Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Balesetek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Diána r. zászlós   
2015. január 27.

Image

Az elmúlt 72 órában Fejér megyében a rendőrök 11 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint hat súlyos és öt könnyű sérüléssel végződött.
Tovább...
 
Fákat csavart ki a szél, autók csúsztak árokba Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. január 26.

Image

Többségében árokba csúszott személygépkocsikhoz és kidőlt fák miatt kérték a katasztrófavédelem segítségét január 25-én, vasárnap késő délutánig. Egy székesfehérvári társasház homlokzatán reklámmolinót bontott meg a viharos erejű szél. Több helyszínen az önkéntes tűzoltó egyesületek bevonásával sikerült felszámolni a káresetet. Személyi sérülés egyik esetnél sem történt.
Tovább...
 
Csak ki akarta próbálni Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2015. január 07.

Image

A bűncselekmény elkövetésétől számított fél óra elteltével rendőrkézre került a jármű önkényes használója.
Tovább...
 
JÉGRE LÉPNI TILOS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. január 06.

Image

Táblák is jelzik a Vidámparki és a Palotavárosi tavak mellett, hogy nem szabad a jégre menni. Évek óta így van ez télen, a tiltást pedig az indokolja, hogy a város tavainak vízpótlása folyamatos, ezért a befolyásnál és a túlfolyónál vékonyabb a jégpáncél. A nádasok is fokozott veszélyt jelentenek, mert itt is egyenlőtlenül fagy be a tavak vize.
Tovább...
 
Rongálókat fogtak el a térfigyelő kamerák segítségével Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. január 06.
Fiatalok rongálták meg a Bazilikát körbevevő védőkorlátokat. A térfigyelő központban dolgozók észlelték az esetet, majd a rendőrséggel telefonon tartva a kapcsolatot, a kamerákkal folyamatosan nyomon követték az elkövetőket. A kiérkező járőrök elfogták a rongálókat. A január 4-i eset újabb példája a térfigyelő kamerarendszer sikeres működésének, valamint a közterület-felügyelet és a rendőrség eredményes közös munkájának.
Tovább...
 
Biztonságban az ünnepi időszakban Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. december 08.

Image

Az adventi időszak alatt a hagyományoknak megfelelően az otthonokban gyertyát gyújtanak, ezzel is felkészülve a karácsony szellemiségére. Az égő gyertya, mécses használata komoly veszélyt hordoz magában. A lángja, magas hőmérsékletéből adódóan képes meggyújtani a környezetében lévő éghető anyagokat. Szomorú statisztika, hogy az ünnepek időszakában megemelkedik az otthonokat pusztító tűzesetek száma, azonban a következő egyszerű szabályok betartásával valóban csak a családra kell koncentrálni a szeretet óráiban.
Tovább...
 
Most lehet égetni! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. november 04.

Image

A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az érintetteket, hogy a kommunális hulladékszállítási közszolgáltatásba bevont (belterületen) az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése november 3. napjától november 7. napjáig 08:00 és 20:00 között megengedett.
Tovább...
 
HARMADFOKÚ, PIROS FIGYELMEZTETÉS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. október 21.

Image

Az Országos Meteorológiai Szolgálat többek között harmadfokú, piros figyelmeztető előrejelzést adott ki október 22-re, szerdára, Fejér megye területére. A figyelmeztetés alapján a széllökések meghaladhatják a 110 kilométer/órás sebességet. A szél mellett a várható csapadékmennyiség 24 óra alatt meghaladhatja a 30 millimétert, amely a másodfokú, narancssárga figyelmeztetési szintet jelenti.
Tovább...
 
TISPOL ellenőrzések eredményei Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. október 15.

Image

A közlekedésrendészeti akció során a rendőrség Fejér megyében is elsősorban a tehergépjárműveket, autóbuszokat, illetve azok vezetőit ellenőrizte.
Tovább...
 
MŰKÖDIK MÁR AZ ÉJJELLÁTÓ TÉRFIGYELŐ A PETŐFI PARKBAN Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. október 13.
Elkészült és tesztüzemben ugyan, de már tökéletesen működik a Petőfi parkban az új térfigyelő kamera. Az Önkormányzat Informatikai Központ által felszerelt kamera képe este is tökéletesen felismerhető arcképet képes adni. A parkba azért volt szükséges ilyen komoly térfigyelő kamera felszerelése, mert éjszaka a park csendje a garázdákat is vonzza, akik nem egyszer okoztak már kárt a park korábban elkészült részén. A kamera az új szoborcsoportot is állandóan figyeli – tájékoztatott Székesfehérvár Városgondnoksága.
Tovább...
 
Tájékoztató az avar- és kerti hulladékégetésről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. október 13.

Image

Október 1-jétől október 15-ig 08.00 és 10.00 óra, valamint 16.00 és 19.00 óra között lehet avart és növényi hulladékot égetni a kommunális hulladékszállítási közszolgáltatásba be nem vont ingatlanon, Székesfehérváron.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1189