Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Fehérváron, a REAC ellen kezdünk a Ligakupában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 24.

ImageSzerdán délelőtt, az MLSZ székházában került sor a második alkalommal kiírt Ligakupa sorsolására. Kovács István, a szövetség adminisztrációjának irányítója hangsúlyozta, hogy a mérkőzéssorozat kiváló lehetőséget kínál fiatal, vagy szerződtetni kívánt játékosok tesztelésére. Az október 1-jén induló széria, amelynek díjazására összesen 50 millió forint áll majd rendelkezésre. A címvédő Vidi az első fordulóban hazai pályán játszik, a REAC-ot fogadja.

Tovább...
 
Az FC Fehérvár új partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 23.

ImageSajtótájékoztató és szurkolói ankét keretében mutatta be a Fehérvár FC új, a 2008-2009-es bajnokságban használandó mezét. A Vidi elsőszámú dressze továbbra is a piros-kék csíkos lesz, változik viszont a mellrész főhirdetése: Garancsi István, a székesfehérvári klub többségi tulajdonosa a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület vezetőjével, Kozma Imre atyával állapodott meg az együttműködésről.

Tovább...
 
Együttműködési megállapodás az ARISZ és a Fehérvári rugbysek között Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 22.

ImageEgyüttműködési megállapodást köt egymással az ARISZ női futballcsapata és a Fehérvár Rugby Club női együttese ma délután, 17:30-kor a Média Markt épületének Bowling Centerében. – tájékoztatta szerkesztőségünket Mátay Balázs FRC elnök - A sportoló hölgyek a megállapodás aláírása után egy barátságos bowling-összecsapáson mérik össze tudásukat, amelyen a klubvezetők is jelen lesznek. A program nyilvános!

 
Közlemény az MLSZ, és a Fehérvár FC kft. találkozójáról Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 22.

Image2008. július 21.-én találkozott a Magyar Labdarugó Szövetség (MLSZ) képviselője a Fehérvár FC Kft. jogi képviselőivel, annak érdekében, hogy a tisztázzák, van-e bármilyen hatással a Fehérvár FC Kft. szervezeti működésére a Fejér Megyei Bíróság nem jogerős múlt heti döntése. Mindenek előtt megállapításra került, hogy nem felel meg a valóságnak Gál László Róbert azon állítása, hogy az MLSZ a bírósági döntés nyomán őt tekintené bármilyen formában is a Fehérvár FC ügyvezetőjének.

Tovább...
 
NK Osijek-FC Fehérvár 2-0 - jöhet a pazar előadás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 21.

ImageA bajnokság előtti utolsó „igazi” felkészülési mérkőzésén, a horvátországi Beliscén 2-0-s vereséget szenvedett a Vidi. Az NK Osijek – a miénknél erősebb, horvát bajnokság ötödik helyezettje – elleni találkozó kiegyenlített erők küzdelmét hozta, amire kétségtelenül rányomta a bélyegét, hogy a hazaiak, a Horváth Gábor szabálytalansága nyomán megítélt büntetőből, már a 6. percben vezetéshez jutottak.

Tovább...
 
Földi Zoltán szépen szerepelt a Vitorlázórepülő Világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 20.

ImageA mai nappal befejeződött a 30. Vitorlázórepülő Világbajnokság Olaszországban, Rietiben. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke - A versenyen 25 ország képviseltette magát, 102 versenyzővel a három kategóriában. Közöttük volt a Fejér megyében élő Földi Zoltán is, aki 5444 ponttal 38. helyezést ért el „Club” kategóriában.

Tovább...
 
Ezüst az Öttusa EB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 19.

ImageEzüstérmet szereztek lányaink a moszkvai öttusa Európa-bajnokságon. Gyenesei Leila, Máthé Vivien és Vörös Zsuzsanna a női váltóversenyben 5222 pontot szerzett – alig lemaradva az 5248 pontos litvánoktól és megelőzve az 5170 pontot gyűjtött oroszokat. Részletes eredmények: lövészet 1084 pont, vívás 796 pont, úszás 1352 pont, lovaglás 1074 pont, futás 916 pont. A férfi váltót holnap rendezik meg.

 
Szurkolói demonstráció a Városház téren Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 19.

ImageAhogyan az várható volt, a bírósági ítélet után a szurkolók is úgy gondolták, hogy megosztják véleményüket a nyilvánossággal. A mai Baráti Kör - RBD közös sajtótájékoztatón sok szurkoló érdeklődése mellett, Őry Márk és Juhász László jelentette ki, hogy érthetetlennek és megdöbbentőnek tartják mind az ítéletet, mind pedig az ÁMV Kft és a TERSZOL Kft erőlködését az FC Fehérvár Kft ellehetetlenítése érdekében.

Tovább...
 
"Utóvéd harc- utánlövés - nyugalom!" Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 18.

ImageAlább olvasható a Fehérvár FC Kft. sajtóközleménye a Fejér Megyei Bíróság 2008. július 17.-i egyes taggyűlési határozatok megtámadása tárgyában hozott elsőfokú ítélete kapcsán.

Tovább...
 
Kitárta az új szezon ablakát a Fehérép Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Pálfai Károly sajtóreferens   
2008. július 18.

A Fehérép Alcoa FKC csapata az alapozási időszak kezdetével, szokásához hűen Székesfehérváron megtartotta éves szezonnyitó sajtótájékoztatóját. Az eseményen az új vezetőedző Sótonyi László mellett jelen volt a szintén frissen igazolt Petróczi Viktória kapus, a szerb beállós, Verica Nikolic és a fiatal, de nagyon tehetséges hálóőr, Szikora Melinda is. Megtudhattuk továbbá, hogy a Fehérép csapatának szponzori köre két újabb taggal, a nyomdaipar területén tevékenykedő PAUKER Kft-vel és a világ egyik vezető sportcipőgyártójával, az ASICS-szel bővült.

Tovább...
 
Keddtől bérletárusítás Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 17.

ImageKedden, a Sóstói Stadion elővételi pénztárában kezdődik meg a 2008-2009-es bajnokság őszi szezonjára érvényes belépők árusítása. A menedzsment eltökélt szándéka, hogy az új, reményeink szerint a tavaszi hónapokhoz hasonlóan sikeres idényben tovább emelkedjen a nézőszám: ennek érdekében, az FC Fehérvár jelentősen csökkentette bérletárait.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7305 - 7315 / 7409