Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomkorlátozás a dr. Koch László utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 18.
Ideiglenes forgalomkorlátozás lesz március 20-án, pénteken a dr. Koch László utcában. Daruzási munkálatok miatt reggel nyolc és délután három óra között zárják le az utca egy szakaszát.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 16.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan március 17-én, 18-án és 19-én, kedd csütörtök között napközben Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Ezek a magyarok leggyakoribb munkahelyi félelmei Nyomtatás E-mail
Írta: Rimai Timea   
2020. március 16.
A magyarországi munkavállalók kerülik a fokozott stresszel járó területeket, mégis sok pályakezdő kapcsolja össze jelenlegi vagy jövőbeli munkahelyét ezzel a tényezővel, és tart a fokozott feszültség későbbi veszélyeitől. A munkavállalók jelentős része attól viszont nem tart, hogy egy esetleges személyes konfliktus miatt távozásra kényszerülne munkahelyéről. Sokkal inkább attól, hogy rajtuk kívül álló okok miatt bocsátják el őket – derül ki a Profession.hu friss felméréséből.
Tovább...
 
Két napra lezárják a körforgalmat a Fiskális úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 13.
A Fiskális út felújítása, aszfaltozási munkálatok miatt a hétvégén, március 14-én és 15-én lezárják a Fiskális út – Pozsonyi út körforgalmi csomópontot. Ez idő alatt a Pozsonyi és Fiskális úton közlekedő autóbuszjáratok terelőútvonalon járnak.
Tovább...
 
Elhunyt Dr. Mikó Péter, a Fejér Megyei Közgyűlés korábbi alelnöke Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 13.
Életének 74. életévében, hosszan tartó, súlyos betegség után március 11-én elhunyt Dr. Mikó Péter, a Fejér Megyei Közgyűlés korábbi alelnöke, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara és a Fejér Megyei Területi Választási Bizottság volt elnöke, Fejér megye Díszpolgára. Dr. Mikó Pétert a Fejér Megyei Önkormányzat és a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara saját halottjának tekinti.
Tovább...
 
Szabadtéri tüzek megelőzése Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagy   
2020. március 11.
Az enyhülő időjárás miatt egyre többen kezdenek neki a kerti munkálatoknak, emiatt emelkedik a szabadban keletkezett tüzek száma. Idén eddig már több mint hatvan alkalommal riasztották vegetációs tűz miatt a tűzoltókat Fejér megyében. A szabadtéri tűz kialakulásának különösen kedvez a most következő időszak, hiszen a még száraz növényi részek könnyen lángra kapnak, a szeles időben pedig a legkisebb tűz is gyorsan továbbterjedhet.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2020. március 09.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan március 10-én, kedden 8.00 és 16.00 óra között Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Két napra lezárják a Beregszászi utca Fiskális úti csatlakozását Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. március 04.
A Fiskális út felújítási munkálatai miatt március 4-én, szerdán 8 órától előreláthatólag március 5-én, csütörtökön 12 óráig az átmenő gépjárműforgalom elől lezárják a Beregszászi utca Fiskális úti csatlakozását.
Tovább...
 
Kerékpártolvajt állítottak elő a térfigyelő kameráknak köszönhetően Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2020. február 24.
A térfigyelő kameráknak köszönhetően és a közterület-felügyelők közreműködésével azonosítottak, majd fogtak el egy férfit, aki lezárt kerékpárt tulajdonított el február 19-én a Koronázó téren. A gyanúsított elismerte a bűncselekményt, eljárást folytatnak ellene.
Tovább...
 
Jövő kedden lezárják a Kossuth utcát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. február 20.
Fasorfenntartási munkák miatt jövő kedden lezárják a Kossuth utcát a Petőfi utcától a Fő utca irányába. Értesítik a lakókat és a gépjármű-tulajdonosokat, hogy a Kossuth és a Táncsics utcára kiadott parkolási bérleteket a Petőfi utcában, valamint a Szent István téren is elfogadják.
Tovább...
 
Új tűzoltók Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2020. február 18.
Hat új beosztott tűzoltó kezdte meg szolgálatát Fejérben. Hárman a székesfehérvári, hárman pedig a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság állományába kerültek. A tiszthelyettesek eredményesen teljesítették azt a szakképzést, amelynek zárásaként múlt héten a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a Katasztrófavédelmi Oktatási Központ kibocsátó ünnepségén ünnepélyes esküt tettek.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1652