Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A listavezető otthonában Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 17.

ImageKedden óriási küzdelemben mentett pontot az Alba Volán. Pénteken sem vár egyszerűbb feladat a fiúkra, ugyanis az EBEL-ben az első heyen álló Acroni Jesenice otthonában kell fellépniük. - "Jelenleg a HK Acroni Jesenice liga legjobb csapata, ám kedden kikaptak Grazban. Így minden bizonnyal különösen motiváltak lesznek, hogy szurkolóikat győzelemmel örvendeztessék meg." - mondta Ted Sator vezetőedző, aki igen nehéz találkozóra számít.

Tovább...
 
Elsöpörni a soproni ördögöket! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata holnap este a Soproni Ördögökkel csap össze. A mérkőzés helyszíne: Alba Regia Sportcentrum. Időpontja: a „szokásos” 18 óra. A játék minden valószínűség szerint izgalmakkal teli lesz, hiszen fiaink a múlt héten tornagyőzelemmel zárták az InterSport Kupát, a soproni sportolók pedig megnyerték idén a Göcsej Kupát.

 
Mattoltak a diákok Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 16.

Több dobogós helyezést is elértek a Németh László Általános Iskola diákjai az Újszászon megrendezett Fekete József Sakk Emlékversenyen. A hétfordulós, svájci rendszerű megmérettetésen a hatodik osztályos Albrecht Gábor aranyérmet szerzett, a másodikas László Dalma, az ötödikes László Debora, a hatodikos Csire Bence és a hetedikes Sármai Zsolt pedig ezüstöt. Rajtuk kívül a második osztályos Szűcs Edina és a hetedikes Környei Dávid is dobogóra állhatott bronzérmével.

 
Derek Couture: "Mit mondjak, ez izgalmas volt..." Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 16.

ImageAz Alba Volán új csatára még nem játszhatott a Vienna Capitals ellen. A lelátóról azonban szurkolt új társainak, a kilátogató mintegy 3000 drukkerrel együtt izgulta végig a nem mindennapi találkozót. - A videómegosztó oldalakon jónéhány verekedős videó látható a szélsőről, így egyes fórumokon - és a sajtóban - is verőlegényként, terminátorként aposztofálták a támadót.

Tovább...
 
Ligakupa - százszázalékos a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 16.

ImageMásodik mérkőzése után is százszázalékos a címvédő FC Fehérvár a Ligakupában. Csapatunk - Lattenstein és Disztl Dávid (képünkön) góljaival - Baktalórántházán győzött 2-0-ra: jöhet a Fradi! - A Ligakupa második fordulójában, Baktalórántházán vívott mérkőzésen az ezúttal Sándor István által irányított csapatunk jól, lendületesen kezdett, de a folytatásban sajnos "idomult" a baktalórántháziak szürke játékához.

Tovább...
 
Ismerkedj meg a krikettel! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

Játékosok jelentkezését várja a székesfehérvári Comenius Iskola krikett csapata! A felhívás azoknak a 12-19 év közötti lányoknak szól, akik szeretnének egy vidám közösségben megismerkedni ezzel a könnyen tanulható és játszható sporttal. A nemzeti lányválogatott Európa több területén is rendszeresen vesz részt tornákon (Németországban, Csehországban, Szlovéniában, Angliában és Ausztriában). Bővebb információ kérhető a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen, illetve a 06 70 702 2364-es telefonszámon.

Tovább...
 
SPISSKÁ NOVÁ VES - ALBACOMP 83-105 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 15.

ImageIsmét remekül játszottak az Albacomp kosárlabda csapatának játékosai. Fiaink a szlovákiai Iglóban mérkőztek meg a Spisská Nová Ves sportolóival, akik felett fölényes győzelmet arattak. Eredmények: Spisská Nová Ves - Albacomp 83-105 (19-31, 27-28, 21-22, 16-24) Spisská Nová Ves, 1000 néző Nová Ves: Pesta 15, Kozar 13, Kovalik 11, Madaj 11/3, Ulman 12 Cs: Repasky 3, Bartos 3, Misinsky 9/3, Baldovsky 8, Avalic 13/3 Albacomp: Doyne 11, Hanga 16, Bell 24/12, Morrison 15, Radovic 17/3 Cs: Soós 13/9, Dávid 2, Góbi 7, Madár, Antal, Keller

 
Aki nem látta, nem hiszi el Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 15.

ImageIsmét az utolsó pillanatokban mentett pontot az Alba Volán, ezúttal a Vienna Capitals ellen, de ehhez az is kellett, hogy döbbenetes módon üres kapus helyzetet rontsanak el a végén az osztrákok, majd az ellentámadásból betaláljunk.

Tovább...
 
Négybe akart kerülni, arany lett belőle Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 14.

ImageIliász Nikolász, a Vasas fiatal vívója nyerte a Lengyelországban, Sosnowiecben megrendezett junior kardozók Világkupa–versenyét. - kaptuk a hírt Pálfai Károly PR menedzsertől, aki elmondta: A Segíthetek? MOL Tehetségtámogató program idei pályázatának győztese ezzel a 2008/2009-es szezon első, de remélhetőleg nem az utolsó nemzetközi sikerét aratta.

Tovább...
 
Futballistáink heti menetrendje Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 14.

ImageAz FC Fehérvár focistái holnap Baktalórántházára utaznak, ahol 15 órakor folytatódnak számukra a Liga Kupa csoportmérkőzései. Az együttes a következő összeállításban játszik majd: Németh - Lázár, Radovics, Deniszov, Romero - Lattenstein, Csobánki, Dvéri, Nagy Dani - Lelkes, Disztl. A kispadon: Török, Ulviczky, Gyurcsó és Bencze foglalnak helyet. A következő mérkőzés szombaton lesz 18 órakor a ZTE ellen (Soproni Liga).

 
Derek Couture az Alba Volán új csatára Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 13.

ImageAz Alba Volán SC jégkorong-szakosztálya örömmel tájékoztatja szurkolóit, hogy csatlakozott a csapathoz a jobbszélső Derek Couture, aki az elmúlt három szezont az AHL-ben játszotta végig. - A 24 éves Derek Couture ideáls alkatú, 185 cm magas és 92 kg súlyú. Pályafutását a rangos WHL junior ligában kezdte, a Saskatoon Blades együttesénél. Négy szezont húzott le náluk, 196 mérkőzésen 71 pontot termelt.

Tovább...
 
<< Első < Előző 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7140 - 7150 / 7434