Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
KÉT BALESET IS TÖRTÉNT HAJNALBAN AZ M7-ESEN FEHÉRVÁR MELLETT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. március 26.
A székesfehérvári lehajtónál, a Balaton irányába közlekedőket a 7-es számú főútra terelik a rendőrök.
Tovább...
 
Pázmánd önkéntes tűzoltói is önállóvá válnak Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. március 17.

Image

Április elsejétől újabb önkéntes tűzoltó egyesület avatkozhat be önállóan tűzeseteknél, műszaki mentéseknél. Fejér megyéből elsőként a pázmándi önkénteseknek sikerült a szigorú követelményeknek megfelelni, így hamarosan három település elsődleges mentő tűzvédelmét biztosítják. Az önállóan beavatkozó önkéntes tűzoltóság beiktatási ünnepségét Pázmándon tartották, amelyen mások mellett részt vett a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság országos tűzoltósági főfelügyelője is.
Tovább...
 
HÁROMNAPOS FOKOZOTT RENDŐRI JELENLÉTRE KELL SZÁMÍTANI Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 09.

Image

A rendőrök a passzív biztonsági eszközök ellenőrzésére irányuló háromnapos fokozott ellenőrzést tartanak Fejér megyében március 9-én, 8 óra és március 11-én, 20 óra közötti időben. A megerősített rendőri jelenlét célja a közlekedésbiztonság javítása, a járművezetők által elkövetett jogsértések kiszűrése.
Tovább...
 
MA REGGEL KEZDIK A RÁKÓCZI ÚT ASZFALTOZÁSÁT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 09.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is tájékoztatja a lakosságot és gépjárművezetőket, hogy a Várkörút rehabilitációs munkáival összefüggésben 2015. március 9-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 2015. március 14-én 24.00 óráig a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Rákóczi utca teljes szakasza. A parkolóbérleteket a környező utcákban is elfogadják a lezárás időtartama alatt!
Tovább...
 
Hétfőtől felújítás miatt lezárják a Rákóczi utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. március 06.

Image

Székesfehérvár Önkormányzata ezúton is tájékoztatja a lakosságot és gépjárművezetőket, hogy a Várkörút rehabilitációs munkáival összefüggésben 2015. március 9-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag 2015. március 14-én 24.00 óráig a gépjármű forgalom elől lezárásra kerül a Rákóczi utca teljes szakasza.
Tovább...
 
RENDŐRÖK SEGÍTIK A KÖZLEKEDÉST Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 18.

Image

A 2015. február 16-án Székesfehérváron a Várkörúton megkezdett felújítási munkálatok miatt a körút a közlekedők által nem használható, ezért a reggeli és délutáni csúcsforgalomban jelentősen megnövekedett a Berényi út és a Móricz Zsigmond utca forgalma.
Tovább...
 
Hétfőtől lezárják a Hosszúsétatéri aluljárót Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 06.

Image

2015. február 9-én reggel 07.00 órától a székesfehérvári vasútállomás korszerűsítését végző SSD Konzorcium lezárja a vasút alatt húzódó Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljárót.
Tovább...
 
Családi ház gyulladt ki - egy ember életét vesztette Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. február 04.

Image

Tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit február 3-án, kedden délelőtt. Székesfehérváron egy családi ház egyik szobája égett. A tűzben egy ember életét vesztette.
Tovább...
 
A LESZAKADT PARTFAL MIATT LEZÁRTÁK A BÁNYATÓ MELLETTI ÚTSZAKASZT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 02.

Image

Ismét leszakadt a Bányató melletti partfal-szakasz egy része. A Városgondnokság szakemberei azonnal intézkedtek: a balesetveszély miatt lezárták a Donát út Bányató feletti részét. A statikai vélemény elkészültéig gyalogosan sem lehet közlekedni ezen a szakaszon.
Tovább...
 
BELVÍZVESZÉLY A SZÉKELY UTCÁBAN - ÜLÉSEZETT A VÉDELMI BIZOTTSÁG Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. február 02.
Belvíz-veszélyes helyzet alakult ki a Székely utca egy részében. A Járási Helyi Védelmi Bizottság hétvégi ülésén – az áramszolgáltató szakembereinek véleménye alapján – az életveszélyessé vált csatlakozások elektromos hálózatról történő leválasztásáról döntöttek. Minderről Dancs Norbert elnök és Udvardi János tűzoltó őrnagy, katasztrófavédelmi elnökhelyettes adott tájékoztatást.
Tovább...
 
Balesetek Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Horváth Diána r. zászlós   
2015. január 27.

Image

Az elmúlt 72 órában Fejér megyében a rendőrök 11 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint hat súlyos és öt könnyű sérüléssel végződött.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1199