Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Számos utcát érintő áramszünet lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 24.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan június 24-én és június 26-27-én, hétfőn és szerda-csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Ideiglenes körforgalmat építenek nyáron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. június 20.
Östör Annamária önkormányzati képviselő tájékoztatást adott arról, hogy a Pozsonyi és a Zsolnai út kereszteződésében a nyár folyamán ideiglenes körforgalmat alakítanak ki. A hosszú évek óta problémát jelentő, balesetveszélyes csomópontban a szakemberek körforgalom építését javasolják, amit a lakosok – mintegy 250 háztartásban – aláírásukkal támogattak. A beruházást a város költségvetéséből fogják megvalósítani.
Tovább...
 
A világbajnok kajakos segített Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. június 19.
Életet mentett az egykori világbajnok fehérvári kajakos, Kovács Zoltán, aki jelenleg Pusztaszabolcson él és tanít a helyi iskolában. A sportember sietett egyik tanítványa segítségére, amikor annak fejére egy közel 100 kilós betontömb zuhant, miközben a 12 éves kisfiú barátaival egy korábban gázrobbanás következtében romossá vált háznál játszott.
Tovább...
 
Szerdán estig tart a sávlezárás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. június 18.
Szerdán 18 óráig lezárják a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi sávot a Budai úton és a Várkörúton, a Szent Imre Általános Iskola épülete előtti részen.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 17.
Az E.ON által végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan áramszünet lesz a héten. Június 17 és 20. között számos utcát érint egy-egy napon a szolgáltatás kimaradása.
Tovább...
 
Útlezárások lesznek Pünkösdhétfőn a TESZ futás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. június 10.
Június 10-én, Pünkösdhétfőn 17 órakor lesz az idei TESZ futás. A környezetvédelmi világnaphoz kapcsolódó versenyt hagyományosan a Várkörúton és a Rákóczi utcában rendezik meg, emiatt délután és este útlezárásra kell számítani, a buszok pedig terelőútvonalon közlekednek. A szervezők kérik a közlekedők megértését és türelmét.
Tovább...
 
Lezárják a Vásártéri úti felüljárót Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. június 06.
Június 17-től lezárják a Vásártéri úti felüljárót, mert teherbírási és geotechnikai vizsgálatokat, valamint állagmegóvási munkákat végeznek a hídon és környezetében.
Tovább...
 
Áramszünet lesz május végén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. május 27.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt, valamint a megnövekedett ügyféligény kielégítése érdekében végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan május 27-én, május 28-án és május 29-én, hétfőn, kedden és szerdán Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Berényi úton és a környező utcákban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 22.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan május 23-án, csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Erős hanghatás miatt kérik a lakosság türelmét Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 17.
A MOL Nyrt. megbízásából vezetékkiváltási munkálatokat végeznek a Kápolnásnyék-Dombóvár vonalon. Az ehhez kapcsolódó légtelenítés május 19-én 13 órától indul. A munkálatok erős hanghatással járnak. Székesfehérváron a FLAGA gázüzemmel szembeni, az M7-es autópálya déli oldalán lévő területet érintik a munkálatok, amelyek a délután folyamán több órán át tartanak – ennek idejére kérik a környékben lévők türelmét és megértését.
Tovább...
 
Útlezárás a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. május 15.
Építkezésen végzett daruzás miatt teljes útzárra kell számítani május 15-én, szerdán 19 és 22 óra között a Várkörút 4. szám előtt, a menetirány szerinti oldalon. A lezárás idején az érintett területen a gyalogosforgalom sem lesz engedélyezett, illetve a helyijáratos autóbuszok terelőútvonalon közlekednek majd.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1580