Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Városunkban járt a Nemzetközi Budo Szövetség elnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageSzékesfehérvárra látogatott a Nemzetközi Budo Szövetség elnöke, Shihan Yukio Nishida. Az egyetemes harcművészetek egyik legkiemelkedőbb alakja először járt városunkban, hogy megvizsgálja a Pagoda SE-ben folyó munkát, s tanácsaival segítse a testi és szellemi fejlődést. A karate nagymester az elmúlt napokban Budapesten tartózkodott, ahol egy három napos edzőtábort vezetett, majd egy nyilvános szemináriumot tartott.

Tovább...
 
Hasznos volt az ausztriai edzőtáborozás Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. július 08.

ImageCsapatunk az elmúlt hetet a Windischgarstenben töltötte, s Ausztriában három edzőmeccset is játszott: a román Unirea Urzicenitől és a szlovák MFK Kosicétől egyaránt 4-2-es vereséget szenvedett, a ciprusi Apoel Nicosia ellen pedig 2-2-es döntetlent játszott. Vezetőedzőnk, Disztl László értékelte az FC Fehérvár honlapjának a táborozás tapasztalatait.

Tovább...
 
Az Albacomp keretének alakulása Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 08.

ImageVelibor Radovics szerződését egy évvel meghosszabbította az Albacomp. Rajta kívül Antal Szabolcsnak, Dávid Gergelynek, Hanga Ádámnak, Soós Gábornak és Keller Ákosnak van érvényes szerződése a klubbal. Madár András az utánpótlásból felkerült a felnőttek közé, Simon Balázs is Székesfehérváron tölti a következő idényt, valamint Góbi Henrik is visszatér Szolnokról. Dávid Kornél válaszára még várnak a vezetők. Az Albacomp még keresi a külföldi játékosokat a kettes, négyes és az ötös posztra, hogy augusztus közepén megkezdődhessen a felkészülés a következő bajnokságra.

 
A polgári- és büntető eljárások alakulása a Fehérvár FC-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 06.

ImageA Fehérvár FC Kft. legutóbbi taggyűlésén tájékoztató hangzott el a céget érintő polgári- és büntető eljárásokról, amelyek hírportálunk olvasóit is valószínűleg érdeklik. Ezek a következők: Maráczy Endre és társai ellen folytatódik a tárgyalás-sorozat szeptember 11.-én és 12.-én a Székesfehérvári Városi Bíróság előtt. A TERSZOL Kft. és az ÁMV Kft. ügyében (a Társaság taggyűlési határozatai megtámadása kapcsán) a polgári per következő állomása július 10-én lesz tanú-meghallgatásokkal.

Tovább...
 
A második helyen végzett a Női Rugby Interligában a Fehérvár RC csapata Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Mátay Balázs FRC elnök   
2008. július 04.

ImageA hazai pályákon már évek óta egyeduralkodó alakulat a második alkalommal kiírt sorozat zárófordulóját Ausztriában 1-1 győzelemmel és döntetlennel, valamint 2 vereséggel zárta. A fehérvári amazonok a duplakörös viadalon előbb az osztrák Donautól kaptak ki 20-10- re, majd a végső győztes Mladost Zágrábtól -szintén szoros derbin- 15-10- re. A második körben már az eredmények is jöttek. Pap Helga és társai a "sógornőket" 15-5 -re verték, majd bravúros 10-10 -es döntetlent értek el a Mladost ellen.

Tovább...
 
Debrecen tűzoltói bizonyultak a legjobbnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 03.

ImageA debreceni tűzoltók diadalmaskodtak a Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Versenyen. A székesfehérvári rendezvényen 22 csapat mérte össze ügyességét 4 versenyszámban. A legtöbb egyéni kupát a Debrecenből érkezett Kupás Gergő nyerte meg, aki két egyéni számban is első helyezést ért el. Sőt, csapatversenyben is az ő városa végzett az élen, így a 2009. évi Tűzoltó Olimpián Debrecen képviseli majd a magyarokat Ostravában. A székesfehérváriak közül Simon Csaba negyedik lett horoglétra-mászásban, Vizi Ignác pedig hatodik 100 méteres akadályfutásban.

 
Tűzoltósport Verseny a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 02.

ImageAz Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tegnap és ma rendezi meg a Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Versenyt a Bregyó Közi Ifjúsági és Sportközpontban és Székesfehérvári HÖT laktanyában. A bajnokságon megyénként egy hivatásos önkormányzati tűzoltóság, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, valamint az önkéntes és létesítményi tűzoltóságok csapatai indulnak. A nyerteseket a Nemzetközi Tűzoltószövetség Tűzoltó Olimpiájára delegálják.

Tovább...
 
Tűzoltósport Verseny a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 02.

ImageOrszágos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tegnap és ma rendezi meg a Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Versenyt a Bregyó Közi Ifjúsági és Sportközpontban és Székesfehérvári HÖT laktanyában. A bajnokságon megyénként egy hivatásos önkormányzati tűzoltóság, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, valamint az önkéntes és létesítményi tűzoltóságok csapatai indulnak. A nyerteseket a Nemzetközi Tűzoltószövetség Tűzoltó Olimpiájára delegálják.

Tovább...
 
Nem adjuk olcsón a fogsorunkat! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 02.

Image- üzent a leendő ellenfeleknek Fekete László, Magyarország legerősebb embere a július 26-án megrendezendő Erős Emberek Versenye kapcsán. Az Európa-bajnokságot Székesfehérváron, a Bregyó-közi Sportcentrumban tartják (tavaly a Zichy-liget szűkösnek bizonyult), s az egyik hazai csapatot a négy fős Fekete család képezi. Rajtuk kívül még egy magyar, egy szlovák, egy szlovén, egy szerb és egy horvát formáció méri össze erejét.

Tovább...
 
A fehérvári rendőrök tekerték a legjobban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 01.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte meg a hétvégén megrendezett Országos IPA Hegyi Terepkerékpár Versenyt. A Miskolc melletti Csanyik völgyben tartott sport-programon Neubauer Tamás rendőr őrnagy és Orosz Gábor rendőr főtörzszászlós képviselte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik csapatban első helyezést értek el.

 
Újabb tagok az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 28.

ImageKét új taggal bővül az FC Fehérvár első kerete. A 18 éves Czuczi Mátyás és Kovács Tamás a Puskás Akadémiáról érkeztek, s a következő szezonban az U19-es csapatot is erősítik majd. Czuczi Mátyás, aki korábban kempózott – s ebben Világkupa-győztes – négy éve rúgja a bőrt, s most középhátvédként vetik be. Kovács Tamás pedig, aki Pécsen, a Vasútasoknál, majd a PMFC-ben játszott, védekező középpályás lesz.

 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7338 - 7348 / 7417