Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Lezárják a Selyem utca egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 31.

Image

Szennyvízvezeték-javítás miatt lezárásra kerül a Selyem utcában a Sziget utca – Jancsár utca közötti szakasz. Az autósoknak várhatóan egy hétig kell alternatív útvonalat választaniuk.
Tovább...
 
Együtt segítettek az önkormányzati és önkéntes tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 31.

Image

Derékban kettétört fák és tető nélkül maradt házak emlékeztetnek közel egy hónap után is a július nyolcadikai vihar pusztító erejére a Váli-völgyben. A váli önkormányzati tűzoltó-parancsnokság az önkéntes tűzoltó egyesülettel közel száznegyven olyan esetnél avatkozott be, amelyet a rendkívüli időjárás okozott. Volt, hogy az utat elöntő iszapból vontatták ki a személygépkocsikat, fákat daraboltak le az épületekről és gólyafiókát mentettek.
Tovább...
 
Csecsemőjét bántalmazta Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2015. július 30.

Image

Daruszentmiklóson egy apa hét hetes kislányának eltörte a lábát, mert nem tudta elviselni sírását.
Tovább...
 
Helikopteres parlagfű-felderítés Fejér megyében! Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2015. július 28.

Image

Magyarország parlagfű-fertőzöttségére és az allergiás megbetegedésben szenvedők számának növekedésére tekintettel kormányhatározatban került megfogalmazásra Magyarország parlagfű elleni rövid- és középtávú védekezési akcióterve. Ebben kiemelt célként jelölték meg a mezőgazdasági, nagy mennyiségű pollent adó területek parlagfű-mentesítését.
Tovább...
 
Három baleset Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 28.

Image

Három komoly baleset is történt tegnap Fejér megyében. Abánál a 63-as számú főúton egy autó kamionnal ütközött, s az anyagi károk mellett egy személy megsérült, állapotáról nincs információ. Nem sokkal később Mór és Bakonysárkány között a 81-es főúton hasonló karambol történt, szintén egy autó és egy kamion volt a főszereplő. Itt személyi sérülés nem történt, az anyagi kár viszont jelentős. Bakonysárkánynál pedig nyolc fő sérült meg egy balesetben.
Tovább...
 
Vasárnap éjfélig meghosszabbították a hőségriadót Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 24.

Image

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint az Országos Közegészségügyi Központ szakmai javaslatát figyelembe véve 2015. július 26-ig, vasárnap éjfélig meghosszabbította a harmadfokú hőségriasztást. A hőhullám hatásainak csökkentése érdekében érvényben maradnak azok az intézkedések, amelyeket Székesfehérvár polgármestere hozott, és továbbra is locsolják a közutakat a város területén.
Tovább...
 
Trópusi időnk lesz szombat estig Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. július 24.

Image

Szeretjük a nyarat, ez vitathatatlan, de ezt a tartós forróságot, ami immár második hete kínoz minket, már nincs ember, aki jól viselné. Pedig a java még csak most jön! Szombatig szinte mindenütt várható zápor-zivatar, ám mivel a levegő hömérséklete nem változik, marad 40 fok közelében, gyakorlatilag trópusi körülményekkel, borzalmas fülledtséggel és - ahol lesz eső - "harapnivaló" páratartalommal kell megküzdenünk. Szombaton este felé érkezik majd várhatóan az a hidegfront, ami ezt kisöpri és pár napig enyhülést hozhat.
Tovább...
 
SOKAN NEM TARTJÁK BE A TŰZGYÚJTÁSI TILALMAT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 23.

Image

A héten többször is riasztották Fejér megyében a tűzoltókat tarló, gaz, szemét égése miatt. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság újra felhívja a lakosok figyelmét, hogy országos tűzgyújtási tilalom van érvényben, így tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken,mint ahogy tiltott a a parlag- és gazégetés is.
Tovább...
 
Halálos baleset Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 22.

Image

Egy férfi életét vesztette a Velence és Pusztaszabolcs között történt közúti közlekedési balesetben.
Tovább...
 
Újra lehet közlekedni az egyenesen haladó sávon a Széchenyi úti kereszteződésben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 20.

Image

Befejeződtek a múlt hét elején újabb szakaszba érkezett víziközmű-építési munkák a Széchenyi úton, így feloldották a dupla sávlezárást. A városból kivezető oldalon a középső sávon már megindult a közlekedés, a kanyarodósávot pedig az újraaszfaltozás után használhatják az autósok. Ennek várható határideje július vége, addig a közlekedők türelmét és megértését kérik.
Tovább...
 
Pénteken nulla órától harmadfokú hőségriasztás lép életbe Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. július 17.

Image

Pénteken 00.00 órától harmadfokú hőségriasztást adott ki az Országos Tisztifőorvos 2015. július 20-án, hétfőn 16.00 óráig. Székesfehérváron több helyen segítik a hőség elviselését vízosztással, tűzcsapokra felszerelt ivókutakkal és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1253