Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Szerdán fokozott ellenőrzés Fejérben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 25.

ImageA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fokozott közlekedésrendészeti ellenőrzést rendelt el 2015. november 25-én 10 órától 16 óráig a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén. A fokozott ellenőrzés a passzív biztonsági eszközök, azon belül kiemelten a biztonsági övek, a gyermekbiztonsági rendszerek és a motorkerékpár bukósisakok előírásszerű használatának ellenőrzésére irányul.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a Pesovár-emléktábla avatása idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 20.

Image

Forgalomkorlátozás lesz november 21-én, szombaton 10.30 órától 13.00 óráig a Szent István Király Múzeum Országzászló téri épülete előtt Pesovár Ferenc néprajzkutató emléktáblájának avatása idején. A lakók és az arra közlekedők türelmét kérik a lezárás idején.
Tovább...
 
Csütörtökön fokozott ellenőrzés lesz Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. november 19.

Image

A rendőrök 2015. november 19-én 12 órától 17 óráig Fejér megyében fokozott ellenőrzést tartanak. Az ellenőrzés elsődlegesen az ittas állapotban és a vezetési képességre hátrányosan ható szer befolyása alatt történő járművezetés visszaszorítására irányul. A járőrök a gépjárművezetők ittasságának ellenőrzésén túl a passzív biztonsági eszközök - a biztonsági övek, gyermekbiztonsági rendszerek és motorkerékpáros bukósisakok - használatára is különös figyelmet fordítanak.
Tovább...
 
November 28-ig lesz lezárva az aluljáró Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 19.

Image

Az ország legmodernebb vasútállomása jön létre Székesfehérváron. A nagyszabású beruházás keretében a Hosszúsétatéri gyalogos és kerékpáros aluljáró is megújul. A belső felületek felújítási munkái, a burkolat újraaszfaltozása és a közvilágítás átépítése miatt 2015. november 3-tól lezárták az aluljárót. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. ezúton tájékoztatja az érintetteket, hogy a munkálatok a tervezettnél három nappal tovább, november 28-ig, szombatig tartanak majd.
Tovább...
 
Elfogták az adventi faházat megrongáló fiatalt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. november 16.

Image

Múlt héten egy ismeretlen személy rongálta meg a Városház térre kihelyezett, új adventi faházak egyikét. A térfigyelő központban dolgozók szombaton hajnalban felismerték a feltételezett elkövetőt, akit a helyszínre érkező rendőrök a Liszt Ferenc utcában el is fogtak. Újabb példája ez a térfigyelő kamerarendszer hasznosságának, valamint a közterület-felügyelet és a rendőrség eredményes közös munkájának.
Tovább...
 
Mától szombatig lehet égetni Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. november 16.

Image

Székesfehérvár belterületén 2015. november 16-tól november 21-ig lehet égetni. Az avar és növényi hulladék nem tartalmazhat semmilyen más kommunális, ipari eredetű, illetve veszélyes hulladékot.
Tovább...
 
Három vasúti átjárónál lesz lezárás a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. november 12.

Image

Vágányszabályozási munkálatok lesznek Székesfehérvár több vasúti átjárójánál, ezért forgalomkorlátozásra kell számítani november 13-tól, valamint december 2-4. között. A félpályás és időszakos teljes szélességű lezárások péntektől a Batthyány utcai, a Rádió utcai, a Sóstó úti, valamint a későbbiekben a 637. számú földúti útátjárókat érintik. A lakosság türelmét és körültekintését kérik.
Tovább...
 
FORGALOMKORLÁTOZÁS FASORFENNTARTÁSI MUNKÁK MIATT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 06.

Image

A Városgondnokság a Mészöly Géza utca - Palotai út - Liget sor, valamint a Szabadságharcos út - Ybl Miklós utca közötti útszakaszon gallyazási munkálatokat végez november 7-én. A parkoló autók és a munkabiztonság miatt teljes útzár lesz néhány órán keresztül. A Szabadság harcos út – Ybl M. utca közötti szakaszon kérjük november 6-tól ne parkoljanak az autók biztonságának érdekében!
Tovább...
 
Útlezárás november 2-án a Várkörúton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. november 02.

Image

Daruzási munkálatok miatt november 2-án, hétfőn lezárásra kerül a Várkörút Dózsa György út irányába vezető ágának Rákóczi út – Kígyó utca közötti szakasza. A lezárás időtartama alatt a 16, 16/A, 17, 33-as autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. A Közlekedési Iroda a lakosság és gépjárművezetők figyelmét, türelmét kéri az ideiglenesen megváltozott forgalmi renddel kapcsolatban.
Tovább...
 
Együttes fellépés a szén-monoxid-mérgezések visszaszorítása érdekében Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. október 19.
Összefogással hívja fel a figyelmet a szén-monoxid-mérgezések veszélyére, a megelőzés fontosságára, valamint a szükséges felülvizsgálatok elvégzése mellett a kiegészítő védelemként javasolt, ellenőrzött szén-monoxid-érzékelők használatára a Fejér Megyei Tűzmegelőzési Bizottság. Ennek érdekében a fűtési időszakhoz kapcsolódó legfontosabb tudnivalókat közös sajtótájékoztatón ismertette a katasztrófavédelem, a kéményseprő-ipari közszolgáltató és a Fejér Megyei Kormányhivatal fogyasztóvédelmi főosztálya Székesfehérváron.
Tovább...
 
Ellenőrzések Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. október 16.

Image

A székesfehérvári egyenruhások a kerékpárosokat és gyalogosokat ellenőrzik a napokban.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1285