Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Mérsékelten csökkent az influenzaszerű megbetegedések száma Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 15.
Fejér megye területén 3134 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel – az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. február 4. és 10. között. Ez 18 % -kal kevesebb az előző hetinél.
Tovább...
 
Áramszünet lesz a Homoksoron Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. február 12.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan február 13-án, szerdán áramszünet lesz a Homoksoron.
Tovább...
 
Tovább nőtt az influenzaszerű megbetegedések száma Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 07.
Fejér megye területén 3823 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel az influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint, 2019. január 28 – február 3. között (2019. 5. hetében). Ez 3,6 %-kal több az előző hetinél. Az 5. héten a megye két járási népegészségügyi illetékességi területén tovább emelkedett, egy területén minimálisan csökkent az influenzaszerű panaszokkal orvoshoz fordulók aránya az előző héthez viszonyítva. A terjedés intenzitása eltérő volt az egyes területeken.
Tovább...
 
Szirénapróbák február 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2019. február 04.
Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba február 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
Szirénapróbák február 4-én Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. február 01.
Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba február 4-én, hétfőn.
Tovább...
 
Intenzíven terjed az influenza megyénkben Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. február 01.
Az influenza figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2019. január 21-27. között (2019. 4. hetében) Fejér megye területén 3689 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 47,3 %-kal több az előző hetinél. A 4. héten a megye valamennyi járási népegészségügyi illetékességi területén tovább emelkedett az influenzaszerű panaszokkal orvoshoz fordulók száma az előző héthez viszonyítva.
Tovább...
 
Áramszünettel kezdődik a február Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 30.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan február 1-jén, pénteken Székesfehérváron több utcában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Influenzajárvány a megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Csathó Barna   
2019. január 25.
ImageAz influenza-figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján végzett becslés szerint 2019. január 14-20. között (2019. 3. hetében), Fejér megye területén 2504 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, ez 39,4 %-al több az előző hetinél.
Tovább...
 
Vigyázz! Az E.ON nevében csalnak! Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 21.
ImageAz E.ON tájékoztatása szerint ismeretlen támadók az energiaszolgáltató cég nevében küldenek az E.ON elektronikus számlaértesítőivel megegyező e-maileket. Az ilyen e-mailben - mint írják - több hivatkozás is az E.ON oldalára vezet, ami az átverési kísérletet különösen hihetővé teszi.
Tovább...
 
Sebesség- és forgalomkorlátozás mellett folytatódik a Berényi út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 21.
ImageFolytatódik a Berényi út felújítása a második ütemmel január 21-től, hétfőtől. Az autósoknak forgalomkorlátozásra és 30 km/órás sebességkorlátozásra kell számítaniuk a Cserkész és a Vértanú utcák közötti szakaszon.
Tovább...
 
Csőtörés miatt lezárás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 18.
Image2018. január 24-ig csőtörés utáni hibaelhárítás miatt az Új Csóri út irányából érkezők nem tudnak balra kanyarodni a Palotai útról a Mészöly Géza utca irányába. A forgalomkorlátozás idején a Palotai út - Mészöly Géza utca csomópontban az Új Csóri út irányából érkezők csak egyenesen és jobbra, a Kelemen Béla utca irányába tudnak továbbhaladni. A közlekedők türelmét kérik, egyúttal felhívják a figyelmet a Waze alkalmazásra, amely aktuális információkkal segít az útvonal-választásban.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1547