Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Forgalmirend-változások az 56-os megemlékezések idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 21.
ImageAz 1956-os megemlékezések, városi ünnepségek idején lezárásokra, forgalomelterelésekre kell számítani. Október 21-én, péntektől október 24-én, hétfőig a város érintett pontjain, utcáin kérik a közlekedők figyelmét, a lakosság megértését és türelmét!
Tovább...
 
Felújított tűzoltóautóval gazdagodtak a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. október 20.
ImageA pázmándi önkéntes tűzoltók képviselői Ambrus Sándor elnök vezetésével egy felújított tűzoltógépjármű fecskendőt vettek át Budapesten, a BM HEROS telephelyén Bérczi László tűzoltó dandártábornoktól, országos tűzoltósági felügyelőtől.
Tovább...
 
A szén-monoxid-mérgezés megelőzhető! Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. október 20.
A téli időszak sajnálatos velejárója, hogy mindennapossá válnak a szén-monoxid-mérgezéssel kapcsolatos hírek. A szén-monoxid jelenlétét nem érzékeljük, mivel színtelen, szagtalan, a szervezetre gyakorolt hatásai (rosszullét, szédülés, hányinger, fáradtság) könnyen összetéveszthetőek egyéb betegségek tüneteivel. Az akár halálos kimenetelű esetek néhány egyszerű és könnyen betartható szabállyal megelőzhetők.
Tovább...
 
Marad a szürke, hideg idő Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 17.
ImageBár vasárnap kicsit normalizálódott a helyzet, semmi jóval nem kecsegtet az előrejelzés, ami a jövő hét időjárását illeti. Marad az igazi szürke, borús, sokszor esős, szeles, összességében kifejezetten kellemetlen, tipikus késő őszi idő. Hétfőtől szerdáig néha még felszakadozik rövidebb időszakokra a felhőzet, ám csütörtökön és pénteken - a mostani számítások szerint - stabilan esős nappal kalkulálhatunk.
Tovább...
 
Csütörtöktől lehet égetni Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 12.
ImageSzékesfehérvár Megyei Jogú Város közigazgatási területén – a helyi jelentőségű védett természeti terület kivételével – az avar és növényi hulladék nyílttéri égetése 2016. október 13-tól (csütörtöktől) 20-ig (csütörtökig) 08.00 és 20.00 között engedélyezett! Vasárnap azonban tilos az égetés!
Tovább...
 
Változás a 24-es és 25-ös autóbuszjárat útvonalán Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 12.
ImageVízi-közmű felújítási munkálatok miatt szerdán és csütörtökön kimarad a 24-es és 25-ös autóbuszjárat útvonalán a Pozsonyi út, Fiskális út elnevezésű autóbusz-megállóhely a városból kivezető irányban.
Tovább...
 
Lezárják kedden a Gáz utca egy részét Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. október 11.
ImageDaruzási munkálatok miatt lezárják október 11-én, kedden 8 és 14 óra között a Gáz utca Budai út irányába vezető ágát a Sarló utcától. Amennyiben kedden csapadékos lesz az idő, a lezárás egy nappal eltolódik, és szerdán kell forgalomkorlátozásra számítani. Több helyi járatos autóbusz terelőútvonalon fog közlekedni. A lakosság megértését és türelmét kérik!
Tovább...
 
Előzzük meg a kéménytüzeket! Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó alezredes   
2016. október 10.
ImageBár a hivatalos fűtési szezon csak október 15-én kezdődik, a hidegre fordult idő miatt sok háztartásban már fűteni kezdtek. Komoly veszélynek teszik ki otthonukat és szeretteiket azok, akik úgy kezdenek fűteni, hogy elmulasztják a fűtőeszközük éves karbantartását, vagy nem megfelelő tüzelőanyagot égetnek. A tűzoltókat csak az elmúlt héten huszonegyszer riasztották kéménytűzhöz.
Tovább...
 
Pénteken lezárják a Petőfi utca Kossuth utca  Arany János utca közötti szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 06.
ImageTájékoztatják a lakosokat, hogy október 7-én, pénteken lezárják a Petőfi utca Kossuth utca – Arany János utca közötti szakaszát. Kérik a lakosság türelmét és fokozott figyelmét!
Tovább...
 
Lezárják a Fiskális út  Késmárki utca kereszteződését Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. október 03.
ImageGázvezeték-építési munkálatok miatt október 3-tól, hétfőtől lezárják a Fiskális út – Késmárki utca csomópontot. A korlátozás idején az orvosi rendelő és a gyógyszertár parkolóit, valamint az ingatlanokat a Késmárki utca felől lehet megközelíteni. Kérik a lakosok fokozott figyelmét és türelmét!
Tovább...
 
Vasárnap elköszön a nyári idő Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2016. október 02.
ImageÉlveztük, szerettük, örültünk a nyári időjárásnak, ami szinte végig jellemző volt mifelénk szeptemberben. Az október is még szép, meleg, néhol 25-27 fokos idővel indult, ám vasárnap egy hidegfront érkezik, így előbb a Dunántúlon, majd a déli óráktól már a középső tájakon is számítani kell eső, záporok kialakulására, ugyanakkor keleten még több órára kisüt a nap.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1344