Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Terelések és lezárások a 10. Fehérvári Lecsófőző Vigasság idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. szeptember 19.

Image

Már mától zajlanak a 10. Fehérvári Lecsófőző Vigasság helyszíni előkészületei, így több terület lezárására kerül sor, amelyeket a csatolt térképen feltüntettek a szervezők. Számos helyi és helyközi autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik majd a hétvégén, ezek részletes leírása is olvasható az alábbi közleményben. A szervezők azt kérik, hogy a rendezvényhelyszínektől távolabb rakják le autóikat az érkezők és inkább gyalogosan közelítsék meg a Dózsa György utca, valamint a Zichy liget környékét.
Tovább...
 
Elsőfokú belvízvédelmi készültség Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2014. szeptember 03.

Image

A kialakult belvízhelyzetre tekintettel elsőfokú belvízvédelmi készültséget rendelt el a Közép-dunántúli Vízügyi Igazgatóság. Székesfehérvár polgármestere ezúton tájékoztatja a városban élőket, hogy a védekezésben érintett szakmai szervezetek egymással együttműködve mindent megtesznek azért, hogy a közelmúltban lehullott nagy mennyiségű csapadék ne veszélyeztesse a mélyebben fekvő városrészeket.
Tovább...
 
Mustgáz  veszélyes is lehet a szüreti időszak Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. szeptember 02.

Image

Ősszel kezdetét veszi a szüret időszaka, ilyenkor jellemző veszélyforrás a mustgáz. Évente mintegy ötven alkalommal riasztják a katasztrófavédelem tűzoltóit mustgáz miatt, gyakran halálos kimenetelű balesethez is vezethet a figyelmetlenség.
Tovább...
 
Villám csapott a kazalba Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. szeptember 02.

Image

Szalmakazalba csapott a villám Aba Belsőbáránd közelében, egy mezőgazdasági területen. Már a bejelentésből kiderült, hogy vízhiányos területen csaptak fel a lángok, ezért a székesfehérvári hivatásos tűzoltók három gépjárművét riasztották az esethez. A területen összesen hat kazalban 2500 darab bálát tároltak, amelyekett közvetlenül veszélyeztetett a tűz.
Tovább...
 
Ültetvény a padláson Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. szeptember 01.

Image

Székesfehérváron egy családi vitához hívtak rendőri segítséget. Az intézkedő nyomozók kábítószer-ültetvényt fedeztek fel a ház tetőterében.
Tovább...
 
Sajtótájékoztató az iskola előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. szeptember 01.

Image

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a polgárőrség segítségével demonstratív jelenléttel biztosítja az iskolába járó gyermekek biztonságát.
Tovább...
 
Kedden megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. szeptember 01.

Image

A Hörman-Rema riasztó-tájékoztató szirénarendszer hangos üzemű próbájára kerül sor szeptember 2-án, kedden a város külső védelmi tervének részleges gyakorlása során. Mindez a rendszer próbájára szolgál, lakossági intézkedést nem igényel az elhangzó riasztás.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvári Királyi Napok ideje alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 15.

Image

A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatt számos helyszínen forgalomkorlátozás lép életbe és ideiglenesen változik a forgalmi rend a Belvárosban és környékén augusztus 14-24-e között.
Tovább...
 
Végső búcsú Pleizer Lajostól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 13.

Image

Augusztus 10-én vasárnap 64 éves korában súlyos betegségben elhunyt Pleizer Lajos, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, a Sárosdi Farkas Gyula Általános Iskola nyugalmazott igazgatója. Pleizer Lajost a Fejér Megyei Önkormányzat saját halottjának tekinti. Végső búcsút 2014. augusztus 16-án, szombaton 13 órakor vesznek tőle, a sárosdi temetőben.
 
Forgalomkorlátozás csütörtök reggel Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 13.
Augusztus 14-én, csütörtökön kerül ki a Pozsonyi út – Fiskális út kereszteződésébe a Szőlőműves szobra. A daruzási munkálatok idejére forgalomkorlátozást vezetnek be 8.40 és 9.05 óra között.
Tovább...
 
AZ IVÓVÍZ-VEZETÉK FELÚJÍTÁSA MIATT VAN SZÜKSÉG FORGALOMTERELÉSRE Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 01.

Image

A Rákóczi úti ivóvíz-vezetékek felújítását végzik augusztus 1-jétől, így az érintett útszakasz forgalmi rendje péntektől megváltozik. Félpályás lezárásra kerül sor, a munkálatok idején a Fehérvár Áruházzal szembeni megállóhelyen az autóbuszok nem állnak meg, az áruház melletti parkoló azonban a felújítás heteiben is üzemel majd.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1177