Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
NB III: Gólzápor - öt perc alatt Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. szeptember 01.

ImageNB III-as csapatunk - itthon, Székesfehérváron - szép győzelmet aratott a patinás Csepel felett. A 85. percig (!) 0-0-ra állt a meccs, akkor viszont beindultak a Dávidok, hogy legyőzzék "Góliátot". Előbb Disztl Dávid (képünkön) vágott kettőt, majd Palkó Dávid is beköszönt, így alakult ki a 3-0-ás végeredmény.

 
A Videoton Baráti Kör "ihletet kapott" a Polgári Frakciótól Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 31.

ImageA „példa” – kifejezés általában magával vonja a „jó” és a „követendő” szó-társításokat is. Ez a „felvillanásos asszociáció” kíséri (legalábbis nálam) a Videoton Baráti Kör akcióját, azaz, hogy az egyesület elnöke, Juhász László a Fehérvár FC hazai mérkőzéseire szóló bérleteket adott át a Vörösmarty Színház igazgatójának, Vasvári Csabának. A Polgári Frakció ugyanis az elmúlt hetekben többször is szervezett hasonló bérlet-akciókat, amelyek pozitív visszajelzései úgy látszik, másokat is hasonló tettekre késztettek.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Gabona Trans-Kaposvár - Győzelmet érdemeltünk volna Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 31.

Image„Csalódott vagyok, mert csak egy pontot szereztünk” – mondta Varga István a mérkőzés után. Csalódott a vezetőedző, csalódottak a játékosok és a szurkolók, de szögezzük le gyorsan: a Vidi a szezon eddigi talán legjobb játékával játszott csak döntetlent a Kaposvár ellen. Megalkuvás nélküli, folyamatos támadójátékot ígért Varga István, és a csapat – a két félidő első nyolc-tíz perce kivételével – tartotta is (az edző) szavát.

Tovább...
 
Már a kerettel készül Kulcsár Tamás Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 29.

ImageMost már hivatalosan is megerősíthető a napokban szárnyra kapott hír, miszerint Kulcsár Tamás, az MTK csatára Fehérvárra kerül. Az 1982-ben született, 185 cm magas és 73 kg súlyú játékost egy évre kaptuk kölcsön a budapesti klubtól. Kulcsár eddig 57-szer lépett pályára az NB-I-ben és két gólt szerzett. A csatár csütörtökön délután érkezett Fehérvárra, és mától már részt vesz az edzéseken.

 
Nem hoztak aranyat - mégis büszkék vagyunk rájuk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 28.

ImageA Hiemer-házban köszöntötték ma délután az Olimpián részt vett székesfehérvári játékosokat: Vörös Zsuzsa, Gyenesei Leila és Horváth Viktor öttusázókat, valamint Kerékjártó Tamás úszót – és persze edzőiket. Az ünnepségen elhangzott: bár sportolóink nem olyan teljesítményt produkáltak, mint ahogy elvárták tőlük, mégis büszke rájuk klubjuk és városunk, hiszen az elmúlt években már bizonyságot tettek kiválóságukról, s "dobogótlanságuk" ellenére most is szépen szerepeltek.

 
Szlovákia ellen kezd Svájcban Magyarország Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2008. augusztus 28.

A magyar jégkorong-válogatott a jövő évi A csoportos világbajnokságon Szlovákia ellen kezdi meg szereplését, méghozzá április 24-én, 20.15-kor. Két nap múlva Kanada, majd 28-án Fehéroroszország következik. A kanadai együttessel szintén este negyed kilenckor játszik a csapat, ám a fehéroroszok elleni mérkőzés korábban, 16.15-kor veszi kezdetét. Itt kell megjegyeznünk, hogy a vb nyitómeccsét Oroszország Németországgal játssza.

Tovább...
 
Kedvező sorsolás a Magyar Kupában Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 27.

ImageMindkét csapatunk, - az NB I-es alakulat, valamint az NB III-as FCF II jogán szereplő U19 is - alacsonyabb osztályú ellenfelet kapott a Magyar Kupa következő fordulójában. Varga István csapata, amely most kapcsolódik be a küzdelmekbe, az NB II-es Tatabányához látogat, míg a Csucsánszky Zoltán által dirigált U19-esek ellenfele, a megyei I. osztályban iparkodó REAC II lesz.

Tovább...
 
Látogatóban, Szabó "Tyantyinál" Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 26.

ImageBerzi Sándor ügyvezető kedden a klub - ide értve természetesen a menedzsment és a jelenlegi játékosok mellett szurkolóinkat is - jókívánságait tolmácsolva látogatta meg a székesfehérvári kórházban a Vidi legendáját, Szabó Józsefet. Örökös gólvágónk "végzete" természetesen a foci volt, egy baráti,kispályás tornán kettős szárkapocscsont törést szenvedett.

Tovább...
 
NB-III: győzelem Környén Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 25.

ImageSzombaton NB-I-es csapatunk mellett NB-III-as együttesünk is pályára lépett. A Környén vendégeskedő, Bekő Balázs vezette gárda sikeresen vette ezt az akadályt is és 2-0 arányú győzelme újabb 3 pontot hozott a konyhára. A gólokat a nyáron igazolt Palkó lőtte. Összeállítás: Török - Golovics, Fehér, Denisov, Nagy T., Fekete Á., (Szente), Lattenstein, Horváth M., Papp B. (Hermann), Palkó (Rauf), Kaiser. Góllövő: Palkó (2)

 
REAC - FC Fehérvár 1-2 Nyomtatás E-mail
Írta: FC Fehérvár   
2008. augusztus 24.

ImageHa a bajnoki rajt előtti terveket, várakozásokat nézzük, papírforma-győzelmet aratott csapatunk a REAC vendégeként. Ha viszont a nyár eddigi meccseire pillantunk vissza, fellélegezve állapíthatjuk meg: talán sikerül kilábalni a hullámvölgyből. A Budai II László stadionban játszott találkozón – a tervezett kezdőcsapatból Sifter nem léphetett pályára, Pavlicic került a helyére, és Dvéri Zsolt is kezdett, míg Nagy Dani kimaradt – a REC igazolta, hogy érdemes úgy tekinteni a sárgákra, mint „tíz fő plusz Lisztes”.

Tovább...
 
Szurkolás a Városházán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. augusztus 22.

ImageAz ötlet alapjában jó volt: szurkoljanak együtt a székesfehérváriak a Városháza nagytermében a Pekingi Nyári Olimpián résztvevő Vörös Zsuzsáért, Gyenesei Leiláért és Horváth Viktorért. A Polgármesteri Hivatalban fel is szereltek egy óriási kivetítőt tegnap és ma, hogy folyamatosan nyomon követhesse mindenki az eseményeket. Az érdeklődés azonban valahogy elmaradt….

Tovább...
 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7349 - 7359 / 7515