Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Szerdától indul a bérletértékesítés a tavaszi szezonra Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2024. január 23.
Január 24-én, szerdán 10 órától lehet megvásárolni online és személyesen a VidiShopban a tavaszi szezonra szóló Vidi-bérleteket. A Székesfehérvár Önkormányzata és a Fehérvár F.C. Kft. közötti stadionhasználati megállapodás első, ötéves ciklusának lezárultával a felek új szerződést kötöttek a Sóstói Stadion használatáról.
Tovább...
 
Budapesten maradt a három pont a forduló rangadóján Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 21.
A Vasas Óbuda nyerte a hétvége rangadóját a női röplabda Extraliga alapszakaszában. A MÁV Előre Foxconnra izgalmas végjáték vár a nemzeti bajnokságban, ahol három csapat pályázik a második helyre.
Tovább...
 
A Kecskemét sem tudott a MÁV Előre útjába állni az Extraligában Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 21.
A szezon folyamán másodszor is három szettben győzte le a Kecskeméti RC-t a MÁV Előre Foxconn a férfi röplabda Extraliga alapszakaszában. Dávid Zoltán vezetőedző csapata magabiztos győzelemmel hangolt a MEVZA Közép-európai Ligára, ahol a négyes döntőbe kerülésért küzd hétközben.
Tovább...
 
Az Eszék ellen sem ment a Vidinek Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 21.
Nem volt túl friss, és kapura veszélyes sem, így nem csoda, hogy a második horvátországi felkészülési mérkőzése után is vesztesen hagyta el a pályát a Fehérvár FC labdarúgó csapata. Bartosz Grzelak alakulata a horvát liga egyik élgárdájától, az NK Osijektől kapott ki 2-0-ra, két, a meccs utolsó harmadában kapott, erősen lesgyanús találattal.
Tovább...
 
Tovább robog az Alba, a KTE is kipipálva Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 21.
17. mérkőzésén a 15. győzelmét aratta a férfi kosárlabda NB I/A alapszakaszában az Arconic-Alba Fehérvár. Jandro Zubillaga alakulata a mindig kellemetlen stílusú, remekül védekező, immár a Fehérváron „örök kedvencnek” számító Sztojan Ivkovics vezette Kecskemétet fogadta és, ha nem is könnyedén, de biztosan győzte le 84-70-re.
Tovább...
 
Volán siker az utolsó percben, előzés a tabellán! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2024. január 21.
A péntek esti bolzanói hajrávereség után szombat este éppen egy, a végén szerzett találattal tudott nyerni az Asiago vendégeként Olaszországban a Hydro Fehérvár AV19 jégkorong csapata az osztrák bázisú nemzetközi ligában, az ICEHL-ben. A Volán nem érdemtelenül diadalmaskodott 4-3-ra, ugyanis már 2-0-ra és 3-1-re is vezetett, s csak a játékvezetők által kissé szigorúan megítélt sorozat-emberelőnyöknek köszönhetően tudott a hajrá előtt egyenlíteni a Dél-tiroli gárda. A Volán góljain Hári, Kuralt, Németh Kristóf és Levens osztozott.
Tovább...
 
Megyei derbi a döntőért: a Dunaújvárosi Acélbikák lesz az ellenfél a Magyar Kupa elődöntőben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 19.
A szerdai negyeddöntők után kialakult a BAUER Magyar Kupa final four mezőnye. A sorsolás szerint január 27-én, szombaton a Hydro Fehérvár AV19 a Dunaújvárosi Acélbikákkal, még az FTC-Telekom a címvédő BJAHC-val csap össze a döntőért. A jegyértékesítés ma délután indul.
Tovább...
 
A NEKA ellen javíthat az Alba Fehérvár KC Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 19.
Ma este a Nemzeti Kézilabda Akadémia Csapatát fogadja az Alba Fehérvár KC. A székesfehérvári csapat nemrég kiesett a Magyar Kupából, a bajnokságban pedig igyekszik meglógni a kiesőhelyek elől.
Tovább...
 
Szombaton a Kecskemétet fogadja az Arconic-Alba Fehérvár Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 18.
Zsinórban ötödik győzelmére készül az Arconic-Alba Fehérvár csapata szombaton. A második helyezett fehérváriak ezúttal a tizedik helyen álló Kecskemétet fogadják az Alba Regia Sportcsarnokban.
Tovább...
 
A Fehérvári Kézművesek Egyesülete folyamatosan fejleszti, bővíti tevékenységét, ennek köszönhetően Nyomtatás E-mail
Írta: MÁV Előre Foxconn kommunikációs csapata   
2024. január 18.
Hiába nyert idegenben a visszavágón, a negyeddöntőben kiesett a férfi röplabda Magyar Kupából a MÁV Előre Foxconn. A fehérváriak mindent megtettek a sikerért, ebben a párharcban azonban a tizenkilencszeres bajnok FINO Kaposvár akarata érvényesült.
Tovább...
 
Két fehérvári helyszínen is várják a korcsolyázókat a Jégpályák Éjszakáján Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. január 17.
Az egész országot érintő Bayer Construct Jégpályák Éjszakájának keretében szombaton a Kori Ligetben 23.00 óráig várják a korcsolyázókat, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok pedig 19.00 és 22.00 óra között nyitja meg kapuit. Az alkalommal országszerte több mint harminc jégpálya tart nyitva, ahol éjszakai élménykorizásra várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 100 - 110 / 7417