Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Legfrissebb FIFO Ranglista - 2008. szeptember 29. Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 29.

ImageA Kiskunfélegyházi Országos Sporthétvégén 25 csapat szerzett FIFO ranglista pontot. A 69 csapatot magában foglaló ranglista élen nem történt változás, továbbra is a II. kerület vezet, két ponttal lemaradva követi őket Pesterzsébet.

Tovább...
 
Fidelitas Országos Sporthétvége Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 29.

ImageTöbb, mint 350 résztvevő, fantasztikus mérkőzések, remek hangulat, kiváló teljesítmények és számos egyéb program jellemezte az idei, Kiskunfélegyházán megrendezésre kerülő Fidelitas Országos Sporthétvégét...

Tovább...
 
Minden ellenfél legyőzve Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 29.

ImageAz Alba Volán hősiesen, minden erőtartalékát mozgósítva harcolt a Villach SV ellen, és sikerült is 3-2-re legyőzni az osztrák csapatot. Ezzel négy forduló után továbbra is veretlen a csapat! Az Alba Volán pazarul kezdte az EBEL idei szezonját, így nem meglepő, hogy közel 3200 szurkoló zsúfolódott a Jégcsarnokba, hogy szemtanúja legyen az újabb izgalmas rangadónak, amelyen folytatódhatott a Volán győzelmi szériája.

Tovább...
 
A hajrában tört meg a lendület Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

ImageIgazi rangadót vívott Debrecenben a DVSC-Aquaticum és a Fehérép Alcoa FKC. - tájékoztatta honlapunkat Pálfai Károly sajtóreferens, aki elmondta: Az első félidőben a vendégek uralták a játékot, csak egy vitatható időntúli hétméteressel zárkózott fel a DVSC egy gólra. A második játékrészben 19-20-nál következett be a fordulópont: a hazaiak zsinórban öt gólt dobtak. A Fehérép ugyan még feljött 28-27-re, de a hajrában elkövetett technikai hibáik miatt megfordítani már nem tudta a végig nagyiramú összecsapást.

Tovább...
 
Totális fehérvári siker a Magyar Kupán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

ImageTeljes hazai sikerrel zárult a 7-es rögbi Magyar Kupa székesfehérvári fináléja. – kaptuk a hírt Mátay Balázstól, a Fehérvár Rugby Club elnökétől - A nőknél és a férfiaknál egyaránt a Fehérvár Rugby Club csapatai diadalmaskodtak, míg mindkét ezüstérmet a Százhalombattaiak vihették haza. A nőknél a Budapest Magpies, az uraknál az 1. RC Slovan Bratislava vehette át a 3. helyezettnek járó díjakat.

Tovább...
 
Comenius CC - a Mezica ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 28.

Az első meccs az új Közép Európai Anyanyelvi Krikett Ligában - Fejer Megye saját krikett csapata ma mérkőzik meg az első Szlovén csapat ellen a gyönyörű Zichy-Hadik Kastély gyepén, Seregélyesen! A Comenius CC - a székesfehérvári Comenius Iskola krikett csapata (Comenius diákokkal és néhány fejér megyei felnőttel) a 6. helyen ál a Magyar Krikett Ligában (8 csapatból), a Mezica pedig egy 1974-ban alapított, döntően szlovén nemzetiségű klub. A verseny 10 órakor kezdődik, s 16 óráig tart.

Tovább...
 
Nincs megállás Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 28.

ImagePénteken szép győzelmet aratott idegenben az Alba Volán, de nincs sok idő pihenőre, hiszen vasárnap érkezik a Villach SV csapata, az EBEL 4. fordulójában. Az Alba Volán remélhetőleg telt ház előtt a győzelem reményében lép jégre. - Három győzelemmel a tarsolyban, egészséges önbizalommal várja az Alba Volán csapata a vasárnapi rangadót. „Larry Huras az egyik új edző a ligában, és ő is azok közé tartozik, akik emelik a bajnokság színvonalát. Egy igen versenyképes Villach ellen kell pályára lépnünk holnap" - fejtette ki Ted Sator.

Tovább...
 
DVTK - FC Fehérvár: 0-1 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 28.

Image1-0-ra nyert az FC Fehérvár a Diósgyőr vendégeként, a bajnokság 9. fordulójában. A mérkőzés egyetlen gólját Simek Péter szerezte a 8. percben. A vendégcsapat több góllal is nyerhetett volna, ugyanis Sitku, Pavlisics és Polonkai előtt is adódtak ziccerek. Összességében elmondható, hogy megérdemelt Vidi siker született, a játék képe alapján a nagyobb arányú győzelem is reális lett volna.

Tovább...
 
II. Tiszafüredi Fidelitas Emléktorna október 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 27.

ImageEzúton is szeretnélek meghívni Téged és csapatodat, a "II. Tiszafüredi Fidelitas Emléktorna 2008" elnevezésű sportnapunkra. Ha lemaradtál a Fidelitas Sporthétvégéről vagy egy héttel később is szeretnél focizni, akkor jelentkezz!

Tovább...
 
Isten Veled "Kacsa bácsi"! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 27.

ImageA gyász hetét éljük. Illovszky Rudolf halála után néhány nappal ismét legendától búcsúzunk: elhunyt Kalocsay Géza. A híradások címben említik, elment a legidősebb magyar válogatott labdarúgó. Ez igaz is, fontos is. De, mi „Kacsa bácsit”, a Videoton egykori edzőjét gyászoljuk. 1913-ban, Ferenc József alattvalójaként született Beregszászon. Belegondolni is borzongtató, micsoda idők tanúja volt. Maga a történelem, hiszen akár ő maga is alanya lehetett volna annak a szakállas viccnek, amely szerint egy kárpátaljai férfi azt meséli, négy ország polgára volt, pedig ki sem mozdult a falujából.

Tovább...
 
Szenzációs szárnyalás Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 27.

ImageAz Alba Volán folytatta bravúros szereplését az EBEL-ben, harmadik mérkőzését is megnyerte 3-2-re, ezúttal Ljubljanában. Ezzel pontveszteség nélkül a tabella második helyén áll a Volán! - találkozó első szakaszában nem sok gólhelyzetet láthatott a mintegy 1200 fős hazai publikum. A legnagyobb lehetőség az Olimpija kapitánya, Tomaz Vnuk előtt adódott, de a harmadik percben leadott lövése semmi problémát nem okozott Szuper Leventének.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7272 - 7282 / 7515