Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Árokba borult a pótkocsi Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 22.
Teherautó pótkocsija borult árokba Székesfehérvár és Zámoly között, a 8123-as úton ma, a kora hajnali órákban. A megyei műveletirányítás a székesfehérvári hivatásos tűzoltókat riasztotta az esethez. A szerelvény Székesfehérvár felé tartott, amikor a hűtött élelmiszert szállító pótkocsi a menetirány szerinti jobb oldali árokba borult, amelyet a teherautó és egy fa tartott vissza a további dőléstől.
Tovább...
 
Autótűznél és balesetnél a fehérvári tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 15.

Image

Az esti órákban egy pick-up típusú kisteherautó égett, hajnalban pedig az M7-es autópályán történt baleset. Mindkét esetnél a székesfehérvári hivatásos tűzoltók munkájára volt szükség.
Tovább...
 
Felhőszakadás veszélye miatt elsőfokú meteorológiai riasztás Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 11.

Image

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a mai napra elsőfokú, citromsárga figyelmeztetést adott Fejér megye területére felhőszakadás veszélye miatt. Ezen felül délelőtt kilenc órakor elsőfokú riasztási szintre emelték a figyelmeztetést, szintén felhőszakadás lehetősége miatt. Ennek értelmében intenzív záporból, zivatarból rövid idő alatt 25-30 mm-t meghaladó csapadék hullhat.
 
Zivatar, felhőszakadás veszélyére figyelmeztet a meteorológia Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. július 08.

Image

Az Országos Meteorológiai szolgálat a mai napra másodfokú, narancssárga figyelmeztetést adott ki Fejér megye területére. A kánikulai meleget heves zivatarok és intenzív záporok szakíthatják meg, amelyekből rövid idő alatt akár 50 milliméter csapadék is hullhat, esetenként károkozó szél, illetve jég kíséretében.
Tovább...
 
Nőtt a biztonság a tónál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 07.

Image

A hétvégén már a Készenléti Rendőrség egységei is vigyáznak a Velencei-tónál pihenőkre.
Tovább...
 
Nyaralás - csak figyelmesen! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. július 03.

Image

A nyár az az időszak, amikor leghosszabb ideig vagyunk távol otthonunktól. A bűnelkövetők, elsősorban a betörők előszeretettel használják ki ezt az időszakot, mert az üresen álló lakás kedvez "munkájuk" sikeres végzéséhez. Azt a házat, lakást veszik célba elsősorban, melyet kifigyelés után gazdátlannak vélnek, melynek környezete árulkodik, hogy lakója nincs odahaza. Pillanatok alatt törnek be ajtón, ablakon keresztül és percek alatt összeszedik az értékeket, majd távoznak. A folytatásban a Gárdonyi Rendőrkapitányság tanácsait osztjuk meg, mire kell leginkább figyelnünk, hogy ne legyen keserűen emlékezetes a nyarunk.
Tovább...
 
Szikláról esett le a fiatal férfi Nyomtatás E-mail
Írta: Udvardi János tű. őrnagy   
2014. július 02.
Tegnap délután a Pákozdi ingókövekről esett a mélybe egy fiatalember.
Tovább...
 
2014. évi Székesfehérvári Királyi Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2014. július 01.

Image

Tudományos konferencia, szertartásjáték, néptánc fesztivál, fogadalmi mise és katonazenekari fesztivál is lesz augusztus 14. és 24. között a 2014. évi Székesfehérvári Királyi Napok rendezvénysorozat keretében. A programokról sajtótájékoztatón számoltak be a szervezők.
Tovább...
 
Új közfoglalkoztatottak Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 25.

Image

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vesz a kiemelt projektben.
Tovább...
 
3 hektárnyi tarló égett le Alap közelében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 25.

Image

5 hektár területű szántón keletkezett tűz Alap közelében. A helyszínre a sárbogárdi hivatásos tűzoltók vonultak. A területen a tarló mellett lábon álló búza is volt, ezért azt egy erőgép segítségével körbeszántották, megakadályozva a tűz tovább terjedését. Az 5 hektáros területből körülbelül 3 hektárnyi égett le.
Tovább...
 
Éheztette a kutyáit Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2014. június 25.

Image

Egy székesfehérvári férfi nem látta el megfelelően kutyáit. A rendőrök állatkínzás miatt büntetőeljárást indítottak és most vádemelést javasolnak ellene.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1162