Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kempo gála pénteken Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. július 19.
Profi kempo gála lesz július 20-án, pénteken este Velencén. A szakág egyik legkeményebb harcosa, a méltán nagy respektnek örvendő szakember, Takács Attila által szervezett eseményen több kemény sportember (Baricz Máté, Lamik Armand, Tóth Ádám, Lévai László, Kugler András) mellett hazai közönség előtt oszthat fajsúlyos pofonokat a jégkorongozóból remek harcossá lett Krausz Bence.
Tovább...
 
Milyen kettlebellnek nevezett súlyt ne vegyél meg? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 04.
Többfajta sportágban használnak már kettlebellt kiegészítő eszközként. A crossfitesek kezében is leng a gömbsúly – sokszor sajnos egyáltalán nem szabályosan, sőt, brutál balesetveszélyesen, de most túllépünk ezen, mert ez a cikk más témára született (és általánosítani se illik, sőt sértő is lehet, hiszen vannak jó példák is, magam is láttam már), és magánemberként is sokan fordulnak a füles golyóhoz erősítési célzattal. No, de vajon tudja-e mindenki, milyen a jó kettlebell?
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. július 02.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Ki miért szeret futni? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 30.
ImageNem szeretek futni. Inkább lóbálom a vasakat, bokszolom a zsákot, rúgom az ellenfelet, vagy épp gurulok és fojtok a földharcban. Mindent, csak futni ne kelljen. Persze, vannak, akik heti (vagy napi) rendszerességgel róják a köröket (esetleg dombra fel, csúcsról le), de én nem tartozom közéjük. Miközben tudom, hogy e mozgásforma kikapcsolja és megnyugtatja az embert, s jótékony hatással van a szervezetünkre, egészségünkre. (Ahogy a többi sport is.) Ezért is kérdeztem körbe ismerőseim között: Ki miért szeret futni?
Tovább...
 
Szakértő edzőtől tanulj, ne a Youtube-ról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 29.
ImageAki azonnal a lehető legnehezebb gyakorlatok kipróbálásával szeretne elmerülni a választott sportágban (mert minek bíbelődni az alapok begyakorlásával?), s mindezt „ingyen”, szakértő edző kikerülésével, az mindenképpen tanuljon a Youtube-ról! Hogy megéri-e? A gerincműtéteket végző orvosoknak, izomszakadásokkal, törésekkel, húzódásokkal és rehabilitációval foglalkozó szakembereknek mindenképpen…
Tovább...
 
Pattoghat a labda a Széna téren! - Elkészült a csarnok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. június 27.
ImageElkészült Székesfehérvár vadonatúj sportlétesítménye, a Széna téri sportcsarnok. A létesítmény rekordidő alatt, egy éven belül épült az általános iskola mellett. A júliusi öttusa EB-vel nyitják meg, ez lesz itt az első hivatalos esemény. A csarnok helyet ad testnevelésóráknak, iskolai ünnepségeknek, és nem utolsó sorban a Köfém SC utánpótlásképzésének.
Tovább...
 
Bódis-Szabó is Eb-győztes Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 27.
Gyolcsos Ferenc után a Fehérvár Rugby Club "erős hölgye", Bódis-Szabó Katinka is a dobogó legfelső fokára állhatott a Budapesten megrendezett súlyemelő Masters Eb-n, megvédve ezzel címét a 75 kg-os súlycsoportban.
Tovább...
 
Vb: Messi villant, túlélte Argentína Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 27.
ImageAz első két mérkőzésen mutatott produkciója okán nem sokan hittek Argentína továbbjutásában a D-csoportban, ám a nagy csapatok sajátja rájuk is jellemző; végül valahogy mégis kihúzzák magukat a gödörből. Most is kihúzták és a horvátok mögött a nyolcaddöntőbe jutottak az oroszországi világbajnokságon.
Tovább...
 
Mátó aranya és két ezüstje az OB-n Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 25.
ImageA még bőven utánpótláskorú Mátó Sára ismét bizonyította kivételes tehetségét a felnőttek mezőnyében: az ARAK kiváló ifjú atlétája - Tölgyesi Előd tanítványa - hazai közönség előtt a székesfehérvári OB-n 400 méteres gátfutásban, 58.07-es idővel simán győzött, 2 másodpercet verve klubtársára, Zsiga Mónikára! A 4 x 400-as és a 4 x 100-as váltóban Mátó (Zsiga, Punk Adrienn, Darabos Alíz, Takács Boglárka és Endrész Klaudia társaságában) két további ezüstöt is elkönyvelhetett.
Tovább...
 
Vb: lengyel búcsú, angol gólparádé Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 25.
ImageAz idei labdarúgó világbajnokság csoportkörének végére érve elkönyvelhetjük az első biztos európai búcsúzót: a vártnál sokkal vérszegényebb lengyelek beleszaladtak egy 3-0-ás zakóba Kolumbia ellen a H-csoportban, így az utolsó meccsük eredményétől függetlenül foglalhatják a Varsóba szóló repülőjegyeket.
Tovább...
 
A Delfin kis békái jól tempóztak Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 25.
ImageBudapesten a Tüske uszodában rendezték meg az úszók legifjabb korosztálya, a "békák" országos versenyét. A rangos eseményen kiválóan teljesítettek a Delfin SE kis békái.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 89 - 99 / 5407