Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Elhalasztják a mérkőzést Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

ImageOsztrák kérésre elhalasztják a november másodikára tervezett női Interliga harmadik fordulóját. – kaptuk a hírt Gyölcsös Ferenctől, a fehérvári női rugby csapat edzőjétől – A mérkőzés új időpontja: november 16., 12 óra. Helyszíne: Székesfehérvár, Köfém Rugby pálya.

 
Helloween Party a koripályán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 31.

ImageBoszorkányok, csontváz-emberek és ördögök száguldoztak este a székesfehérvári Jégpályán. A Székesfehérvári Curling Egylet Szinkronkorcsolya Szakosztálya ugyanis Helloween Party-t rendezett, ahová a sportoló lányok meghívhatták szüleiket és barátaikat is. A party vendégei jelmezversenyen riogatták társaikat, s ügyességi feladatokon is részt lehetett venni: ezen egy koris-tanuló és egy „amatőr” indulhatott el közös párt alkotva, ami igencsak víg perceket okozott a vendégeknek.

Tovább...
 
Az utolsó percekben kaptunk ki Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 31.

ImageEgy fáradt Alba Volán lépett jégre Innsbruckban, amelyen a hazaiak góljára Kovács Csaba révén még válaszoltunk, de öt perccel a vége előtt Unterluggauer kihasznált egy emberelőnyt, majd öt másodperccel a vége előtt megkaptuk a harmadikat. - „Az Alba Volán jelenleg nem engedheti meg magának, hogy sok kisbüntetést kapjon, mert fáradt csapatunkon akkor átgázolhat az Innsbruck” – mondta Ted Sator vezetőedző a tabella utolsó előtti helyén tanyázó tiroliak elleni mérkőzés előtt, de nem kellett emberelőnyös szituáció a hazaiaknak, hogy bevegyék az ezúttal Hetényi Zoltán őrizte fehérvári kaput.

Tovább...
 
Még mindig veretlen az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

Image80-70-re megverte az Albacomp kosárlabda csapata az osztrák Klosterneuburgot. Legközelebb szombaton, a Nemzetközi Kupa Mérkőzés harmadik fordulójában a Marso-Vagép NYKK sportolóival lépnek majd pályára a fehérvári fiúk. Albacomp - Klosterneuburg 80-70 (30-14, 22-17, 16-18, 12-21) Székesfehérvár, 2200 néző Játékvezetők: Hartyáni, Forrai, Török Albacomp: Simon 13/3, Doyne 23/6, Bell 12/6, Morrison 5, Radovic 11/3 Cs: Soós 5, Dávid 1, Hanga 5/3, Góbi 1, Keller 4 Klosterneuburg: Curtis 8/3, Raikovic 7, Creddle 13/6, Nagler 14/3, Helbig 7/3 Cs: Sallomon 2, Hamidovic 8/3, Gartner 1, Wagenlechner, Johson 8, Diwald 2, Stuppacher

 
Fontos két pont Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 30.

ImageVégig nagy iramú mérkőzésen tartotta otthon a két pontot a Fehérép Alcoa FKC az ASA-Consolis-HNKC elleni bajnokin. - kaptuk a hírt Pálfay Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A meccs első két gólját a vendégek szerezték, de a fehérváriak rögtön hattal válaszoltak, és ezt követően már egyszer sem adták ki a kezükből a vezetést. Ezzel a győzelemmel az ötödik helyre jött fel az FKC.

Tovább...
 
Döntetlen a Fradi ellen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 30.

ImageTovábbra is veretlen csapatunk a Ligakupában - Varga István együttese szerdán este a Ferencvárossal játszott döntetlent. Ha a labdarúgás pontozásos sportág volna, a bírák valószínűleg a Vidit hirdetik ki győztesnek, mert a küzdelmes, de kecsegtető helyzetet nem hozó első félidő után a második játékrészben a mieink sokkal aktívabban futballoztak. Szinte kizárólag az FC Fehérvárnak voltak gólszerzési lehetőségei - kár, hogy a futballt valóban gólra játsszák, mert a csapat játékában leginkább ez volt a hibapont: a támadójátékunk sok kívánni valót hagyott maga után.

Tovább...
 
Nemzetközi Kupa Mérkőzés  ma este! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageNemzetközi Kupa Mérkőzést játszik ma este, 19 órától az Albacomp kosárlabda csapata. A fehérvári játékosok hazai pályán csapnak össze az osztrák Klosterneuburg sportolóival. Az ellenfél összeállításában hat idegenlégióst is találhatunk: három amerikait, egy szerbet, egy horvátot és egy bosnyákot, így minden valószínűség szerint izgalmas meccsre számíthatunk. A mérkőzésre a jegyek megvásárolhatók a Jegypénztárakban és a Sportirodán.

 
A Fehérvár FC kft. nem óvott Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 29.

ImageKedden délelőtt több médium közölte a hírt, mely szerint az FC Fehérvár megóvta a Debrecen elleni – első - Magyar Kupa-mérkőzést. Klubunk leszögezi, a Fehérvár FC kft. nem nyújtott be óvást a mérkőzés eredménye ellen. Gál László Róbert korábbi ügyvezető „magánemberként” írt levelet a Magyar Labdarúgó Szövetségnek, amelyben egy olyan szervezet képviselőjeként, amelynek nevében nem jogosult eljárni, magát hamisan feltűntetve óvást nyújt be az FC Fehérvár – Debrecen Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése, Verpecz István jogosulatlan játéka ellen.

Tovább...
 
Debrecen Nagydíj felnőtt GP 2, Pelikán Kupa U 13 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 29.

ImageA hétvégén Debrecenben és Seregélyesen versenyeztek az ALBATOLL SE játékosai. – tájékoztatta szerkesztőségünket Bánhegyi Gábor - Strobl Eszter, Letsch Péter és Nagy Sz. Levente felnőtt első, és másodosztályú versenyen szerepelt, míg Strommer Noémi, Antal Erika, Ispán Máté, Nyírő Nándor az U 13-as mezőnyben játszott.

Tovább...
 
Izgalmak a köbön Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 29.

ImageLeírhatatlanul izgalmas mérkőzésen büntetőlövésekkel nyert a Linz ellen az Alba Volán. A rendes játékidő utolsó másodpercében egyenlített a vendégcsapat, ám a végén a szerencse velünk volt. - Igencsak megfogyatkozva állt ki az Alba Volán a Linz ellen, Byström, Bonni és Martz sem állhatott Ted Sator mester rendelkezésére. Az ellenfél ezzel szemben teljes csapattal érkezett, így igen nehéz feladat várt csapatunkra.

Tovább...
 
Ingyenesen tekinthetik meg a Fehérép Alcoa FKC szerdai meccsét a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 28.

ImageAz őszi szünetre való tekintettel a Fehérép Alcoa FKC női kézilabda-csapatának holnapi mérkőzését belépő díj nélkül tekinthetik meg az érvényes diákigazolvánnyal rendelkező fiatalok. A székesfehérvári Köfém Sportcsarnokban lányaink ellenfele az ASA Hódmezővásárhelyi NKC lesz. Ezen kívül még két meccset rendeznek szerdán ehelyütt: 14 órakor a serdülők lépnek pályára, 16 órától pedig ifjúsági mérkőzés zajlik.

 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7096 - 7106 / 7434