Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kiváló eredmények az Ifjúsági és junior OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Zsigovits Natália aranyat szerzett 200 és 400 méteren is a Puskás Stadionban rendezett OB-n. Frey Virág 100 méteren futott be elsőként a célba, 200 méteren pedig ezüstérmes lett. Az „ifjúság” mellett a „juniorok” is szép eredményeket értek el az ARAK berkeiben: Nyusa Viktória 100 és 200 méteren győzedelmeskedett, Reichardt Roland pedig magasugrásban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

 
Angola csapata holnap mérkőzik meg a Fehéréppel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 29.

Székesfehérváron edzőtáboroznak tegnap óta az Angolából érkezett válogatott keret tagjai, hogy itt fejezzék be az olimpiára való felkészülésüket: kedden a Dunaferrel, szerdán 18 órakor a Köfém Sportcsarnokban a Fehérép Alcoa FKC-vel, csütörtökön pedig Derecskével mérkőznek meg. Ez követően (szombaton) Pekingbe utaznak. A délnyugat-afrikai ország játékosai kirobbanó formában vannak, így van miért izgulnunk…

Tovább...
 
A Haladás ellen feledtetni kell a siófoki vereséget Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 28.

ImageSajnos balszerencsésen kezdődött számunkra az új szezon: hiába futballoztunk jobban és támadtunk többet, mint ellenfelünk, a bajnoki nyitányon 1-0-ás vereséget szenvedtünk Siófokon. Sütő a 18. percben szerezte meg a meccs egyetlen gólját, és bár igyekeztünk, de hiába irányítottuk mi a játékot, nem sikerült egyenlítenünk.

Tovább...
 
Szlovén győzelem "erőben" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 28.

ImageA szlovénok bizonyultak a legerősebbnek a hétvégén megrendezett Erős Emberek Versenyén. A Bregyó-közi Sportcentrumban tartott EB-n az előzetes jelentkezés ellenére az osztrákok nem jelentek meg, így két magyar, két szlovák, egy szlovén és egy román együttes mérte össze erejét és felkészültségét. A nézők többsége a „Magyar I.”-es csapatnak szurkolt, amelyet Fekete László és három fia alkotott.

Tovább...
 
Vereséggel kezdtük a bajnokságot Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 27.

ImageAz idény első meccsén együttesünk 1-0-ás vereséget szenvedett Siófokon. A mérkőzés zömében ugyan mi irányítottuk a játékot és helyzetet is többet dolgoztunk ki, mint a hazaiak, gól csak egy született, és ezt a siófokiak szerezték: a 16. percben Sütő talált a kapunkba.

Tovább...
 
Sportolj és táborozz Iszkaszentgyörgyön! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 26.

ImageA sport jegyében szervez tábort Iszkaszentgyörgyön a helyi önkormányzat augusztus 24-től augusztus 30-ig. A programban röplabda- és fociedzések szerepelnek, s pihenésképpen ismerkedés az Internet világával. A jelentkezési lap a www.iszkaszentgyorgy.hu honlapról tölthető le, a részletes foglalkozási menet pedig alább olvasható.

Tovább...
 
A Siófok elleni kezdőcsapat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 26.

ImageVezetőedzőnk, Disztl László kihirdette az új bajnokság első fordulójában ma este 20 órakor Siófokon pályára lépő kezdőcsapatunk összeállítását. A frissen igazolt játékosok közül Pavlicic és Vujovic is bekerült a kezdők közé. FC Fehérvár: Sebők Zsolt – Lázár Pál, Koller Ákos, Horváth Gábor, Mohl Dávid - Nagy Dániel, Farkas Balázs, Sifter Tamás, Milan Pavlicic – Sitku Illés, Goran Vujovic

 
Gurulnak majd a mázsás kövek... Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageTökéletes egészségi állapotban van Fekete László, aki miatt sokan aggódtak a legutóbbi műtétje után. Ő viszont nem az a típus, aki csak úgy hagyja, hogy „törődjenek” vele, s „pihenni küldjék”. Fiaival már hónapok óta dobálja a kőgolyókat – edzenek a holnapi Erős Emberek Versenyére, amelyet idén nem a székesfehérvári Zichy-ligetben rendeznek meg, hanem a Bregyó-közi Sportcentrumban.

Tovább...
 
Példaértékű tulajdonosi döntések Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageVargha Tamás választókerületi elnök több tekintetben is elégedett az FC Fehérvár tulajdonosi viszonyainak változásaival és a vezetőség döntéseivel. Rendkívül jó választásnak tartja például azt, hogy az „István a király” rockoperát a székesfehérvári közönség is megtekintheti a Sóstói Stadionban, valamint példaértékűnek a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és az FC Fehérvár közötti együttműködést.

Tovább...
 
Ki mellett áll az MSZP és az SZDSZ a fehérvári foci ügyében? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 25.

ImageGál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke tegnap az FC Fehérvár körüli tulajdonosi szerkezet átalakulásának pozitív következményeiről, a vezetőség mintaértékű tevékenységéről, valamint a klubbal kapcsolatban folyó perek rendezéséről tartott sajtótájékoztatót. Ennek során kérte az MSZP-s és az SZDSZ-es képviselőket, hogy nyilatkozzanak, mi mellett állnak ki: a fehérvári foci jövője és fejlődése mellett, avagy Viniczai Tibor gáncsoskodásának következményeit szeretnék felvállalni.

Tovább...
 
Négy évszak maraton Pusztaszabolcson Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 24.

ImageA Pusztaszabolcsi Szabadidősport Egyesület négy futóversenyt is rendez idén – minden évszakban egyet. Legközelebb augusztus 16-án várják a jelentkezőket, akik minden alkalommal 10,5 km-es utat tesznek meg – így legvégül teljesítik a maratoni, 42 km-es távot -. A győztes az lesz, aki év végén az összesítésben a legjobb időeredményt tudja felmutatni.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7294 - 7304 / 7409