Kezdőlap arrow Sport
Sport
Lakatos arannyal és ezüsttel kezdett Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
ImageAz előzetesen reálisnak tartott 15 helyett 24 éremmel (4 arany, 8 ezüst és 12 bronz) zárta a magyar kajak-kenu válogatott az év első nemzetközi gyorsasági viadalát, a szegedi Világkupát, ezzel az éremtábla élén végzett.
Tovább...
 
Fradi ajándék, aranykapuban a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
ImageA Ferencváros a Honvéd otthonában (köszönhetően jórészt egy kamu kispesti 11-esnek) 1-1-es döntetlenre végzett a labdarúgó NB I 31. fordulójában, ezzel pedig a kör dupla nyertese lett a Videoton.
Tovább...
 
AFKC: végre bravúr! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 21.
Aligha vonul be az idei szezon a székesfehérvári női kézilabda aranykönyvébe, ugyanis az első 5-be várt Alba FKC jóval a várakozás alatt teljesített, így az utolsó forduló előtt még a 8. helye is kérdéses az NB I-ben, nem mintha gyakorlati jelentősége lenne, hogy 8. vagy 9. lesz a végén...
Tovább...
 
Kettlebell Európa-bajnok lett Pető Ferenc! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. május 18.
ImageAmatőr Európa-bajnoki címet szerzett Pető Ferenc! A móri fiatalember a Kecskeméten megrendezett IUKL Kettlebell Európa-bajnokságon bizonyította be tudását.
Tovább...
 
FIFA: javítottunk a ranglistán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 18.
ImageA mostanság nem éppen szárnyaló magyar labdarúgó-válogatott egy pozíciót előrelépve a 49. helyen áll a FIFA legfrissebb világranglistáján, úgy, hogy nem is játszott meccset az elmúlt időszakban. Lehet, hogy ez az előrelépés záloga?
Tovább...
 
Hétvégén országos röplabdakupa lesz Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 18.
ImageSzékesfehérváron országos röplabdakupát rendeznek hétvégén. Szombaton délelőtt a csoportmérkőzésekkel kezdődik a Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság (fiúcsapatok) és Dr. Kotsis Attiláné Országos Gyermek Bajnokság (lánycsapatok) három napos rendezvénye, a döntőket hétfőn délután játsszák a Videoton Oktatási Központban.
Tovább...
 
JÚNIUS 2. - Profi Ökölvívó Gála a Thury-vár udvarán! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageVárpalotán zárja a tavaszi ökölvívó szezont a Felix Promotion International, ahol június 2-án, a Thury-vár udvarán lépnek ringkötelek közé a piacvezető vállalkozás versenyzői.
Tovább...
 
A legkisebbek atlétikai döntőjét rendezték a Bregyóban Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2018. május 17.
ImageA diákolimpiai szezon beköszöntével egyre-másra zajlanak a különböző sportágak nagy versenyei. Székesfehérváron gondoskodtak róla, hogy a legkisebbek is kipróbálhassák magukat, tizennégy iskolából érkeztek az atlétika első korcsoportos döntőjére a Bregyóba. Székesfehérvár polgármestere itt jelentette be, hogy a közgyűlés döntése értelmében 50 %-kal megemelik a versenybírói díjakat, ezzel is elismerve a diáksportért dolgozó felnőttek munkáját.
Tovább...
 
Fölényes Alba siker a playoff rajton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 16.
ImageA vártnál sokkal simább meccsen, 104-74-es, kiütéses győzelmet aratott a férfi kosárlabda NB I rájátszása első körének nyitóderbijén az Alba a PVSK ellen.
Tovább...
 
Országos diákolimpiai bajnok a Tóvárosi Általános Iskola focicsapata Nyomtatás E-mail
Írta: Tóvárosi Általános Iskola   
2018. május 15.
ImageBékéscsaba adott otthont az alsó tagozatosok labdarúgó diákolimpiai döntőjének. A két korcsoportban a tizenkilenc megyei bajnok és a legjobb budapesti iskolák részvételével a kétnapos döntőt május 12-13-án rendezték. A II. korcsoportban a székesfehérvári Tóvárosi Általános Iskola diákjai nyerték a diákolimpiát!
Tovább...
 
A tóparton vágtáznak júliusban Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 15.
ImageMint arról már korábban hírt adtunk, július 1-jén kerül megrendezésre az első Velencei Vágta, a Nemzeti Vágta előfutama. Az esemény szervező csapata Koszti András polgármester vezetésével kora tavasz óta gőzerővel dolgozik a rendezvény előkészítésén és kiegészítő programjain.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 5346