Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szabadidő
Sikeres szezont zártak megyénk rocky versenyzői Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta / FMC   
2022. július 29.
Eb, ob és Világkupa: a KID-es sportolók mindenhol remekeltek! Megyénk rocky táncosai nem pihennek még a nyári hónapokban sem…
Tovább...
 
17. alkalommal rendeznek ARAK AKTIV döntőt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. április 10.
Tíz év alatt 17. alkalommal rendez ARAK AKTÍV döntőt az Alba Regia Atlétikai Klub Székesfehérvár általános iskolás diákjai számára. Az április 11-én, csütörtökön 13.30 órakor kezdődő gálán tíz iskola közel 400 tanulójából álló, 1-4. évfolyamos csapatok bizonyíthatják majd ügyességüket az atletikus sportvetélkedőn.
Tovább...
 
Haraszti és Tischler a Vidiben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. január 19.
ImageNem túl kapkodósan, de belépett az átigazolási piacra a Videoton labdarúgó csapata. A gólvágó szerepkörébe Nikolics utódát fél éve hasztalan kereső fehérvári gárda a szezon végéig kölcsönvette a már beharangozott Tischler Patrikot a PAFC-tól, a Fradiból pedig másfél év után visszatért a piros-kékekhez Haraszti Zsolt.
Tovább...
 
Kitűnő mérkőzés elejétől végéig Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2011. február 06.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 remek játékkal rukkolt elő az Olimpija Ljubljana elleni mérkőzésen. A fiúk nagyszerű teljesítményének megérdemelten lett a jutalma mindkét pont. - Nagy számban érkeztek a szurkolók az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba pénteken este, a drukkerek is pontosan tudták, mennyire fontos mérkőzés is ez, és mekkora szüksége is van a csapatnak a biztatásra. Remekül kezdett a Sapa Fehérvár, az első perctől magához vette az irányítást. A 4. percben Vas lövése még Chaberában halt el, ám ugyanebben a percben Mihály nagyszerű kapu mögüli feladását Johansson közelről a hálóba tuszkolta (1-0).

Tovább...
 
Létfontosságú két pontot szereztünk Jesenicében Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. november 08.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 vezstes állásból mentette hosszabbításra a Jesenice elleni találkozót - Eric Johansson két gólt vállalt a felzárkózásból A ráadásban Kranjc találata azt jelentette, hogy a bónuszpont is a miénk lett. - Az Acroni Jesenicét igencsak fűtötte a visszavágás vágya a közelmúltbeli vereségért, ennek megfelelően felettébb határozottan kezdtek. Mindössze 14 másodperc telt el, és máris védenie kellett Hetényi Zoltánnak, akit Toni Dahlman tett próbára. 96 másodperccel a kezdés után pedig máris emberelőnybe kerültek: Sabolic, Jeglic, Cavosie és Ticar is alaposan megmozgatta Hetényit.

Tovább...
 
A kincsesiek csapattársukért is játszottak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. október 29.

ImageÖtödik szezonját kezdte meg a kosárlabda megye bajnokságban a Kincsesi Amatőrök csapata. Rosszabb előjelekkel nem is indulhatott volna a menetelés: a csapat egyik móri kiválósága, Diós Tibor a meccs előtti utolsó edzésen bokatörést szenvedett. A Kincsesi Amatőrök első ellenfele az Ősfehérvár csapata volt. A mérkőzés végig izgalmas, rendkívül szoros, fej-fej melletti csatát hozott. Mindkét csapatnak voltak jobb és gyengébb periódusai, kiemelkedő egyéni teljesítményei.

Tovább...
 
Újabb nagy pofon Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. október 23.

ImageA Sapa Fehérvár AV19 teljesítményén jottányit sem javított sajnos az edzőváltás: a csapat nem tudta megnehezíteni a Medvescsak Zágráb dolgát, és teljesen sima vereséget szenvedett a Medvék otthonában. - Érdekes statisztika, de péntekenként mindig kitesz magáért a Medvescsak Zágráb. Ma sem volt ez másként. Persze ezért a súlyos vereségért legkevésbé csak a statisztika okolható. A Sapa Fehérvár AV19 ugyanis a találkozó első perceitől eltekintve igen gyenge teljesítményt nyújtott a horvát fővárosban.

Tovább...
 
A "kaposvárihoz" hasonló kerettel készülünk a győri Ligakupa-meccsre Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2009. december 02.

ImageKét mérkőzés vár még idén a Videotonra: szerdán Győrben az ETO, szombaton pedig Felcsúton, a Pápa ellen lépnek pályára dr. Mezey György tanítványai. Vezetőedzőnk terve szerint hasonló keret vesz majd részt a szerdai mérkőzésen, mint amelyik a hétvégén Kaposváron is szerepelt: így például, biztos az is, hogy ismét lehetőséget kapnak a tehetséges akadémisták. Lesz azért változás a keretben, miután a megsérült Ilija Radovics nem játszhat, helyette Lipták Zoltán utazik Győrbe. Kisebb sérülést szenvedett Andre Alves is, így a brazil csatár sem riogatja majd az ETO védőit. 

Tovább...
 
Kristina kényszerpihenőn Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. november 21.

ImageKristina Trishchuk térdéből egy levált porcdarabot kellett eltávolítani, így az Alcoa FKC előreláthatólag közel másfél hónapig nem számíthat orosz átlövőjére. Kristina nyáron megsérült térdében ezúttal teljesen ártalmatlan helyzetben, otthon tévénézés közben jelentkezett a probléma. Némi szerencse a szerencsétlenségben, hogy az eset a bajnoki szünet elején történt.

Tovább...
 
Júniusi programok - Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 03.

Az Öreghegyi és Felsővárosi Közösségi Ház júniusi programjai (folyamatosan frissítve):

Tovább...
 
Júniusi programok - Székesfehérvári Baptista Gyülekezet Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. június 03.

A Székesfehérvári Baptista Gyülekezet júniusi programjai (folyamatosan frissítve):

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 25