Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Mondd el a véleményed! – szurkolói kérdőívet adott ki a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 13.
A Hydro Fehérvár AV19 a következő szezont már a város új, multifunkcionális csarnokában, az Alba Arénában kezdi meg. A jégkorongmérkőzéseken közel 6000 fő befogadására alkalmas létesítmény új lehetőségeket kínál a mérkőzésnapi élmények, a közlekedés, valamint a kiszolgáló helyiségek tekintetében is. A klub ehhez kapcsolódóan kéri a szurkolók és szimpatizánsok véleményét egy kérdőívben.
Tovább...
 
Maratoni rangadón szenvedte el első vereségét a MÁV Előre Foxconn az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. február 12.
A FINO Kaposvár nyerte a férfi röplabdázók szuperrangadóját az Extraliga alapszakaszában Székesfehérváron. A vasárnap esti kiélezett összecsapáson még az ötödik szettben is túlóráztak a csapatok. Végül a címvédő akarata érvényesült.
Tovább...
 
Alba: hazai győzelem az újonc ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 12.
Nem sikerült túl jól az Arconic-Alba Fehérvár számára a múlt heti, körmendi kiruccanás, amelyen elszenvedte harmadik vereségét ebben a bajnoki szezonban a férfi kosárlabda NB I felsőházában. Alejandro Zubillaga együttese szombaton hazai környezetben javított, 101-90-re verte az NKA Universitas Pécs alakulatát, s továbbra is úgy áll a 2. helyen a Falco mögött a tabellán, hogy már nem is lehet rosszabb ennél a pozíciónál az alapszakasz végéig, még akkor sem, ha a hátralévő hat meccsét elbukná.
Tovább...
 
Dobson is a Vidiben folytatja, de csak nyártól Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 12.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Fehérvár FC labdarúgója lesz az angol harmadosztályban szereplő, ám roppant patinás, nagy múltú Charlton Athletic középpályása, szűrője, George Dobson. A stílusában leginkább Deybi Floreshez hasonló labdarúgó majd július 1-vel csatlakozik a Vidihez, mivel a több körben tartó „jöhet-nem jöhet” huzavona vége az lett, hogy a Charlton mégsem engedi el csapatkapitányát, így ki kell vár szerződése lejártát…
Tovább...
 
Magabiztos győzelem után készül rangadóra a MÁV Előre SC-Foxconn Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 11.
Február 11-én, vasárnap a FINO Kaposvár érkezik a Videoton Oktatási Központba, ahol a veretlen MÁV Előre SC-Foxconn röplabdásaival kell szembe nézniük. A mérkőzés akár az alapszakasz első helyéről is dönthet, így kiemelt jelentőséggel bír mindkét csapat számára.
Tovább...
 
A Pécs ellen javíthat az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 10.
A Körmend elleni vereséget követően megkezdheti a visszakapaszkodást az első hely felé az Arconic-Alba Fehérvár. A csapat szombaton a nyolcadik helyen álló NKA Pécs csapatát fogadja az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
Szettet sem engedett a MÁV Előre a DEAC-nak Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. február 08.
Idegenben is szettveszteség nélkül győzte le a MÁV Előre Foxconn a Debreceni EAC csapatát a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári együttes így veretlenül várhatja a címvédő FINO Kaposvár elleni hazai szuperrangadót.
Tovább...
 
Budapesten sem hibázott a MÁV Előre Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. február 05.
Három szettes győzelmet aratott a MÁV Előre Foxconn a TFSE csapata felett a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában vasárnap este.
Tovább...
 
Nálad a szerva, Nagyi! – családi tenisznap az idén 30 éves Alba Bianca Tennis Clubbal Nyomtatás E-mail
Írta: Bácskay Gergely   
2024. február 05.
A Bregyó-közben rendezték meg szombaton délelőtt a Nálad a szerva, Nagyi! családi tenisznapot. A 30 éves Alba Bianca Tennis Club programját idén már kilencedik alkalommal szervezték meg. Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András polgármester mellett az eseményen részt vett Deák Lajosné és Östör Annamária önkormányzati képviselő is.
Tovább...
 
A Vidi „fakó” simán kikapott Zalában Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 05.
Nem történt csoda Zalaegerszegen: a sérülésektől, betegségektől tizedelt, „első bálos” fiatallal, felforgatott, soha nem tapasztalt kezdővel felálló Fehérvár FC 3-1-re kikapott a kiesés elől menekülő ZTE vendégeként a labdarúgó NB I (OTP Bank Liga) első tavaszi mérkőzésén. Ezzel egyelőre nem csúszott le a 3. helyről, ám a Puskás Akadémia esetleges Paks elleni idegenbeli győzelmével vasárnap este ez is megtörténne.
Tovább...
 
Vége a győzelmi szériának, Alba vereség Körmenden Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. február 05.
Hat győzelem után ízlelhette meg újra a vereség ízét a férfi kosárlabda NB I felsőházában az Arconic-Alba Fehérvár. Alejandro Zubillaga alakulata a szeszélyes, de otthon mindenkire veszélyes Egis Körmend vendégeként kapott ki egy végletekig kiélezett, az utolsó másodpercekben eldőlő összecsapáson 103-98-ra. Nagy katasztrófa nem történt, mivel az Alba mögött elhelyezkedő csapatok is mind vereséget szenvedtek, így velük szemben, hét körrel az alapszakasz zárása előtt továbbra is hat meccsre elegendő előnye van (!) a tabella 2. helyén, kettővel lemaradva a listavezető Falco mögött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 7420