes szállást, míg súlyosan beteg gyermeküket a kórházban gyógyították.

Tovább...
 
Nem lépünk pályára szombaton a REAC ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 21.

ImageValószínűleg nem játszanak fehérvári focistáink szombaton a REAC ellen. A fővárosi csapat ugyanis egy levelet juttatott el a Fehérvár FC-hez, amelyben a Ligakupa mérkőzés halasztását kérte. Az indok az volt, hogy több sportolójuk is megbetegedett, s pótlásukról nem tudnak gondoskodni, mivel bajnoki fordulón vesznek részt hétvégén a Budapest I-ben. A fehérvári klub beleegyezését jelezte az MLSZ felé, s javaslatot tett a meccs december 3-án, 14 órakor történő megtartására.

 
Derek Couture távozik a Volántól Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 21.

ImageAz Alba Volán menedzsmentje a csütörtöki nap folyamán több döntést is hozott az EBEL fegyelmi bizottságának határozata folytán előállt helyzetre reagálandó. - Ezek közül a legfontosabb, hogy az Alba Volán SC útjai elválnak Derek Couture-rel, a 12 mérkőzésre eltiltott kanadai csatárral. A sportember szerződését azonnali hatállyal felbontotta a klub. A játékos tudomásul vette a döntést, egy-két napon belül elhagyja a várost.

Tovább...
 
Ted Sator: "Ebben a nehéz helyzetben is pontokat kell szereznünk" Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 20.

ImageMég a tapasztalt vezetőedző, Ted Sator is elképedt az EBEL fegyelmi bizottságának határozatán. Ám jogorvoslatra nincsen lehetőség, így előre kell nézni. - Talán soha ilyen nehéz helyzetben nem volt az Alba Volán az osztrák ligában, mint most, a Linz elleni mérkőzést megelőzően.

Tovább...
 
Megbüntettek minket és a Nyíregyházát is Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 20.

ImageAz MLSZ fegyelmi bizottsága megbüntette mind az FC Fehérvárt, mind pedig a Nyíregyháza Spartacus FC-t 100-100 ezer forintra, amiért a november 8-án, Nyíregyházán lejátszott mérkőzésen a csapatok szurkolói - idézem - "lenéző, becsmérlő magatartás tanusítottak" Szlovákiával szemben. A pénzbírság mellett mindkét klubot arra kötelezték, hogy soronközvetkező hazai NB-I-es bajnoki mérkőzését - ami már csak tavasszal esedékes - nézők nélküli, zárt sportlétesítményben rendezze meg. Ennek végrehajtását azonban 2009. március 15-ig, mindkét együttes esetében felfüggesztették.

 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7041 - 7051 / 7434