Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Speedmarathon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 15.

Image

Mint arról korábban hírt adtunk, az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL, 2015. április 16-án 6 órától 2015. április 17-én 6 óráig, 24 órás összeurópai sebességellenőrzést hajt végre.
Tovább...
 
Forgalomterelés az Aszalvölgyi árok térségében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 14.

Image

Az új, 2x2 sávos, 7 km hosszú nyomvonalon Székesfehérvár és Csór község közigazgatási területén haladó elkerülő út gyors és biztonságos áthaladást biztosít majd az M7 autópálya, Győr illetve a 8. számú főút irányába. Az Aszalvölgyi árok térségében a kivitelező most kezdi meg az üzemi átjárók kialakítását, ezért keddtől 2x1 sávot használhatnak a közlekedők - adta hírül a NIF Zrt. Közleményük az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Elindult a viharjelzés a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. április 05.

Image

Elindultak a hazai tavakra telepített vihar-előrjelző rendszerek. A Velencei-tónál három állomás működik. A rendszer az időjárás függvényében Pákozdon, Agárdon és Velencén az alaphelyzet mellett első és másodfokú viharjelzésről ad tájékoztatást.
Tovább...
 
Tolvajt keresnek a dunaújvárosi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. április 01.

Image

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 07030/522/2015. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen, aki 2015. február 28-án az esti órákban Dunaújvárosban, egy egészségügyi intézmény nővérszobájából tulajdonított el egy pénztárcát a benne lévő okmányokkal és bankkártyával.
Tovább...
 
Megkezdte a készenlétet a pázmándi önkéntes tűzoltóság Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. április 01.

Image

Április elsejétől önállóan is beavatkozhat a pázmándi önkéntes tűzoltó egyesület. A szervezet három település közigazgatási területén - Vereben, Kápolnásnyéken és Pázmándon - a vállalt készenléti időszakban a hivatásos tűzoltó egységek nélkül, egyedül végezheti a káresemények felszámolását. A pázmándi önkéntes tűzoltóság szerdán nulla órától egy gépjárműfecskendővel és négy önkéntes tűzoltóval állt készenlétbe.
Tovább...
 
KÉT BALESET IS TÖRTÉNT HAJNALBAN AZ M7-ESEN FEHÉRVÁR MELLETT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 26.
A székesfehérvári lehajtónál, a Balaton irányába közlekedőket a 7-es számú főútra terelik a rendőrök.
Tovább...
 
Pázmánd önkéntes tűzoltói is önállóvá válnak Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. március 17.

Image

Április elsejétől újabb önkéntes tűzoltó egyesület avatkozhat be önállóan tűzeseteknél, műszaki mentéseknél. Fejér megyéből elsőként a pázmándi önkénteseknek sikerült a szigorú követelményeknek megfelelni, így hamarosan három település elsődleges mentő tűzvédelmét biztosítják. Az önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltóság beiktatási ünnepségét Pázmándon tartották, amelyen mások mellett részt vett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője is.
Tovább...
 
HÁROMNAPOS FOKOZOTT RENDŐRI JELENLÉTRE KELL SZÁMÍTANI Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 09.

Image

A rendőrök a passzív biztonsági eszközök ellenőrzésére irányuló háromnapos fokozott ellenőrzést tartanak Fejér megyében március 9-én, 8 óra és március 11-én, 20 óra közötti időben. A megerősített rendőri jelenlét célja a közlekedésbiztonság javítása, a járművezetők által elkövetett jogsértések kiszűrése.
Tovább...
 
MA REGGEL KEZDIK A RÁKÓCZI ÚT ASZFALTOZÁSÁT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 09.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is tájékoztatja a lakosságot és gépjárművezetőket, hogy a Várkörút rehabilitációs munkáival összefüggésben 2015. március 9-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 2015. március 14-én 24.00 óráig a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Rákóczi utca teljes szakasza. A parkolóbérleteket a környező utcákban is elfogadják a lezárás időtartama alatt!
Tovább...
 
Hétfőtől felújítás miatt lezárják a Rákóczi utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 06.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is tájékoztatja a lakosságot és gépjárművezetőket, hogy a Várkörút rehabilitációs munkáival összefüggésben 2015. március 9-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 2015. március 14-én 24.00 óráig a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Rákóczi utca teljes szakasza.
Tovább...
 
RENDŐRÖK SEGÍTIK A KÖZLEKEDÉST Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 18.

Image

A 2015. február 16-án Székesfehérváron a Várkörúton megkezdett felújítási munkálatok miatt a körút a közlekedők által nem használható, ezért a reggeli és délutáni csúcsforgalomban jelentősen megnövekedett a Berényi út és a Móricz Zsigmond utca forgalma.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1204