Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 03.

Image„Igazi családi nap keretében kerül sor az EVO Neo Gyorsulási Versenysorozat idei utolsó, mindent eldöntő versenyére a Hungaroringen, október 23-án”. – hívta fel figyelmünket a programra Tóth László, a rendezvény egyik fő szervezője, aki elmondta: a Hungaroring célegyenesében Magyarország legerősebb dragsterei és legjobb gyorsulási versenyzői csapnak össze, hogy eldöntsék, kik lesznek a 2008-as MNASZ és MAMS által kiírt Gyorsulási Országos Bajnokság győztesei.

Tovább...
 
Nagy sikerrel zárult a VUK székesfehérvári bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 03.

ImageKétszáz jókedvű gyermek és sok-sok szülő részvételével került megrendezésre a VUK, a Videoton Utánpótlás Kupa székesfehérvári bajnoksága. A tizenkét csapat, négy hármas csoportban mérte össze erejét az értékes kupákért és az ajándékokért. Ezt követően került sor az elődöntőkre, majd a helyosztókra.

Tovább...
 
Gyógyulnak sérültjeink Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 03.

ImageKét védőjátékos sérülése nehezíti az Alba Volán szakmai stábjának a munkáját, de örömteli, hogy Jobb Dávid és Tokaji Viktor állapota is szépen javul. Utóbbi akár más vasárnap, a Graz ellen is játszhat. - Mint azt Énekes Lajos, csapatunk másodedzője elárulta, Jobb Dávid már ma is edzésre jelentkezett, ínhüvely-gyulladása után egészségesnek érzi a kezét, de azért tanácsos utoljára megvizsgáltatnia magát az orvosi stábbal.

Tovább...
 
Rajt-cél: Fehérvár-győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 02.

ImageA Fehérép Alcoa FKC a hétvégi EHF-kupamérkőzései miatt előrehozott mérkőzésen fogadta a Tajtavill-Nyíradony csapatát. - kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől - A fehérváriak már a meccs elején elhúztak három góllal, és a hetedik percet követően nem is csökkent ez alá a különbség. A 32-28-as hazai győzelemmel végződő találkozón Siti Eszter és Kristina Trishchuk, illetve Kudor Kitti hat-hat gólt szerzett. 

Tovább...
 
A kölykök 6-5-re győztek az Újpest ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 02.

ImageTovább folytatta nagyszerű szereplését az Alba Volán utánpótlása, miután a legutóbbi fordulóban érdekelt kölyök csapatunk 6-5-re győzött az Újpest ellen. A mérkőzésen a hazaiaktól Kocsis Ferenc (képünkön) duplázott.

Tovább...
 
Győzelem a Liga Kupa 1. fordulójában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 02.

ImageA Ligakupa 1. fordulójában a "D" csoportban játszó FC Fehérvár a REAC csapatát látta vendégül a Sóstói Stadionban. A mérkőzésen a hazai gárda sima, 4-0-ás győzelmet aratott. - Az álmosan induló találkozó első, góllal végződő helyzete a 15. percben esett: Nagy Dani indítását Kulcsár Tamás elsőre még a kapusba lőtte, ám a lepattanó labdát már a hálóba pofozta (1-0). Négy perccel később ismét tapsolhatott a fehérvári közönség, Disztl Dávid beadását a jó ütemben érkező Kulcsár emelte a kék-sárgák hálójába (2-0).

Tovább...
 
Második lett az Albacomp a pezinoki tornán - és a "hétvégi menet" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. október 01.

Image73:71-re kikapott az Albacomp kosárlabda csapata a Komárnótól a pezinoki torna harmadik játéknapján, így csak a második helyet sikerült megszerezniük fiainknak a tornán. Sportolóink pénteken Sopronba utaznak, ahol edzőmérkőzést játszanak a Soproni Ördögökkel az MKB Arénában (19:30-tól). Másnap Körmenden láthatók egy barátságos mérkőzés erejéig (19 órától), vasárnap pedig hagyományos szezonnyitó partnertalálkozón vesznek részt a csapat szponzoraival és támogatóival Soponyán.

 
VUK városi selejtező holnap Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. október 01.

ImageCsütörtökön kerül sor a Vidi Utánpótlás Program keretében megrendezett első olyan tornára, amelynek célja a tehetséges gyerekek kiválasztása és az egyesülethez történő igazolása, hogy belőlük nőhessen ki a jövő futballnemzedéke. A nap programja a következőképpen alakul: A VUK (Vidi Utánpótlás Kupa) székesfehérvári iskolák bajnokságának menetrendje:

Tovább...
 
Az első szezonbeli vereség Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. október 01.

ImageNincs már veretlen csapat az Erste Bank Eishockey Ligában, miután mind az Alba Volán, mind az Innsbruck alulmaradt az 5. fordulóban. Csapatunkat a Klagenfurt fektette két vállra. - A Klagenfurt igazán büszke lehet a szurkolótáborára, hiszen osztrák rekordot felállítva, nem kevesebb, mint 4100 szezonbérletet vásároltak a drukkerek. Nem is meglepő, hogy dugig megtelt a nyugat-osztrák város jégcsarnoka, egy perces gyászszünetet követően igazán fantasztikus hangulatban indult útjára a korong.

Tovább...
 
Szerdán REAC - előtte jegyvásárlás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 30.

ImageKizárólag holnap, a meccs előtt lehet jegyet vásárolni a szerdai REAC elleni Liga Kupa mérkőzésre, a Sóstói Stadion külső pénztáraiban, 16 és 17 óra között. A felnőtteknek 1400 forintot, a diákoknak pedig 700 forintot kell fizetniük. (Már, akinek nincsen bérlete...) Az összecsapás ideje alatt csak a főlelátót (A-D szektorok) nyitják meg, illetve a vendégszektort.

 
Jobb Dávid megsérült Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 30.

ImageKőkemény idegenbeli mérkőzés vár ma este az Alba Volán csapatára Klagenfurtban, a 19.15-kor kezdődő összecsapáson az EBEL egyik leggazdagabb csapata ellen kell helytállni – Jobb Dávid nélkül. A nyáron Dunaújvárosból igazolt védő – aki egyébként nagyszerűen illeszkedett be a kék-fehérek játékába – Klagenfurtban biztosan nem léphet jégre, mivel kézsérülést szenvedett. Szerencsére nincs nagy baj, bár pénteken, a Jesenice ellen még nem, de két nappal később, a Graz ellen talán már számíthat rá a szakvezetés.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7261 - 7271 / 7515