Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Olimpikonok a Sporthétvégén! Nyomtatás E-mail
Írta: Fidelitas   
2008. szeptember 09.

ImageMizsei György, Barcelona olimpiai bronzérmese, kétszeres Európa-bajnoki bronzérmes ökölvívó is a Sporthétvége vendége lesz! - Sztáreső várható a X. FIDELITAS Sporthétvégén Kiskunfélegyházán, tudhattuk meg Balogh Bálinttól, szervezetünk alelnökétől, a rendezvény főszervezőjétől.

Tovább...
 
Székesfehérvári testnevelő tanárok figyelem! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 08.

ImageA Fehérvár FC utánpótlás programjának egyik lényeges célja a 7-11 éves korosztály teljes körű, Székesfehérvárra és egész Fejér megyére - minden településre, minden kis klubra, illetve iskolára - kiterjedő feltérképezése. Az „átvilágítás" mintegy 5-10 ezer fiatalt érint, s a nagy számok törvénye alapján várható jó néhány tehetség felbukkanása. Az értékesnek tartott fiatalokat leigazolják klubunkhoz, ahol tovább fejlődhetnek.

Tovább...
 
Felkészülési statisztika Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 08.

ImageAz EBEL-re készülő Alba Volán a felkészülés során eddig hét edzőmérkőzést játszott, s bár még az osztrák EV Vienna Capitals ellen kétszer is - szeptember 12-én és 14-én - összeméri tudását a bajnokság rajtáig, talán érdemes összegezni az eddigieket.

Tovább...
 
A hat állandó kezdőjátékos hiánya elllenére simán vertük az MTK-t! Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 07.

ImageU18-as csapatunk szombat délelőtt a budapesti Rojik-pályán az MTK együttese ellen lépett pályára. Csapatunk 2-0-ás félidő után, 4-1-re győzött. A mieink a Szabó G. (Pap B.) - Szalai G. (Németh R.), Vési, Csupor, Belák (Baki) - Szakács Gy. (Jung M.), Szolnok Sz. - Szabó M., Berkes Zs. (Osgyán M.), Rózsa B. - Czinger A. csapattal játszottak.

Tovább...
 
Litván nap a bajnoki rajton Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfai Károly sajtóreferens   
2008. szeptember 07.

ImageA 2008/2009 bajnokságot nagyarányú győzelemmel kezdte a Fehérép Alcoa FKC a Kiskunhalas gárdája ellen. A hazaiak végig uralták a játékot, a fehérvári közönség pedig hangos tapssal jutalmazta a lányok teljesítményét. Laima Bernataviciute tíz, Sonata Vijunaite pedig hét találattal vette ki a részét a góltermésből.

Tovább...
 
Lőtt gólok nélkül nincs eredmény Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 06.

ImagePénteken este az EBEL-rivális Graz otthonában lépett jégre az Alba Volán. Sajnos egyetlen gólt sem sikerült szerezni, így a találkozó végeredménye nem lehetett más, mint vereség. A Graz igen jól kezdte a találkozót, már a hatodik percben Szuper mögé juttatta a korongot Michael Schiechl. A folytatásban is rengeteg gondot okozott védelmünknek a Kraxner, Dinhopel, Schiechl sor, és általánosságban is a hazaiak voltak az aktívabb csapat. Különösebb gólhelyzetet ennek ellenére nem tudtak kialakítani - fájdalom, de a Volán sem.

Tovább...
 
Hokizzzzzzzzzzz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 06.

ImageAz Alba Volán SC jégkorong szakosztálya tanfolyamot indít 2002 január 1. után született fiúk számára. Az oktatásra minden olyan nagycsoportos és első osztályos életrevaló, jó mozgású fiút várnak, aki szeretne megismerkedni a korcsolyázás és a jégkorongozás alapjaival. A tanfolyam október 4-én kezdődik. Az edzések szombaton és vasárnap délelőtt lesznek a Jégcsarnokban, Csibi József magyar válogatott játékos vezetésével.

Tovább...
 
Marko Andics, aki kapusként kezdte Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 06.

ImageMarko Andics sötét hajával és bőrével, hirtelen lobbanékonyságával és állandó, nálunk délebbre lakó népekre jellemző jókedvével képviseli mindazt, amit a sztereotípia a szerbekről mondat velünk. Vérmérséklete játékán is látszik, a keményebb focit szereti. A szurkolókat néhány meccs alatt meggyőzte arról, ő lehet a mi emberünk hátul.

Tovább...
 
FC Fehérvár - általános iskolai toborzó Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 05.

ImageCsütörtökön klubunk utánpótlásának vezetői, Németh János, Hartyáni Gábor és Kiss Imre a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskolában találkozott a város általános iskoláinak testnevelő tanáraival, hogy az FC Fehérvár leendő utánpótlás-toborzó tornájáról tájékoztatást adjon a részvevőknek.

Tovább...
 
Nathan Martz: A nagyobb pálya kedvez a technikának Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 05.

ImageAz Alba Volán ma este a Graz vendégeként lép jégre felkészülési mérkőzés keretében. A találkozón ott lehet a kék-fehérek legújabb igazolása, Nathan Martz is. A kanadai centertől - ahogy a többi légióstól is - sokat várnak az Alba Volánnál, hiszen a nem titkolt cél az, hogy olyan külföldieket igazoljanak a csapathoz, akik megközelítik, vagy túl is szárnyalják az Ocskay-Palkovics duó teljesítményét. Erre eddig nem volt példa, itt a lehetőség a bizonyításra...

 
IV. Critical Mass - kerékpározz az Autómentes Napon! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 04.

Image„Critical Mass” címmel szerveznek Kerékpáros felvonulást Székesfehérváron szeptember 20-án, az Autómentes Naphoz kapcsolódóan. A program 14 órakor kezdődik a Halesz-parkban, ahol a gyülekezőt követően ügyességi versenyeket tartanak, s a Critical Mass fotóiból kiállítás is nyílik. A felvonulás 16 órakor veszi kezdetét, amely a szervezők szerint hozzájárul majd ahhoz, hogy a döntéshozók rájöjjenek arra, milyen fontos az, hogy kiépítsék a megfelelő infrastruktúrát a kerékpárosok számára.

 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7327 - 7337 / 7515