Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szombaton éjfélig tarthatnak nyitva a belvárosi teraszok Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 29.
Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy – a hétvégi közösségi programokra tekintettel – az I. díjövezetben működő vendéglátó egységek kitelepülései 2023. szeptember 30-án, szombaton legkésőbb 24 óráig tarthatnak nyitva.
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Móri út – Havranek József utcai csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 29.
A Móri út – Havranek József utca csomópont Havranek utcai behajtóágán érvényben lévő útzár 2023. szeptember 30-án, szombaton feloldásra kerül. A Szent Vendel utca Malom utca – Móri út közötti szakasza a Malom utca irányából zsákutcaként működik. A Szent Vendel köz a gépjárműforgalom elől lezárásara került. A Zichy Liget – Mészöly Géza utca – Malom utca csomópontban bevezetett korlátozás miatt a Móri út – Zichy liget körforgalom Zichy ligetbe bevezető ága lezárva marad. A Malom utca az Irányi Dániel utcától a Mészöly Géza utca irányába zsákutcaként működik. A Mészöly Géza utca Ybl Miklós utca – Zichy Liget közötti szakasz egyirányú a Móri út irányába, és a Mészöly Géza utcáról letiltásra került a balra kanyarodás a Malom utca irányába. A Honvéd utca zsákutcaként működik a Malom utca irányából.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz szeptember 28-án, csütörtökön és szeptember 29-én, pénteken Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz a Felsőváros egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 26.
Szeptember 26-én, kedden az E.ON tájékoztatása szerint áramszünetre kell számítani a Felsőváros egyes utcáiban. Az E.ON az érintettek megértését kéri!
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend - valamint a szombati Lecsófesztivál miatt útlezárás, buszterelés Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 21.
2023. szeptember 22-én, pénteken 7.00 órától előreláthatólag szeptember 28-án 17.00 óráig lezárásra kerül a Móri úti – Havranek József utca csomópont Havranek utcai behajtó ága. A Móri út felújításához kapcsolódó korlátozás a Havranek József utcáról Móri útra történő kihajtást nem érinti. A szeptember 23-án, szombaton zajló Fehérvári Lecsófőző Vigassághoz kapcsolódóan is több lezárásra és forgalomterelésre kell számítani. Ezek az alábbiakban olvashatóak.
Tovább...
 
Csütörtökön ismét áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. szeptember 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint ehét csütörtökön áramszünet lesz a Berényi úton, az Olaj utcában és a Móri út 154. szám alatt. Az érintett területen a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások és buszterelések szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 16.
Szeptember 16-án, szombaton reggel 06.30 és este 20 óra között a „Menő Jövő – elektromos járművek találkozója” rendezvény miatt lezárásra kerül a Várkörút a Kígyó utca és a Petőfi utca között, valamint a Rákóczi utca a Várkörút és a József Attila utca között. A József Attila utca – Rákóczi utcai körforgalom használható marad. A Watthay és a Lakatos utcákba célforgalom esetén be lehet hajtani. Ma, pénteken 20 órától a Panorama Offices előtti parkolót is lezárják.
Tovább...
 
Forgalmirend-változások a Móri út felújításához és egy Budai úti hibaelhárításhoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 16.
Újabb üteméhez érkezik a Móri út felújítása, a Budai út egy szakaszán pedig egy csőtörés utáni hibaelhárítás kezdődik. Az ezek miatt bevezetésre kerülő közlekedési változások az alábbiakban olvashatóak.
Tovább...
 
Épületfelújítás miatt lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnáziumnál Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. szeptember 11.
Épületfelújítás miatt szeptember 11-től, hétfőtől lezárják a Csónakázó-tó melletti sétányt a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium főbejáratánál. Az épületet a Malom csatorna irányából lehet majd megkerülni, de az SZKKK bejárata megközelíthető marad. A közlekedőket a helyszínen kihelyezett táblákon tájékoztatják.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás az Irányi Dániel utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 06.
A Móri út felújításának második üteméhez kapcsolódó, a Szent Vendel utcában 2023. szeptember 6-án, szerdán bevezetendő útzárral egyidejűleg az Irányi Dániel utcát érintő korlátozások feloldásra kerülnek. Az Irányi Dániel utcában kétirányú forgalmi rend kerül bevezetésre. Az utcában bevezetendő forgalmirend-változással megváltozik a parkolási rend is, a páratlan oldalon megállási tilalom lép életbe.
Tovább...
 
Szeptember 5-én ismét megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. szeptember 04.
Székesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlására kerül sor szeptember 5-én, kedden délelőtt. A program során a városban telepített lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 2031