Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Teljes szélességében lezárják a Várkörutat Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. november 22.
Az építkezéseken használt toronydaru elbontása miatt teljes útzárra kell számítani november 23-án, szombaton 05.00 óra és november 24-én, vasárnap 24.00 óra között a Várkörúton. A lezárás a körforgalom zárásával a Petőfi utcáig tart majd mindkét oldalon. A munkavégzés idején az érintett területen a gyalogosforgalom is korlátozva lesz, illetve a helyijáratos autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
In memoriam Milcsinszky Alajos Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 20.
Életének 89. évében elhunyt Milcsinszky Alajos, Székesfehérvár köztiszteletben álló címzetes kanonoka, nyugalmazott plébánosa. Városunk díszpolgára négy évtizeden át szolgálata, építette a közösséget. Minden korosztály számára hitelesen és jó hatással adta át a keresztény értékeket, közvetítette a keresztény kultúrát.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. november 18.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan november 18. és 20. között, hétfőtől szerdáig Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz jövő héten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. november 07.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan november 11-13-ig, hétfőtől szerdáig Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Ezentúl nem lehet növényi hulladékot égetni Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. november 07.
A legutóbbi avar- és zöldhulladék-égetésre kijelölt héten füstbe borult a város, és a kedvezőtlen légköri körülményekkel együttesen a szmogriadó tájékoztatási fokozatának elrendelését tette szükségessé a levegőben lévő szálló por koncentrációja Székesfehérváron. Az Önkormányzat ezért a klíma- és környezetvédelem szempontjából is fontos lépést tesz, amelynek megvalósításához a lakosság együttműködését kérik.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Zombori utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. november 06.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan november 7-én, csütörtökön 08.00 és 16.00 óra között a Zombori utca 13-21. számú épületeben áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. november 01.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan november 4-én, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Újra lehet közlekedni a Balatoni úton! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 31.
A tervezettnél korábban végeztek a Balatoni út alatti töltést vizsgáló szakemberek, így a Városgondnokság feloldotta az útzárat, és megnyitotta a szakaszt az autósok előtt. Gépjárművel már most lehet közlekedni az eddig lezárt szakaszon, és 15 órától az autóbuszjáratok is visszatérnek az eredeti útvonalaikra. Köszönik a közlekedők türelmét!
 
Forgalomkorlátozás lesz kedden a Farkasvermi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. október 29.
Keddtől járdát építenek a Farkasvermi úton: a körforgalom irányába egyirányúsítják az utat a Régi Csóri út és a Mura utca között.
Tovább...
 
Egy irányban újra végig járható a Fiskális út eddig lezárt szakasza Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. október 29.
Tegnap déltől feloldásra került a Fiskális út Nyitrai utca és Bártfai utca közötti szakaszán bevezetett ideiglenes útzár. Így a Fiskális úton a Pozsonyi út irányába az egyirányú gépjármű-közlekedés már a teljes szakaszon biztosított.
Tovább...
 
A kegyeleti időszakban is figyeljünk a biztonságra! Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. október 29.
Október végén és november első napjaiban sokszor riasztják a tűzoltókat kegyeleti mécsesek vagy gyertyák okozta tüzekhez. A gyertyák és mécsesek nemcsak a temetőkben, hanem otthon is veszélyes helyzetet teremthetnek. Minden évben előfordul, hogy egy Mindenszentek vagy Halottak napja alkalmából meggyújtott gyertya miatt teljesen kiég egy lakás, vagy tűz keletkezik egy temetőben.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1630