Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvári Királyi Napok ideje alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 15.

Image

A Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat ideje alatt számos helyszínen forgalomkorlátozás lép életbe és ideiglenesen változik a forgalmi rend a Belvárosban és környékén augusztus 14-24-e között.
Tovább...
 
Végső búcsú Pleizer Lajostól Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. augusztus 13.

Image

Augusztus 10-én vasárnap 64 éves korában súlyos betegségben elhunyt Pleizer Lajos, a Fejér Megyei Közgyűlés alelnöke, a Sárosdi Farkas Gyula Általános Iskola nyugalmazott igazgatója. Pleizer Lajost a Fejér Megyei Önkormányzat saját halottjának tekinti. Végső búcsút 2014. augusztus 16-án, szombaton 13 órakor vesznek tőle, a sárosdi temetőben.
 
Forgalomkorlátozás csütörtök reggel Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 13.
Augusztus 14-én, csütörtökön kerül ki a Pozsonyi út – Fiskális út kereszteződésébe a Szőlőműves szobra. A daruzási munkálatok idejére forgalomkorlátozást vezetnek be 8.40 és 9.05 óra között.
Tovább...
 
AZ IVÓVÍZ-VEZETÉK FELÚJÍTÁSA MIATT VAN SZÜKSÉG FORGALOMTERELÉSRE Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2014. augusztus 01.

Image

A Rákóczi úti ivóvíz-vezetékek felújítását végzik augusztus 1-jétől, így az érintett útszakasz forgalmi rendje péntektől megváltozik. Félpályás lezárásra kerül sor, a munkálatok idején a Fehérvár Áruházzal szembeni megállóhelyen az autóbuszok nem állnak meg, az áruház melletti parkoló azonban a felújítás heteiben is üzemel majd.
Tovább...
 
Képzések segítik az egészségügyi dolgozókat Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 28.

Image

A fogyatékos emberek sokszor azért nem jutnak megfelelő orvosi ellátáshoz, mert nem tudják kifejezni magukat olyan egyértelműen, mint nem fogyatékos társaik. Több esetben maguk az egészségügyi dolgozók sem tudják, hogyan közelítsék meg a számukra furcsán viselkedő, nem a megszokott módon reagáló betegeket. Erre a problémára igyekszik megoldást kínálni a Mindennapi Kultúráért Egyesület, amely az elmúlt két hónapban nyolc képzést bonyolított le az ország több kórházában: Siklóson, Harkányban, Székesfehérváron, Dunaújvárosban és Létavértesen.
Tovább...
 
Szemtanúkat keres a rendőrség Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 28.

Image

Kérjük, hogy aki a bántalmazást vagy az azt megelőző közlekedési konfliktust látta, jelentkezzen a rendőrségen.
Tovább...
 
Súlyos balesetek a 7-es számú főúton Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 28.

Image

Tegnap a reggeli és a délelőtti órákban egy-egy súlyos baleset történt a 7-es úton Fejér megyében. Az elsőnél egy személyautó letért az útról és fának csapódott Polgárdi és Lepsény között, a 91-es kilométernél. A második esemény során Baracskánál, a 35-ös kilométernél személyautó és motorkerékpár ütközött.
Tovább...
 
Sikeres volt az agárdi egészségtábor Nyomtatás E-mail
Írta: Fejér Megyei Kormányhivatal   
2014. július 28.

Image

Sikeres volt a nyári egészségtábor-sorozat első állomása az agárdi Napsugár strandon. A három nap alatt négyszázan vették igénybe a különböző egészségügyi szűrési lehetőségeket. Az egészségtábort az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Országos Tisztifőorvosi Hivatal és a Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Szakigazgatási Szerve rendezte.
Tovább...
 
Árokba borult a pótkocsi Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 22.
Teherautó pótkocsija borult árokba Székesfehérvár és Zámoly között, a 8123-as úton ma, a kora hajnali órákban. A megyei műveletirányítás a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztotta az esethez. A szerelvény Székesfehérvár felé tartott, amikor a hűtött élelmiszert szállító pótkocsi a menetirány szerinti jobb oldali árokba borult, amelyet a teherautó és egy fa tartott vissza a további dőléstől.
Tovább...
 
Autótűznél és balesetnél a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 15.

Image

Az esti órákban egy pick-up típusú kisteherautó égett, hajnalban pedig az M7-es autópályán történt baleset. Mindkét esetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók munkájára volt szükség.
Tovább...
 
Felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú meteorológiai riasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 11.

Image

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott Fejér megye területére felhőszakadás veszélye miatt. Ezen felül délelőtt kilenc órakor elsőfokú riasztási szintre emelték a figyelmeztetést, szintén felhőszakadás lehetősége miatt. Ennek értelmében intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1170