Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
AFKC: öt vereség után fontos 2 pont Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 06.
Az elmúlt években megszokhattuk, hogy a korábbi élcsapatból többnyire a középmezőny második felében küzdő alakulat vált az Alba Fehérvár KC-ból, ám a mostanihoz hasonló ötös vereségsorozata nagyon ritkán volt. Most, ebben az idényben ezt is „sikerült” megvalósítania, ezért rendkívül fontos a Kisvárdai KC elleni vasárnap esti győzelem. Horváth Roland alakulata jó védekezéssel és Kubina remek kapusteljesítményével 27-20-ra verte a szabolcsiakat és 3 pontra ellépett a már kieső helyen álló Békéscsaba, NEKA, Kisvárda triótól, igaz előbbi két csapat egy mérkőzéssel kevesebbnél tart.
Tovább...
 
MTK-veréssel újra Európában a Vidi! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 05.
Az elmúlt két fordulóban csak egy pontot tudott gyűjteni a Fehérvár FC a labdarúgó NB I-ben, így győzelmi kényszerben fogadta idei kedven ellenfelét, az MTK-t, amelyet a korábbi két meccsen simán vert 3-0-ra, illetve 2-0-ra. Most sem kellett csalatkozniuk a drukkereknek, ugyanis egy sima 4-0-val küldte haza fővárosi ellenfelét a Vidi, amely ezzel bebiztosította nemzetközi kupás szereplését, mivel a két fő üldöző, a Puskás Akadémia és a DVSC közül már csak az egyik előzheti meg.
Tovább...
 
Alba: parádés kezdés, rémálomszerű befejezés Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 05.
A férfi kosárlabda NB I felsőházában két motivált csapat feszült egymásnak az elődöntős sorozat harmadik – egyben második fehérvári – összecsapásán, mivel hét közben, Szolnokon hazai siker született, másfél év és négy Alba siker után először. A győzelem alaposan felspannolta a Tisza-partiakat, aki a Magyar Kupa győzelmük óta egyébként is kiegyenesedni látszottak, ennek pedig azért volt jelentősége a péntek esti derbin, mert még komoly hátrányban sem adta fel a csatát, s úgy nyerte azt meg ki-ki hosszabbításban egyetlen ponttal, 110-109-re, hogy az Alba brutálisan kezdett és már 22 pontos előnye is volt!
Tovább...
 
Szlovéniát is legyőzte, újra A-csoportban a magyar jégkorong-válogatott! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 05.
Óriási csata végén, kétszer is megszerezve a vezetést, 2-1-re legyőzte Szlovéniát a fehérvári hokisokkal teletűzdelt magyar jégkorong-válogatott, így megnyerte a divízió 1/A-s világbajnokságot és a tavalyi kiesését követően azonnal vissza is jutott az elit vb mezőnyébe! A magyar gólokon Hári és Papp osztozott. A mieinkkel karöltve a legyőzött szlovén együttes jutott még fel másodikként az A-csoportba, jövőre ők is ott lesznek a svédországi és dániai közös rendezésű vb-n. A házigazda olaszok lemaradtak a feljutásról, hiába tömték ki 8-1-re a záráson a kieső Dél-Koreát. A 4. Románia, az 5. Japán lett.
Tovább...
 
Kiváló eredményeket értek el az Alba Triatlon SE sportolói Nyomtatás E-mail
Írta: Alba Triatlon SE   
2024. május 03.
Bukovszki Tünde magyar bajnokságot nyert, még Dévay Márk a Chengdu városában rendezett olimpiai kvótáért zajló versenyen zárt a 4. helyen. Utóbbi fontos pontokat gyűjtött a hamarosan záruló kvalifikációs időszak vége előtt.
Tovább...
 
Idegenbeli vereség után javíthat az Arconic-Alba Fehérvár pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 03.
Kedden este 93-81 arányban szenvedett vereséget az Arconic-Alba Fehérvár a Tiszaligetben. A Szolnoki Olajbányász ezzel egyenlített az egyik fél harmadik győzelméig tartó párharcban. A folytatásra május 3-án, pénteken este kerül sor az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
A FEMETA ifjú sportlövészei látogattak a Városházára Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. május 03.
A Fejér Megyei Tartalékosokért Alapítvány sportlövészei számoltak be sikereikről a Városházán csütörtökön délután. A fiatal lövészek a jövő héten esedékes Országos Diákolimpiára való felkészülésről is hírt adtak.
Tovább...
 
Vezetői vizit a Turós-team-nél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 02.
Évek óta remek, eredményes munkát végez tanítványaival Turós Arnold a Fehérvár Küzdősport SE kötelékében, így nem csoda, hogy a hazai sportvezetés is érdeklődik irántuk. Kedden a sportért felelős államtitkár, dr. Schmidt Ádám kabinetfőnöke, a Magyar Ökölvívó Szövetség három fős ügyvivői testületének tagja, Berkó Lajos látogatta meg az erdélyi származású trénert és csapatát Deák Ferenc utcai edzőtermükben.
Tovább...
 
Hoki vb: kínos vereség Romániától Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. május 02.
Japán és Dél-Korea sima legyőzését követően a harmadik körben a pont nélkül álló, mindkét meccsét 6-1-re elbukó Romániával csapott össze a magyar jégkorong-válogatott a bolzanói divízió 1/A-s világbajnokságon. Annak ellenére, hogy tétmeccsen 27 éve nem kapott ki együttesünk a 90%-ban székelyföldi magyar játékosokkal (17-en léptek jégre most ellenünk) romániai alakulattól, sikerült az első két találkozón felépített várat pillanatok alatt lerombolni, a román gárda nyert 2-1-re, a Volános Hári gólja mit sem ért egymagában.
Tovább...
 
Sportmajális 2024 - Egészség, élmény, közösség Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2024. május 02.
Tizenharmadik alkalommal ünnepelt sporttal Székesfehérvár május elsején. A Sportmajálisra közel félszáz egyesület, szervezet jelentkezett, amelyek kisebb-nagyobb csapatokkal vettek részt a hagyományok szerinti felvonuláson. A gyülekező helyszínén, a Petőfi-szobornál a sportszerető fehérváriak előtt adták át a „Székesfehérvár Sportjáért” elismeréseket, amelyet idén Gáncs József testnevelő tanár és az Alba Regia Atlétikai Klub vehetett át. A Sportmajálisra érkezőket a Bregyóban látványos bemutatókkal, edzésekkel várták egész nap.
Tovább...
 
Utolsó lehetőség a korcsolyázás szerelmeseinek Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. május 01.
Május 1-jén 19 órától Jégbúcsúztató Arénabulival búcsúzik a tavaszi jeges szezon Székesfehérvártól.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 7515