Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Soha nem volt ilyen erős kerete az Alba Volánnak Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 18.

ImageAz EBEL kezdete előtt sajtótájékoztatót tartott az Alba Volán vezetősége, amelyen többek között elhangzott: a Volánnak az első nyolcba kell kerülnie, aminek eléréséhez még két gól- és ponterős csatárt várnak Székesfehérvárra.

Tovább...
 
Dedikálnak a focistáink Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 18.

ImageHorváth Gábor és Nagy Dániel - székesfehérvári focisták - ma, 14-től 15 óráig várják a futball-rajongókat a Videoton Baráti Kör Egyesület faházában, amely a Liszt Ferenc utca Pláza felőli végén, a park oldalánál található. Jó tudni, hogy a sportolókkal ehelyütt nemcsak beszélgetni és dedikáltatni lehet, hanem e kihelyezett értékesítő ponton minden nap, 11-től 19 óráig (pénteken 16 óráig) elővéteben is megvásárolhatók a péntek esti, MTK elleni találkozóra szóló jegyek.

 
Keresik a megye legjobb ifjú focistáit! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 17.

ImageA Fehérvár FC utánpótlás tornát hirdet a megyei általános iskolások részére. A cél az, ahogy felkutassák az itt élő tehetséges fiatalokat – ahogy azt egy májusi megbeszélés során eldöntötte a vezetőség. A Sportbizottság akkor egyöntetűen elfogadta az utánpótlás-nevelés kapcsán kidolgozott tervet, amit lépésenként meg is valósítanak.

Tovább...
 
Sorsolás és részletes meccsidőpontok Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 17.

ImageA 2008. évi Kiskunfélegyházi Országos Sporthétvége csoportbeosztását három független és pártatlan fidelitasos fiatal sorsolta ki. Az ünnepélyes keretek között megtartott közel negyven perces ceremónia kiváló hangulatban zajlódott. A 25 focicsapat öt csoportba lett sorsolva, ahonnan az első három csapat és a legjobb negyedik jut tovább a kieséses szakaszba...

Tovább...
 
Meghosszabbított megállapodás Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 16.

ImageÚjrakötötte az FC Fehérvár és az fehérvári Esélyek Háza azt a megállapodást, amelynek értelmében a hátrányos helyzetűek és a fogyatékkal élők ingyen látogathatják a futballcsapat hazai mérkőzéseit. Mint azt Berzi Sándor, az FC Fehérvár ügyvezetője elmondta, a klub továbbra is szeretne segíteni ezzel a lehetőséggel a rászorulóknak.

Tovább...
 
Kóger István: A fiatalok fizikálisan felveszik a versenyt Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 15.

ImageNagyszerűen kezdte a MOL liga küzelmeit az Alba Volán, hiszen a farmcsapat remekül helytállt a Steauau ellen, majd idegenben bravúrt is sikerült elérni, miután Miskolcon 5-3-ra győzött Kóger István csapata. A kitűnő trénert egy kis értékelésre kértük.

Tovább...
 
Mélységesen fel vagyok háborodva a sportnapilap írásán! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 15.

ImageEgyüttesünk vezetőedzője, Varga István (képünkön) nagy örömmel nyitotta ki - volna - vasárnap a sportnapilapot, s nyomban elképedt a Honvéd elleni tudósításunk cikkén. Ebben három légiósunkat, Marko Andicsot, Ilija Radovicsot és Goran Vujovicsot gúnyos megjegyzésekkel illették. Andicsról ezt írták: "Azon légiósok egyike, akiért egy forintot is kár fizetni."

Tovább...
 
Harminc percig élt a fehérvári remény Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly sajtóreferens   
2008. szeptember 15.

Hiába mutatott nagyszerű játékot az első félidőben a Fehérép Alcoa FKC, a második játékrész elején a Győri Audi ETO eldöntötte az addig szoros találkozót. A szünet után tíz percet kellett várni az első fehérvári gólra, míg a hazaiak ez idő alatt ötször is eredményesek voltak. A 33-26-os győri győzelemmel zárult mérkőzésen Görbicz Anita tizenegy, Siti Eszter kilenc gólt szerzett.

Tovább...
 
Felkészülési tornát nyert a MÁV Előre-KJF SC NB I-es női röplabda csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 15.

ImageA Veszprémben rendezett 42. Nemzetközi Nõi Veszprém-Balaton Kupa csoporttalálkozói során a szlovák University Trencint és az Újbuda TC-t is 2-1-re verték Fésüs Irén tanítványai. – kaptuk a hírt Pecsuvácz Pétertől - A vasárnapi döntõben a házigazda Veszprémi ESC ellen eredményben sima (3-0), játszmaarányokban viszont annál szorosabb derbit játszottak a lányok (22, 21, 20), de megnyerték a tornát.

Tovább...
 
Vasárnapi főpróba Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 14.

ImageAz Alba Volán szép győzelmet aratott a Vienna Capitals otthonában, és nem is lehet más a cél, mint vasárnap 18 órától, remélhetőleg sok néző előtt megismételni a sikert. - Szombaton hajnali fél kettő környékén érkezett Székesfehérvárra az Alba Volán hokisainak autóbusza. A játékosok fáradtan kászálódtak le a járműről, majd indultak haza, kipihenni a fáradalmakat. Voltak, akik alig pár órát alhattak csak, hiszen Sofron István és Hegyi Ádám a farmcsapat edzésére volt hivatalos szombaton 12:30-tól.

Tovább...
 
Megérdemelt győzelem a Honvéd ellen! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 14.

ImageKüzdelmes mérkőzésen gyűjtötte be csapatunk a három pontot a Bozsik stadionban. 2-1-re nyert a Vidi, úgy, hogy hátrányból tudott fordítani – és a szerencsével sem állt hadilábon, miután a piros-feketék a mérkőzés hajrájában büntetőt hibáztak. Játékosaink annak terhével utaztak Budapestre a szombati bajnokira, hogy a vártnál gyengébb bajnoki rajt után „kötelező a győzelem”: az FC Fehérvár csak akkor tud a jobban rajtoló vetélytársak nyomába eredni, ha most már be tudja húzni a meccseket.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7305 - 7315 / 7515