Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Kedden, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 18.
Az E.ON tájékoztatása szerint március 19-én, 20-án és 21-én, kedden, szerdán és csütörtökön áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Március 15-én is a megszokott rendben végzi a hulladékszállítást a DEPÓNIA Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2024. március 14.
A március 15-i, pénteki napon is a megszokott rendben végzi a lakossági hulladékszállítást a DEPÓNIA Nonprofit Kft. A személyes ügyfélszolgálatok, valamint a csalai hulladékudvar azonban zárva tartanak.
Tovább...
 
Az eső miatt kedden aszfaltoznak a Kégl György és a Távirda utca közötti átkötő szakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 12.
Az esős időjárás miatt egy nappal később, 2024. március 12-én, kedden délelőtt betonoznak, így ebben az időszakban várható forgalomkorlátozás, időszakos útzár a Vida Pál tér Távirda utca – Kégl György utca közötti összekötő szakaszán.
Tovább...
 
Lezárás aszfaltozás miatt hétfőn a Kégl György és a Távirda utca közötti átkötő szakaszon Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 10.
2024. március 11-én, hétfőn – a tervek szerint – 9.00 és 12.30 óra között betonozási munkálatok miatt forgalomkorlátozást, időszakos útzárat vezetnek be a Vida Pál tér Távirda utca – Kégl György utca közötti összekötő szakaszán.
Tovább...
 
Ideiglenes forgalmi rend a Pozsonyi úton Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 07.
Ideiglenes forgalmi rendet vezettek be a Pozsonyi úton, a Karinthy Frigyes és a Németh László utcai keresztedződések között. A járdát, a buszmegállót és az úttestet érintő beruházások a Pozsonyi és Berényi út közötti területen zajló új áruház építésénhez kapcsolódnak. A tervek szerint a munkálatok május közepéig tartanak.
Tovább...
 
Elhunyt Horváth Istvánné (1951-2024), Maroshegy egykori önkormányzati képviselője Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. március 06.
Ismét szomorú veszteség érte a székesfehérváriak közösségét. Elhunyt Horváth Istvánné, aki több mint másfél évtizeden át képviselte Maroshegy városrészt és lakóit. Először tanácstagként kapcsolódott be a helyi közéletbe, majd háromszor – 1990-ben, 1994-ben (ekkor egyetlen női egyéni választókörzeti képviselője volt a közgyűlésnek) és 1998-ban – választották meg önkormányzati képviselőnek.
Tovább...
 
A szennyvíz-gerincvezetéket javítják – időszakos forgalmirend-változások a Deák Ferenc utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 29.
Megkezdődtek a munkálatok a Deák Ferenc utca Budai út és Horvát István utca közötti szakaszán, ahol önkormányzati forrásból közel 580 méter hosszúságban a szennyvíz-gerincvezeték kitakarás nélküli rekonstrukciója valósul meg.
Tovább...
 
Csütörtökig áramszünet lesz Székesfehérvár egyes utcáiban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 28.
Az E.ON tájékoztatása szerint február 28-án és 29-én, szerdán és csütörtökön áramszünetre kell számítani Székesfehérvár egyes utcáiban. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Egyirányúsítás a parkoló autók miatt Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 27.
Egyirányú lesz március 3-ától a Móricz Zsigmond utca a Huba KÖZTŐL a Széna tér irányába. Az utcában kialakult parkolási szokások miatt leszűkülő útpálya nem képes zavartalanul biztosítani a kétirányú forgalmat. Ezért van szükség a forgalmi rend módosítására, ezzel növelhető a közlekedők biztonsága.
 
Pénteken feloldják a forgalomkorlátozást a Halász utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2024. február 23.
Pénteken, tervezetten 13.00 órától feloldják a forgalomkorlátozást a Halász utcában Székesfehérváron. Az autósok így ismét használhatják a Palotaváros egyik legforgalmasabb átkötő útját.
Tovább...
 
Szerdán és csütörtökön áramszünet lesz az Öreghegyen és Feketehegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2024. február 20.
Az E.ON tájékoztatása szerint február 21-én, szerdán és február 22-én, csütörtökön is áramszünetre kell számítani Székesfehérváron. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 2083