Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
A fehérvári rendőrök tekerték a legjobban Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. július 01.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csapata nyerte meg a hétvégén megrendezett Országos IPA Hegyi Terepkerékpár Versenyt. A Miskolc melletti Csanyik völgyben tartott sport-programon Neubauer Tamás rendőr őrnagy és Orosz Gábor rendőr főtörzszászlós képviselte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, akik csapatban első helyezést értek el.

 
Újabb tagok az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 28.

ImageKét új taggal bővül az FC Fehérvár első kerete. A 18 éves Czuczi Mátyás és Kovács Tamás a Puskás Akadémiáról érkeztek, s a következő szezonban az U19-es csapatot is erősítik majd. Czuczi Mátyás, aki korábban kempózott – s ebben Világkupa-győztes – négy éve rúgja a bőrt, s most középhátvédként vetik be. Kovács Tamás pedig, aki Pécsen, a Vasútasoknál, majd a PMFC-ben játszott, védekező középpályás lesz.

 
Kapussal erősített a Fehérép Alcoa FKC Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény - Fehérép Alcoa FKC   
2008. június 28.

A Sótonyi László vezette Fehérép Alcoa FKC csapatához igazolt a kétszeres magyar bajnok és kupagyőztes kapus, Petróczi Viktória. Az 1983-as győri születésű és nevelésű válogatott hálóőrt igazolásának körülményeiről és a fehérvári terveiről kérdeztük.

Tovább...
 
Országos Tűzoltósport-verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 27.

ImageAz Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jövő héten kedden és szerdán rendezi meg a Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Versenyt a Bregyó Közi Ifjúsági és Sportközpontban. A bajnokságon megyénként egy hivatásos önkormányzati tűzoltóság, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, valamint az önkéntes és létesítményi tűzoltóságok csapatai indulnak.

Tovább...
 
Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diáklabdarúgó Bajnokság - elődöntő Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 27.

A Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diáklabdarúgó Bajnokságot immár 5 esztendeje rendezi a sokszoros magyar válogatott labdarúgó, a Székesfehérváron élő Kű Lajos. Idén 20 csapat vesz részt a küzdelmekben, négy különböző megyében, illetve helyszínen. Az (egyik) elődöntőt Bicskén, a központi stadionban rendezik, június 27-én, pénteken 16 órakor.

Tovább...
 
Nyugdíjasok, nyeregbe! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 25.

ImageMárton Zoltán, az Esélyek Háza igazgatója, és az Asztalos Sándor Emlékverseny – Bau-Systeme ’92 Kupa – Szenior OB szervezői sajtótájékoztatót tartottak a Hiemer-házban. A június 29-én, Isztiméren megrendezésre kerülő kerékpárversenyek az ARISZ és az Esélyek Háza támogatásával valósulnak meg.

Tovább...
 
Családi Nap a sport jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA Piac téri „sportsátorban” Családi Napot tartanak június 28-án, az EB döntője előtti meccs-szünetben. A rendezvény repertoárjában megtalálható a kosárlabda, ping-pong, íjászat, sátordobás, tollas, célbadobás, röplabda, s többfajta ütős sport. A kispályás focira 4 fős, a Cage focibajnokságra pedig 3 fős csapatok jelentkezhetnek a helyszínen.

Tovább...
 
Újabb fiatal csatár az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

Palkó Dávid hároméves szerződést írt alá az FC Fehérvárral. A 19 éves, bal lábas csatár a szombathelyi Lurkó FC-ben kezdte pályafutását, majd a Szombathelyi Haladásban folytatta, 2006-ban pedig a Sopronhoz került. Rajta kívül még két légiós is szerződést kötött a klubbal: a szerb kapus, Nenad Filipovics és a montenegrói csatár, Goran Vujovics három éven át már biztosan Székesfehérváron rúgják a bőrt.

 
Az Alba Volánosok nyerték az OB-t Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

ImageAz Alba Volán-Bericap A együttese diadalmaskodott a Székesfehérváron megrendezett Öttusa Országos Bajnokságon a csapatversenyben. A Demeter Bence, Demeter Gergely, Nagy Csaba - trió 16596 pontot (s ezzel első helyezést) szerzett. A férfiak versenyében Marosi Ádám bizonyult a legjobbnak.

 
Tagtoborzás a Fehérvár Rugby Clubnál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

Image"Az utánpótlás együttesek és a női csapat roppant sikeres évek óta, mégsem lehet rózsaszínű a kép a Fehérvár Rugby Clubnál, ugyanis nem szerepel túl jól manapság az egyesület felnőtt csapata.” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Mátay Balázs, a Fehérvár Rugby Club elnöke, a Magyar Rugby Szövetség elnökségének tagja – „2005-ben még bajnoki ezüstérmet, 2006-ban Magyar Kupa ezüstérmet ünnepelhetett, azóta viszont az Extraligában és a kupában kétszer is csak az 5. hely jutott az FRC -nek.”

Tovább...
 
Ottusa Bajnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

ImageSzékesfehérváron rendezik meg az Öttusa Országos Bajnokságot. Az OB tegnap kezdődött a juniorok váltóversenyével, a lövészet és a vívás helyszínéül az Alba Volán SC sporttelepét jelölték ki, az úszást a Városi Uszodában, a lovaglást a lovardában tartják, a futásnak pedig ismét a Volán-telep ad otthont. A felnőtt korosztály tagjai ma fél nyolckor kezdték meg viadalukat, s délután négykor kerül sor a lovaglásra, hatkor pedig a futásra. A terep szombaton a férfiaké, s hiányzik majd Horváth Viktor, aki sérülése miatt nem vesz részt a versenyen.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7371 - 7381 / 7441