Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
"A Felcsút biztosan bizonyítani akar." Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 23.

ImageElső csapatunk ma este Felcsúton játszik MK mérkőzést, amellyel kapcsolatban vezetőedzőnk, Varga István a következőket mondta honlapunkak: "Minden bizonnyal nagy mérkőzést vívunk majd: a Felcsút SE-ben négy állandó játékosunk játszik kölcsönben, akik bizonyítani akarnak."

Tovább...
 
A fehérvári rögbisek ismét taroltak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 23.

ImageKiválóan szerepelt a női rögbi Interliga első őszi fordulójában a Fehérvár RC.- tájékoztatta szerkesztőségünket Mátay Balázs FRC elnök - A legutóbbi sorozat második helyezettje mindhárom ellenfelét legyőzte Ausztriában. A cseh válogatottat nagy küzdelemben 24-19 -re, az osztrák Linz együttesét 24-0 -ra, míg a régi rivális -szintén ausztriai- Donau RC -t 12-0 -ra.

Tovább...
 
8 forduló után 10. a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 22.

ImageA magyar bajnokság 8. játéknapja után a 10. helyen áll az FC Fehérvár. A tabellát az ebben a fordulóban 3 gólt szerző Újpest vezeti, a Debrecen a második, míg a harmadik helyen az újonc Haladás áll. Az NB1 nyolcadik fordulójában összesen 29 gól esett, ez 3.625 találatot jelent mérkőzésenként. Nem volt olyan találkozó, ahol nem született gól, a győriek 6-ot is láthattak. Nem járt rosszul sem a debreceni, sem az újpest közönség: ők 5 - 5 gólnak lehettek szemtanúi. A forduló, a tavalyi bajnok MTK fehérvári vendégjátékával kezdődött: a kék fehérek a kiegyenlített első félidő után jobb, gyorsabb játékot mutatva 2-0-ra nyertek.

Tovább...
 
Pazar játék, szenzációs győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 22.

ImageAz Alba Volán szemkápráztatóan jó játékkal, az utolsó másodpercben lőtt góllal legyőzte az EBEL címvédőjét, a Red Bull Salzburgot. Ezzel két mérkőzés után veretlen a csapatunk. - Bajnokhoz méltóan valósággal nekirontott a Volánnak a Salzburg. Szédítő volt az iram, két percet kellett várni, mire Martz révén az első kontrát be tudta mutatni a Volán.

Tovább...
 
Djeric nyerte a délszláv kapusok csatáját Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 21.

ImageA Fehérép Alcoa FKC hétgólos győzelmet aratott Dunaújvárosban a Fejér megyei rangadón! - kaptuk a hírt Pálfai Károly, a Fehérép Alcoa FKC sajtóreferensétől, aki elmondta: A vendégek – a kiválóan védő Sladjana Djeric vezérletével – három-ötgólos előnyben kézilabdázták végig az első félidőt, de a Dunaferr a negyvenedik perc környékén egyenlíteni tudott. Ekkor Siti Eszterék újra magasabb fokozatba váltottak, és magabiztosan gyűjtötték be a két pontot.

Tovább...
 
Az U15-ös és az U13-as csapat a Szombathelyt fogadja Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 21.

ImageMa két csapatunk lép pályára 11.00 órától Sóstón. Az U15-ös és az U13-as csapat a Szombathely együtteseit fogadja. Vajda Gusztáv, az U13-as csapat vezetőedzője honlapunknak elmondta, hogy nagyon örül ő is és a csapat is, hogy a gárda gólerős játékosa Sajben Viktor ma visszatérhet a csapatba. Ketten betegek: Kulcsár G. és Molnár L., így ők nem játszhatnak ma.

Tovább...
 
EBEL, megjöttünk! Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 20.

ImageAz Alba Volán úgy kezdte az Erste Bank Ligát, ahogy az legmerészebb álmainkban szerepelt: idegenben legyőzte a Black Wings Linz csapatát! - A Linz óriási lendülettel kezdte a találkozót, mondhatnánk, gyorsvonati tempóban - de inkább osztrák gyorsvonatra kell gondolni, természetesen. Az első tíz percben jóformán csak a Volán térfelén zajlott a játék, minden percre jutott egy hatalmas Black Wings helyzet, Leahy, Shearer, Oberkofler, Rac, Lukas és Purdie is megszerezhette volna a vezetést a hazaiaknak.

Tovább...
 
FC Fehérvár - MTK 0-2 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 20.

Image0-2-re kikapott az FC Fehérvár a tavalyi bajnok MTK-tól a forduló nyitómérkőzésén. A gólokat Mladen Lambulic és Szabó Ádám szerezte. A mérkőzést a Vidi régi nagyjai is megtekintették, volt is mit mondaniuk a lefújás után: A Vidi két korábbi játékosa, Csongrádi Ferenc és Szabó József véleménye megegyezett a mérkőzés után: Az MTK futógyorsaságban és futómennyiségben múlta felül a lassan játszó és keveset kockáztató hazai csapatot.

Tovább...
 
Kezdődjék a küzdelem Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 19.

ImageHosszú hetek fáradságos munkája, embert próbáló felkészülése után Ted Sator vezetőedző és csapata, az Alba Volán megkezdi szereplését a 2008/2009-es EBEL-idényben. A barátságos mérkőzések, a kísérletezgetés ideje lejárt. Indul az Erste Bank Eishockey Liga új idénye. Az első fordulóban az Alba Volán Linzben, a Black Wings otthonában lép fel 19:15-től. A kék-fehérek célja nem is lehet más, mint bizonyítani: a tanulóév véget ért. Zajlott az élet a Linz háza táján a héten, a csapat ugyanis hétfőn vehette át az előző szezonban kiérdemelt osztrák bajnoki ezüstérmeket.

Tovább...
 
Karsai sima hazai győzelemre számít Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 18.

ImageKarsai László, a népszerű „Sunyi" okos passzaira,nyesett szögleteire, szabadrúgásaira máig könnyes szemmel emlékeznek a Videotondrukkerek. A hajdani kiváló irányító szintén az MTK-ban kezdett el futballozni,ám karrierje Székesfehérváron bontakozott, majd teljesedett ki. A Vidi egykori népszerű 10-es számú játkosa idén ünnepelte 60.születésnapját, amelynek apropóján a tavaszi szezonban ő végezte el a FehérvárFC-MTK mérkőzés kezdőrúgását.

Tovább...
 
Újabb sztáreső a Sporthétvégén! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 18.

ImageA lányok készülődnek, Szijjártó Peti bizakodik, Bagó Zoli is pályára léphet! Nem akármilyen csemegében lehet majd része azoknak a szerencsés fiataloknak, akik részt vesznek a Sporthétvégén, Kiskunfélegyházán. A szombati gálamérkőzést ugyanis a Somafone - Kiskunfélegyházi HTK női NB I-s csapata és a Móra Ferenc gimnázium legjobb női labdarúgóinak válogatottja játssza majd a FIDELITAS országos elnökségével.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7294 - 7304 / 7515