Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalomterelések, lezárások várhatóak a Székesfehérvár Rally idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 30.
Forgalomkorlátozások várhatóak a március 31. és április 2. között megrendezésre kerülő Székesfehérvár Rally idején. A lezárások, terelések érintik a Csíkvári utat és környékét, valamint a Palotai út egy szakaszát. Egyes helyijáratos autóbuszok, illetve regionális és országos járatok módosított útvonalon fognak közlekedni.
Tovább...
 
Ideiglenesen lezárják a murvás parkolót – több helyen áll a víz a területen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 28.
Az elmúlt napok esős időjárása miatt annyira megtelt vízzel a murvás parkoló, hogy – az esetleges későbbi balesetek megelőzése miatt – ismét ideiglenesen le kell zárni. A Városgondnokság már meg is kezdte a kordonozást, mindenkit arra kérnek, hogy ne használja a murvás parkolót.
Tovább...
 
Kedden áramszünet lesz a Kodolányi János utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 27.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Kodolányi János utca több házszáma alatt március 28-án, kedden. Az érintett utcában a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Két napra lezárják napközben a József utca 2. mögötti parkolót Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 21.
Karbantartási, takarítási munkálatok miatt március 23-án és 24-én napközben lezárják a József utca 2. szám, vagyis az ügyeletes gyógyszertár mögötti parkolót. A zárás 6 és 14 óra között lesz érvényben mindkét napon.
Tovább...
 
Kezdődik az ivóvízvezeték-felújítás a Széna téren Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 21.
Megkezdődik az ivóvízvezeték-felújítás a Széna téren, ennek első ütemében szerdától lezárják a gépjárműforgalom elől a Móricz Zsigmond utca 17. szám előtti útszakaszt.
Tovább...
 
Szerdán áramszünet lesz a Huszár utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz a Huszár utca 3. szám alatt március 22-én, szerdán. Az érintett házszám alatt a lakosság megértését kérik.
Tovább...
 
Félpályás lezárás fényjelzős irányítással Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 20.
Holnaptól újabb üteméhez érkezik a Zámoly utca – Kiskút útja felújítása, így forgalomkorlátozás lép életbe a Zámoly utca Mikszáth köz és Zámoly köz közötti szakaszán. A várhatóan május 19-ig tartó félpályás útlezárás idején fényjelző készülék irányítja majd a közlekedőket.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2023. március 19.
A multifunkcionális rendezvény- és sportcsarnok közúti kapcsolatainak kivitelezési munkái miatt március 21-től, keddtől újabb forgalmirend-változásra kell számítani. A Budai út – Nagyszombati utca kereszteződés átalakítása miatt ideiglenesen elterelik a Budapest – Balaton kerékpárúton közlekedőket, valamint a Budai út gépjárműforgalmát július 30-ig.
Tovább...
 
Lezárják a Kiskút útja egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2023. március 17.
A Zámoly utca – Kiskút útja útépítési munkái miatt forgalomkorlátozás lép életbe a Kiskút útján. Március 17-től, péntektől március 22-ig, szerdáig lezárják a forgalom elől a Kiskút útját a Fecskepart utcától a Szent Flórián körútig.
Tovább...
 
Új utcajelző táblákat helyeztek ki Feketehegy-Szárazrét teljes területén Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 16.
Lecserélték az utcajelző táblákat és az azokat tartó állványokat Feketehegy-Szárazréten. A képviselői keretből finanszírozott beruházással a mai napon végeztek a szakemberek a városrész teljes területén – ismertette sajtótájékoztatón Szigli István önkormányzati képviselő.
Tovább...
 
A megszokott rend szerint zajlik a hulladékszállítás március 15-én Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2023. március 14.
A megszokott ürítési rend szerint végzi a hulladékszállítást március 15-én a DEPÓNIA Nonprofit Kft. Az ügyfélszolgálatok és hulladékudvarok viszont zárva tartanak.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1945