Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Off-road fehérvári sikerrel Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 14.

A székesfehérvári Dóczi Istán és Demeter Paul is részt vett az Erdélyben megrendezett Off-road versenyen – mi több, győzedelmeskedtek! A megmérettetésre minden nemzetből két járművet lehetett benevezni. Hazánkat – az említett fiatalembereken kívül – Boros Csaba és Boros Melinda képviselte. A G-Mercedes proto és a Jeep proto 97 perccel leelőzte a második helyen befutó bolgárokat. A terep pedig igencsak extrém volt, hiszen a csúszós, sáros lejtők, vízmosások, patakok alaposan próbára tették a versenyzőket. Dóczi és Demeter legközelebb az Istria-Trophyn mutatja be, mire képes.

 

 
A Király Kupa hasznos állomás volt a felkészülésben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 14.

ImageA Fehérvár szombaton a harmadik helyet szerezte meg a Király Kupán. Együttesünk az első meccset 1-0-ra elvesztette a Haladás ellen, a bronzéremért vívott találkozón azonban Farkas Balázs találatával 1-0-ra verte a Zalaegerszeget, és így a harmadik helyen végzett. Vezetőedzőnk, Disztl László hasznosnak értékelte a tornát, amelyen a csapat több taktikai variációt is tudott gyakorolni.

Tovább...
 
Megállapodás a férfias sportokat űző nőkért Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Mátay Balázs FRC elnök   
2008. július 13.

ImageEgyüttműködési megállapodást köt egymással az ARISZ női futballcsapata és a Fehérvár Rugby Club női együttese. A két fél rendhagyó együttműködésének lényege, hogy a jövőben segítik egymás rendezvényeit a propagálás és a személyes részvétel tekintetében. A klubvezetők szerint azért van szükség erre a megállapodásra, hogy az alapvetően férfias sportokat űző nőket is minél többen megismerjék, elismerjék.

Tovább...
 
Vendégül látta az öttusázókat Dr. Balogh Ibolya Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 12.

ImageDr. Balogh Ibolya fogadta tegnap a pekingi olimpiára készülő öttusázókat. A Fejér Megyei Közgyűlés elnöke a barátságos beszélgetést követően megkérte az Alba Volán – Bericap versenyzőit, hogy az olimpia után ismét látogassák meg a Megyeházán, s tartsanak részletes élménybeszámolót. A találkozón elhangzott, hogy Gyenesei Leila és Vörös Zsuzsa részt vesznek a Moszkvában megrendezett Öttusa EB-n – amely kedden kezdődik -, majd a tatai edzőtáborban folytatják a felkészülést.

 
Fejér megyei vitorlázórepülő a Világbajnokságon Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

ImageA hét elején megkezdődött a harmincadik Vitorlázórepülő Világbajnokság Olaszországban, Rietiben. A versenyen idén 25 országból, mintegy 102 vállalkozó szellemű sportoló indult el a kupáért, három kategóriában. – tájékoztatta szerkesztőségünket Noll Gergely, a Magyar Vitorlázórepülő Szövetség Médiabizottságának elnöke. – A versenyzők között találjuk a Fejér megyében élő Földi Zoltánt is.

Tovább...
 
Sakkban is jók vagyunk Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

Két székesfehérvári fiatal lány öregbítette városunk sakkozóinak jó hírnevét a Balatonlellén megrendezett korosztályos országos bajnokságon: László Debóra kategóriájában első helyezést ért el, a 17 éves Mányoki Anna pedig ezüstérmes lett a 18 évesek között. E korosztályban a 10 fős mezőny 9 napon át variálta lépéseit, s Mányoki Anna a megszerezhető kilenc pontból hetet gyűjtött össze. Átlagosan négyórás játszmákon vett részt, de volt, amikor öt órán át rendezgette a bábúkat. A MÁV-Előre játékosát az ezüstérem feljogosítja arra, hogy induljon szeptemberben a montenegrói korcsoportos Európa-bajnokságon.

 
Vitorlások a célban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

Felnőtt és Junior Országos Bajnokságot rendeztek több hajóosztályban is a Nemzetközi Balatoni Vitorláshét keretében. A „Laser” osztályban 28-an indultak, akik közül két VVSI-s sportoló is dobogón végzett: Berecz Zsombor aranyérmet, Tomai Balázs pedig bronzérmet szerzett. A „Laser Radial” női kategóriában a VVSI-s Berecz Zsófia legyőzte mind a 11 ellenfelét, másodikként pedig Karé Réka, a Yacht Klub Agárd vitorlázója futott be. „Finn” felnőttben az Alba Regia SE-től dr. Hajdú Balázs győzedelmeskedett, Beliczay Márton pedig második lett.

 
ARAK KUPA Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

A Sóstói Stadion atlétikai pályája nemzetközi atlétikai versenynek ad otthont július 12-én, 17-20 óráig. A viadalon 11 versenyszámban állnak rajthoz a sportolók: magyar, szlovák és ukrán atléták. Az Alba Regia Atlétikai Klub játékosai közül éremre számíthat Molnár Balázs (400 méteres futás), Vaskó Zoltán (magasugrás), Végh Tibor (5000 méteres futás) és az olimpiai B-szint teljesítéséhez igencsak közel álló Listár Nikolett (200 méteres futás).

 
Zsigovics Natália ismét remekelt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 10.

Az ARAK kiváló futója, Zsigovics Natália a Lengyelországban megrendezett junior Világbajnokságon a 400 méteres síkfutás előfutamában 54,67-tel jutott a legjobb 24 közé. A második előfutamban harmadikként ért célba, a középdöntő második futamában pedig 54,15-ös egyéni csúcsot produkált, amely a negyedik helyre volt elég. Így a fehérvári sportoló összességében a 13. helyen végzett.

 
Tizenhét játékos utazik a Nitra elleni edzőmeccsre Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - FC Fehérvár   
2008. július 09.

ImageEgyüttesünk szerdán 17 órakor Nyitrán játszik felkészülési mérkőzést, az ellenfél a hazai gárda, azaz FC Nitra lesz. - írja az FC Fehérvár honlapja - Disztl László tizenhét játékost visz el a meccsre - a keret itthon maradó tagjai természetesen edzenek majd. Az utazók között van a már egészséges Dvéri Zsolt és Polonkai Attila is.

Tovább...
 
Baranta Tábor Gárdonyban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 09.

ImageGárdonyban, a Művelődési Házban Hagyományos Magyar Harcművészeti Tábort szerveznek július 14-től július 18-ig Joháczi József vezetésével. A foglalkozások 8-16 óráig tartanak, a beiratkozásra pedig holnap van lehetőség a helyszínen, 16-17 óra között. A tervezett program: botforgatás, botgyakorlatok; ostorozás; íjászat; pusztakezes elemek, birkózás; rovásírás oktatás; nemezelés … A részvételi díj 1000 Ft / nap.

 
<< Első < Előző 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7360 - 7370 / 7450