Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Navigare necesse est Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 16.

ImageJúliusban már másodszor járt Ausztria közepén az FC Fehérvár. A fárasztó, izzasztó edzőtábor után ezúttal a Wildalpen bércei alatt, a jéghideg vízben izzadt meg a csapat – a fiúk Leskó László, a hajdani érdemes kapus meghívásának eleget téve rafting túrával törték meg a felkészülés szükségszerű monotonitását.

Tovább...
 
Olimpikonok a Megyeházán Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Csathó Barna   
2008. július 15.

ImageVörös Zsuzsát, Gyenesei Leilát, Máté Vivient, Horváth Viktort, vagyis az olimpiára készülő, kiváló Fejér megyei –(Alba Volán – Bericap) öttusázókat fogadta dr. Balogh Ibolya, a Közgyűlés elnöke a Megyeházán. A kötetlen, jó hangulatú beszélgetésen részt vett a magyar női öttusa válogatott szövetségi kapitánya, Kulcsár Antal és az Alba Volán SC társelnöke, Tóth István, valamint Kovács István, az ismert mezőfalvi sportember is, aki nemrég az olimpiai lángot vihette Kínában.

Tovább...
 
Szezonnyitás a Fehérép Alcoa FKC-nál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 15.

A Fehérép Alcoa FKC női kézilabdacsapata csütörtökön tartja hivatalos szezonnyitóját a Köfém Sportcsarnokban. A program 15:00-kor kezdődik a lányok nyilvános edzésével, amely két órán át tart, 18:00-tól pedig sor kerül a Magyarország – Japán női junior válogatott kézilabda-mérkőzésre. Ennek egyik különlegességét jelenti, hogy a macedóniai világbajnokság előtt ez csapatok utolsó felkészülési mérkőzése. – tájékoztatta szerkesztőségünket Kynsburg Zoltán.

Tovább...
 
Off-road fehérvári sikerrel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 14.

A székesfehérvári Dóczi Istán és Demeter Paul is részt vett az Erdélyben megrendezett Off-road versenyen – mi több, győzedelmeskedtek! A megmérettetésre minden nemzetből két járművet lehetett benevezni. Hazánkat – az említett fiatalembereken kívül – Boros Csaba és Boros Melinda képviselte. A G-Mercedes proto és a Jeep proto 97 perccel leelőzte a második helyen befutó bolgárokat. A terep pedig igencsak extrém volt, hiszen a csúszós, sáros lejtők, vízmosások, patakok alaposan próbára tették a versenyzőket. Dóczi és Demeter legközelebb az Istria-Trophyn mutatja be, mire képes.

 

 
A Király Kupa hasznos állomás volt a felkészülésben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 14.

ImageA Fehérvár szombaton a harmadik helyet szerezte meg a Király Kupán. Együttesünk az első meccset 1-0-ra elvesztette a Haladás ellen, a bronzéremért vívott találkozón azonban Farkas Balázs találatával 1-0-ra verte a Zalaegerszeget, és így a harmadik helyen végzett. Vezetőedzőnk, Disztl László hasznosnak értékelte a tornát, amelyen a csapat több taktikai variációt is tudott gyakorolni.

Tovább...
 
Megállapodás a férfias sportokat űző nőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Mátay Balázs FRC elnök   
2008. július 13.

ImageEgyüttműködési megállapodást köt egymással az ARISZ női futballcsapata és a Fehérvár Rugby Club női együttese. A két fél rendhagyó együttműködésének lényege, hogy a jövőben segítik egymás rendezvényeit a propagálás és a személyes részvétel tekintetében. A klubvezetők szerint azért van szükség erre a megállapodásra, hogy az alapvetően férfias sportokat űző nőket is minél többen megismerjék, elismerjék.

Tovább...
 
Vendégül látta az öttusázókat Dr. Balogh Ibolya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

ImageDr. Balogh Ibolya fogadta tegnap a pekingi olimpiára készülő öttusázókat. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a barátságos beszélgetést követően megkérte az Alba Volán – Bericap versenyzőit, hogy az olimpia után ismét látogassák meg a Megyeházán, s tartsanak részletes élménybeszámolót. A találkozón elhangzott, hogy Gyenesei Leila és Vörös Zsuzsa részt vesznek a Moszkvában megrendezett Öttusa EB-n – amely kedden kezdődik -, majd a tatai edzőtáborban folytatják a felkészülést.

 
Fejér megyei vitorlázórepülő a Világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

ImageA hét elején megkezdődött a harmincadik Vitorlázórepülő Világbajnokság Olaszországban, Rietiben. A versenyen idén 25 országból, mintegy 102 vállalkozó szellemű sportoló indult el a kupáért, három kategóriában. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke. – A versenyzők között találjuk a Fejér megyében élő Földi Zoltánt is.

Tovább...
 
Sakkban is jók vagyunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

Két székesfehérvári fiatal lány öregbítette városunk sakkozóinak jó hírnevét a Balatonlellén megrendezett korosztályos országos bajnokságon: László Debóra kategóriájában első helyezést ért el, a 17 éves Mányoki Anna pedig ezüstérmes lett a 18 évesek között. E korosztályban a 10 fős mezőny 9 napon át variálta lépéseit, s Mányoki Anna a megszerezhető kilenc pontból hetet gyűjtött össze. Átlagosan négyórás játszmákon vett részt, de volt, amikor öt órán át rendezgette a bábúkat. A MÁV-Előre játékosát az ezüstérem feljogosítja arra, hogy induljon szeptemberben a montenegrói korcsoportos Európa-bajnokságon.

 
Vitorlások a célban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

Felnőtt és Junior Országos Bajnokságot rendeztek több hajóosztályban is a Nemzetközi Balatoni Vitorláshét keretében. A „Laser” osztályban 28-an indultak, akik közül két VVSI-s sportoló is dobogón végzett: Berecz Zsombor aranyérmet, Tomai Balázs pedig bronzérmet szerzett. A „Laser Radial” női kategóriában a VVSI-s Berecz Zsófia legyőzte mind a 11 ellenfelét, másodikként pedig Karé Réka, a Yacht Klub Agárd vitorlázója futott be. „Finn” felnőttben az Alba Regia SE-től dr. Hajdú Balázs győzedelmeskedett, Beliczay Márton pedig második lett.

 
ARAK KUPA Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

A Sóstói Stadion atlétikai pályája nemzetközi atlétikai versenynek ad otthont július 12-én, 17-20 óráig. A viadalon 11 versenyszámban állnak rajthoz a sportolók: magyar, szlovák és ukrán atléták. Az Alba Regia Atlétikai Klub játékosai közül éremre számíthat Molnár Balázs (400 méteres futás), Vaskó Zoltán (magasugrás), Végh Tibor (5000 méteres futás) és az olimpiai B-szint teljesítéséhez igencsak közel álló Listár Nikolett (200 méteres futás).

 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7316 - 7326 / 7409