Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Jaczó Jenő testnevelő tanár, röplabdaedző búcsúztatása Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 18.
Jaczó Jenő testnevelő tanár, a Bugát Pál Technikum korábbi testnevelője és röplabdaedző hosszú betegség után 2024. szeptember 27-én 73 éves korában elhunyt. A Székesfehérvári Testnevelő Tanárok Szakmai Fóruma – az elhunyt családjának egyetértésével – ezúton tájékoztat mindenkit, hogy a sokak által ismert és tisztelt sportszakember temetésére 2024. október 22-én, kedden 13.30 órakor Székesfehérváron, a Béla úti temetőben kerül sor. A temetés után mindenkit tisztelettel várnak a szentmisére is a Jézus Szíve templomban (Rákóczi utca 32.). A búcsúzó megemlékezés az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Rendezvény miatt egyirányú lesz fél napon át az Irányi Dániel utca Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 16.
Október 17-én, csütörtökön déltől 16 óráig egyirányú lesz az Irányi Dániel utca, az arra közlekedőknek érdemes nem rutinból haladniuk a forgalmi rend ideiglenes változása miatt.
Tovább...
 
Légkábel elbontása miatt lezárás kedden! Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 15.
Légkábel elbontása miatt vezetnek be ideiglenes útzárat 2024. október 15-én, kedden 23 óra 10 perctől a Prohászka Ottokár út és a Kaszap István utca csomópontjában. A munkálatok maximum egy órát vesznek igénybe, ezidő alatt három késői autóbuszjárat is terelőútvonalon közlekedik.
Tovább...
 
Útzár a Vásárhelyi úton, az Angol utcai kereszteződésben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 14.
Szennyvízvezeték építési munkálatok miatt lezárják a Vásárhelyi utat az Angol utca csatlakozásánál október 14-től, hétfőtől előre láthatólag október 18-ig, péntekig.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Szeder utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2024. október 11.
Parkolóépítés miatt változik a forgalmi rend és korlátozások lesznek a Szeder utca 61-65. számú társasházak előtt. A munkálatok október 14-én, hétfőn a Széphő kazánháza előtti oldalon indulnak.
Tovább...
 
Útzár október 18-ig a Borszéki utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. október 08.
Október 7-étől, hétfőtől várhatóan 2024. október 18-ig gázvezeték-építési munkák miatt útzárat vezetnek be a Borszéki utca 76-78. szám előtt.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás hétfőtől a Rigó utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 29.
Szeptember 30-tól, hétfőtől a tervezettek szerint október 2-ig, szerdáig mindkét irányból zsákutca lesz a Rigó utca. Az útzárra a hetes szám előtt kerül sor szennyvíz-bekötővezeték hibaelhárítása miatt.
Tovább...
 
Gelencsér Ferenc emlékére (1947 – 2024) Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 26.
Szomorú szívvel értesültünk arról, hogy Székesfehérvár közösségét ismét veszteség érte. Életének 77. évében 2024. szeptember 23-án elhunyt Gelencsér Ferenc fotóművész, a Szent István Király Múzeum egykori munkatársa.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások, terelések, parkolózárások a Lecsófesztivál idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. szeptember 20.
Szeptember 21-én, szombaton rendezik a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Székesfehérvár legnépesebb gasztronómiai eseménye és az ahhoz kapcsolódó kulturális, szórakoztató programok miatt az alábbi korlátozások, forgalomterelések, lezárások várhatóak.
Tovább...
 
Megint letört egy nagyobb ág – azonnal megkezdték a Zichy liget biztonságossá tételét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. szeptember 04.
Az augusztus 18-i vihar sajnos megmutatta, hogy rendkívül veszélyesek lehetnek a Zichy liget idős japánakácainak vázágai. A belső korhadás miatt sajnos egy nagyobb ág ismét letört, így a Városgondnokság megkezdi a fák biztonságossá tételét, addig pedig lezárták a Zichy liget játszóterét - adták hírül közösségi oldalukon.
Tovább...
 
Székesfehérvár külső védelmi tervének komplex gyakorlását tartották Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna & Fejér Tamás   
2024. szeptember 04.
Nagymennyiségű, kéntartalmú anyagot tároló raklap gyulladt ki – ezt a feltétezett, rendkívüli helyzetet szimulálták kedden a szakemberek Székesfehérvár külső védelmi tervének 2024-es, komplex gyakorlása keretében. Kétszer szólaltak meg a szirénák, tájékoztatva a veszélyről és annak elmúltáról a lakosságot, illetve az oktatási intézményekben tűzriadó gyakorlatot tartottak. Az évenkénti „próba” a fehérváriak biztonságának növelését szolgálja, ahogy a városi szirénarendszer tervezett bővítése is – ez utóbbit dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán tett bejelentése alapján Róth Péter alpolgármester erősítette meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 2143