Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétfőtől változik a forgalmi rend a FEZEN Fesztivál környékén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 26.
Változik az Új Váralja sor, a Takarodó út és az A3 jelű út forgalmi rendje július 29-től a FEZEN Fesztiválhoz kapcsolódóan. A 12Y helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek hétfőn üzemkezdettől augusztus 4-én, vasárnap üzemzárásig.
Tovább...
 
Másodfokú hőségriasztás vasárnap éjfélig Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 19.
Az Országos Tisztifőorvos a 2024. július 18. (csütörtök) 24.00 óráig elrendelt harmadfokú hőségriasztást 2024. július 19. (péntek) 00.00 órától kezdődően másodfokúra módosította, és 2024. július 21. (vasárnap) 24.00 óráig meghosszabbította. Székesfehérváron továbbra is működnek az ivókutak és vízvételre alkalmassá tették a közterületi tűzcsapokat, emellett klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Áramszünet lesz július 16-án Felsőváros több területén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan július 16-án, kedden a Fáy András lakótelep, illetve a Kertalja utca környékén is több ingatlant érintően lesz áramszünet.
Tovább...
 
Pályakarbantartás miatt időszakosan módosul a menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. július 14.
Pályakarbantartási munkák miatt július 15-én és július 16-án, valamint augusztus 14-15. között a 30a Budapest - Székesfehérvár vasútvonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint közlekednek – tájékoztatott közleményben a MÁV-START Zrt.
Tovább...
 
Ideiglenes lezárás: parkfenntartási munkálatokat végeznek szombaton a kórház parkolójában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 10.
2024. július 13-án, szombaton a Városgondnokság Parkfenntartási csoportja a kórház parkolójában és a Hunyadi utcában növényápolási munkákat végez.
Tovább...
 
Forgalomterelések, lezárások várhatóak a hétvégi Székesfehérvár Rallye idején Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. július 10.
Forgalomkorlátozások várhatóak a július 13-14-én, szombaton és vasárnap megrendezésre kerülő Székesfehérvár Rallye idején. A lezárások, terelések érintik a Csíkvári utat és környékét, a Sóstói Stadion parkolóját, valamint a Palotai út egy szakaszát. Egyes helyijáratos autóbuszok, illetve regionális és országos járatok módosított útvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Áramszünet lesz szerdán az Orsovai utca és az Úrhidai út egyes ingatlanjait érintően Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 09.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan július 10-én, szerdán két Maroshegyi utcában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Harmadfokú hőségriasztást rendeltek el vasárnap nulla órától Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 06.
A legmagasabb, harmadfokú hőségriasztást rendelt el az Országos Tisztifőorvos 2024. július 7-én, vasárnap 00.00 órától július 12-én, pénteken 24.00 óráig. Székesfehérváron is megteszi a szükséges intézkedéseket az önkormányzat: összegyűjtve elérhető az ivókutak listája, és klimatizált helyiségek is várják a fehérváriakat a hőségben. A város polgármestere mindenkit arra kér, hogy figyeljünk egymásra, kiemelten a környezetünkben élő idős emberekre, valamint vigyázzunk a háziállatainkra is. A részletes tájékoztató az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
Áramszünet lesz július 5-én és 8-án Feketehegy-Szárazrét városrész számos utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 04.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan július 5-én, pénteken és július 8-án, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz július 4-én Maroshegy és Harmatosvölgy számos utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. július 03.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan július 4-én, csütörtökön Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz július 2-án és 3-án Felsőváros több utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. június 29.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett munkákhoz kapcsolódóan július 2-án, kedden és 3-án, szerdán Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 2116