Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Agárd-Gárdony Rögbi: lányokkal megerősítve Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 21.

Image„Először indultak el lányaink az U12 mini és az U14 kölyökcsapatunk mellett szombaton, a Kecskeméten megrendezett Országos Diákolimpia Őszi Területi Döntőjén.” – újságolta szerkesztőségünknek Vida-Szűcs Lajos, aki elmondta: A két fiúcsapat felkészülését sok vész nehezítette, sorban hullottak ki a játékosok.

Tovább...
 
Megtört a jég: győzelem büntetőkkel Grazban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 20.

ImageAz Alba Volán bár hátrányba került, hamar fordított Grazban. Ám a hajrában egyenlítettek a hazaiak, de a büntetőlövéseknél végre nekünk kedvezett a szerencse, így két ponttal térhetünk haza. - Erősen kezdett a hazai gárda, hamar meg is szerezték a vezetést. Tony Iob lövése még kijött Szuperről, ám a kipattanót Riddle értékesíteni tudta - alig három perccel a kezdés után. (1-0)

Tovább...
 
FC Fehérvár II - Balatonlelle 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 20.

ImageAz FC Fehérvár II vasárnap délután hazai pályán fogadta a Balatonlelle együttesét. NB III-as csapatunknak nem sikerült jól a találkozó, ugyanis Bekő Balázs fiai 1-0-ás vereséget szenvedtek. A Vidi második csapatának edzője így foglalta össze a mérkőzést: "Bár végigtámadtuk a találkozót, sajnos kikaptunk egy buta góllal, amit a Balatonlelle az első félidőben szerzett. A második játékrészben szinte át sem lépték a felezővonalat, sőt emberelőnybe is kerültünk, de sajnos hiába uraltuk a mérkőzést, nem sikerült nyernünk…"

 
Olimpikon Party Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly   
2008. október 19.

ImageRendhagyó estét tölthettek együtt a meghívott vendégek és a pekingi játékok olimpikonjai a tiszteletükre rendezett MOL Olimpikon Partyn. Az ünnepélynek a Szépművészeti Múzeum adott otthont, ahol a sportolók felidézték Peking legemlékezetesebb pillanatait, s így egy rövid időre azok is részesei lehettek az olimpiai hangulatnak, akik csak itthonról izgulhatták végig a versenyeket.

Tovább...
 
Jelentkezz a Fejér Megyei Terelabdatornára! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 19.

ImageA Fejér Megyei Kosárlabdázók Szövetsége hagyományteremtő szándékkal meghirdeti a Fejér Megyei Teremlabdatornákat. – kaptuk a hírt Botos Pétertől - A streetball alapokra épített - egy palánkra játszott, 3-3 elleni küzdelem – játékkal a szervezők lehetőséget kívánnak teremteni a kosárlabdát és\vagy a streetballt szerető, sportolni, mozogni kívánó sportbarátoknak. A verseny során négy palánk alatt pattoghat a labda, és mutathatják meg a játékosok kosárlabda tudásukat. A felhívásra 4-6 fős csapatok jelentkezését várják.

Tovább...
 
Vereség Zalaegerszegen Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 19.

Image2-0-ás vereséget szenvedett csapatunk a bajnokság 11. fordulójában a ZTE otthonában. A hazaiak első góljukat a 21. percben szerezték, a végeredményt Waltner állította be a 90. percben büntetőből. A fehérváriak a 61. perctől emberhátrányban játszottak, miután a játékvezető második sárga lapját mutatta fel Vujovicnak (képünkön). Csapatunk 10 emberrel is próbálkozott, küzdött, de ezúttal nem sikerült gólt szerezni. Folytatás kedden a Magyar Kupa visszavágón Debrecenben.

 
Újabb erősítés: Nick Martens is az Alba Volán játékosa Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 19.

ImageAz Alba Volán örömmel tájékoztatja szurkolóit, hogy a mai naptól a csapatot erősíti Nick Martens hátvéd, aki közel 100 AHL-mérkőzésen szerepelt, tavaly a Graz, illetve a REV Bremerhaven játékosa volt. - Az amerikai Nick Martens 1982-ben született, ideális testfelépítésű hátvéd, aki 187 cm magas és 90 kg. Pályafutását az NAHL juniorligában kezdte, a Texas Tornado színeiben. A csapattal egyszer alapszakasz-győztes, egyszer pedig a rájátszás nyertese lett.

Tovább...
 
Albacomp  Soproni sÖrdögök: 107-83 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata tegnap este összecsapott a Soproni sÖrdögökkel. Az Alba Regia Sportcentrumban tartott mérkőzés nem okozott csalódást a fehérvári szurkolóknak – fiaink ismét győzedelmeskedtek. - Albacomp - Soproni sÖrdögök 107-83. Albacomp: Doyne 16, Hanga 15/9, Bell 19/6, Morrison 14, Radovic 18/12 Cs: Simon 14/6, Soós, Dávid 4, Góbi 4/3, Madár 3/3, Antal, Keller Sopron: Cruz 12/3, Körtélyesi 10/3, Couisnard 17/6, Boldizsár 7/3, Brooks 13/6 Cs: Halmai 3/3, Horányi 3/3, Kovács 7/3, Csorvási 8, Vesztergom 3/3

 
A reneszánsz jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 18.

ImageReneszánsz délutánra invitál mindenkit ma délután az István Király Általános Iskola. A gyermekprogramok 13 órakor kezdődnek pajzsfestéssel, reneszánsz ékszer és fejfedő készítéssel, gyógyító kuruzsló barlanggal, könyvmásoló műhellyel, meseszobával… Sőt, a táncház és a „Reneszánsz 7 próba” elnevezésű akadályverseny még a felnőtteknek is élvezetes kikapcsolódást nyújt majd!

 
Pontszerzés Jesenicében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 18.

ImageAz Alba Volán bravúros teljesítménnyel pontot rabolt a tabella élén álló Acroni Jesenicétől. Ismét büntetőlövések döntöttek, a szerencse megint nem állt mellettünk. - Az Alba Volán kapujában Hetényi Zoltán kezdett, és először lépett jégre Derek Couture is Volán-mezben. Éppen ők játszották a főszerepet az első percekben: Couture rögvest gólt szerezhetett volna, majd pedig a Jesenice-támadók alaposan bemelegítették Hetét. Dervaric pontos passzából Paré lőhetett, ekkor már fiatal hálóőrünk sem tudott mit tenni. (1-0)

Tovább...
 
Egyértelműen a három pontért megyünk Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 17.

ImageKisebb-nagyobb sérülésekkel küzködtek a csapat egyes tajgai a hét közben, de szerencsére egyik sem volt komoly, így a hétvégén a legjobb összeállításban léphet pályára együttesünk. - „Természetesen a három pont elhozatala lehet csak a cél Zalaegerszegen." - mondta Varga István vezetőedző.

Tovább...
 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7129 - 7139 / 7434