Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kamionok ütköztek Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2016. január 27.
ImageOldalára borult egy nyerges vontató tegnap a 6-os főúton. Adonynál egy cukrot szállító kamion és egy napraforgóval megrakott nyerges vontató ütközött. A cukorszállító átszakította a szélső szalagkorlátot, és a töltésen leborulva az oldalán állt meg. A balesethez a pusztaszabolcsi és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult.
Tovább...
 
Kimarad egy buszmegálló az Adonyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 25.
ImageSzennyvízvezeték-javítás zajlik a héten az Adonyi úton, a 66-68. szám előtti ingatlanoknál. Emiatt félpályás lezárásra kell számítani, a Pancsovai utcai megállót pedig átmenetileg megszüntetik.
Tovább...
 
Jégről mentési gyakorlat a Velencei-tavon Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2016. január 06.
Még nem alkalmas sportolásra a Velencei-tó jege, a jégfelületre lépni veszélyes. A part közelében körülbelül öt centiméter vastagságú jégréteg alakult ki az elmúlt napok fagypont alatti időjárásának eredményeként. A székesfehérvári hivatásos, valamint a pusztaszabolcsi katasztrófavédelmi őrs tűzoltói a jégről mentést gyakorolták az agárdi kikötőben.
Tovább...
 
Visszavonták a másodfokú riasztást Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. január 06.
Az Országos Meteorológia Szolgálat legfrissebb adatai szerint csökkent az ónos eső miatti riasztási szint a Dunántúlon, Fejér megyében, így a másodfokot visszavonták, elsőfokúra mérsékelték a riasztási szintet.
Tovább...
 
Halálos vonatbaleset Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2016. január 04.
ImageHalálos kimenetelű vasúti közlekedési baleset történt 2016. január 4-én reggel Székesfehérváron, a Vásárhelyi úton. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy szerelvényvonat elgázolt egy személyt, aki a vasúti síneken kelt át. A baleset bekövetkezésének körülményeit a rendőrök vizsgálják.
 
A tűzijáték veszélyes is lehet Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. december 31.
ImageAz év utolsó napján az emberek többsége ünnepel, és látványos tűzijátékkal búcsúztatja az évet, ez azonban veszélyes is lehet, súlyos sérüléseket és tüzet okozhat. A biztonságos szórakozás érdekében be kell tartani a pirotechnikai termékekre vonatkozó szabályokat.
Tovább...
 
Tűzoltásvezetők szakmai továbbképzése Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. december 22.
ImageAz év vége közeledtével második alkalommal tartott továbbképzést a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a tűzoltás vezetésére jogosult hivatásos, önkormányzati és létesítményi tűzoltók részére. A szakmai értekezleten 42 vettek részt, köztük tűzoltóparancsnokok, szolgálatparancsnokok és helyetteseik.
Tovább...
 
Biztonságos vásári forgatag Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. december 22.
Karácsony közeledtével egyre többen keresik fel a különböző vásárokat, bevásárlóközpontokat, nagyáruházakat. A rendezvényekre és az üzletekbe látogatok biztonsága az ünnepi időszakban is kiemelkedően fontos, ezért ezeken a helyszíneken a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági ellenőrzés keretében vizsgálja az alapvető tűzvédelmi szabályok és előírások betartását.
Tovább...
 
Felújítás miatt ideiglenesen módosult a sürgősségi megközelítése Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. december 09.
ImageFelújítási munkálatok miatt a mentőfeljárót, így a sürgősségi személy és mentőbejáratot lezárták, így a betegek a sürgősségit a munkálatok ideje alatt a hotelépületen keresztül tudják megközelíteni. A mentők és betegszállítók a kórház Seregélyesi úti mentőállomás kapuján mennek be, a Hotel főbejárata előtt állnak meg, és a kórház területét a Hunyadi utcai „Gomba portánál” lévő kapun hagyhatják el. Éppen ezért személyautók a beruházás ideje alatt nem parkolhatnak a Hotel épület előtt.
Tovább...
 
Biztonságban az év végén Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2015. december 03.
ImageA Fejér megyei rendőrök is mindent megtesznek az ünnepek nyugalmáért.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a Király sor  Géza utca csomópontjánál Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. december 03.
ImageForgalomkorlátozás lesz december 7-től 10-ig a Király sor – Géza utca csomópontnál, mert a forgalmas kereszteződésben süllyesztett járható középszigetes körforgalmat alakítanak ki. Ebben az időszakban az erre haladó autóbuszok terelőútvonalon közlekednek, a forgalmat jelzőőrök irányítják. December 11-től, péntektől üzemel a csomópont az új forgalmi rend szerint.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1301