Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Meggyőző fölény az első bronz meccsen Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 29.

ImageAz Albacomp a Szolnok csapatával csapott össze a bronz mérkőzés első felvonásán, amit az ARÉV csarnokban rendeztek Székesfehérváron. A találkozóról a szolnokiak távoztak csalódottan, hiszen korábban, az ötödik mérkőzésen hazai pályán buktak el a Körmend ellen a döntőbe jutásért, most pedig a fehérvári fiúk diadalmaskodtak felettük 90:68-as végeredménnyel. Az Albacomp végig kimagasló fölénnyel vezetett, ami annak is betudható, hogy a játékosok vasárnap pihentek, míg a Szolnoknak meccse volt. A mezőny legjobbja Mcclandon volt, aki nagyon sok lepattanót szerzett, s mellette 18 pontot dobott is.

Tovább...
 
Kelemen József Emléktorna Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 29.

ImageA fehérvári tollaslabdázás atyjának, Kelemen Józsefnek állítottak emléket a róla elnevezett tollaslabda-versenyen. A székesfehérvári bajnokságon városunk tollaslabdázóin kívül Dunaújvárosból, Mórról, Sárbogárdról, Agárdról, Bodajkról, Seregélyesről, Csákvárról, Csókakőről, Budapestről, Zalaegerszegről és Nyíregyházáról is érkeztek amatőr és profi játékosok. A résztvevők száma megközelítette a százat, s lelkesedésüket látva a szervezők úgy döntöttek, hogy jövőre is megrendezik a viadalt.

 
Győzött az FC Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

A Soproni Liga 29. fordulójában győzött az FC Fehérvár a BFC Siófok ellen. Az eleinte „átlagosnak” nevezhető találkozó 51. percétől emberhátrányban játszottak a fehérvári fiúk, majd egyre izgalmasabb fordulatokat láthatott a közönség, s az FC Fehérvár a 76. percben megszerezte a vezetést. A gólt Nagy Dániel rúgta. Az ötödik hely megtartásáért a szezon utolsó fordulójában, Zalaegerszegen folyik majd a harc.

Tovább...
 
Nikolic a Fehérépnél Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

Székesfehérváron folytatja pályafutását Verica Nikolic. A 25 éves szerb válogatott beálló leszerződött a Fehérép Alcoa FKC csapatához. Nikolic eddig Debrecenben játszott, korábban pedig a Hummel Belgrád és a Kikinda csapatát erősítette. A fehérvári csapatnál további változások: Sonata Vijunaite szerződését meghosszabbították, Mayer Szabina pedig visszamegy Győrbe.

 
A sport a leghatásosabb prevenciós eszköz Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 26.

ImageA Kihívás Napján elért eredményekről tartott sajtótájékoztatót ma délelőtt Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke, Viniczai Tibor alpolgármester és Magony Tamás, a Sportiroda munkatársa. Amint már hírt adtunk róla: Székesfehérvár nyerte el a „Legsportosabb város” címet kategóriájában.

Tovább...
 
Idényzáró győzelem Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Sajtóanyag   
2008. május 25.

A Fehérép Alcoa FKC sajtóreferense eljuttatott hozzánk egy sajtóanyagot a női kézilabdacsapat idényzáró győzelméről, amelyet Önök is elolvashatnak.

Tovább...
 
Fogy a csapat Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

Az Alba Volán SC jégkorong csapatánál jelentős személyi változások várhatók a közeljövőben. Az már eldőlt, hogy Budai Krisztián a szlovák Késmárk csapatához igazol, Gröschl Tamás Franciaországba szeretne menni (vagy visszaköltözik Újpestre), Kangyal Balázs a Budapest Stars alakulatát választotta, és Borostyán Gergely sem marad. Rajz Attila a Titánok csapatkapitánya lesz, Palkovicsot pedig – ahogy előre várható volt – megrohamozták az osztrák klubok. A pontos személycserékről a jövő héten nyilatkozik a Volán vezetősége.

 
Albacom - Falco: 89:98 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 24.

ImageA bajnoki elődöntő negyedik mérkőzésén hatalmas küzdelemben nyert a Falco. Ezzel bejutott a bajnoki döntőbe. A fehérvári csapat azonban minden dicséretet megérdemel: óriási erőfeszítéssel küzdöttek fiaink. Közülük is kiemelkedett Bradford, aki 31 pontjával a mezőny legeredményesebb játékosa lett. Az utolsó negyedben öt triplát is dobott. Ám ez sem volt elég a győzelemhez, mert a Falco is csúcsformában volt: Kazlauskas, Doyne és Kálmán is triplázott rendesen. A mérkőzés után a szombathelyi szurkolók berohantak a pályára és óriási ünneplést rendeztek.

Tovább...
 
Székesfehérvár a legsportosabb város Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

ImageSzékesfehérvár lett az ország legsportosabb városa. A 70.000 fő feletti lélekszámú települések kategóriájában - mint ahogyan évek óta már - most is a koronázó város diadalmaskodott: itt mozogtak a legtöbbet a lakók a Kihívás Napján.

Tovább...
 
Budai és Gröschl kilépnek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 22.

Budai Krisztián és Gröschl Tamás elhagyja az Alba Volán jégkorongcsapatát. Mint ahogyan várható volt: a gyönyörű eredmények után a csapat több tagját is megkeresték a külföldi klubok képviselői. Budai és Gröschl valószínűleg külföldre szerződnek. Gröschl Franciaországba vágyik, Budai pedig jelenleg a szlovák Késmárkkal edz.

 
A sportbizottság elfogadta az utánpótlás-nevelési tervet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageA rövidtávú utánpótlás-nevelésről tartottak megbeszélést tegnap a Sóstói Stadionban. Az önkormányzat Sportbizottságának kihelyezett ülésén Mezey György bemutatta az általa kidolgozott tervet, amely arra hivatott, hogy megvalósításával öt éven belül Európában számottevő és Magyarországon egyértelműen tiszta, szakmai alapokra épülő profi csapat épüljön ki. A Sportbizottság a tervet egyöntetűen elfogadta.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7404 - 7414 / 7441