Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Keretalakítás az Albacompnál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 10.

ImageAz NB1-es kosárlabda szezon végeztével az Albacomp vezetősége máris a következő évadra koncentrál. A vezetőedzővel, Peresztegi Nagy Ákossal két évre már meg is hosszabbították a szerződést, Matus Gábor pályaedző is marad, ahogy Antal, Dávid, Hanga, Soós és Keller is (elvégre érvényes szerződésük volt és van), Bencze Zotlán viszont elhagyja a klubot. Simon Balázs egyelőre még nem döntött, ahogy a többi pozíció is kérdéses.

 
Palkovics Krisztián mégis marad Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 09.

Bár Palkovics Krisztiánt több klub is csábító ajánlatokkal lepte el az elmúlt hetekben, az Alba Volán játékosa mégis úgy döntött, hogy nem hagyja el Székesfehérvárt. A legutóbbi EBEL legeredményesebb helyi játékosa és a klub vezetői tegnap megállapodtak abban, hogy a csatár a következő szezonban is az Alba Volán berkeiben játszik majd.

 
A székesfehérvári tűzoltók diadalmaskodtak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 08.

ImageA székesfehérvári tűzoltók nyerték meg a Sárbogárdon megrendezett Gróf Széchenyi Ödön XI. Országos Tűzoltósport Verseny Fejér megyei döntőjét. Az országos versenyt június 30. és július 2. között tartják városunkban, ahol Bozsoki Tamás, Esze István, Lantos Zoltán, Laskó Gábor, Ódor Péter, Réger István, Simon Csaba, Vámi György, Vizi Ignác és Zsovák Viktor (a győztes csapat tagjai) képviselik megyénket. Tűzoltóink nemcsak az összesített versenyben, hanem egyéniben is szép eredményeket értek el: a 100 méteres akadályfutásban Simon Csaba első, Lantos Zoltán második, Vizi Ignác pedig harmadik lett.

 
Felkészülésben az atléták Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 08.

Lassan eljön a versenyidőszak az atléták számára. Az ARAK sportolói már nagyban készülnek a július végén megrendezendő Országos Bajnokságra: Listár Nikolett 200 méteren, Molnár Balázs 400 gáton, Végh Tibor 5000 méteren, Zsigovics Natália pedig 4x400 váltóban szeretné az olimpiai szintet teljesíteni. A felkészülésben segít az ARAK által szervezett Nemzetközi Olimpiai Kvalifikációs Verseny is, amelynek július 12-én a Sóstói Stadion szolgál színhelyéül.

 
Puskás-Suzuki Kupa Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 07.

Puskás Ferenc emlékére kétnapos labdarúgótornát rendeznek június 15-én, vasárnap a Sóstói Stadionban. Az elődöntőket szombaton tartják Felcsúton, vasárnap pedig 13 órakor a III. helyért, 15 órakor az I. helyért játszanak a focisták városunkban. A Puskás-Suzuki tornán négy klub U17-es együttesei csapnak össze: a görög Panathinaikosz, a spanyol Real Madrid, a Kispest-Honvéd és a Felcsúti Puskás Labdarúgó Akadémia képviselői. A meccsekre a belépés ingyenes!

 
A tíz évvel ezelőtti Albacomp újra a pályán! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 06.

ImageIsmét összeméri erejét az 1998-as bajnoki döntő két résztvevője: az Albacomp és a Budapest Honvéd. Az egykori fehérvári csapatból szinte mindenkit láthat majd a közönség a pályán június 15-én, 19 órától az Alba Regia Sportcentrumban (Dávid Kornélt, Góbi Henriket, Matus Gábort, Robert Shannon-t…), a Budapest Honvéd részéről pedig Mészáros Zalán, Sitku Ernő, Orosz László, Boros Zoltán és az akkori vezetőedző, Zsoldos András fogadta el a meghívást. A mérkőzés előtt, 17:15-től a Videoton játszik az Építőkkel.

 
Könnyedén nyert az FC Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 03.

Szépen játszott az FC Fehérvár az idény utolsó bajnoki mérkőzésén. Disztl László csapata gyönyörű gólokkal örvendeztette meg a közönséget Zalaegerszegen, s 3-1-re verte meg a ZTE-t. A tabellán így a piros-kékek ötödik, a zalaegerszegiek pedig a hetedik helyen végeztek. A góllövők Horváth G. (42.), Nagy D. (51.), Pekic (72.) és Sitku (83.) voltak.

 
Bronzérmet kapott az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageA két győzelmig tartó bronzmérkőzés második csatáját is megnyerte az Albacomp. A fehérváriak az első tíz perc után már átvették a vezetést, s a nagyszünetben már tízpontos vezetést produkált. A szolnokiak a 38. percben kezdtek felzárkózni Vernard Hollins játékának köszönhetően, aki az utolsó percben zsákolt is. Az Albacomp időkérése után Simon Balázs dobott egy kosarat, így fiaink 74-73 nyertek Szolnokon.

Tovább...
 
Bronzérem az Öttusa VB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 01.

ImageBronzérmet szerzett a magyar öttusa válogatott. Máthé Vivien, Tóth Adrienn és Vörös Zsuzsanna a budapesti MVM Öttusa Világbajnokságon a lőállásoknál és a lovaglásnál nem teljesített túl jól, a vívásban sem remekeltek, ám az úszás jól sikerült (mindenki előrelépett az összesített listán), s a futópályán is javítottak pozícióikon (Tóth Adrienn 12., Vörös Zsuzsa 17., Máthé Vivien 25. helyen futott be).

Tovább...
 
Kapaszkodó lovak a Vágtán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 31.

ImageA Kapaszkodó Lovarda (Pákozd) képviseli megyénket a Budapesti Nemzeti Vágtán a hétvégén. A mai bemutatókat holnap követik a futamok, ahol a győztes 30 millió Forintot nyer, az általa képviselt önkormányzat pedig további 5 millió Forintot kap. A versenyre 96 település nevezett be hazánkból.

 
Öttusázóink a VB-ben Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 30.

ImageGyenesei Leila, Vörös Zsuzsa, Máthé Vivien és Tóth Adrienn is bejutott az MVM Öttusa Világbajnokság döntőjébe, amit szombaton rendeznek Budapesten. A selejtezőben az egyéni induló Gyenesei Leila szerepelt a legjobban, aki csoportjában harmadik lett. A csapatversenyben Tóth Adrienn 10., Máthé Vivien és Vörös Zsuzsa pedig 11.-ként örülhetett a továbbjutásnak.

 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7393 - 7403 / 7441