Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétköznapi hősképző Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Tamás   
2018. november 23.
Elfordulunk vagy segítünk? A közöny ellen indít érzékenyítő programot a Hősök Tere Kezdeményezés. Öt fehérvári és egy veszprémi iskola diákjai és pedagógusai féléves programsorozaton sajátíthatják el, hogyan válhatnak hétköznapi hősökké, és hogyan tehetik a saját közösségeiket befogadóbbá, eredményesebbé. Az Arconic Alapítvány segítségével megvalósuló képzés nyitóeseményét mintegy 200 diák és pedagógus részvételével tegnap tartották a Köfém Oktatási és Művelődési Központban.
Tovább...
 
Forgalmirend-változásra kell számítani a Berényi út felújítása miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. november 14.
ImageA Berényi út felújításának III. üteméhez érkeztek a szakemberek, ezért az arra közlekedők újra ideiglenes forgalmirend-változásra számíthatnak november 14-én, szerdától. Újra járható lesz például a Mikszáth Kálmán utca lakótelepről kivezető szakasza.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Fiskális úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 29.
A kegyeleti napok idején várhatóan megnövekszik a Béla úti köztemető környékén a közlekedők száma. Erre tekintettel október 31-én 17 órától november 5-én reggel 7 óráig visszaállítják a kétirányú forgalmi rendet a Fiskális út Béla út – Túrózsáki utca közötti szakaszán.
Tovább...
 
Együtt mozdul a suli! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 15.
ImageA 2018-19-es tanévben valósítja meg a Kodály Zoltán Általános Iskola, Gimnázium és AMI az Egészséges étkezés és életstílus a Kodályban című projektet, a Menő menzák program keretében. Az egészségtudatos életre sarkalló programsorozat keretében az iskola diákjainak őszi sportnapot szerveztek.
Tovább...
 
Védelmi bizottsági gyakorlat Alapon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 09.
ImageA Fejér Megyei Védelmi Bizottság nukleárisbaleset-elhárítási gyakorlatot tart Alapon, október 10-én, szerdán. A településen ezen a napon honvédségi, rendőrségi, katasztrófavédelmi gépkocsik és páncélozott gépjárművek közlekednek majd.
Tovább...
 
Hétfőtől lehet égetni Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 08.
ImageA város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2018. október 8. hétfőtől 2018. október 15. hétfőig 08.00 és 20.00 óra között engedélyezett, vasárnap azonban tilos az égetés!
Tovább...
 
A Késmárki – Pozsonyi szakaszon folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-építés Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 05.
ImageÚj ütemmel folytatódik a Fiskális úton a vízvezeték-rekonstrukció: a körforgalomnál befejezték az építkezést, az új ütemben a Késmárki utca – Pozsonyi út közötti szakaszon folytatódik a felújítás. Ezt a szakaszt ma reggeltől egyirányúsítják: várhatóan november végéig kell számítani a forgalomkorlátozásra.
Tovább...
 
Félpályás lezárás szerdán délelőtt a Széchenyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. október 03.
ImageA Széchenyi úti új kanyarodósáv építési munkálataihoz kapcsolódóan – az útpálya fölötti portáltábla bontása idejére – 2018. október 3-án, szerdán 9.00 órától 12.00 óráig teljes zárást vezetnek be a Széchenyi út városba vezető oldalán, a vasúti átjárótól a Horvát István csomópontig.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások lesznek szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 14.
ImageSzombaton délután rendezik meg az elektromos járművek napját Menő jövő címmel a Várkörúton és a Rákóczi utcában. Az érintett szakaszokat ideiglenesen lezárják, egyes autóbuszok terelőútvonalon fognak közlekedni 11 és 21 óra között.
Tovább...
 
Változott a forgalmi rend a Széna tér – Berényi út csomópontban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 06.
ImageA Berényi út felújításához kapcsolódóan ma újabb forgalmirend-változás lépett életbe: körforgalomként üzemel a Széna tér – Berényi út csomópont. A kialakítás egyelőre az építési forgalmat könnyíti, de a projekt részeként véglegesen is egy körforgalmi csomópont kerül majd kialakításra a területen. A közlekedőket kérik, hogy körültekintően közelítsék meg a helyszínt, figyelve a megváltozott forgalmi rendre.
 
Útlezárások, forgalomkorlátozások a Lecsófesztivál miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 06.
ImageSzeptember 8-án, szombaton rendezik a XIV. Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. Emiatt péntek estétől vasárnap hajnalig útlezárások lesznek a Zichy liget környékén, a Dózsa György úton és a Móri úton. Az autóbuszok terelőútvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1530