Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Bérletárusítás hokirajongóknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 04.

ImageLassacskán megindul a „hoki-szezon” – már, ami az Alba Volán jégkorongozóinak mérkőzéseit illeti – így a következő idényre szóló bérletek árusítása is megkezdődik szeptember 14-én, 15 órától a Raktár utcai csarnokban. A szurkolók diák- és nyugdíjas bérlet, felnőtt álló-, ülő-, és kiválasztott ülő bérlet, valamint V.I.P. bérlet közül választhatnak – szeptember 21-ig, a Salzburg elleni mérkőzésig.

Tovább...
 
Diadalmaskodtak fiaink az Offline Sport Games-en Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 04.

Az „Ország Második Legjobb Korisa” – címmel büszkélkedhet a székesfehérvári Mikolay Richárd (Pepe), aki hazánk legnívósabb extrém sport rendezvényén, a meghívásos alapon megrendezett Offline Sport Games-en görkorcsolya ágban vett részt – és nagyon szépen szerepelt. Rajta kívül még Balatoni Dénes (Dini) képviselte városunkat BMX-számban, aki 34 vetélytársával megküzdve a hatodik helyen végzett.

 
Magabiztos győzelem - takaréklángon Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 04.

ImageA Magyar Kupa főtáblájának harmadik fordulójában – a küzdelembe most bekapcsolódva – magabiztos győzelmet aratott az NB II-es Tatabánya vendégeként az FC Fehérvár. Varga István több olyan futballistának is lehetőséget adott, aki az utóbbi hetekben kevesebb meccset játszott: így is olyan, erős csapattal álltunk ki, amely az NB I-ben is szerepelhetne, akár valamely rangadón.

Tovább...
 
Jegyet - jegyért Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 03.

ImageMire vágyik egy tizenéves fiatalember? – Mármint a „szabadidő” és a „sport” témakörét tekintve? A többség minden bizonnyal első helyre sorolja a focit, amit nemcsak „művelni”, hanem „nézni” is élvezet. Székesfehérváron ráadásul lehetőségük is nyílik erre: itt van a Sóstói Stadion, ahol a „megújult” Fehérvár FC Kft. vezetősége partnernek bizonyul minden olyan programban, amely a fiatalok (és a focilabda) felé irányul. A Polgári Frakció „focibérlet-akcióját” például igen nagy örömmel fogadták, most pedig a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal összefogva közzétették a „Jegyet-jegyért” – felhívást hasonló célzattal.

Tovább...
 
Nem Börgöndön - de azért lesz Repülőnap Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 03.

ImageBár a Börgöndi Repülőtérről távoznia kellett az Abatrosz Repülőegyesületnek, mégse marad el idén a nagy tömegeket vonzó Repülőnap. Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke nemrég arról nyilatkozott honlapunknak, hogy e nagy múlttal rendelkező egyesület „elhelyezési” problémáira mindenképpen megoldást kell találni. Az „ügy” kapcsán ugyan még nem beszélhetünk javuló tendenciáról, ám mindenképpen örvendetes tény, hogy a Repülőnapot idén is sikerül megrendezni – igaz, nem a korábbi helyszínen.

Tovább...
 
Liga Kupa csoportmérkőzések: menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 03.

ImageOktóber 1-jén indul a 2008-2009. évi Liga Kupa, amelyben az FC Fehérvár a "D" csoportba került a Honvéd, az FTC, a REAC, a Kecskemét és a Baktalórántháza mellé. Az alábbi táblázatban a csoportmérkőzések menetrendje található.

Tovább...
 
Új kanadai center a Volánban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 03.

ImageAz Alba Volán SC Jégkorong-szakosztálya örömmel ad hírt arról, hogy a csapat új légiós csatára Nathan Martz. A 28 esztendős, 188 cm magas, 86 kg-s center szülővárosában, Chilliwackben kezdett jégkorongozni, a helyi csapattal, a Chilliwack Chiefs-szel 1999/2000-ben meg is nyerték a BCHL ligát. Ponterősségére a New York Rangers is felfigyelt, az ötödik körben draftolta. Ahogy lenni szokott, egyetemen folytatta a tanulmányait, és az egyetemi bajnokságban játszott, a New Hampshire University színeiben.

Tovább...
 
Bemutatkozó edzés az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. szeptember 02.

ImageNyílt edzésen mutatkoztak be tegnap délután az Albacomp kosárlabda csapatának új játékosai. Az Alba Regia Sportcentrumban tartott „pattogtatáson” már azok a külföldi sportolók is részt vettek, akik a hétvégén érkeztek meg Székesfehérvárra. A csapat szeptember 5-én Komárnóba utazik az első felkészülési tornára, amit szeptember 13-án az Albacomp - Oberwart felkészülési mérkőzés követ.

Tovább...
 
Mol Liga néven az Interliga Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 02.

Immár biztosan kijelenthető, hogy a következő idénytől a jégkorong Interliga Mol Liga néven lesz közismert, hiszen szponzori együttműködést kötött a Mol csoport a magyar és a romániai jégkorongszövetségekkel. Ez azt jelenti, hogy a hat magyar és négy román együttes a Mol Ligában mérheti össze erejét. A résztvevő csapatok: Alba Volán, Dab.Docler, Ferencvárosi Torna Club, Miskolci Jegesmedvék,  Újpesti TE, Budapest NZ Stars szerepel itthonról, míg Romániából a Csíkszeredai Sportclub, a HC Csíkszereda, a Progym Gyergyószentmiklós és a Steaua Bukarest.

Tovább...
 
Jobban kell élni helyzeteinkkel Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 01.

ImageCsapatunk hiába rohamozott a szombati, Kaposvár elleni bajnoki igen jelentős részében, csak 1-1-es döntetlent tudtunk elérni a zöld-fehérek ellen. A vendégek gólja előtt Horváth Gáboron pattant meg a labda, s erre csupán egyszer, Pavlicic találatával tudtunk válaszolni. Bosszantó, hogy nem sikerült megszereznünk mindhárom pontot - ezt emelte ki értékelésében vezetőedzőnk, Varga István is.

Tovább...
 
Énekes Lajos: Az újakról kezd kialakulni egy kép Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. szeptember 01.

„Az új játékosokat is láthattuk végre mérkőzésszituációkban, s mindegyikükről kezd kialakulni egy bizonyos kép" - kezdte a lengyel túra utáni értékelését Énekes Lajos, az Alba Volán másodedzője.

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7338 - 7348 / 7515