Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Életek másodpercekért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 19.

ImageMegjelent a harmadik MotoGP könyv fantasztikus képekkel, 264 oldalon, rendkívüli tartalommal. – tájékoztatta szerkesztőségünket a BGP Media munkatársa, Ivanovics Anikó - A gyorsaságimotoros-világbajnokság, azaz a MotoGP a világ legnézettebb és leglátványosabb motorkerékpár versenysorozata, ahol három kategóriában (125kcm, 250kcm, MotoGP-800kcm) mérik össze tudásukat a csapatok és a versenyzők. Az írónő, Budur Gabriella, idén is rendkívüli történeteket mesél el ebben az egyedülálló kiadványban.

Tovább...
 
Megfogyva bár, de törve nem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 19.

ImageAz EBEL listavezetőjének otthonában az erősen tartalékos Alba Volán becsületesen helytállt, két gólos győzelmet aratott a hazai csapat. - Az eltiltott Bonni és Couture nélkül, 52 rendelkezésre álló pontkerettel kellett a szakmai stábnak kimatematikáznia a kezdőcsapatot. Három sora és egy csatárcseréje lett végül Ted Satornak, így kellett a listavezető otthonában helytállni.

Tovább...
 
Még mindig az Interliga élén állnak az FRC-s lányok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 18.

ImageSzékesfehérváron, a Köfém rugby pályán rendezték meg a Női Interliga őszi, harmadik fordulóját. Gyölcsös Ferenc edzőtől megtudtuk, hogy az osztrákok nem vállalták a szereplést, így kétcsapatos mérkőzésen szurkolhattak a nézők. Az összecsapás az FRC csapatának győzelmével zárult, így játékosaink tovább növelték előnyüket az Interligában, s változatlanul az élen állnak.

Tovább...
 
Kontrollvesztés Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 17.

ImageAz Alba Volán fegyelmezetlen játékkal rukkolt elő vasárnap este, így saját magát hozta nehéz helyzetbe. A durvaságoktól sem mentes találkozót egy öt perces nagybüntetés alatt fordította a maga javára a Red Bull Salzburg. - Egyidőben rendezték Székesfehérvárott az FC Fehérvár bajnoki labdarúgó-mérkőzését és az Alba Volán EBEL-találkozóját, így a sportbarátoknak fel volt adva a lecke, hogy melyik programot is válasszák. Mintegy 2600 néző döntött úgy, hogy a jégkorong mellett voksol, és aligha bánták meg.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Újpest FC: 0-0 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 17.

ImageGólnélküli döntetlennel zárult a Soproni Liga utolsó őszi mérkőzése. A Sóstói Stadionban több mint 3500 néző figyelte a mérkőzést, sajnos gólt nem láthattak. A meccs legnagyobb helyzetét Kabát hagyta ki a 60. percben: 3 méterről Sebők kezébe fejelte a labdát. A 90 perc kiegyenlített játékot hozott, egyik csapat sem érdemelt többet az egy pontnál.

Tovább...
 
Győzelem Körmenden Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageA Szolnoki Olaj KK után a Polaroid Lami-Véd Körmend felett is diadalmas győzelmet aratott az Albacomp kosárlabda csapata. A szurkolóknak pedig volt miért izgulniuk, hiszen Doyne és Radovic se tudott pályára lépni sérülése miatt, ám így is húsz ponttal többet dobtak a fehérvári fiúk, mint az ellenfél sportolói. - Polaroid Lami-Véd Körmend - Albacomp 69-86 (20-23, 15-19, 22-21, 12-23) Körmend, 2000 néző Játékvezetők: Szabó, Maár, Tóth Körmend: Auriantal 11/6, Banks 25/6, Fodor G. 12/3, Ferencz, Bialek 11 Cs: McCullough, Trummer, Keresztes, Hegedűs Albacomp: Simon 20/12, Soós 6/6, Hanga 7, Bell 35/3, Morrison 9 Cs: Góbi 6, Keller 3/3

 
A címvédő érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 16.

ImageCsalódást okozott pénteken az Alba Volán az Olimpija Ljubljana ellen, hiszen a rivális elvitte mindkét pontot Székesfehérvárról. Vasárnap este a Red Bull Salzburg érkezik, ez a találkozó is nagyon nehéznek ígérkezik. - Ted Sator vezetőedző remekül ismeri a címvédőt, alaposan felkészült a Mozart-városiakból. "A Salzburg kitűnő csapat, számos nagyszerű jégkorongozóval a soraikban. A taktikájukban nincsenek meglepetések, állandó veszélyt jelentenek a kapura." - fejtette ki a vezetőedző.

Tovább...
 
A Megyei Rögbi Bajnokság eredményei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageTöbbnyire a házigazda Fehérvár RC csapatainak sikerével ért véget a Fejér Megyei Rögbi Bajnokság. Mátay Balázs FRC-elnök honlapunknak elmondta, hogy az FRC korosztályos együttesei a lehetséges hétből három első helyezést otthon tartottak, míg négyszer a képzeletbeli dobogó második fokára állhattak fel.

Tovább...
 
Újabb gyenge teljesítmény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 16.

ImageA naptári év utolsó tétmeccsén a Janus-arcú Fehérép Alcoa FKC ismét a rosszabbik oldalát mutatta. - tudtuk meg Pálfai Károly sajtóreferenstől - A fehérváriak Kiskunhalason szenvedtek háromgólos vereséget egy gólokban szegény, de technikai hibákban gazdag mérkőzésen. Az FKC hetedik idegenbeli bajnokiján ötödször hagyta el vesztesként a pályát.

Tovább...
 
Körmenden is győzni kell! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 15.

ImageA Szolnoki Olaj KK-t felett aratott fantasztikus győzelem (104-74) után Körmenden lépnek pályára az Albacomp kosárlabda-csapat játékosai. A mérkőzésre ma, 19 órakor kerül sor. A fehérvári sportolóknak ezúttal különösen nehéz dolguk lesz, hiszen Doyne és Radovic megsérült, így még kérdéses, hogy tudják-e majd erősíteni a csapatot. A meccsre a jegyeket a helyszínen lehet megvásárolni 16:30-tól.

 
Tovább tart a fáradtság Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 15.

ImageAz Alba Volán hazai pályán, igazi négypontos mérkőzésen fogadta az Olimpija Ljubljanát. Kulcsjátékosaink igen fáradtan mozogtak, így magabiztosan vitte el a két pontot a szlovén csapat. - Nem elég, hogy az Alba Volán húzóemberei a válogatott szünet alatt sem pihenhették ki a kizsigerelő EBEL-menetelés fáradalmait, még Nathan Martz sérülése sem jött rendbe, így megannyi körülmény nehezítette a fiúk dolgát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7052 - 7062 / 7434