Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Lakossági fórumokon ismertetik a buszhálózat bővítésének tervezetét Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. május 02.
Folytatódnak Székesfehérváron a lakossági fórumok, melyeken az autóbusz-hálózat bővítésének tervezetét ismerhetik meg az érdeklődők. Több városrészben szerveznek konzultációt májusban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Sportmajálishoz kapcsolódóan Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. április 29.
Forgalomkorlátozásokat vezetnek be május 1-jén, vasárnap a Sportmajális miatt, melyet idén a MOL Aréna Sóstón rendeznek meg. A sportprogramot nyitó hagyományos reggeli felvonulás útvonalán időszakos, míg a stadion környékén egész napos forgalomkorlátozások várhatóak.
Tovább...
 
Szennyvízcsatorna-felújítás Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. április 22.
Megkezdődnek a munkálatok a Zrínyi utca Bem utca – Budai út közötti szakaszán, ahol a szennyvíz-gerincvezeték rekonstrukciója valósul meg az idei évben. Önkormányzati forrásból összesen közel 375 fm vezetékszakasz, valamint a szükséges tisztítóaknák újulnak meg, melyek elkészülte után sávos úthelyreállítást is végeznek.
Tovább...
 
A Prohászka Ottokár utcát is megnyitják a forgalom előtt Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2022. április 14.
2022. április 14-én, csütörtökön a délutáni órákban a Prohászka Ottokár utca Budai út – Horvát István utca közötti szakaszát megnyitják az átmenő gépjárműforgalom számára.
Tovább...
 
Útlezárás a Zámoly közben és a Virág Benedek utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2022. április 12.
Az ivóvízhálózat mosatása miatt április 12-én, kedden és április 13-án, szerdán 8 és 16 óra között lezárják az átmenő gépjárműforgalom elől a Zámoly közt a Zámoly utca felől. Április 13-án, szerdán 8 és 16 óra között a Virág Benedek utcát zárják le a Szekfű Gyula utcai csatlakozásnál. A lezárások ideje alatt az útszakaszokon található ingatlanok megközelítését és elhagyását biztosítják.
Tovább...
 
Pénteken délután feloldják az útzárat a kis Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2022. április 07.
Megköszönve a közlekedők türelmét, Székesfehérvár Önkormányzata örömmel ad tájékoztatást arról, hogy a víziközmű- és útépítési munkálatokat követően pénteken, a délutáni órákban feloldják a kis Budai úton, illetve a Budai út – Prohászka Ottokár út – Várkörút csomópontjában az útzárat.
Tovább...
 
Több utcában is áramszünet lesz pénteken a városban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 31.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan áramszünetre kell számítani pénteken a város több utcájában is.
Tovább...
 
Pénteken nem lehet parkolni a Lakatos utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 31.
Ezúton is szeretnék tájékoztatni a Lakatos utcai lakókat, hogy 2022. április 1-jén, pénteken az utca teljes szakaszán megállási és várakozási tilalom lesz érvényben. A Lakatos utcába érvényes parkolási bérleteket a környező parkolókban (Rákóczi úti parkolók, Watthay utca, Jávor Ottó tér) elfogadják. Mindenki megértését és türelmét köszönik!
 
Csütörtökön áramszünet lesz az Őrhalmi szőlők két utcájában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 10.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan áramszünetre kell számítani csütörtökön az Őrhalmi szőlők két utcájában.
Tovább...
 
Félpályás lezárás a Börgöndi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 08.
Március 29-ig félpályás lezárásra kell számítani a Börgöndi út egy szakaszán. A déli összekötő út beruházás részeként körforgalmú csomópont létesül a Börgöndi út – Juharfa utca kereszteződésében. Ennek előkészületei miatt lesz a területen ideiglenes forgalomkorlátozás.
Tovább...
 
Lezárják a Nagyszebeni utca egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. március 07.
Gázelzáró és bekötővezeték csere miatt lezárják március 7-től március 11-ig a Nagyszebeni utca Nagyváradi – Tordai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a menetrend szerint közlekedő autóbuszokat is. A 40 és 41 jelzésű járat terelőútvonalon közlekedik a munkálatok idején.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1857