Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Útlezárás hétfőn délelőtt a Lövölde utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 29.
ImageÚtlezárásra kell számítani ma (hétfőn) a Lövölde utcában. A közlekedők türelmét kérik!
Tovább...
 
A Városi Tűzijáték miatt lezárják a Halász utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 18.
ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan idén is számos érdekességekkel várják az érdeklődőket Székesfehérváron az augusztus 20-i ünnepi hétvégén. A rendezvénysorozat a Városi Tűzijátékkal zárul, amelyre augusztus 21-én, vasárnap este 22.30 órától kerül sor. Tájékoztatják a lakosságot, hogy emiatt 2016. augusztus 21-én, 21.30 órától lezárásra kerül a Halász utca. Az érintett útvonalon a Rendőrség csak az autóbuszokat engedi át. Kérik az arra közlekedők megértését és együttműködését!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás az Öreghegyi Mulatságok idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 18.
ImageIsmét vendégül látják Székesfehérvár polgárait és minden érdeklődőt az Öreghegyen, a nemzeti ünnepet megelőző napon. Augusztus 19-én, pénteken hagyományosan a Bory téren rendezik meg a 25. Öreghegyi Mulatságot, amely tartalmas programot ígér neves fellépőkkel, zenészekkel, kenyér- és borszenteléssel, végül pedig utcabállal. A kulturális eseményhez kapcsolódóan forgalomkorlátozásra kell számítani a Bory téren. Kérik az arra közlekedők megértését és türelmét!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a Lövölde út és a Budai út kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 18.
Távhővezeték-építési munkálatok miatt péntektől egy hónapig nem lehet ráhajtani a Lövölde útról a Budai útra. A korlátozás ideje alatt kérik a közlekedők figyelmét és türelmét!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 09.
ImageForgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején, augusztus 9-től 11-ig. Lezárásra kerül a Mátyás király körút Zichy liget melletti szakasza, valamint terelőúton közlekednek a helyi és helyközi autóbuszjáratok. A nyári fesztiválok idején előírt forgalomkorlátozások miatt a lakosság és a közlekedők türelmét, körültekintését kéri!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 05.
ImageForgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején, augusztus 9-től 11-ig. Lezárásra kerül a Mátyás király körút Zichy liget melletti szakasza, valamint terelőúton közlekednek a helyi és helyközi autóbuszjáratok.
Tovább...
 
Félpályás útlezárás, forgalomkorlátozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 04.
ImageVízvezeték-építés és úthelyreállítás miatt forgalomkorlátozásokra számíthatnak az autósok Székesfehérváron, a Pozsonyi út alsó szakaszán. Ezúton is kérik a lakók és a közlekedők türelmét!
Tovább...
 
Idén is növekedett a Budapesti Corvinus Egyetemre felvettek száma Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. augusztus 04.
ImageA Budapesti Corvinus Egyetemen 2016-ban is nőtt a felvett jelentkezők létszáma: az alapszakokon és a mesterképzésben összesen 3295 jelentkező nyert felvételt. Az egyetem a jelentkezések, a ponthatárok és az átlagpontszámok tekintetében is kiemelkedő országos viszonylatban.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a Székesfehérvár Rallye idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. július 30.
ImageHétvégén rendezik a Székesfehérvár Rallye 2016 -ot – a kétnapos rendezvény kapcsán forgalomkorlátozásokat vezetnek be. Szombaton, a versenyprogram idején a Palotai úton, vasárnap pedig a Mátyás király körúton, a célceremónia lebonyolítása apropóján lesz útlezárás. Több helyi autóbuszjárat terelőútvonalon közlekedik. A közlekedők türelmét és fokozott figyelmét kérik!
Tovább...
 
Az augusztus is aktívan kezdődik a napközis táborokban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2016. július 26.
ImageSzínes programokkal várják a gyerekeket augusztusban is a székesfehérvári és környékbeli táborok: izgalmas és élménydús hetet kínálnak akár a vízi sportok, a lovaglás, a népművészetek, a programozás vagy az angol nyelv kedvelőinek. A részletekről a Tele ÉlettelSzékesfehérvári programportálon lehet tájékozódni.
Tovább...
 
Megerősítő erő a Velencei-tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. július 11.
ImageAz idegenforgalmi szezon megnövekedett rendőri feladatainak ellátásában segítik a Készenléti Rendőrség munkatársai a Gárdonyi Rendőrkapitányságot.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1329