Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Februárban is lehet sportolni a Nyitott tornatermekben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 04.
Februárban is ingyenes sportolási lehetőséget biztosítanak a Nyitott Tornatermek. A mozogni vágyókat hétköznap délutánonként ingyenes sportolási lehetőséggel várják városszerte, mindössze sportos felszerelésben és tiszta sportcipővel kell érkeznünk ahhoz, hogy részt vegyünk bármelyik programon.
Tovább...
 
Március 17-én rendezik a 19. Rock ’n’ Roll futást Vérteskozmán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 03.
Már elindult a nevezés a 19. VINKboys Rock ’n’ Roll futásra, amit idén is a gyönyörű környezetben, Vérteskozmán rendeznek meg. A verseny március 17-én négy távval rajtol, azonban érdemes minél korábban leadni a nevezést, hiszen a rajtszámok limitált mennyiségben kerülnek kiadásra.
Tovább...
 
A Salzburg-verés után a Bécs ellen játszik a Hydro Fehérvár AV19 Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 02.
Kedden este a Hydro Fehérár AV19 csapata 2-1 megverte a Red Bull Salzburgot. A siker után a csapat február 2-án, pénteken már hazai jégen lép pályára a rájátszásért küzdő Vienna Capitals ellen.
Tovább...
 
Sztárcsapatokkal rajtol el az idei Szent István Kupa Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 01.
Február 1-je, csütörtök és február 4-e, vasárnap között zajlik az ország egyik legrangosabb kosárlabda utánpótlástornája. A Szent István Kupán idén az olasz, spanyol, montenegrói és német csapatok mellett az U16-os magyar válogatottnak, valamint egy székesfehérvári válogatottnak is szoríthatnak a szurkolók.
Tovább...
 
Töretlenül veretlen a MÁV Előre az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 31.
Újabb győzelmének köszönhetően immár tizenhárom mérkőzés óta veretlen a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári csapat kedd este a TFSE-t verte szettveszteség nélkül Székesfehérváron.
Tovább...
 
Jégkorong ICEHL: idegenben verte a Volán a címvédőt! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 31.
Méghogy mumus!? Néhány hete megtört az átok: két év után sikerült legyőznie az osztrák nemzetközi jégkorong ligában a bajnoki címvédő Red Bull Salzburgot a Hydro Fehérvár AV19-nek, amely kedden este idegenben is megismételte bravúrját, Nilsson és Magosi találataival 2-1-re verte egyik legnagyobb riválisát, akit ezzel már 5 ponttal előz meg a tabella 2. helyén, azaz hat körrel az alapszakasz zárása előtt Bajnokok Ligája (CHL) indulást érő pozícióban áll!
Tovább...
 
Több száz gyerekkel rajtolt el az Úszó Diákolimpia városi döntője Nyomtatás E-mail
Írta: Józsa Dávid   
2024. január 31.
Kedden kezdetét vette az Úszó Diákolimpia székesfehérvári városi döntője, ahol több száz általános iskolás és középiskolás diák küzd a vármegyei döntőbe jutásért. A Csitáry G. Emil Uszodában két napon át zajlanak a selejtezőfutamok.
Tovább...
 
Megszenvedtek női röplabdázóink a három pontért Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 29.
Újabb győzelmet aratott a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A fehérvári csapat négy szettben nyert a Diósgyőri VTK ellen idegenben az utolsó előtti fordulóban.
Tovább...
 
FKSE: ütős hét edzőtáborokkal, meccsekkel, CsetePaté-val Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 29.
Mozgalmas hét van a Fehérvár Küzdősport SE ifjú ökölvívói mögött. Turós Arnold vezetőedző, klubvezető tanítványai közül ketten a korosztályos válogatottak edzőtáborában jártak, de akadt két vizsgázójuk, és két olyan sportolójuk is, akik felhozó mérkőzésen léptek szorítóba. A részletekről Turós Arnold adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Három szettes siker a rangadón Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 29.
Fontos mérkőzésen aratott győzelmet a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában. Dávid Zoltán vezetőedző csapata szettveszteség nélkül múlta felül a Debrecent a dobogósok csatájában szombat délután Székesfehérváron.
Tovább...
 
Jégkorong MK döntő: a Volán most megmutatta, ki az úr a háznál Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 29.
Igen régóta, egy évtizede problémát jelentett, hogy az osztrák nemzetközi bajnokság mellett a hazai megmérettetésekre, elsődlegesen a Magyar Kupára nem fordított elég energiát a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata, amely az elődöntők magabiztos megnyerése után a fináléban rendre elbuktott jóval gyengébb játékerőt képviselő csapatok ellen, kétszer is így járt a DEAC, előtte a Ferencváros, tavaly pedig a BJAHC ellen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 7420