Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Vb Budapesten, majd olimpia Nyomtatás E-mail
Írta: Mészáros Attila   
2008. május 21.

ImageJövő héten világbajnokság Budapesten, 90 nap múlva pedig olimpia – nagy versenyek előtt állnak a fehérvári öttusázók. A felkészülésről és az esélyekről tartott sajtótájékoztatót az Alba Volán-Bericap szakosztálya a névadó-társszponzornál. A világbajnokságon a székesfehérvári egyesület történetében először öt volános áll rajthoz.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Kettős győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageDebrecenben is nyert az FC Fehérvár. Az első alkalommal megrendezett labdarúgó Ligakupa döntőjének visszavágóján ismét diadalmaskodtak a fehérvári fiúk, s a végeredmény 2-0 lett. A gólok ezúttal Sifternek és Sitkunak köszönhetők. Így Disztl László csapata az összesítésben 3-0-val kiérdemelte a serleget és a jogot arra, hogy elinduljon az Intertotó Kupában.

Tovább...
 
Ismét vezet a Falco Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 21.

ImageAz UNIQA férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjének harmadik mérkőzésén ezúttal a Falco egy kicsit jobbnak bizonyult. Az Albacompos fiúk szépen játszottak ugyan – az utolsó negyedig végig vezettek -, ám a Falco jól hajrázott. A szombathelyi összecsapás végeredménye  92–87 lett. A következő találkozó: pénteken, Székesfehérváron.

Tovább...
 
Sebők Zsolt kénytelen maradni Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 20.

ImageSebők Zsolt mégsem játszik a görögök és a horvátok ellen. Bár ő is helyet kapott a magyar válogatott bővebb keretében, a május 24-i és május 31-i mérkőzésekre hangoló edzőtáborba már nem tudott elmenni, mert bokaszalag-szakadást szenvedett. A baleset a Soproni Liga 28. fordulójában történt, amikor a féhérvári fiúk Debrecenben játszottak. Sebők Zsolt a meccs 60. percében szállt ki, mert nagyon fájt a lába. Felépülése akár másfél hónapig is eltarthat.

 
Kihívlak! Avagy: Melyik település a legsportosabb? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 19.

ImageMár csak néhány nap van hátra, s újra megrendezik a Kihívás Napját Székesfehérváron. A május 21-22-én tartandó program éjfélkor a Polgármesteri Hivatal előtt kezdődik, s a Városi Uszodában, valamint a Bregyó-közi Sportcentrumban folytatódik.

Tovább...
 
Egyenlített az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

Szenzációs játék szemtanúi lehettek ma este a kosárlabda-szurkolók az ARÉV Sportcsarnokban. Az Albacomp és a Falco KC összecsapásán a fehérvári fiúk kimagasló teljesítményt nyújtottak, s 97-76-ra megnyerték a meccset. Kosárcsapatunk összes tagja kiválóan játszott. Közülük is kiemelkedett Velibor Radovics, aki 28 pontjával a mezőny legjobbja volt. A Falco-nak esélye sem volt, amit az is igazolt, hogy Peresztegi Nagy Ákos edző az utolsó öt percben már a fiatal cseréket is a pályára merte küldeni.

Tovább...
 
Kikapott az FC Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 17.

A Soproni Liga 28. fordulójában kikapott az FC Fehérvár 3-0-ra Debrecenben. A fehérváriak az első félidőben kihagytak egy tizenegyest, a DVSC-TEVA viszont jól használta ki a helyzeteit, s Huszák, Czitkovics és Kouemaha góljaival diadalmaskodott.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Debrecen : 1-0 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 16.

A labdarúgó Ligakupa nagydöntőjének első mérkőzésén az FC Fehérvár 1-0-ra legyőzte a DVSC-TEVA  csapatát. Az egyedüli gól Dajicsnak köszönhető. A visszavágó május 20-án lesz Debrecenben. Szurkolók, figyelem: az MLSZ Versenybizottsága az eredetileg 18 órára kiírt meccset 20:45-re tette át!

 
Kikapott az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 14.

Kikapott az Albacomp Szombathelyen. A székesfehérvári fiúkat 109-80-ra verte meg a Falco a férfi kosárlabda NB I elődöntőjének első mérkőzésén. Az Albacomp csapatának esélye sem volt a győzelemre: végig vesztésre álltak.

Tovább...
 
Az első négy között az Albacomp Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 11.

Óriási csatában, fantasztikus játékkal, 81:73-ra győzött az Albacomp az Atomerőmű ellen néhány perccel ezelőtt. A fehérvári kosarasok mindegyike kiválóan teljesített, hiszen a tét igen nagy volt.

Tovább...
 
FC Fehérvár - Diósgyőr VTK: 3:1 Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. május 11.

A Soproni Liga 27. fordulójában győzött az FC Fehérvár a Diósgyőr VTK ellen. A 3-1-es végeredménnyel a fehérvári fiúk továbbra is az ötödik helyen állnak a tabellán, viszont már csak egyetlen pont választja el őket Győr csapatától, amely a negyedik helyet bitorolja.

Tovább...
 
<< Első < Előző 671 672 673 674 675 676 677 Következő > Utolsó >>

Eredmények 7415 - 7425 / 7441