Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Fidelitas Országos Sporthétvége Kiskunfélegyházán Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 14.

ImageMár 24 focicsapat jelentkezett az Országos Sporthétvégére! Lesz sport, buli, fürdőzés (élményfürdő) és számos meglepetés, hogy Petőfi városa története során első alkalommal vendégül láthassa a FIDELITAS tagjait egy felejthetetlen hétvégére.

Tovább...
 
Kulcsár Tamásnak fém került a karjába Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 13.

ImageSikeres műtéten esett túl Kulcsár Tamás, aki kedden szenvedett sérülést. Mint ahogy korábban is megírtuk: a felcsúti edzésen összeütközött Lázár Pállal, s eltörött az alkarjában a singcsont. A középpályást Dr. Abrakovits Géza sebészprofesszor vette szárnyai alá a Szent György Kórházban: az eltört csontot fémlemezzel rögzítette, s másnap már haza is térhetett a kórházból a focista. Sőt: a jövő héten már együtt is edz társaival.

Tovább...
 
Nagyszerű győzelem Bécsben Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 13.

ImageAz Alba Volán nagyszerű kapusteljesítményének és hatékony védekezésének ksznhetően nagy meglepetést okozva két vállra fektette a Vienna Capitals csapatát. - Nagy elánnal kezdett a házigazda, egymás után záporoztak a lövések Hetényi kapujára. Az első tíz percben öt hatalmas Capitals-helyzetet hárított a fiatal hálóőr. A Volán ugyanakkor nem tékozolta a lehetőségeit, gyakorlatilag az első kapura lövésből gólt szerzett Fekete emberelőnyös helyzetben.

Tovább...
 
A Magyar Köztársaság Ezüst Érdemkeresztje Polgári Tagozatának kitüntettje Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 12.

ImageSzeptembertől új szakember segíti a csapat munkáját: dr. Kator Miklós kondicionáló sportszakorvos, a Magyar Wellness Társaság elnöke. Szakmai pályafutása röviden: 1987-1993 között a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karára járt. 1997-ben sportszakorvos szakképesítést, 2003-ban mozgásszervi rehabilitációs szakorvos képesítést szerzett. 1993-tól az Országos Sportegészségügyi Intézetben dolgozott, a Magyar Birkózó Válogatott, később a Magyar Sportlövő Válogatott keretorvosa is volt, de emellett számos sportágban, több csapat mellett megfordult.

Tovább...
 
Bérletárusítás a kosármeccsekre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 11.

ImageAz Albacomp kosárlabda csapatának 2008/2009-es szezonjára szóló bérleteket szeptember 16-án, reggel 8 órától lehet megvásárolni az Alba Regia Sportcentrumban. – tájékoztatta szerkesztőségünket Horváth Orsolya technikai vezető – Az érvényes székbérlettel rendelkezők október 22-ig, az első bajnoki fordulóig szerezhetik be szezon bérletüket. Azok a székbérlettel rendelkezők, akiknek az idén járt le a székbérletük szeptember 19. péntekig válthatják meg újra helyüket.

Tovább...
 
A rugby is már "szezonál" Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 11.

Image„Megnyerte az országos női rögbi bajnokság első fordulóját a Fehérvár RC, de némileg ront a képen, hogy 4 éves hazai veretlenségét elvesztette Gyolcsos Ferenc csapata.” – tudtuk meg Mátay Balázs FRC elnöktől – „A túl magabiztos FRC -t a százhalombattai hölgyek győzték le az első körben 12-5 -re. Igaz, a második összecsapáson már simán, 17-0 -ra nyertek a fehérvári amazonok, akik a Budapest Magpies együttesét előbb 26-0 -ra, majd 24-0 -ra verték, összességében pedig rögtön a bajnoki tabella élére álltak.”

Tovább...
 
Egykori NHL-védő a Volánban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 11.

ImageCsütörtökön megérkezik Székesfehérvárra az Alba Volán legújabb igazolása, az egykori kanadai válogatott Ryan Bonni. Az NHL-ben is bemutatkozó sziklakemény védőjátékos szerződtetése révén a hátsó alakzat tovább stabilizálódhat.

Tovább...
 
Már lehet nevezni a Tollaslabda-versenyre! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 11.

ImageTollaslabda-versenyt hirdet az Alba-Toll Sportegyesület. A felhívásra bárki jelentkezhet korosztályi, nemi, „edzésszint-beli”, stb. megkötés nélkül – de persze kategóriánként más-más elbírálás alá esnek. A megmérettetésre szeptember 27-én, a Tóparti Gimnázium tornatermében kerül sor, a Fehérvári Vigasságok rendezvénysorozatba csatlakozva. A részletes versenyfelhívás alább olvasható.

Tovább...
 
Magyar Kupa ellenfelek: a Felcsút és a Veszprém Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 11.

ImageA Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészült a Magyar Kupa következő fordulójának párosítása. Két csapatunk közül a Soproni Ligában is szereplő gárda kapott magasabb osztályban szereplő ellenfelet. Varga István gárdája a Tatabánya után ismét NB II-es csapatnál, a Felcsútnál vendégeskedik, míg az NB III-asok jogán szereplő U19 a Veszprémet (NB III) fogadja. A legjobb 32 között, a legérdekesebb párosításnak a Ferencváros – Szombathelyi Haladás párviadal ígérkezik.

Tovább...
 
Megműtik Kulcsár Tamást Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 10.

ImageMa műtik meg Kulcsár Tamást, aki tegnap délelőtt balestet szenvedett: összeütközött Lázár Pállal a felcsúti edzésen, s eltört a singcsont az alkarjában. Az orvosok szerint a műtét után még legalább két hétnek kell eltelnie, mire a játékos újra pályára állhat, így addig nélkülöznie kell őt csapatának. Legutóbb Horváth Gábornak kellett kényszerpihenőre mennie vádlisérülése miatt.

 
Harmadik lett az Albacomp a komárnói tornán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 09.

ImageA komárnói torna első napján a cseh Novy Jicin csapatával játszott az Albacomp kosárlabda csapata, amely a csehek győzelmével zárult (Novy Jicin–Abacomp: 97-94). A második játszmát a szlovák Pezinok ellen vívták meg fiaink – ennek során a második negyedben átvették a vezetést, s végig meg is tartották (Pezinok-Albacomp: 69-97). A harmadik napon viszont vereséget szenvedtek a fehérváriak (Komárnó-Albacomp: 81-71), így a tornán harmadik helyen végeztek.

 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7316 - 7326 / 7515