Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sportré: Polonkai Attila, aki soha nem adja fel Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 10.

ImageKezdjük egy kis statisztikával: 29 éves, zuglói születésű, 178 cm magas, 75 kg. Eddig 179 NB-I-es mérkőzésen lépett pályára és 18 gól fűződik a nevéhez. Háromszor volt válogatott. Klubunkhoz idén januárban került. Két gyermek édesapja, lánya három, fia egy éves.

Tovább...
 
Olimpia az Agárdi Gyógy - és Termálfürdőben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 10.

Az Agárdi Gyógy- és Termálfürdő egy 14m2-es LAD-falon folyamatosan közvetíti az olimpiai játékokat. A kivetítés mellett, naponta díjmentes aerobic, thai-masszázs, alkalom adtán spinracing foglalkoztatás várja a vendégeket. Quíz-játékokkal és értékes nyereményekkel készülnek, hogy még izgalmasabbá tegyék az olimpiát!

 
Spirit Of Sport Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 08.

Nemzetközi cseretábor helyszínéül szolgál holnaptól az agárdi Park Kemping, illetve a velencei Gyermekotthon. Az augusztus 9-19-ig tartó nyaralást a Szabad Tér Egyesület és az Életművész Ifjúsági Egyesület szervezi, az „EU Fiatalok Lendületben Program” pedig támogatja. A programokra Belgiumból, Romániából, Csehországból, Szlovéniából és Magyarországról hívtak meg – főként – hátrányos helyzetű fiatalokat, akik a következő napokat a sportolásnak szentelhetik.

 
Irány az Olimpia! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 08.

ImageÚtra keltek a fehérvári öttusázók. Gyenesei Leilát, Vörös Zsuzsannát, Horváth Viktort, valamint a „tartalékos” Máthé Vivient tegnap búcsúztatták el a Városházán. Ennek során bemutatták azt a zászlót, amelyet dr. Papp Dénes, az Alba Volán-Bericap öttusa-szakosztályának fő támogatója visz majd el a verseny helyszínére. Horváth Viktor augusztus 21-én próbálja a maximumot nyújtani, lányaink pedig másnap bizonyítják majd be, hogy mennyire felkészültek.

Tovább...
 
Mentsük meg a sportrepülést! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 07.

Image„Kerüljön vissza régi birtokára az Albatrosz Repülőegyesület, s folytathassa a sportrepülést legalább addig, míg a reptér-fejlesztés valódi végrehajtása meg nem kezdődik.” – kéri Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke Székesfehérvár polgármesterét.

Tovább...
 
Nemsokára megkezdi felkészülését az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 07.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapata 2008. augusztus 18-án kezdi meg felkészülését a 2008/2009-es évadra. A csapathoz szeptember 1-jén csatlakozik majd Radovic és Morrison. Simon Balázs pedig szeptember végén a válogatott program után kezdi meg a közös edzéseket a csapattal.

Tovább...
 
Összefoglaló a Fehérvár F.C. Kft. által tett feljelentés tárgyában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 07.

ImageA Fehérvár F.C. Kft. a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon feljelentést tett ismeretlen tettes ellen több bűncselekmény elkövetésének alapos gyanúja miatt. A Társaság gazdasági-jogi konszolidációja folyamán többek között az alábbiakra derült fény:

Tovább...
 
A péntek az Olimpiáé Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 06.

ImageKolonics György kétszeres Olimpiai Bajnok kenusra emlékeznek pénteken, a fehérvári sporttábor záró napján. A Bregyó-közi Sportcentrumban szervezett sportprogramokon idén háromszáz-négyszáz gyermek is részt vett naponta, akik az utolsó héten az Olimpiára „készülnek fel”. A székesfehérvári Olimpiai Napon lesz majd olimpiai váltófutás az eredeti Pekingi Olimpiai fáklyával, szellemi vetélkedő az olimpiák történetéről, s még sok-sok érdekes program várja a látogatókat.

Tovább...
 
ING Renault Forma-1-es autóbemutató az Alba Plázában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. augusztus 06.

ImageAugusztus 4. és 7. között egy Forma-1-es versenyautó tekinthető meg Székesfehérváron az Alba Plázában. A Renault versenyautója az ING Biztosító szervezésében érkezik Székesfehérvárra, hiszen az ING pénzügyi csoport már második éve a Renault csapat főtámogatója. Az autó döntően szénszálból és cellulóz panelekből készült, speciális, ultragyors sebességváltóval van felszerelve, és a beállítások terén maximális mozgásteret nyújtó felfüggesztésekkel bír.

Tovább...
 
Célkeresztben: Meccsről-meccsre erősebbek lehetünk Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. augusztus 04.

ImageElső őszi hazai bajnokinkon első győzelmünket is megszereztük az új idényben: az újoncként most debütáló Romero góljával 1-0-ra nyertünk a Haladás ellen. Szakvezetők, Disztl László értékelésében kiemelte: az új játékosok bevonásával bővült csapatunk taktikai repertoárja.

Tovább...
 
Irány Peking! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 04.

ImageAz Alba Volán-Bericap öttusaszakosztályát három versenyző is képviseli a Pekingi Nyári Játékokon: Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila és Horváth Viktor. A hölgyekért augusztus 18-án, magyar idő szerint 2:30-kor izgulhatunk először, mivel akkor állnak be a lőállásokba. Gyenesei Leila szereplése különlegesnek számít, hiszen a magyar sportolónők közül eddig csak Kürti Éva versenyezhetett nyári és téli játékokon – Leila pedig két éve, a torinói téli játékokon sífutásban is megmérettetett.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7272 - 7282 / 7409