Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Banham életveszélyes Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 14.

ImageTovább folytatódik a jégkorong nagyüzem. Az Alba Volán EBEL-ben szereplő csapata a tabella utolsó helyén álló Olimpija Ljubljanát fogadja, míg a farmcsapat a Steaua Bucuresti együtteséhez látogat. Jó hír, hogy Ryan Bonni visszatér a csapatba.

Tovább...
 
Pölöskei Petra - az év legjobb női rugby-játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 14.

ImageA Magyar Rugby Szövetség szavazásán az év legjobb női játékosának Pölöskei Petrát választották a klubok vezetői és a szövetség elnökségének tagjai. – kaptuk a hírt Mátay Balázs FRC elnöktől, aki elmondta: a Fehérvár Rugby Club és a magyar válogatott csapatkapitánya klubjában és a nemzeti csapatban is igazi vezéregyéniség, rutinjával, tudásával a fiataloknak is jó példát mutat.

Tovább...
 
A Vidi kiszámíthatatlan ellenfél Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 14.

ImageAz Újpest vezetőedzője, Szentes Lázár kijelentette, hogy jól ismeri csapatunkat, s tudja, a Vidi fokozottan készül a lilák ellen. Az interjút alább olvashatják el.

Tovább...
 
Ligakupa: KTE - FC Fehérvár 2-3 Nyomtatás E-mail
Írta: FC FEhérvár   
2008. november 13.

ImageLigakupa csapatunk – két hazai döntetlen után – sima győzelmet aratott Kecskeméten. Igaz ez annak ellenére, hogy a hajrában kapott buta, vagy inkább balszerencsés gól miatt az eredmény szoros lett a végére. Varga István gárdája minden csapatrészében jobb volt ellenfelénél, és ez abban is megmutatkozott, hogy a kezdősípszótól fölényben, magabiztosan futballozott.

Tovább...
 
Balesetet szenvedett Vörös Zsuzsanna Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 13.

ImageLovasbalesetet szenvedett Vörös Zsuzsanna, az Alba Volán-Bericap olmipiai-, világ- és Európa-bajnok öttusázója. A sportoló Pátkán lovagolt – ott tartják bérben a csikóját -, amikor a szomszéd kertből előugrott egy kaukázusi kutya. A ló megijedt, Zsuzsa ráesett a nyeregkápára, majd leesett a nyeregből. A baleset során megsérültek az ujjai – műtét vár rá -, s belső vérzése is lett, ám a vérömleny már el is tűnt a máj környékéről. Felépülése várhatóan másfél hónapot vesz majd igénybe.

 
A Fehérép Alcoa FKC győzelemmel zárta a hivatalos őszt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 13.

ImageBár szombaton Kiskunhalason vár még egy bajnoki a Fehérép Alcoa FKC-re, ma a hivatalos őszi szezon utolsó mérkőzésén arattak győzelmet a fehérváriak a Vasas otthonában. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől - A második félidő első öt percében ugyan nem esett gól, de az ezt követő hét percben hét FKC-találatra csak egy hazai válasz érkezett, és az ekkor kialakult jelentős különbség már a meccs végéig megmaradt a két csapat között.

Tovább...
 
Rugby: Megyebajnokság és Női Interliga 3. forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 12.

ImageA fehérvári rögbisek már javában edzenek a szombati viadalra: a Megyebajnokságot 10 órától tartják a székesfehérvári Köfém Rugby pályán, ahol a Mini Korosztályból az 1997- 98-as születésűek lépnek pályára (Fehérvár Rugby Club - Agárd Nemes Kócsag), a Kölyök Korosztályból az 1996 – 95-ös születésűek (Pusztaszabolcs - FRC két csapat - Agárd Nemes Kócsag - Velencei Kék Cápák), a Serdülő Leány Szalagosok közül pedig az 1996- 93-as születésűek (FRC - Ágárd Nemes Kócsag).

Tovább...
 
Súlyos vereség Innsbruckban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 12.

ImageVálogatott játékosaink negyedik mérkőzésükre készülődtek öt nap alatt, és ez meg is látszott a HC Innsbruck elleni találkozón. A hazai csapat végig uralta a találkozót, és nagy gólkülönbségű győzelmet aratott.

Tovább...
 
Fantasztikus győzelem  és utána Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 11.

ImageMiután az Albacomp kosárlabda csapata gyönyörűen leverte a Szolnoki Olaj KK-t 104-74-re, a fiúk már készülődnek is a következő mérkőzésre, amely november 15-én lesz 19 órakor a Körmend ellen. (Emlékeztetőül a legutóbbi meccs: Albacomp - Szolnoki Olaj KK 104-74 (28-15, 23-15, 33-27, 20-17) Albacomp: Simon 10/3, Hanga 9/3, Radovics 11/3, Bell 35/18, Morrison 7. Csere: Soós 16/6, Keller 4, Góbi 4, Dávid 6, Madár, Antal 2. Edző: Peresztegi-Nagy Ákos. Szolnok: Coleman 18/6, Cziczás 3/3, Wilson18/6, Jurkunas 5/3, Basit 5. Csere: Cseh 2, Gaál 12/3, Tóth. Edző: Pór Péter.)

 
Folytatódik az EBEL Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 11.

ImageA múlt héten szünetelt az Erste Bank Eishockey Liga, ám válogatott játékosainknak nem volt lehetőségük sokat pihenni. Az elmúlt három napban háromszor kellett játszaniuk, így kimerülten néznek elébe az újabb sokhetes erőpróbának. - Már hétfőn útra kelt Innsbruck felé az Alba Volán, a játékosok többsége számára igen megterhelő hétvégét követően. Tizenegy jégkorongozónk képviselte a nemzeti színeket a budapesti olimpiai előselejtező alkalmával.

Tovább...
 
Biztos FKC továbbjutás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 09.

ImageEgy második félidei hullámvölgy ellenére is magabiztosan jutott a Fehérép Alcoa FKC az EHF-kupa nyolcaddöntőjébe. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - Sótonyi László tanítványai a görögországi döntetlen után Fehérváron 33-28-ra győzték le az Ormi-Loux Patras csapatát. A mérkőzés legeredményesebb játékosának Kristina Trishchuk bizonyult tizenegy góllal, míg a patraszi Vivi Kazaki kilencszer talált a kapuba.

Tovább...
 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7063 - 7073 / 7434