Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Megerősítő erő a Velencei-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. július 11.
ImageAz idegenforgalmi szezon megnövekedett rendőri feladatainak ellátásában segítik a Készenléti Rendőrség munkatársai a Gárdonyi Rendőrkapitányságot.
Tovább...
 
Lezárják a Hernád utca egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 20.
ImageFelújítási munkálatok kezdődnek holnap a Hernád utcában, ezért lezárják az Új Csóri út és a Kőrösi út közötti szakaszt. A lezárás előreláthatólag a jövő hétig tart. A lakók és az arra közlekedők megértését és türelmét kérik!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások, buszterelések Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. június 18.
ImageTávhővezeték-javítási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani június 20-tól, jövő hétfőtől július 1-jéig a Rákóczi út – József utcai körforgalmi csomópontban. Emiatt számos helyijáratos autóbusz terelőútvonalon közlekedik.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások vasárnap a TESZ futóverseny idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. június 03.
ImageForgalomkorlátozások lesznek június 5-én, vasárnap az V. Tiszta, Egészséges Fehérvárért Futóverseny idején: 14 és 20 óra között a Várkörúton, a Rákóczi utcában és a Koronázó téren lesz útlezárás. Az autóbuszjáratok közül a 17-es, a 23-as, 24-es, 25-ös, 33-as és 34-es módosított útvonalon közlekedik. A lezárások idejére az autósok és gyalogosok fokozott figyelmét és megértését kérik!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 29.
Image2016. május 1-jén, vasárnap a Sportmajális miatt forgalomkorlátozások várhatóak. A helyszín közelében 4 órától 24 óráig, a sportolói felvonuláshoz kapcsolódóan pedig időszakosan vezetik be ezeket az intézkedéseket. Kérik a lakosság türelmét és körültekintését!
Tovább...
 
Viharkárok vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. április 25.
ImageMegyénkben április 24-én, vasárnap tizennégy esetben kellett a tűzoltóknak viharkár miatt beavatkozniuk. Az események vagy faág leszakadások vagy fakidőlések voltak, amelyeknél az esetek döntő többségében motoros láncfűrészre volt szükség a veszélyhelyzetek megszüntetéséhez, személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Tovább...
 
Autósok figyelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 22.
A székesfehérvári Közterület-felügyelet egy fontos baleseti gócponton helyezett ki kamerát, hogy ezzel is hozzájáruljanak a koccanások, vitás esetek számának csökkenéséhez. Már az első pár napban is rengeteg szabálysértőt rögzített az eszköz, ezért most az autósokhoz fordulnak: egyrészt a kihelyezett kameráról tájékoztatják a közlekedőket, másrészt szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a szabályok betartásával sokat tehetünk mindannyiunk biztonságáért.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások és buszterelések vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 22.
Image2016. április 24-én, vasárnap rendezik a CEP Fehérvár Félmaratont. A futóverseny miatt több helyen forgalomkorlátozásokra kell számítani és a helyi autóbuszjáratok menetrendje is változik. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Továbbra is TILOS az avar és kerti hulladék nyílttéri égetése! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 13.
ImageAz Önkormányzat 2015. november 2-tól hatályos rendelete alapján az avar és növényi hulladék égetésére a jegyző jelöl ki egybefüggő, hét napos időtartamot tavasszal és ősszel is. Ezt az időszakot jelenleg még nem jelölték ki és továbbra is tűzgyújtási tilalom van. A Környezetvédelmi Iroda a pontos időpontról tájékoztatni fogja majd az érintetteket.
 
Háromnapos fokozott ellenőrzést tartanak a rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 15.
ImageA rendőrök háromnapos fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak 2016. március 16. és március 18. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (TISPOL) éves ellenőrzési terve alapján Fejér megye közútjain.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások az ünnepek idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 11.
ImageA nemzeti ünnephez kapcsolódó ünnepségek és megemlékezések miatt a városban több helyen kerül sor forgalomkorlátozásokra, lezárásokra.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1319