Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szakértő edzőtől tanulj, ne a Youtube-ról! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 05.
ImageAki azonnal a lehető legnehezebb gyakorlatok kipróbálásával szeretne elmerülni a választott sportágban (mert minek bíbelődni az alapok begyakorlásával?), s mindezt „ingyen”, szakértő edző kikerülésével, az mindenképpen tanuljon a Youtube-ról! Hogy megéri-e? A gerincműtéteket végző orvosoknak, izomszakadásokkal, törésekkel, húzódásokkal és rehabilitációval foglalkozó szakembereknek mindenképpen…
Tovább...
 
Znojmóban is nyert, araszol a Volán Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 03.
ImageA gyenge szezonkezdés és időnként reménytelen produkció után az edzőváltást követően rendeződni látszanak a sorok Fehérvár AV19 háza táján. Nem varázsütésre, de szépen lassan igazolódni látszik a döntés, egyre jobban teljesít az EBEL-ben az immár Hannu Jarvenpaa által irányított együttes.
Tovább...
 
Karból nyomással zárták az évet Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 03.
Immár negyedik alkalommal búcsúztatták az óévet vidám nyílt edzéssel, vetélkedővel a Fehérvár Rugby Club sportolói és vezetői. Alapvetően nem magasröptű elmetornára, hanem erőfitogtatásra invitálták a szépszámú résztvevőt a Köfém Sportcsarnok szomszédságában található klubházba.
Tovább...
 
Kettlebell, mint rehabilitációs eszköz? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 03.
ImageAz rendben van, hogy a kettlebellt forgatják a tengerészgyalogosok, az FBI emberei, a TEK-esek, az orosz katonák, az elit sportolók és azok a hölgyek és urak, akik e golyó segítségével szeretnének fittek, erősek, zsírtalanok lenni. De mi van azokkal, akiknek fáj a hátuk, gerincük illetve műtét után lábadoznak? Ők örökre felejtsék el a súlyokat? Ezt a témát járjuk most körül.
Tovább...
 
Újra volt szilveszteri foci a műfüvön Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageHa szilveszter, akkor foci! Adta ki a jelszót még 2013 nyarán Tiber László, a Videoton egykori válogatott legendája és fia, a korábbi NB I-es gólkirály Krisztián, akik akkor már évek óta összetoborozták Székesfehérváron a Mancz utcai grundra a környéken felnőtt, gyermek- és ifjú korukat itt töltő srácokat, akik ma már meglett családapák, sőt, néhányan nagypapák.
Tovább...
 
Kosárlabda: Lóránté az év dobása Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageA hazai sportnapilap év végi összegzést készített a magyar férfi kosárlabdázás 2017-es teljesítményéről. Egy olyan év olyan teljesítményéről, amely sok tekintetben párját ritkítja, hiszen 18 év után a válogatott kijutott az Eb-re, s ha már ott volt, tovább is lépett a csoportjából.
Tovább...
 
A Volán behúzta, az FKC nem Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. január 02.
ImageKét székesfehérvári élcsapat is hazai bajnoki mérkőzéssel búcsúzott a 2017-es évtől, vegyes sikerrel. Az EBEL-ben a Fehérvár AV19 jégkorongosai nagy küzdelemben, hosszabbítás után büntetőkkel verték 3-2-re (Hári 2 és Kóger 1 góljával) egyik közvetlen riválisukat, a cseh Znojmo csapatát, ezzel megőrizték helyüket a tabella 8. pozíciójában.
Tovább...
 
Kettlebell, a látványos fejlődés eszköze Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. január 02.
ImageA kettlebellt már a cári Oroszországban is használták az erőművészek és a súlyemelők. Az orosz különleges egységek tagjai is ezzel fejlesztették mindig gyorsaságukat, állóképességüket, erejüket, s az amerikai katonai és rendfenntartási elit eszköztárából sem hiányozhat a „füles golyó”. Hazánkban is megtalálható már a fegyveres testületeknél, s az élsportolók is bátran nyúlnak utána. Sőt, még te is formálhatod vele testedet!
Tovább...
 
Zsírégetés, erőfejlesztés, állóképesség-növelés: ez a kettlebell Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 29.
ImageHatékony zsírégetésre vágysz? Erőfejlesztés, izomépítés a célod? Szeretnéd az állóképességedet is növelni? Akkor a kettlebell neked való sport!
Tovább...
 
Judo - éremeső Szolnok István tanítványainál Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2017. december 29.
ImageHárom versenyen is megmérettették magukat az utóbbi napokban a fehérvári judósok. Szolnok István tanítványai nagyon szépen szerepeltek a pápai Ne-Waza Fesztiválon, a Tokaltaro Mikulás Kupán és a Tutti Kupán, Koroncon is.
Tovább...
 
"Agyonverte" a Körmendet az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. december 29.
ImageRitkán jön ki egy magyar - és úgy általában - kosárlabda csapatnak a lépés, mint az Alba Fehérvárnak csütörtökön a Körmend ellen. A bajnoki cím védője a múlt hétig még listavezető, jelenleg is 2. helyen álló Egis-Körmenden gázolt át ritkán tapasztalt, koncentrált játékkal 115-75-re.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 5190