Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Kreatív
Kozma Vince - Novella I. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. április 30.

"Kozma Vince a becsületes nevem. Az Úr 1990. évében láttam meg a napvilágot Budapesten. Egy ideig Tökön éltünk, most Bicskét tekintem otthonomnak. A helyi Szent László Általános Iskolában kezdtem meg tanulmányaimat, majd a szintén itt székelő Vajda János Gimnáziumban folytattam. A későbbiekben esztétikát, vallástudományt, vagy filozófiát szeretnék tanulni. De minden álmom, hogy hivatásos tollforgató legyek."

Tovább...
 
Pénzes Károly - Fotók I. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. április 29.

ImageA Berettyóújfalun lakó, 37 éves Pénzes Károly négy éve foglalkozik komolyabban a fotózással. Először csak repülőgépeket fényképezett, mivel repülőgép-szerelőként dolgozott, s ez a téma érdekelte a leginkább. Így első fotó-publikációinak repülős szakmagazinok biztosítottak helyet. Aztán a természet felé fordult, s mára már – az ő szavaival élve – „a cigarettafüsttől a fűgyökérig” mindent megörökített, amit csak tudott. S mivel úgy érezte, autodidaktizmusát fejlesztenie kell: Starter György fotóművész tanítványa lett Budapesten. A hagyományos, „papírképes” technikát pedig felváltotta a digitális változat, amely egy Eos 350-es típusú fényképezőgépben realizálódott.

Tovább...
 
Szemerei Gábor - faszobrok I. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. április 29.

ImageA következő fotókon Szemerei Gábor fából készült szobrait mutatjuk be Önöknek.  A volt lelkész egy baleset miatt kénytelen volt abbahagyni hivatását, s jelenleg az alkotás köti le minden idejét. E fényképek a legutóbbi tárlatán készültek Székesfehérváron, az Evangéliukus Gyülekezet imaházában. A kiállításról néhány napon belül olvashatnak is egy részletes beszámolót a "kultúra" rovatunkban. Addig is gyönyörködjenek az itt látható remekművekben!

Tovább...
 
Minárovits József - Versek I. Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2008. április 27.

Honlapunk első bemutatkozó "verselője" a 31 éves Minárovits József, aki néhány évvel ezelőtt született alkotásait küldte el hozzánk. A Székesfehérváron élő alkotó költeményeiben főként a magánnyal és a halállal szembesülünk.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

Eredmények 23 - 26 / 26