Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Augusztus 20-i forgalomkorlátozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 20.
Az augusztus 20-i ünnepi programok miatt kedden parkolókat zárnak le a Kossuth utcában és a Szent István téren az egyik-egyik oldalon. A Fehérvári királyok menete program idején szakaszos lezárást vezetnek be az érintett útszakaszon a Koronás Parktól a Zichy ligetig. Kérik a lakosok és gépjárművezetők türelmét.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. augusztus 13.
Szerdán este lesz a Nemzetközi Néptáncfesztivál zárófelvonulása a Belvárosban: a Táncháztól a Mátyás király körúton keresztül az Alba Plazáig rendőri kísérettel vonulnak a csoportok, 18-20 óra között kell torlódásra számítani. A Várkörúton vonulnak az Óriásbábok a Szertartásjáték előadásaira, szombattól esténként egy-egy órát érint a lezárás a Romkert felőli oldalon. A Bory téren és környékén az Öreghegyi Mulatság rendezvényéhez kapcsolódóan augusztus 18-20. között zárnak le parkolókat és utcát a forgalom elől.
Tovább...
 
Folytatódik az áramszünet a Széchenyi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. augusztus 07.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan augusztus 9-én, pénteken áramszünet lesz a Széchenyi utca 10-30. szám alatti épületekben. A szolgáltatás-kimaradásra 08.00 és 16.00 óra között lehet számítani.
Tovább...
 
Félpályás lezárás a Fiskális úton Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. július 29.
Hétfő reggel megkezdődik a Fiskális út felújítása. Az útfenntartási munkákhoz kapcsolódóan egyirányúsításra kerül a Fiskális út Nyitrai út – Pozsonyi út közötti szakasza a Pozsonyi út irányába. A forgalomkorlátozás érinti több helyijáratos autóbusz közlekedését is.
Tovább...
 
FEZEN forgalomkorlátozás Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2019. július 23.
A FEZEN fesztivál idejére ideiglenes forgalomkorlátozás lép érvénybe 2019. július 24-27. közötti napokon, Székesfehérváron.
Tovább...
 
Lezárás a Rákóczi út egy szakaszán Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2019. július 16.
Várhatóan péntek délig lezárják a Rákóczi út Várkörút – Watthay utca közötti szakaszát a Várkörút irányába tartó oldalon, hibaelhárítási és útfenntartási munkálatok miatt. A forgalomkorlátozás érinti több helyijáratos autóbusz közlekedését.
Tovább...
 
Új tűzoltók érkeztek Fejér megyébe Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor   
2019. július 16.
Négy új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben. Ketten a székesfehérvári, ketten pedig a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába kerületek. A tiszthelyettesek eredményesen teljesítették a Tűzoltó II. részszakképzést, amelynek zárásaként múlt hét végén a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kibocsátó ünnepségén ünnepélyes esküt tettek.
Tovább...
 
Félpályás útlezárás a Széna térnél Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. július 10.
Várhatóan szeptember 7-ig forgalomkorlátozást vezetnek be a Széna téren. A kerékpárút kialakítása, illetve a hozzá kapcsolódó légvezeték-kiváltási és útfelújítási munkák idején a Gáz utcai körforgalom és a Berényi úti kereszteződés közötti szakaszon félpályás útlezárásra kell számítani.
 
Áramszünet lesz Maroshegy számos utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. július 09.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 10-ig,Székesfehérváron, Maroshegy több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz július közepén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. július 08.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 11-12-én és 15-én, csütörtökön, pénteken és hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Nyáron is életmentő a szén-monoxid-érzékelő Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. július 04.
Az elmúlt napokban kétszer is szén-monoxid-érzékelő riasztása miatt hívták ki a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat a megyeszékhelyen. Mindkét lakásban a meleg vizet biztosító készülék működése közben áramlott vissza a mérgező gáz a lakótérbe. A szén-monoxid-érzékelők időben figyelmeztették a lakókat a veszélyre, így senkinek sem esett baja.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1594