Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Képzések segítik az egészségügyi dolgozókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 28.

Image

A fogyatékos emberek sokszor azért nem jutnak megfelelő orvosi ellátáshoz, mert nem tudják kifejezni magukat olyan egyértelműen, mint nem fogyatékos társaik. Több esetben maguk az egészségügyi dolgozók sem tudják, hogyan közelítsék meg a számukra furcsán viselkedő, nem a megszokott módon reagáló betegeket. Erre a problémára igyekszik megoldást kínálni a Mindennapi Kultúráért Egyesület, amely az elmúlt két hónapban nyolc képzést bonyolított le az ország több kórházában: Siklóson, Harkányban, Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Létavértesen.
Tovább...
 
Szemtanúkat keres a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 28.

Image

Kérjük, hogy aki a bántalmazást vagy az azt megelőző közlekedési konfliktust látta, jelentkezzen a rendőrségen.
Tovább...
 
Súlyos balesetek a 7-es számú főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 28.

Image

Tegnap a reggeli és a délelőtti órákban egy-egy súlyos baleset történt a 7-es úton Fejér megyében. Az elsőnél egy személyautó letért az útról és fának csapódott Polgárdi és Lepsény között, a 91-es kilométernél. A második esemény során Baracskánál, a 35-ös kilométernél személyautó és motorkerékpár ütközött.
Tovább...
 
Sikeres volt az agárdi egészségtábor Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. július 28.

Image

Sikeres volt a nyári egészségtábor-sorozat első állomása az agárdi Napsugár strandon. A három nap alatt négyszázan vették igénybe a különböző egészségügyi szűrési lehetőségeket. Az egészségtábort az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve rendezte.
Tovább...
 
Árokba borult a pótkocsi Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 22.
Teherautó pótkocsija borult árokba Székesfehérvár és Zámoly között, a 8123-as úton ma, a kora hajnali órákban. A megyei műveletirányítás a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztotta az esethez. A szerelvény Székesfehérvár felé tartott, amikor a hűtött élelmiszert szállító pótkocsi a menetirány szerinti jobb oldali árokba borult, amelyet a teherautó és egy fa tartott vissza a további dőléstől.
Tovább...
 
Autótűznél és balesetnél a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 15.

Image

Az esti órákban egy pick-up típusú kisteherautó égett, hajnalban pedig az M7-es autópályán történt baleset. Mindkét esetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók munkájára volt szükség.
Tovább...
 
Felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú meteorológiai riasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 11.

Image

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott Fejér megye területére felhőszakadás veszélye miatt. Ezen felül délelőtt kilenc órakor elsőfokú riasztási szintre emelték a figyelmeztetést, szintén felhőszakadás lehetősége miatt. Ennek értelmében intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.
 
Zivatar, felhőszakadás veszélyére figyelmeztet a meteorológia Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 08.

Image

Az Országos Meteorológiai szolgálat a mai napra másodfokú, narancssárga figyelmeztetést adott ki Fejér megye területére. A kánikulai meleget heves zivatarok és intenzív záporok szakíthatják meg, amelyekből rövid idő alatt akár 50 milliméter csapadék is hullhat, esetenként károkozó szél, illetve jég kíséretében.
Tovább...
 
Nőtt a biztonság a tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 07.

Image

A hétvégén már a Készenléti Rendőrség egységei is vigyáznak a Velencei-tónál pihenőkre.
Tovább...
 
Nyaralás - csak figyelmesen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 03.

Image

A nyár az az időszak, amikor leghosszabb ideig vagyunk távol otthonunktól. A bűnelkövetők, elsősorban a betörők előszeretettel használják ki ezt az időszakot, mert az üresen álló lakás kedvez "munkájuk" sikeres végzéséhez. Azt a házat, lakást veszik célba elsősorban, melyet kifigyelés után gazdátlannak vélnek, melynek környezete árulkodik, hogy lakója nincs odahaza. Pillanatok alatt törnek be ajtón, ablakon keresztül és percek alatt összeszedik az értékeket, majd távoznak. A folytatásban a Gárdonyi Rendőrkapitányság tanácsait osztjuk meg, mire kell leginkább figyelnünk, hogy ne legyen keserűen emlékezetes a nyarunk.
Tovább...
 
Szikláról esett le a fiatal férfi Nyomtatás E-mail
Írta: Udvardi János tű. őrnagy   
2014. július 02.
Tegnap délután a Pákozdi ingókövekről esett a mélybe egy fiatalember.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1166