Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünet lesz hétfőn a Kelemen Béla utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 21-én, hétfőn a Kelemen Béla utca 14. és 30. szám közötti, páros házszámú épületeinél áramszünet lesz. A szolgáltatás kimaradására várhatóan 08.00 és 16.00 óra között kerül sor. Az üzemszünet miatt a lakosság megértését kérik!
 
Forgalomkorlátozás vasárnap a Csíkvári úton és környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 18.
A Rövidtávú és Egyetemi Duatlon Országos Bajnokságnak és az újonc, gyermek, serdülő duatlon versenynek Székesfehérvár ad otthont október 20-án, vasárnap. A helyszín a Csíkvári út és környéke lesz. A verseny ideje alatt két helyszínen is forgalomkorlátozást vezetnek be.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a szombati Giro Fesztiválhoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 18.
Október 19-én, szombaton Székesfehérvárra érkezik a 2020-as Giro d’Italia Nagy Rajtjára hangoló országos roadshow. Élménytekeréssel, interaktív programokkal és Punnany Massif-koncerttel várják az érdeklődőket – a rendezvényhez kapcsolódóan a Zichy liget környékén forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a közlekedőknek.
Tovább...
 
Az őszi kerti munkánál is fontos a tűzmegelőzés Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. október 17.
A kellemes időben sokan kezdenek bele az őszi kertrendezésbe és a lehullott falevelek összegereblyézésébe, söprésébe. A növényi hulladék összegyűjtésének legjobb, újrahasznosítható és környezetkímélő módja a komposztálás. Belterületen a kerti zöldhulladék elégetésére csak ott van lehetőség, ahol van kifejezetten erre vonatkozó rendelete az önkormányzatnak, de a tűzvédelmi szabályokról ilyenkor se feledkezzünk meg.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Rákóczi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 16.
Metszési munkálatok miatt forgalomkorlátozásokat vezetnek be a Rákóczi utcában. Október 16-a, szerda 08.30 óra és október 17-e csütörtök 15 óra között teljes szélességében lezárják a Rákóczi utcát, így az autóbuszok is terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Így előzhetők meg a szén-monoxid-mérgezések Nyomtatás E-mail
Írta: E-ON   
2019. október 15.
A fűtési szezon indulásával egyidőben megsokasodnak a szén-monoxid-mérgezéssel járó balesetek. Ezeknek az oka szinte kivétel nélkül az üzemeltetett gázkészülékek ellenőrzésének és karbantartásának a hiánya. A balesetek kellő körültekintéssel és elővigyázatossággal megelőzhetők.
Tovább...
 
Lezárják a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 14.
Újabb szakaszához érkeznek a csatornaépítési munkálatok a Fiskális úton, ezért keddtől lezárják Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszt. A forgalomkorlátozás érinti a „25”-ös helyijáratos autóbusz közlekedését is.
Tovább...
 
Október 14. és 21. között lehet égetni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 11.
Székesfehérvár közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2019. október 14. hétfőtől október 21. hétfőig 08.00 és 20.00 óra között engedélyezett. Tilos azonban a nyílttéri égetés vasárnap, továbbá a hatóság által elrendelt általános tűzgyújtási tilalom idején, illetve a füstköd-riadó alkalmával elrendelt korlátozás időtartama alatt!
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. október 10.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan október 14-én, hétfőn a Várkörút 2 és 8. szám közötti, páros házszámú épületeinél áramszünet lesz. A szolgáltatás kimaradására várhatóan 08.00 és 16.00 óra között kerül sor.
 
Mától lezárás lesz a Mészöly Géza utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 04.
Hétfő délutánig lezárják a Mészöly Géza utca egy szakaszát: ma reggeltől burkolatot javítanak a Szabadságharcos út és az Ybl Miklós lakótelepi út között.
Tovább...
 
Áramszünet lesz szeptember végén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. szeptember 30.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 30. és október 2. között, hétfőtől szerdáig Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1618