Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Székesfehérvári rendőrök keresik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 09.

Image A férfiak megtalálták az elvesztett készpénzt, de nem juttatták vissza tulajdonosának. Jogtalan elsajátítás miatt keresik őket a székesfehérvári nyomozók.

Tovább...
 
Látványos mentési gyakorlat Csókakőn Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. április 09.

Image Nehezen megközelíthető terepen történő mentést gyakoroltak a székesfehérvári hivatásos, a móri önkormányzati és a csókakői önkéntes tűzoltók Csókakőn, a vár közvetlen környezetében. Az elmúlt hónapokban országos szinten több esetben is előfordult, hogy túrázókat, siklóernyősöket kellett menteni erdős, sziklás terepről, amely sokszor speciális felszerelést és szaktudást igényel.

Tovább...
 
Kerékpárosok a Belvárosban ! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 08.

Image A Székesfehérvári Rendőrkapitányság az alábbiakra hívja fel a lakosság figyelmét: Az időjárás kedvező alakulásával egyre több kerékpáros közlekedik Székesfehérváron. A belvárosi forgalmi rend tavalyi kialakítása óta – tekintve, hogy az egész Belváros „Gyalogos övezet” – az övezet táblákkal határolt útjain kerékpárral tilos közlekedni.

Tovább...
 
RÁGCSÁLÓIRTÁS KEZDŐDIK ÁPRILIS 9-TŐL SZÉKESFEHÉRVÁRON Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 08.

Image A Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez április elejétől. A figyelmeztető felirattal ellátott dobozokban kihelyezett irtószer véralvadásgátló hatóanyagot tartalmaz, mely lenyelve és gyomron keresztül felszívódva emberre és állatra egyaránt veszélyes lehet. Mérgezés esetén vérzékenységet vagy belső vérzést okoz. A méreg ellenszere Konkion injekció (K1vitamin), beadását kizárólag orvos végezheti.

Tovább...
 
Újabb járási mentőcsoportokra számíthatunk veszélyhelyzetekben Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. április 04.

Image A korábbiakhoz hasonlóan Székesfehérvár és Sárbogárd Járás Önkéntes Mentőcsoportjai is közös gyakorlaton vettek részt március 29-én, Seregélyes, Elza-majorban, ahol a rendszerbeállításukra és a nemzeti minősítésükre került sor.

Tovább...
 
IV. Közlekedésrendészeti Verseny Fejér megyei forduló Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. április 04.

Image A Fejér megyei rendőrök egymással mérkőztek meg az országos döntőbe jutásért.

Tovább...
 
ÁPRILIS 1-TŐL LEHET ÉGETNI A KÜLTERÜLETI KISKERTEKBEN Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. április 03.

Image A Polgármesteri Hivatal tájékoztatja az érintetteket, hogy a kommunális hulladékszállítási közszolgáltatásba be nem vont ingatlanon az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2014. április 1. napjától 2014. április 15. napjáig 8.00-10.00 óráig, illetve 16.00-19.00 óráig megengedett az avar és növényi hulladék nyílttéri égetéséről szóló 24/2013. (VI. 14.) önkormányzati rendelet alapján.

Tovább...
 
Tájékoztató az avar és növényi hulladék égetéséről Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. március 31.

Image Az avar és növényi hulladék nyílttéri égetéséről szóló 24/2013. (VI. 14.) önkormányzati rendelet alapján a kommunális hulladékszállítási közszolgáltatásba be nem vont ingatlanokon április 1-jétől, a bevont ingatlanokon pedig április 25-étől kezdődik a nyílttéri égetésre kijelölt időszak.

Tovább...
 
Vádemelés a trafikbetörők ellen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 26.

Image Egy hónap alatt két alkalommal is betörtek ugyanabba a Nemzeti Dohányboltba. A székesfehérvári rendőrök befejezték a nyomozást és vádemelést javasolnak ellenük.

Tovább...
 
Cecén rendőrőrsöt adtak át Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 19.

Image Ünnepélyes keretek között adták át tegnap a Cecei Rendőrőrsöt.

Tovább...
 
Emberölés Ercsiben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. március 17.

Image A 39 éves férfi, az élettársa és a sógora – vagyis az elhunyt két gyermeke -segítségével megölte és elásta apósát. A Székesfehérvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte mindhárom gyanúsítottat.

Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1134