Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Mustgáz  veszélyes is lehet a szüreti időszak Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. szeptember 02.

Image

Ősszel kezdetét veszi a szüret időszaka, ilyenkor jellemző veszélyforrás a mustgáz. Évente mintegy ötven alkalommal riasztják a katasztrófavédelem tűzoltóit mustgáz miatt, gyakran halálos kimenetelű balesethez is vezethet a figyelmetlenség.
Tovább...
 
Villám csapott a kazalba Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. szeptember 02.

Image

Szalmakazalba csapott a villám Aba Belsőbáránd közelében, egy mezőgazdasági területen. Már a bejelentésből kiderült, hogy vízhiányos területen csaptak fel a lángok, ezért a székesfehérvári hivatásos tűzoltók három gépjárművét riasztották az esethez. A területen összesen hat kazalban 2500 darab bálát tároltak, amelyekett közvetlenül veszélyeztetett a tűz.
Tovább...
 
Ültetvény a padláson Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. szeptember 01.

Image

Székesfehérváron egy családi vitához hívtak rendőri segítséget. Az intézkedő nyomozók kábítószer-ültetvényt fedeztek fel a ház tetőterében.
Tovább...
 
Sajtótájékoztató az iskola előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. szeptember 01.

Image

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a polgárőrség segítségével demonstratív jelenléttel biztosítja az iskolába járó gyermekek biztonságát.
Tovább...
 
Kedden megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. szeptember 01.

Image

A Hörman-Rema riasztó-tájékoztató szirénarendszer hangos üzemű próbájára kerül sor szeptember 2-án, kedden a város külső védelmi tervének részleges gyakorlása során. Mindez a rendszer próbájára szolgál, lakossági intézkedést nem igényel az elhangzó riasztás.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvári Királyi Napok ideje alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 15.

Image

A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatt számos helyszínen forgalomkorlátozás lép életbe és ideiglenesen változik a forgalmi rend a Belvárosban és környékén augusztus 14-24-e között.
Tovább...
 
Végső búcsú Pleizer Lajostól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 13.

Image

Augusztus 10-én vasárnap 64 éves korában súlyos betegségben elhunyt Pleizer Lajos, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, a Sárosdi Farkas Gyula Általános Iskola nyugalmazott igazgatója. Pleizer Lajost a Fejér Megyei Önkormányzat saját halottjának tekinti. Végső búcsút 2014. augusztus 16-án, szombaton 13 órakor vesznek tőle, a sárosdi temetőben.
 
Forgalomkorlátozás csütörtök reggel Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 13.
Augusztus 14-én, csütörtökön kerül ki a Pozsonyi út – Fiskális út kereszteződésébe a Szőlőműves szobra. A daruzási munkálatok idejére forgalomkorlátozást vezetnek be 8.40 és 9.05 óra között.
Tovább...
 
AZ IVÓVÍZ-VEZETÉK FELÚJÍTÁSA MIATT VAN SZÜKSÉG FORGALOMTERELÉSRE Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 01.

Image

A Rákóczi úti ivóvíz-vezetékek felújítását végzik augusztus 1-jétől, így az érintett útszakasz forgalmi rendje péntektől megváltozik. Félpályás lezárásra kerül sor, a munkálatok idején a Fehérvár Áruházzal szembeni megállóhelyen az autóbuszok nem állnak meg, az áruház melletti parkoló azonban a felújítás heteiben is üzemel majd.
Tovább...
 
Képzések segítik az egészségügyi dolgozókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 28.

Image

A fogyatékos emberek sokszor azért nem jutnak megfelelő orvosi ellátáshoz, mert nem tudják kifejezni magukat olyan egyértelműen, mint nem fogyatékos társaik. Több esetben maguk az egészségügyi dolgozók sem tudják, hogyan közelítsék meg a számukra furcsán viselkedő, nem a megszokott módon reagáló betegeket. Erre a problémára igyekszik megoldást kínálni a Mindennapi Kultúráért Egyesület, amely az elmúlt két hónapban nyolc képzést bonyolított le az ország több kórházában: Siklóson, Harkányban, Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Létavértesen.
Tovább...
 
Szemtanúkat keres a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 28.

Image

Kérjük, hogy aki a bántalmazást vagy az azt megelőző közlekedési konfliktust látta, jelentkezzen a rendőrségen.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1175