Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Sárkányhajók fesztiválja Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 26.

ImageA Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztivál „előkészületei” ugyan már ma megkezdődtek gyakorlással és a Fehérvár Nebuló Kupa előselejtezőivel, az izgalmakat viszont csak a hétvégén élhetik át a „sárkányimádók”. A holnapi programban szerepel (9-20 óráig) a Team Kupa, a Cerbona Cég Kupa, a Dragon Aktív Open Kupa előfutamai és döntői, az Antor Maraton Kupa időfutamai, valamint a Fehérvár Nebuló Kupa, amit „Sárkányhajó Party” követ élő zenével (20-23 óráig).

Tovább...
 
Sorsolás a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 26.

ImageMa délőtt tartották a Magyar Kupa következő fordulójának sorsolását. Csapataink nem kaptak könnyű ellenfeleket, hiszen az első gárda a Debrecen ellen, míg Csucsánszky Zoltán együttese a Siófok ellen játsza majd a már két mérkőzésből álló párviadalt, amelynek első mérkőzésére hazai pályán, október 8-án (18.00), a visszavágóra október 21-én (18.00) kerül sor.

Tovább...
 
MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 26.

ImageHolnap rendezik meg az MNASZ Gyorsulási Országos Bajnokság következő fordulóját Kiskunlacházán, amelyen Fejér megyéből is indulnak sportolók. - kaptuk a hírt Tóth Lászlótól, a program egyik fő szervezőjétől - A versenyen reggel 8 órától Magyarország dragster autói és dragster motorjai mérik össze tudásukat a kiskunlacházi repülőtér 402 méteres betoncsíkján. A dübörgő lóerőket, a megemelkedett adrenalin szintet Magyarország élmenői és a külföldi favoritok biztosítják a nézők számára.

Tovább...
 
Holnap kezdődik... Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 25.

ImageA FIDELITAS Országos Sporthétvége holnap kezdődik Kiskunfélegyházán, amelyen a székesfehérvári Fidelitas-tagok is részt vesznek! A programra több, mint 350 fiatal regisztrált, 26 focicsapat adta le a nevezését és számos híresség jelezte részvételi szándékát. A részletes programot itt olvashatjátok:

Tovább...
 
Brutális földet érés Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 25.

ImageAmit a Dunaferr elleni idegenbeli győzelemmel felépített a Fehérép Alcoa FKC, azt szerdán rögtön le is rombolta hazai pályán a Békéscsabával szemben. – kaptuk a hírt Pálfai Károly sajtóreferenstől, aki elmondta: A fehérváriak úgy szenvedtek hétgólos vereséget, hogy a második félidőben mindössze hét gól lőttek. A Békéscsaba fennállása első győzelmét aratta Székesfehérváron, és négy forduló után továbbra is pontveszteség nélkül áll a bajnokságban.

Tovább...
 
MK: 16 között az FCF II is Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 25.

ImageTegnap délután a Magyar Kupában játszó másik együttesünk, a Csucsánszky Zoltán által dirigált FCF II az NB-III Bakony csoportjának listavezetőjét, a Veszprémet fogadta Sóstón. A hazaiak a Halasi - Nagy Tamás, Vaszicsku, Bencze, Farkas Viktor - Csurka, Kovács, Hegybányai - Molnár, Gyurcsó, Lelkes összeállításban léptek pályára. Az első félidő első jelentősebb megmozdulása a 22. percben történt, amikor Tatal 22 méterről küldte kapura a labdát, amelyet Halasi a felső léc felé tolt.

Tovább...
 
A Héraklész-válogatott 9-0-ra győzött Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 25.

ImageHéraklész-válogatott fölényesen győzött az Alba Volán farmcsapata ellen. A vendégek már az első harmadban jelentős, négy gólos előnyre tettek szert, s a folytatásban sem álltak le, végül 9-0-ra győztek a kék-fehérek otthonában. - Az U20-as válogatott elleni találkozó csak amolyan előkészületi meccsnek tekinthető, hiszen a Héraklész-válogatott néven szereplő fiatal tehetségek az OB I-ben – tehát nem a MOL Ligában – szeptembertől decemberig játszanak, s az eredmény nem számít bele a bajnokságba.

Tovább...
 
Minirögbiseink legyőzték az oroszlánt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 24.

ImageSzeptember 20-án, szombaton a pusztaszabolcsi rögbisek megyei tornára várták a környékbeli rögbicsapatokat. – tájékoztatta szerkesztőségünket Vida-Szűcs Lajos - Az 1. Oroszlánkupa mezőnyében fehérvári, velencei, agárdi és természetesen a hazai pusztaszabolcsi játékosok csaptak össze több korosztályban.

Tovább...
 
Két finn légiós a Volánban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 24.

ImageÖrömmel értesítjük szurkolóinkat, hogy Johanes Alanen és Juhamatti Yli-Junnila személyében két finn csatár érkezett próbajátékra az Alba Volánhoz. - A sokszoros finn utánpótlás-válogatott, 30 esztendős Johanes Alanen balszélső, 182 cm magas és 82 kg testsúlyú. Pályafutása nagy részét a Tappara együttesével a finn élvonalban töltötte, de megfordult a JYP, az Espoo Blues és legutóbb a TPS Turku csapatában is.

Tovább...
 
Büntetőkkel jutottunk tovább a Felcsút ellen a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 24.

ImageKedden kora este az NB II-es Felcsút ellen léptünk pályára Magyar Kupa mérkőzésen. Az izgalmas csatát 1-1-es végeredmény után, 6-5-re nyertük büntetőkkel. A hazaiaknak Móri szerzett vezetést, melyet a 116. percben Koller Ákos egy szép fejessel egyenlített ki. A büntetők során az első négy párban mindenki berúgta, majd az ötödikben mindkét játékos (Sitku és Vadász) hibázott. A hatodik körben Dvéri nem tévesztett, míg Sebők kivédte Székesi tizenegyesét, így mi jutottunk tovább, 6-5-tel.

 
A jól végzett munka öröme Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 23.

ImageMinden igényt kielégítő mérkőzésen, feszült izgalmak közepette legyőzte az EBEL címvédőjét vasárnap este az Alba Volán. A játékosok a jól elvégzett munka örömével és fáradtságával értékelték a találkozót. Ahogyan egy igazi, profi csapathoz illik, nem jártak fellegekben a hokisok a didalt követően sem.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7283 - 7293 / 7515