Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Országos Tűzoltósport-verseny Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 27.

ImageAz Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság jövő héten kedden és szerdán rendezi meg a Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Versenyt a Bregyó Közi Ifjúsági és Sportközpontban. A bajnokságon megyénként egy hivatásos önkormányzati tűzoltóság, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság, a Repülőtéri Katasztrófavédelmi Igazgatóság csapata, valamint az önkéntes és létesítményi tűzoltóságok csapatai indulnak.

Tovább...
 
Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diáklabdarúgó Bajnokság - elődöntő Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 27.

A Kárpát-medencei Összmagyar Nemzeti Diáklabdarúgó Bajnokságot immár 5 esztendeje rendezi a sokszoros magyar válogatott labdarúgó, a Székesfehérváron élő Kű Lajos. Idén 20 csapat vesz részt a küzdelmekben, négy különböző megyében, illetve helyszínen. Az (egyik) elődöntőt Bicskén, a központi stadionban rendezik, június 27-én, pénteken 16 órakor.

Tovább...
 
Nyugdíjasok, nyeregbe! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 25.

ImageMárton Zoltán, az Esélyek Háza igazgatója, és az Asztalos Sándor Emlékverseny – Bau-Systeme ’92 Kupa – Szenior OB szervezői sajtótájékoztatót tartottak a Hiemer-házban. A június 29-én, Isztiméren megrendezésre kerülő kerékpárversenyek az ARISZ és az Esélyek Háza támogatásával valósulnak meg.

Tovább...
 
Családi Nap a sport jegyében Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 23.

ImageA Piac téri „sportsátorban” Családi Napot tartanak június 28-án, az EB döntője előtti meccs-szünetben. A rendezvény repertoárjában megtalálható a kosárlabda, ping-pong, íjászat, sátordobás, tollas, célbadobás, röplabda, s többfajta ütős sport. A kispályás focira 4 fős, a Cage focibajnokságra pedig 3 fős csapatok jelentkezhetnek a helyszínen.

Tovább...
 
Újabb fiatal csatár az FC Fehérvárnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

Palkó Dávid hároméves szerződést írt alá az FC Fehérvárral. A 19 éves, bal lábas csatár a szombathelyi Lurkó FC-ben kezdte pályafutását, majd a Szombathelyi Haladásban folytatta, 2006-ban pedig a Sopronhoz került. Rajta kívül még két légiós is szerződést kötött a klubbal: a szerb kapus, Nenad Filipovics és a montenegrói csatár, Goran Vujovics három éven át már biztosan Székesfehérváron rúgják a bőrt.

 
Az Alba Volánosok nyerték az OB-t Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 22.

ImageAz Alba Volán-Bericap A együttese diadalmaskodott a Székesfehérváron megrendezett Öttusa Országos Bajnokságon a csapatversenyben. A Demeter Bence, Demeter Gergely, Nagy Csaba - trió 16596 pontot (s ezzel első helyezést) szerzett. A férfiak versenyében Marosi Ádám bizonyult a legjobbnak.

 
Tagtoborzás a Fehérvár Rugby Clubnál! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

Image"Az utánpótlás együttesek és a női csapat roppant sikeres évek óta, mégsem lehet rózsaszínű a kép a Fehérvár Rugby Clubnál, ugyanis nem szerepel túl jól manapság az egyesület felnőtt csapata.” – nyilatkozta szerkesztőségünknek Mátay Balázs, a Fehérvár Rugby Club elnöke, a Magyar Rugby Szövetség elnökségének tagja – „2005-ben még bajnoki ezüstérmet, 2006-ban Magyar Kupa ezüstérmet ünnepelhetett, azóta viszont az Extraligában és a kupában kétszer is csak az 5. hely jutott az FRC -nek.”

Tovább...
 
Ottusa Bajnokság Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 20.

ImageSzékesfehérváron rendezik meg az Öttusa Országos Bajnokságot. Az OB tegnap kezdődött a juniorok váltóversenyével, a lövészet és a vívás helyszínéül az Alba Volán SC sporttelepét jelölték ki, az úszást a Városi Uszodában, a lovaglást a lovardában tartják, a futásnak pedig ismét a Volán-telep ad otthont. A felnőtt korosztály tagjai ma fél nyolckor kezdték meg viadalukat, s délután négykor kerül sor a lovaglásra, hatkor pedig a futásra. A terep szombaton a férfiaké, s hiányzik majd Horváth Viktor, aki sérülése miatt nem vesz részt a versenyen.

Tovább...
 
Listár Nikolett győzelmei Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 19.

Listár Nikolett 100 méteren 11.75-tel, 200 méteren pedig 25.50-tel nyerte meg a Budapest-bajnokság sprintjeit. Az ARAK atlétája a legjobb idővel, 11.84-gyel jutott be a 100-as döntőbe (ahogy 200-on is ugyanilyen pozíciót szerzett), majd még inkább begyorsított, s idei legjobbjával jutott be a célba. Az Európa Kupára rajta kívül még elutazik Molnár Balázs, Végh Tibor és Zsigovics Natália. Listár Nikolett 200, 4x100 és 4x400 méteren indul, Zsigovics Natália 4x400 méteren, Molnár Balázs 400 méteres gáton és 4x400 méteren, Végh Tibor pedig 5000 méteren fut majd az isztanbuli versenyen.

 
Van, amiből egyszerre egy is elég Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 17.

ImageNem lehet ugyanazon időben két meccset nézni. Legalábbis a „duó” ezen változata közel sem olyan élvezetes, mintha csak egyre koncentrálunk. Ezért a Piac téren álló „focisátorban” minden délután megszavaztatják, hogy melyik mérkőzést adják le "élőben" az óriás-kivetítőn, a másikat pedig a következő nap, 18 órakor ismétlik meg – hogy a focirajongók semmiről se maradjanak le. Csütörtöktől  – amikor csak egy meccs lesz naponta -, ugyanebben az időpontban elevenítik fel az előző játék feledhetetlen pillanatait. – tudatta szerkesztőségünkkel Leskó László, a „sátor” egyik fő szervezője.

 
Megnyitja kapuit az Albacomp Regionális Sakkiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2008. június 17.

ImageA Magyar Sakkszövetség, az Albacomp Számítástechnikai Zrt. és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat támogatásával, Székesfehérváron is megnyitja regionális sakkiskoláját. Az iskola az ALBACOMP REGIONÁLIS SAKKISKOLA (Albacomp RSI) nevet viseli. Az informatikai cég a pár napja befejeződött Öttusa Világbajnokság szponzorálását követően ismét a vállalat régiójában nyújt támogatást a sport területén, így a székesfehérvári kosárlabdacsapat után ezentúl újabb intézmény viseli az Albacomp nevét.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 678 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7382 - 7392 / 7449