Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 29.
Image2016. május 1-jén, vasárnap a Sportmajális miatt forgalomkorlátozások várhatóak. A helyszín közelében 4 órától 24 óráig, a sportolói felvonuláshoz kapcsolódóan pedig időszakosan vezetik be ezeket az intézkedéseket. Kérik a lakosság türelmét és körültekintését!
Tovább...
 
Viharkárok vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. április 25.
ImageMegyénkben április 24-én, vasárnap tizennégy esetben kellett a tűzoltóknak viharkár miatt beavatkozniuk. Az események vagy faág leszakadások vagy fakidőlések voltak, amelyeknél az esetek döntő többségében motoros láncfűrészre volt szükség a veszélyhelyzetek megszüntetéséhez, személyi sérülés egyik esetben sem történt.
Tovább...
 
Autósok figyelem! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 22.
A székesfehérvári Közterület-felügyelet egy fontos baleseti gócponton helyezett ki kamerát, hogy ezzel is hozzájáruljanak a koccanások, vitás esetek számának csökkenéséhez. Már az első pár napban is rengeteg szabálysértőt rögzített az eszköz, ezért most az autósokhoz fordulnak: egyrészt a kihelyezett kameráról tájékoztatják a közlekedőket, másrészt szeretnék felhívni a figyelmet arra, hogy a szabályok betartásával sokat tehetünk mindannyiunk biztonságáért.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások és buszterelések vasárnap Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 22.
Image2016. április 24-én, vasárnap rendezik a CEP Fehérvár Félmaratont. A futóverseny miatt több helyen forgalomkorlátozásokra kell számítani és a helyi autóbuszjáratok menetrendje is változik. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Továbbra is TILOS az avar és kerti hulladék nyílttéri égetése! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. április 13.
ImageAz Önkormányzat 2015. november 2-tól hatályos rendelete alapján az avar és növényi hulladék égetésére a jegyző jelöl ki egybefüggő, hét napos időtartamot tavasszal és ősszel is. Ezt az időszakot jelenleg még nem jelölték ki és továbbra is tűzgyújtási tilalom van. A Környezetvédelmi Iroda a pontos időpontról tájékoztatni fogja majd az érintetteket.
 
Háromnapos fokozott ellenőrzést tartanak a rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 15.
ImageA rendőrök háromnapos fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak 2016. március 16. és március 18. között az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózatának (TISPOL) éves ellenőrzési terve alapján Fejér megye közútjain.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások az ünnepek idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. március 11.
ImageA nemzeti ünnephez kapcsolódó ünnepségek és megemlékezések miatt a városban több helyen kerül sor forgalomkorlátozásokra, lezárásokra.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások szombaton filmforgatás miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. február 26.
ImageFilmforgatás miatt jelentős forgalomkorlátozásokra kell számítani 2016. február 27-én, szombaton reggel 07.00 órától 20.00 óráig a Zichy ligetben és környékén. Az ügyvédsoron és a Bíróság épülete előtti parkolóban a Zichy liget 11. számig, továbbá a Malom utcában, a Zichy ligettől a Honvéd utcáig terjed az érintett szakasz.
Tovább...
 
A Gárdonyi Rendőrkapitányság értékelése Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. február 25.
ImageNagyobb illetékességi terület, több munka. 2015. évben végzett tevékenységet értékelte dr. Sági János r. ezredes kapitányságvezető.
Tovább...
 
Kezdődik a Kodolányi Szabadegyetem újabb fejezete Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. február 24.
Újabb előadásokkal folytatódik a Kodolányi Szabadegyetem - Harmadik Kor Egyeteme programsorozat a 2015/2016-os tanév második félévében. A Városi Levéltár és Kutatóintézet és a Kodolányi János Főiskola közös programjain az 1950-es évek, különösen az ’56-os forradalom előtti esztendők történéseit dolgozzák fel neves előadók közreműködésével. A program látogatása továbbra is ingyenes, szeretettel várnak minden érdeklődőt!
Tovább...
 
forgalomkorlátozás mellett folytatódik a Széchenyi úti aluljáró felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. február 23.
ImageAz enyhe téli időjárás már most megkezdődtek a Széchenyi úti vasúti felüljáró idei évre tervezett felújításai. A vasbetonszerkezet-védelmi munkák miatt csak az egyik oldal lesz járható. A terelés naponta 5.00-7.00 és 9.00-15.00 között lesz, hétvégén is. Jelzőőrös irányítás mellett váltakozó irányban engedik majd át a forgalmat. A korlátozás mellett végezhető munkák várhatóan március 20-án fejeződnek be.
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1315