Kezdőlap arrow Sport
Sport
A bajnok Videotont a Városház téren köszöntötték Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. május 28.
ImageMiután 2-0-ra legyőzte a tavalyi bajnok Budapest Honvéd csapatát, egy fordulóval a labdarúgó bajnokság vége előtt bebiztosította első helyét a Videoton. Ez a fehérvári klub harmadik magyar bajnoki címe, amelyet a mérkőzés helyszínén Felcsúton, majd éjjel a fehérvári Városház téren is alaposan megünnepeltek a szurkolók.
Tovább...
 
Honvéd-veréssel bajnok a Videoton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 28.
A képlet roppant egyszerű volt a Videoton számára az NB I (OTP Bank Liga) 32. fordulója előtt; amennyiben legyőzi ideiglenes otthonában, Felcsúton a Bp Honvéd csapatát, bajnok, ha nem, marad az izgalom az utolsó körre, az élet-halál harcot vívó DVTK elleni idegenbeli csatára.
Tovább...
 
Hogy mi kell a judóhoz? Elmenni, ameddig lehet, és bevállalni, kockáztatni& Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 25.
Image„A gyerekekben abszolút nincsen meg még a szikrája sem annak, hogy féltsék magukat, hiszen kíváncsiak, és feszegetik a határaikat. S épp ez kell a judóhoz: elmenni, ameddig lehet, és bevállalni, kockáztatni, kicsit csibésznek lenni - persze a szó jó értelmében” – véli Bogárdi Péter, aki Fehérváron tart judo edzéseket.
Tovább...
 
Bacskai teszt Várpalotán! Nyomtatás E-mail
Írta: Eiler Judit   
2018. május 25.
ImageJúnius 2-án, szombaton, a várpalotai Thury-vár udvarán rendezi évadzáró élő televíziós bokszgáláját a Felix Promotion International, amely az eddigi idei rendezvényekhez hasonlóan tartalmas szórakozást ígér a sportszerető közönségnek.
Tovább...
 
A tánc örök és kortalan Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 24.
ImageEgymást követik a (tánc)fesztiválok Székesfehérváron – és az egész országban. Modern tánc, balett, néptánc, versenytánc… Megannyi műfaj és stílus vonul fel különböző kategóriákban, vagy a rokon ágakkal karöltve, hogy olyan élményt nyújtson a nézőnek, ami mellett nem érez ingerenciát az ember arra, hogy a telefonját babrálja…
Tovább...
 
Rocky - Irány a Világkupa! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 24.
ImageA KID Rock and Roll táncosai Pécsen, az I. PannonPharma Kupa Országos Akrobatikus Rock 'n' Roll Táncversenyen mérettették meg magukat. A versenyzők öt kategóriában is döntőbe táncolták magukat az ország legjobb párosai és formációi között.
Tovább...
 
A Falco vár az Albára Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 23.
ImageAhogy arra előzetesen számítani lehetett; a tavalyi ezüstérmes Falco KC lesz a címvédő Alba ellenfele a férfi kosárlabda NB I elődöntőjében. A negyeddöntős párharc negyedik összecsapásán a szombathelyiek újra nagyot harcoltak a ZTE ellen, s ugyanúgy az utolsó percekben tudták maguk javára fordítani a találkozót, ahogy azt az első meccsen tették, így igen kemény csatában, 3-1-es összesítéssel jutottak tovább.
Tovább...
 
Véget ért a tekézők városi bajnoksága Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. május 23.
ImageKedden adták át a városi amatőr tekebajnokság idei kiírásának érmeit és elismeréseit. A bajnokság ősszel kezdődött és májusig tartott, tizenkét csapat részvételével.
Tovább...
 
Szatzker Csaba, a kincsesi Forrest sosem áll meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - Fejér Megyei Hírlap   
2018. május 22.
ImageKincsesbányán lakik az egykori válogatott senior futó, aki több mint 30 (!) éve tartja az utánpótlás országos csúcsot 2000 méteren, s a mai napig is rója a kilométereket. Szatzker Csaba lassan 45 (!) éve szedi szaporán lábait a versenyeken, gyűjtve az érmeket és a kupákat, s még most is mindennap futva jár be a munkahelyére, s onnan haza, a 12 órás munka után!
Tovább...
 
Söpréssel, elsőként 4 között az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 22.
ImageTalán az előzetesen vártál könnyebben, de a papírformát teljes mértékben beváltva jutott tovább a rájátszás első - negyeddöntős - köréből az Alba Fehérvár a PVSK ellen a férfi kosárlabda NB I-ben. Braniszlav Dzunics együttese az első hazai találkozón fölényesen, 30 ponttal diadalmaskodott, az első - és egyben utolsó - pécsi mérkőzésen csak 3 egységgel, a második fehérvári összecsapáson pedig újra tükörsimán, 19 pontos különbséggel.
Tovább...
 
Ismét magyar bajnokok lettek a fehérvári rugby-s lányok! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 22.
ImageEsztergomban játszották a 2017 – 2018-as év női rugby bajnokság nyolcadik, egyben utolsó fordulóját.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 5346