Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünet lesz az Őrhalmi szőlőkben Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 17.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 20-án, hétfőn Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Áramszünet lesz az Öreghegyen és Ráchegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 09.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 9-én, csütörtökön és 10-én, pénteken Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér egy szakaszát Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 07.
Október végéig egyirányúsítják a Hosszúsétatér Balatoni út és Horvát István utca közötti szakaszát. Burkolatfelújítási munkálatokat végeznek az érintett szakaszon.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Budai úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 07.
A Budai út felújítási munkái kapcsán 2021. szeptember 7-én, kedden 7.00 órától előreláthatólag 2021. szeptember 11-én, szombaton 18.00 óráig forgalomkorlátozás lesz a Budai út – Gáz utca – Lövölde utca csomópontban.
Tovább...
 
Áramszünet Sóstó-Újtelepen hétfőn és kedden Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 06.
Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 6-án, hétfőn és 7-én, kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a Horvát István utcánál Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 06.
A Prohászka Ottokár utcai víziközmű- és kerékpárút-építés munkái kapcsán szeptember 6-án, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag egy hónapra forgalomkorlátozást vezetnek be a Horvát István utca – Prohászka O. úti csomópontban. A korlátozás érinti a 33 és 35 jelzésű autóbuszjáratokat is.
Tovább...
 
Új forgalmi rend lépett életbe a Pozsonyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 03.
Megváltozott a Pozsonyi út forgalmi rendje! A Fiskális úti körforgalomtól megállási tilalmat vezettek be a Zobori út irányába azon a szakaszon is, ahol eddig nem volt tiltás. A Vágújhelyi utcától a Fiskális út irányába pedig a teljes szakaszon várakozási tilalom van érvényben.
Tovább...
 
Védelmi gyakorlatot tartottak Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2021. szeptember 03.
Tegnap ismét megszólaltak a szirénák a városban, hogy egy – ezúttal szerencsére csak szimulált – veszélyhelyzetről tájékoztassák a lakosságot. Ez is része volt a külső védelmi terv gyakorlásának. Évente részlegesen, háromévente pedig teljeskörűen végzik ezt az érintett szakmai szervezetek, a Helyi Védelmi Bizottság és a Katasztrófavédelem koordinálásával, hogy szükség esetén a katasztrófahelyzeteket gyorsan és hatékonyan tudják megoldani.
Tovább...
 
Szeptember 2-án megszólalnak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. szeptember 02.
Székesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlására kerül sor szeptember 2-án, csütörtökön délelőtt. A program során a városban telepített lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
Tovább...
 
Filmforgatás miatt lezárások vannak a belváros több pontján Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2021. szeptember 01.
Szombat reggel 6 óráig lezárják a Mátyás király körút Alba Plaza melletti parkolóit.
Tovább...
 
Teljes útzár lesz a Farkasvermi úti vasúti átjáróban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2021. augusztus 30.
Felújítási munkálatokat végeztet a MÁV a Farkasvermi úti vasúti átjáróban, így szeptember 1-jén, szerdán 05 óráig – teljes útzárat vezettek be. Ezidő alatt forgalmirend-változásokkal is számolni kell, illetve a „30” és „37” jelzésű autóbuszok is terelőútvonalon közlekednek, de csak egy megállóhely marad ki.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1802