Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünet lesz több utcában a Palotavárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. április 22.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 23-án, kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
A bűnmegelőzés napja Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 15.
A bűnmegelőzés napja alkalmából ültettek fát a Családok ligetében. A társadalmi összefogást szimbolizáló nemesített körtefát közösen ültette el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Székesfehérvári Rendőrkapitánysága, Székesfehérvár Önkormányzata és az István király Általános Iskola 3/b osztályosai.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2019. április 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 15-én, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Szombaton lezárják az Ányos Pál utca MMK előtti szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. április 12.
Szombaton a Fejér Megyei Diáknapok rendezvényeinek az idején lezárják az Ányos Pál utca MMK előtti szakaszát a bank felőli csatlakozástól a Csitáry G. Emil utca felőli stopvonalig. A 6-20 óra közötti korlátozás idején az érintett távolsági és helyközi buszok terelőúton közlekednek.
Tovább...
 
Átadták az új Gárdonyi Rendőrkapitányság épületét Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2019. április 11.
A kilencven fős állomány a zöldmezős beruházás eredményeképpen színvonalas, a mai kor követelményeinek megfelelő ingatlant vehetett birtokba.
Tovább...
 
Befejeződött a Zombori út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. április 08.
Befejeződtek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái. A műszaki átadáson dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő adott tájékoztatást a beruházásról.
Tovább...
 
Szirénapróbák április 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. április 01.
Paks harminc kilométeres körzetében, valamint Ercsiben, Ráckeresztúron és Dunaújvárosban lesz hallható szirénapróba április 1-jén, hétfőn.
Tovább...
 
A bűnmegelőzés kulcsa az együttműködés! Nyomtatás E-mail
Írta: Töll Konrád   
2019. április 01.
A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács az ország első, speciálisan önkormányzatok számára szervezett bűnmegelőzési konferenciáját rendezte meg a Rendőrségi Igazgatási Központban. Az auditóriumban számos településvezető és a bűnmegelőzési terület szakemberei gyűltek össze. A rendőrségi előadók mellett Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is felszólalt, előadásában a város ígéretes eredményeit és további lehetőségeit bemutatva.
Tovább...
 
Tűzgyújtási tilalom Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. március 29.
A Fejér megye területén lévő erdőkben és fásításokban, valamint azok kétszáz méteres körzetében 2019. március 29-től általános tűzgyújtási tilalom van érvényben. Tilos tüzet gyújtani a kijelölt tűzrakó helyeken, az erdők és fásítások határától számított kétszáz méteres körzetben lévő külterületi ingatlanokon, a közút és vasút menti fásításokban. Továbbá tilos a parlag- és gazégetés is.
Tovább...
 
Füstérzékelővel a nagyobb biztonságért Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2019. március 28.
A Ne gyújtsa! Gyűjtse! kampány folytatásaként újabb füstjelző készülékeket ad át a katasztrófavédelem a tűzkockázati szempontból leginkább veszélyeztetett állampolgárok részére. Fejér megyében a tavaly év végén kiosztott harminckilenc füstérzékelő után most további tíz készüléket ajándékoznak a karitatív szervezetekkel közösen az érintettek részére.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában a héten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. március 26.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan március 26-án, kedden és március 28-án, csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1565