Kezdőlap arrow Sport
Sport
Valóban megmozdult Székesfehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. január 22.
Image"Mozdulj, Fehérvár!" - az év első jelentős tömegsport eseményét tartották szombaton az MKOSZ-csarnokban. A fitnesz különböző válfajaira épülő rendezvényen a közös mozgás mellett egészségügyi szűréseken is részt vehettek az érdeklődők.
Tovább...
 
2-0-ról kapott ki a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 22.
ImageTovább tart a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának rossz sorozata az EBEL-ben. A novemberi edzőváltás után új erőre kapó, január elejére a tabella 7. helyéig előrekúszó alakulat az utóbbi hét találkozójából hatot elbukott, a magunk mögött hétvégén Salzburgban 2-0-ra, majd a Dornbirn otthonában 3-2-re.
Tovább...
 
Nem jutott sikerélmény a MÁV-nak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 22.
Az előzetes esélyeknek megfelelően simán, 3-0-ra kikapott a korábbi háromszoros bajnok - jelenleg is listavezető - Vegyész RC Kazincbarcika otthonában a MÁV Előre SC az NB I-es férfi röplabda-bajnokság alapszakaszának 15. fordulójában.
Tovább...
 
Kettlebell, mint rehabilitációs eszköz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 19.
ImageAz rendben van, hogy a kettlebellt forgatják a tengerészgyalogosok, az FBI emberei, a TEK-esek, az orosz katonák, az elit sportolók és azok a hölgyek és urak, akik e golyó segítségével szeretnének fittek, erősek, zsírtalanok lenni. De mi van azokkal, akiknek fáj a hátuk, gerincük illetve műtét után lábadoznak? Ők örökre felejtsék el a súlyokat? Ezt a témát járjuk most körül.
Tovább...
 
Külföldi előadókat hallgattak a fehérvári kosárlabdaedzők Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. január 18.
ImageNemzetközi szakmai együttműködés keretében workshopot tartott az Alba Regia SC az egyesületben dolgozó kosárlabdaedzőknek. Az eseményen spanyol és portugál szakember tartott előadást saját országuk edzőképzéséről.
Tovább...
 
"Selejtezés", jövés-menés a Vidiben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 18.
ImageNem lassít a "takarító-egység" a Videotonnál, tovább folytatódik a jövés-menés (főleg utóbbi) a fehérvári focistáknál, miközben az első csapat maradó tagjai elutaztak és meg is érkeztek spanyolországi edzőtáborozásuk helyszínére, Benidormba.
Tovább...
 
Kettlebellezz! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2018. január 16.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a KETTLEBELL Neked való sport!
Tovább...
 
TdH: Velence újra rajthelyszín lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
ImageA Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) 2018-as versenynaptárában immár az eddiginél magasabb, 2.1-es kategóriával szerepel a Tour de Hongrie. Hazánkban még sohasem rendeztek ilyen magas besorolású profi viadalt.
Tovább...
 
Nincs meglepetés, Huszti a Vidié Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
Valósnak bizonyult az információ, ami alapján korábban jeleztük; Huszti Szabolcs a Videotonhoz igazol. Most hivatalosan is bejelentette a fehérvári klub a kiváló, rutinos támadó leigazolását.
Tovább...
 
FAV19: távolodik a playoff-esély Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
ImageJó szériája után éppen a legrosszabbkor, az alapszakasz hajrájában látszik újra visszaesni a Fehérvár AV19 jégkorong csapatának teljesítménye. Két hete még a tabella 7. helyén, mindössze 5 pontra a közvetlen rájátszást jelentő 6. helytől állt, ám a legutóbbi 4 meccséből hármat elveszített, így visszacsúszott a 10. pozícióba.
Tovább...
 
Lengyel és kínai ellenfél a Vidinek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 15.
ImageKedden kéthetes edzőtáborba, a spanyolországi Benidormba utazik a Videoton labdarúgó csapata. A roppant népszerű, toronyépületei, "égig érő" szállodái miatt "kis-Dubainak" is hívott tengerparti üdülővárosban a tervek szerint öt felkészülési találkozót vív Marko Nikolics együttese.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 78 - 88 / 5190