Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétfőtől változik a forgalmi rend a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 14.
A Bartók Béla tér és a Jókai utca felújítása, továbbá az Oskola utcában felállítandó toronydaru miatt hétfőtől átalakul a Belváros környező utcáinak forgalmi rendje. Az alábbi változások lépnek életbe:
Tovább...
 
Sávlezárás lesz a Petőfi iskola környékén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 09.
Építési munkálatok miatt szeptember 10-én, csütörtökön és szeptember 11-én, pénteken 8 és 16 óra között lezárják a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi sávot a Budai úton és a Várkörúton, a Szent Imre Általános Iskola épülete előtti részen.
Tovább...
 
A mustgáz veszélyeire figyelmeztet a katasztrófavédelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. szeptember 08.
Kezdődik a szüreti időszak, amely a kemény, ugyanakkor örömteli, eredményes munkán túl komoly veszélyeket is rejt magában. A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Székesfehérvári Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a mustgázmérgezés veszélyeire hívja fel a figyelmet. A tűzoltók 40-50 riasztás kapnak évente, az esetek felében már nem tudnak segíteni. Az alábbiakban a Kirendeltség tájékoztatóját olvashatják.
Tovább...
 
Pályakarbantartás a Budapest-Kelenföld – Százhalombatta vasútvonalon Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. szeptember 04.
Pályakarbantartást végez a MÁV Budapest-Kelenföld – Százhalombatta állomások között szeptember 11-től 26-ig. A munkálatok a székesfehérvári utazókat is érintik, mert a 30a vonalon egyes vonatok módosított menetrend szerint, illetve kerülő útirányon közlekednek.
Tovább...
 
Szeptember 2-án megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. szeptember 02.
Székesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlására kerül sor szeptember 2-án, szerdán délelőtt. A program során a városban telepített lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
Tovább...
 
A Sóstót is látják már a térfigyelő központban Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2020. szeptember 02.
Huszonnégy éjjel is látó, full HD kamerával bővült a székesfehérvári térfigyelő kamerarendszer. A több mint 80 millió forint értékű kormányzati támogatásból megvalósult fejlesztés keretében a Sóstó Természetvédelmi Területen, a MOL Aréna Sóstó Stadion és a Csónakázó-tó környezetében 17 helyszínen összesen 24 darab térfigyelő kamera került telepítésre, amelyek a jelenleg működő térfigyelő kamerarendszerhez illeszkednek.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Bory téren és a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2020. augusztus 18.
A Székesfehérvári Királyi Napok programsorozatának több rendezvényéhez kapcsolódóan lesz forgalomkorlátozás a hét folyamán. Út- vagy parkolólezárásra, illetve ideiglenes forgalomkorlátozásra kerül sor az öreghegyi Bory téren és a Belvárosban a Mátyás király körúton, a Zichy ligetnél, a Kossuth utcában és a Szent István téren. Az érintett autóbuszok terelőútvonalon közlekednek.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2020. augusztus 11.
Az E.ON tájékoztatása szerint a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkák miatt áramszünet lesz több utcában augusztus 12-én és 13-án, szerdán és csütörtökön Feketehegy-Szárazréten.
Tovább...
 
Távhővezeték-javítás miatt félpályás lezárás a Ligetsoron Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2020. július 27.
Augusztus közepéig félpályás lezárásra kell számítaniuk a közlekedőknek a Ligetsor egy szakaszán, melynek keretében a SZÉPHŐ Zrt. sérült távhővezetéket javít.
Tovább...
 
Folytatódik az áramszünet az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 23.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 24-én, pénteken napközben folytatódik az áramszünet az Öreghegy több utcájában.
Tovább...
 
Áramszünet lesz az Öreghegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2020. július 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan július 22-én és július 23-án, szerdától csütörtökig Öreghegy több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1679