Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Visszavonul Kulcsár Antal Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 05.

Kulcsár Antal, az Alba Volán-Bericap mesteredzője bejelentette visszavonulását, így öttusázóink – Vörös Zsuzsanna, Máthé Vivien, Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Horváth Viktor, Demeter Bence, Demeter Gergely… - nélküle készülnek a következő évadra. Kulcsár Antal döntésének pontos okát egyenlőre még nem tudni, ám az bizonyos, hogy távozásával nagyon sokat veszít a csapat, Székesfehérvár és Magyarország is…

 
Futballistáink heti menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 04.

ImageAz FC Fehérvár focistái legközelebb holnap, 17 órakor lépnek pályára: a Ligakupa negyedik fordulójában a Honvédet látják vendégül a Sóstói Stadionban, szombaton pedig Soproni Liga mérkőzés lesz Nyíregyházán, 18 órás kezdettel (14. forduló). Az NB-III-as meccset (Pénzügyőr – FCF II) szintén szombaton játsszák, méghozzá 11 órától. A szerdai összecsapásra 16 órától lehet elővételben megvásárolni a jegyeket a helyi pénztárnál, s szokás szerint a játék ideje alatt csak a főlelátókat nyitják ki.

 
Bonni a kanadai válogatottban! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 03.

ImageÓriási megtiszteltetés érte az Alba Volán SC Jégkorong-szakosztályát, Sean Simpson a kanadai válogatott szövetségi kapitánya behívót postázott hátvédünknek, Ryan Bonninak a jövő heti, Svájc elleni mérkőzésre. - Soha nem volt még arra példa, hogy magyar klubból hívjanak játékost a kanadai válogatottba, ez a sporttörténelmi esemény most megtörtént.

Tovább...
 
Döntetlent játszott a Fehérép Patraszban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 03.

ImageVégig kiegyednsúlyozott meccsen, döntetlent ért el a Fehérép Alcoa FKC csapata a görög Patrasz gárdája ellen az EHF-kupa harmadik körében. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A második félidő hosszabb gólcsendjét a fehérváriaknak sikerült megtörni, amikor három góllal húztak el a hazai együttestől. Azonban a végjátékban kettős emberlőnyben játszó görögök, kihasználva helyzetüket az utolsó pillanatokban szépíteni tudtak, s így a továbbjutás kérdése a visszavágóig nyitott marad.

Tovább...
 
Súlyos vereség Angyalföldön Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 02.

ImageSúlyos, 4-1-es vereséget szenvedett az FC Fehérvár a Vasas otthonában a Soproni Liga 13. fordulójában. Jobban kezdte a találkozót az FC Fehérvár, gólt azonban a Vasas szerzett először egy akciót követően a 29. percben Divic révén. A lehetőség adott volt az egyenlítésre Pavlicic azonban közelről a kapufát találta el. Másodszorra viszont nem hibázott horvát játékosunk, Mohl átadása után ellőtt labdája ezúttal a kapufáról a hálóba pattant. A félidő vége előtt aztán - védőink bizonytalakodása után - ismét a hazaiak szereztek gólt.

Tovább...
 
ALBACOMP - MARSO-VAGÉP NYKK 89-70 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 02.

ImageAz Albacomp óriási küzdelemben, fantasztikus hajrában verte meg a Marso-Vagep NYKK csapatát tegnap este. Az első negyedben a fehérvári fiúk jobbnak bizonyultak, ám a második és a harmadik negyedben a Nyíregyháza átvette a vezetést. Sportolóink a negyedik negyed elejére egyenlítettek (ekkor 70-70 volt az állás), majd egy huszáros hajrát vágott ki a fehérvári együttes, és 19:0-ra megnyerte az utolsó nyolc percet. Végeredmény: Albacomp – Marso-Vagép NYKK 89-70. A mérkőzés során Radovic, Bell és Hanga emelkedett ki a leginkább játékával.

Tovább...
 
Újpesten is győztek a kölykök Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 02.

ImageAz Alba Volán utánpótláscsapatai közül szombaton a kölykök játszottak, s Újpesten 3-2-es győzelmet arattak Kocsis Ferenc három gójával. A serdülők és az előkészítők vasárnap mérkőznek. - ÚJPEST – ALBA VOLÁN 2-3 (0-1, 2-1, 0-1)

Tovább...
 
Albacomp  Marso-Vagép NyKK Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 01.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata november elsején, tehát ma este mérkőzik meg a bajnokság harmadik fordulójában a Marso-Vagép NYKK sportolóival. A mérkőzés hazai pályán zajlik. (Meccs-kezdés: 15:15 – U20, 18:00 – felnőtt) A székesfehérvári fiúk legutóbb 80-70-re verték meg a Klosterneuburgot, s remélhetőleg most sem fogunk csalódni bennük.

 
Véget ért az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. november 01.

ImageEgy igazi családi nap keretében került sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen. – tájékoztatta szerkesztőségünket Tóth László – A célegyenesében Magyarország legerősebb dragsterei, és legjobb gyorsulási versenyzői csaptak össze a 2008-as MNASZ és MAMS által kiírt Gyorsulási Országos Bajnokság Bajnoki Címeiért. A tét hatalmas volt, hiszen a dicsőségen és a bajnoki címen kívül az abszolút bajnok egy közel 1 millió forintos 125 köbcentis Suzuki robogót nyert a FULL GAS jóvoltából.

Tovább...
 
Győztess csapaton ne változtass! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. november 01.

ImageA szombati, Fáy utcai mérkőzés igazi, hatpontos rangadó lesz:ha idegenben is nyerni tud a Vidi – ahogy tavasszal is – akkor a bajnoki táblázaton egymeccses közelségbe kerülhet a jelenleg a dobogón tanyázó csapattal, és sikeres őszi hajrával még az sem elképzelhetetlen, hogy ott teleljünk, ahol nyáron befejeztük a Soproni Liga legutóbbi idényét. Csapatunk azzal a kerettel készül a Vasas ellen, amely szombaton legyőzte a Győri ETO-t, az egyetlen hiányzó Horváth Gábor lesz, aki a legutóbbi bajnokin begyűjtötte ötödik sárga lapját is.

Tovább...
 
Zlocha volt a mérleg nyelve Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. november 01.

ImageAz Alba Volán fiataljai megilletődötten kezdtek az Újpest ellen, így mire magukhoz tértek, már több gólos hátrányban voltak. Így Zlocha mesterhármasának is köszönhetően újabb vereséget szenvedett el farmcsapatunk. - Az Alba Volán fiataljai igencsak tisztelték az első harmadban az Újpestet. Csapatunk játéka elmaradt az elvárásoktól, így Zlocha emberelőnyös, majd ugyanő egyenlő létszámnál szerzett góljaival két gólos előnyre tettek szert a lila-fehérek. Amikor a középső felvonásban Roczanov is mattolta a rossz napot kifogó Bálizst, Kóger edző Beczét küldte jégre. Volt dolga a cserekapusnak, Zlocha őt is hamar felavatta, ám utána lehúzta a rolót.

Tovább...
 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7085 - 7095 / 7434