Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Hétfőn és kedden áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. március 01.
A héten folytatódik az elektromos hálózat korszerűsítése-karbantartása Székesfehérváron. Az E.ON Zrt. tájékoztatja a lakosokat, hogy a munkálatokhoz kapcsolódón áramszünet lesz hétfőn és kedden több utcában is.
Tovább...
 
Áramszünet lesz hétfőn két városrészben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. február 22.
Az elektromos hálózat karbantartását végzi az E.ON Zrt. február 22-én, hétfőn Székesfehérváron. A munkálatokhoz kapcsolódón áramszünet lesz több városrészben is.
Tovább...
 
Fasorfenntartási munkálatok miatt lezárják az Ányos Pál utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. február 22.
Egy hónapra lezárják az Ányos Pál utcát. Február 22-től március 12-ig fasorfenntartási munkákat végeznek a szakemberek az Ányos Pál utcában, a Szekfű Gyula utca és a III. Béla király tér közötti szakaszon. Az utca zárását február 22-én, hétfőn reggel kezdik, kérik a gépjármű tulajdonosokat, hogy ebben az időszakban ne itt parkoljanak az autók védelme érdekében.
Tovább...
 
Optikai kábelrendszer építése miatt lesz áramszünet Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 22.
Hétfőn indul az optikai kábelrendszer építésének a fejlesztése Székesfehérváron: a 34 utcát érintő projektben a biztonságos munkavégzés céljából szakaszosan szüneteltetik az áramellátást. Az E.ON az időpontokról tájékoztatja az ügyfeleket.
Tovább...
 
Négy utcában lesz áramszünet csütörtökön Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. február 16.
Az elektromos hálózat karbantartását végzi az E.ON Zrt. február 18-án, csütörtökön több helyszínen Székesfehérváron. A munkálatokhoz kapcsolódón áramszünet lesz négy utcában.
Tovább...
 
Teendők rendkívüli hideg idején Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. február 15.
A jelenleg érvényben lévő előrejelzések szerint a barátságtalan hideg idő már csak néhány napig lesz velünk nap közben, szerdától javul a helyzet, ám az esti, éjjeli órákban maradnak a komoly mínuszok. A fagyos időjárás számos veszélyt rejt magában. A balesetek és tűzesetek megelőzése érdekében érdemes elolvasni a Katasztrófavédelem tanácsait.
Tovább...
 
Áramszünet lesz jövő hétfőn és kedden Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. február 12.
Az elektromos hálózat karbantartását végzi az E.ON Zrt. február 15-én, hétfőn és 16-án, kedden több székesfehérvári utcában. A munkálatokhoz kapcsolódón áramszünet lesz az alábbi helyszíneken és időpontokban:
Tovább...
 
Netezés, csak okosan, körültekintően Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2021. február 10.
2021. február 9-e a Biztonságos Internet Napja Magyarországon. Bizony, ma már iylen is van, ráadásul indokolt, mivel egyre több csapda leselkedik azokra, akik kellő körültekintés nélkül ütögetik a billentyűket és szörföznek a weben. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy fogadják meg az alábbi tanácsokat, mivel a megfelelő magatartási szabályok betartásával csökkenthetők a világhálón ránk leselkedő veszélyek.
Tovább...
 
Mától forgalomkorlátozás lesz a Selyem utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Illdikó   
2021. február 01.
Szennyvízcsatorna-gerincvezetéket javítanak a Selyem utcában, ezért február 1-jén, hétfőtől várhatóan március 15-ig lezárják az utca Sziget utca – Jancsár utca közötti szakaszát az átmenő gépjárműforgalom elől. A korlátozás ideje alatt a 29-es buszjárat terelőúton közlekedik. Kérik a lakosok és a gépjárművezetők körültekintését és türelmét!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz február 1-je és 5-e között a Zichy liget mellett Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2021. február 01.
Az útszéli fasor gallyazása miatt forgalomkorlátozás lesz a Zichy liget mellett február 1-jétől, hétfőtől 5-ig, péntekig. Emiatt a parkolást már január 31-től , vasárnaptól korlátozzák a Malom utca – Mátyás király körút közötti szakaszon.
Tovább...
 
Pályakarbantartás miatt módosul február 6-án a vasúti menetrend Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. január 28.
Pályakarbantartás miatt a Budapest-Déli – Budapest-Kelenföld és Szabadbattyán – Balatonfüred állomások között a 30a vasútvonalon módosított menetrend szerint közlekednek a vonatok. A 2021. február 6-án, szombaton végzett munkáról a MÁV-START Zrt. tájékoztatója az alábbiakban olvasható.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1717