Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Döntetlen Nyíregyházán Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 09.

Image1-1-es döntetlent játszott az FC Fehérvár csapata a Nyíregyháza otthonában a Soproni Liga 14. fordulójában. A hazaiak gólját a 16. percben Sifter öngólja jelentette. A Nyíregyháza emellett számos helyzetet dolgozott ki, ezek azonban szerencsére kimaradtak. A Fehérvár elsősorban kontráiból építkezett, Pavlicic, Kulcsár és Sitku előtt is adódtak lehetőségek, gólt azonban nem sikerült az első 45 percben szerezni.

Tovább...
 
A litvánok lemosták Szerbiát Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 08.

ImageA Papp László Sportarénában zajló olimpiai előselejtező második fordulójában Litvánia 7-2-re legyőzte Szerbiát, méghozzá nagyszerű csapatjátékkal: a hét gólt hét játékos ütötte. Érdekes, hogy az első harmad végén még a szerbek vezettek.

Tovább...
 
Visszavonul Molnár Ferenc Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 08.

ImageMasszőrre nemcsak a megfáradt, „dolgozó embernek” van szüksége, hanem – sőt: leginkább! – a sportolóknak, akik a meccsre készülve - vagy kipihenve azt - előszeretettel „gyúratják ki magukat” helyreállítván az izmokat és élvezeti forráshoz juttatván testüket, lelküket. Az Albacomp kosárlabda csapatának tagjait hosszú éveken át Molnár Ferenc masszírozta, aki az edzéseken és a meccseken is azonnal ugrott, ha valaki megsérült. Szakértelme nemhiába tette legendássá nevét. Feri bácsi most nyugdíjba vonul. Búcsúztatását a vasárnapi mérkőzés előtt tartják.

 
Sítábor 2009: Puy St. Vincent Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. november 08.

ImageIdén Puy St. Vincent-be, a francia Alpok szívébe utazunk. Most a havas lejtők élvezete mellett az első igazi téli fesztiválon vehetsz részt barátaiddal. Mit jelent ez? Összesen 3000 magyar fiatal érkezik Puyba, az első magyar sí és snowboard fesztiválra, ahol egy hétig tartó, sportversenyekkel tarkított bulin vehetsz részt. Mindez csodás pályaszállással, fűtött kültéri medencével, fergeteges partykkal.

Tovább...
 
Papírforma eredmény a szerbek ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 08.

ImageA szerb válogatott két osztállyal szerepel lejjebb a világbajnoki rendszerben, mint Magyarország, és ez a különbség az olimpiai előselejtező torna első napján a pályán is érvényesült. - A magyar válogatott az elvárásoknak megfelelő koncentrációval lépett jégre, és első emberelőnyét kihasználva hamar meg is szerezte a vezetést. Ladányi távoli lövésébe Svasznek piszkált bele jó érzékkel. (1-0) A folytatásban itt is, ott is akadt egy kiállítás, de létszámhátrányban, létszámtöbbletnél és egyenlő létszámnál is szembeötlő volt nemzeti csapatunk technikai, taktikai és fizikális fölénye.

Tovább...
 
Fradi-Vidi - új időpontban Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 07.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetség Versenybizottsága módosította a Ferencváros – FC Fehérvár Ligakupa-mérkőzés kezdési időpontját, tekintettel arra, hogy a meccset a jogtulajdonos televíziós társaság közvetítésre választotta ki. Az új időpont: 2008. december 7-e (vasárnap), 17.30.

 
Első vereségét szenvedte el az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 07.

ImageElvesztette veretlenségét az Albacomp kosárlabda-csapata. A fehérvári sportolók eddig minden meccsen diadalmaskodtak e szezonban, ám tegnap 81-67-re kikaptak Pécsi VSK-Pantherstől. A mérkőzésen Jara Rubin Doyne nem játszott sérülése miatt – valószínűleg ez is közrejátszott a veresegében. Az NB I negyedik fordulója után így a bajnokságban negyedik helyen állnak fiaink. Az első helyen az Atomerőmű SE-t találhatjuk, a másodikon a Planet Leasing Dombóvár KC-t, a harmadik pedig (jelenleg) a Falco KC Szombathely.

Tovább...
 
"Jég-nap" a koripályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 07.

ImageKinder Pinguí koriszezon-nyitónapot tartanak november 22-én a Székesfehérvári Jégcsarnokban. A program során jéggokart, jeges ügyességi játékok, lézershow, műkorcsolya-bemutató, floorball, s még számos érdekes, vidám játék és előadás várja a kicsiket és a nagyokat.

Tovább...
 
Pat Cortina  Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 06.

"Székesfehérvár Tiszteletbeli Polgára" – címet kapott Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya. A díjat már augusztusban odaítélte neki a Közgyűlés, Pat Cortina viszont augusztus 20-án külföldön tartózkodott, így csak tegnap tudta átvenni a kitűntetést. A kapitány 2003 januárjában érkezett Székesfehérvárra, s az Alba Volán jégkorong csapatának három szezonon át vezetőedzője volt. Szövetségi kapitányként pedig 2008-ban aranyérmet nyert csapata a divízió1-es világbajnokságon, ami A-csoportos tagságot eredményezett.

 
FC Fehérvár - Budapest Honvéd: 2-2 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 06.

ImageAz FC Fehérvár 2-2-es döntlent játszott hazai pályán a Honvéd ellen a Ligakupa 4. fordulójában. A fordulatos mérkőzésen előbb a hazaiak szerezték meg a vezetést Mohl révén, majd a vendégek előbb egyenlítettek, később ők vezettek 2-1-re, de a csereként beállt Disztl Dávid 2-2-re alakította a végeredményt. A Vidi ezzel a döntetlennel megőrizte veretlenségét a Ligakupában.

 
PVSK-PANTHERS  ALBACOMP Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

ImagePécsen játszik legközelebb az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári fiúk legutóbb 89-70-re legyőzték a Marso-Vagep NYKK sportolóit, most pedig a PVSK-Panthers ellen lépnek pályára. A mérkőzés időpontja: november 6. (csütörtök), 18:00. A meccsre a helyszínen lehet jegyeket vásárolni 15:30-tól.

 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7074 - 7084 / 7434