Kezdőlap arrow Sport
Sport
Nem megy, tovább agonizál a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 24.
ImageAz EBEL 14. fordulójában elszenvedte 9. vereségét a Fehérvár AV19. Az osztrák bázisú hokiligában a Linz vitte el mind a három bajnoki pontot a királyok városából, sima 4-1-es sikerrel.
Tovább...
 
Szombaton érkezik haza a telekis futás Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. október 20.
ImageSzombaton érkezik haza Párizsból a telekis futás: a mezőny Teleki Blanka halálának 150. évfordulóján a névadó sírjától indult, és összesen 1660 kilométert vállalt. A futáshoz Bodajk és Fehérvárcsurgó között vagy a székesfehérvári Kertész Csárdánál is lehet csatlakozni – minden sportbarátot, egykori és jelenlegi telekist szeretettel várnak!
Tovább...
 
A MÁV ELŐRE SC labdarúgócsapatának dicső múltja Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2017. október 20.
ImageEmléktábla avatóünnepségre kerül sor október 24-én, kedden 17.00 órakor a Takarodó út 3. szám alatt. A nemes gesztussal a már megszűnt MÁV ELŐRE SC futballcsapatának fényes múltja előtt tisztelegnek.
Tovább...
 
Elfogyott a tartalékos Alba a végére Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 19.
ImageEgyértelműen nincs jó passzban az Alba Fehérvár férfi kosárlabda csapata eddig ebben a szezonban. A felkészülés hajrája óta sorra dőltek ki kulcsjátékosai különféle sérülések okán, ráadásul a legtöbben nem is 1-2 hétre... Hiába erős a bajnok kerete, egy híján fél tucat sérültet nem lehet pótolni.
Tovább...
 
Hazai környezetben kezdi a csoportkört az Alba az Európa-kupában Nyomtatás E-mail
Írta: Somos Zoltán   
2017. október 18.
ImageMegkezdi szereplését a FIBA Európa-kupában az Alba Fehérvár. A fehérvári kosarasok ez alkalomból sajtótájékoztatón ismertették terveiket, egyben bemutatták a csapat megjelenítésének új arculati elemeit.
Tovább...
 
Diákolimpia országos döntő - Kiváló Fejér megyei szereplés Nyomtatás E-mail
Írta: Frank Gina   
2017. október 18.
ImageCsodás őszi hangulatban rendezték meg Budapesten a Diákolimpia®Ügyességi és Váltófutó Csapatbajnokság Országos Döntőjét, ezzel elrajtolt a 2017/2018. tanév döntőinek sorozata. Az eseményen kiválóan szerepeltek a székesfehérvári diákok, két arany és egy ezüstérmet szereztek.
Tovább...
 
Milyen kettlebellnek nevezett súlyt ne vegyél meg? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. október 16.
ImageTöbbfajta sportágban használnak már kettlebellt kiegészítő eszközként. A crossfitesek kezében is leng a gömbsúly – sokszor sajnos egyáltalán nem szabályosan, sőt, brutál balesetveszélyesen, de most túllépünk ezen, mert ez a cikk más témára született (és általánosítani se illik, sőt sértő is lehet, hiszen vannak jó példák is, magam is láttam már), és magánemberként is sokan fordulnak a füles golyóhoz erősítési célzattal. No, de vajon tudja-e mindenki, milyen a jó kettlebell?
Tovább...
 
Delfin: 10 érem Baranyából! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 16.
ImageImmár 21. alkalommal rendezték meg Pécsett a hagyományos Hullám Kupa nemzetközi úszóversenyt. Mint mindig, most is népes mezőnyök gyültek össze az ünnepi esemény versenyszámaiban. Fejér megyét a székesfehérvári Delfin SE képviselte a rangos viadalon, nem is rosszul, ugyanis 10 érem mellett 25 döntős szereplést tudhatnak magukénak, ami igazán remek eredmény Dániel András s edzőtársai tanítványaitól.
Tovább...
 
Megint nullázott a FAV19 Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 16.
ImageZsinórban harmadik vereségét szenvedte el az EBEL-ben a Fehérvár AV19, ráadásul hazai pályán kapott ki 4-2-re az Innsbrucktól. A vészes gólszegénységi rekordot is tovább írja a Volán, ugyanis egymás után a kilencedik olyan meccsét tudta le ezzel, amelyen képtelen volt 2 gólnál többet szerezni.
Tovább...
 
Utolsó másodpercben bukott az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 16.
ImageHarmadik mérkőzésén második vereségét szenvedte el a férfi kosárlabda NB I-ben az Alba Fehérvár. Braniszlav Dzunics sérülésektől tizedelt együttese Zalaegerszegen kapott ki 82-80-ra egy olyan meccsen, amely 4 kulcsjátékosa hiányában is a kezében volt, de az utolsó percet elrontotta, ráadásul a mindent eldöntő kosarat a végső dudaszó pillanatában pöckölte be Mohácsi.
Tovább...
 
Bő kézzel tékozolja pontjait a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. október 16.
ImageA legutóbbi szezonban a bajnoki címébe került a Videoton labdarúgó csapatának az esélytelenebb alakulatokkal szemben elhullajtott sok pont. Az idei szereplése ebben a tekintetben feltétlenül hasonlít a tavalyira, ugyanis a sereghajtó Balmazújvárossal másodszor is 1-1-re végzett, miközben az Újpestet sem tudta legyőzni ideiglenes otthonában, Felcsúton.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 5109