Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Zsinórban háromszor győzött a Vienna Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 07.

ImageAz Alba Volán ma esti ellenfele, az EV Vienna Capitals az ötödik helyet foglalja el a tabellán, hét mérkőzéséből hármat megnyert, kétszer kikapott, két alkalommal pedig a hosszabbítás után szenvedett vereséget. - A bajnokságot a Klagenfurt ellen kezdték a bécsiek, ám hatvan perc után 3-3 állt az eredményjelzőn, s a hosszabbításban a vendégek örülhettek. A Vienna góljait Casparsson, Tsurenkov, Healey lőtték.

Tovább...
 
FC Fehérvár - holnap kétszer is! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 07.

ImageAz FC Fehérvár két mérkőzést is játszik holnap. Először 15 órakor, Felcsúton mérik össze erejüket fiaink a BFC Siófokkal – e meccset ingyenesen bárki megnézheti -, majd Székesfehérváron, a Sóstói Stadionnál rúgják a bőrt 20:45-től, a Debrecen ellen. Ez utóbbira 19 órától lehet megvásárolni a jegyeket a Stadion pénztáraiban. A jegyek ára azonos az NB-I-es mérkőzések belépő díjaival.

 
Összesítésben 38-gólos fölény Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 06.

ImageA legutóbbi húszgólos győzelem után a Fehérép Alcoa FKC ezúttal tizennyolccal múlta felül az Arkatron Minsket, és jutott az EHF-kupa harmadik fordulójába. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: a hétvégi két meccsen a fehérváriak négy játékosa, Bízik Boglárka, Emberovics Míra, Lelkes Noémi és Szikora Melinda pályafutása során először szerepelt európai kupamérkőzésen.

Tovább...
 
Ez nem a mi napunk volt... Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 06.

ImageAz Alba Volán hiába szerezte meg a vezetést a Graz 99ers ellen, a folytatásban nem sikerült megismételni az elmúlt mérkőzéseken nyújtott teljesítményt, így az ellenfél fordítani tudott, és el is vitte a két pontot Székesfehérvárról. - A Graz ellen mindig érdekes és izgalmas találkozókat vívott tavaly a Volán, amelyeken a pontszerzés rendre elérhető közelségben volt. 

Tovább...
 
Dicséretet érdemelnek rögbiseink! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 06.

ImageA Magyar Kupa megnyerése után a bajnokság rangadóját is sikerrel vette az FRC női rögbi csapata. – újságolta szerkesztőségünknek Mátay Balázs FRC elnök - A fehérvári amazonok eddigi egyetlen legyőzőjük, a Százhalombatta otthonában diadalmaskodtak 33-0 -ra, így most már pontelőnnyel vezetik a tabellát. Gyolcsos Ferenc edző csapata egyre jobb formába lendül, s az erőnléttel sincs baj.

Tovább...
 
Nehezen kezdődött, mégis sima lett Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 05.

Image- Legalábbis eredményben. A Nyíregyházi Főiskola kemény küzdelemre késztette a MÁV Előre-Kodolányi-CityLine női röplabda csapatát az NB I Liga Liga-csoportjának szombati, nyitófordulójában. – tájékoztatta szerkesztőségünket Pecsuvácz Péter, akitől megtudtuk: az előző szezonban a bajnokság kilencedik helyén záró hazaiak hiába akarták már a mérkőzés elején eldönteni a találkozó sorsát, a vendég nyírségiek folyamatosan tartották a lépést a mávos hölgyekkel.

Tovább...
 
Októberfeszt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 05.

ImageHúszgólos győzelemmel kezdte a 2008/2009-es európai kupaszezont a Fehérép Alcoa FKC. - kaptuk a hírt Pálfai Károlytól, a Fehérép Alcoa FKC sajtóreferensétől, aki elmondta: A nehézkes kezdés után – közel negyedóra elteltével 5-5 volt az állás – egyre jobban kidomborodott a fehérváriak és a fehérorosz Arkatron Minsk közötti tudáskülönbség, és végül 35-15-re nyerték az első mérkőzést Sótonyi László tanítványai. A visszavágóra vasárnap 17h-kor kerül sor.

Tovább...
 
Szenzációs talpraállás Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 05.

ImageAz Alba Volán már három gólos hátrányban volt a harmadik harmad végén, de fantasztikus teljesítménnyel döntetlenre mentette a meccset. Következett a hosszabbítás, majd a büntetők, ennek végén a Voláné 1 pont lett, a Jesenicéé pedig kettő. - Meglehetősen határozottan kezdett a Jesenice, gyakorlatilag a kapuja elé szögezte az Alba Volánt. Négy perc telt el, míg végre kiszabadultunk.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Paks: 4-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 05.

Image4-1-re győzött az FC Fehérvár a magyar labdarúgó bajnokság 10. fordulójában. A mérkőzésen a vendégek szereztek vezetést, a Videoton azonban összeszedte magát és jó játékkal, szép gólokkal magabiztosan tartotta otthon a 3 pontot. - A 7. percben a vendég csapat szerzte meg a vezetést. Kiss Tamás lőtte ki Sebők kapujának jobb felső sarkát, miután Koller labdaveszéséből Sipeki indította a paksiak tizesét. Nem úgy kezdődött tehát a találkozó, ahogy azt az 1500 fehérvári szurkoló szerette volna.

Tovább...
 
Ismét öt gólos vereség az SC-től Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 04.

ImageAz SC Csíkszeredától a székesfehérvári 0-5 után ezúttal 8-3-ra kapott ki Kóger István gárdája. Az idegenbeli mérkőzésen góljainkat Tóth Adrián, Fekti Bálint és Maklári Erik szerezték. - A mérkőzés, mondhatni, már az első harmadban eldőlt, de ha egy csapat egyetlen perc leforgása alatt kap három gólt, akkor nem is lehet csodálkozni, hogy az ellenfél nem áll meg nyolcig… Márpedig Csíkszeredában ez történt, 03.58-nál Moldován Erik, 04.44-nél Wallenberg, majd 05.01-nél Ramstedt volt eredményes.

Tovább...
 
A klub válasza a szurkolók nyílt levelére Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 04.

ImageKedves Szurkolók! A 2008. október 1-én kézhez kapott nyílt levelükre az alábbiakban, a következőkkel reagál az FC Fehérvár. Nem tudni, vajon hogyan kapott szárnyra az a téves információ, mely szerint az FCF II csapata első mérkőzését a legjobb nyolc közé jutásért Siófokon játszotta volna. Valójában a Magyar Kupa Versenybizottság elnöke a sorsolás megkezdése előtt tájékoztatta a klubokat, hogy nem azonos osztályú csapatok mérkőzése esetén az első összecsapást az alacsonyabb osztálybeli együttes otthonában rendezik.

Tovább...
 
<< Első < Előző 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7250 - 7260 / 7515