Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Vízosztással, ivókutakkal és az utak hűsítő locsolásával segítenek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. július 07.

Image

Szerda 24.00 óráig van érvényben a szombaton kiadott országos tisztifőorvosi harmadfokú hőségriasztás. Székesfehérváron több helyen segítik a hőség elviselését vízosztással, tűzcsapokra felszerelt ivókutakkal és klimatizált, illetve hűvös helyek megnyitásával.
Tovább...
 
Vasárnap is baleseteknél segítettek a tűzoltók Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 06.

Image

Négy közlekedési balesetnél kérték a katasztrófavédelem segítségét július 5-én, vasárnap napközben Fejér megyében. A székesfehérvári és a pusztaszabolcsi hivatásos tűzoltók, valamint a pázmándi önkéntes tűzoltóság ezúttal is az M7-es autópályán és a 7-es főúton végezte a műszaki mentési feladatokat. A 63-as főúton is baleset történt, ahol a sárbogárdi hivatásos tűzoltók avatkoztak be.
Tovább...
 
Szirénapróba Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. július 06.

Image

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatja a lakosságot, hogy a Paksi Atomerőmű Zrt. 30 kilométeres körzetébe eső településeken a lakossági tájékoztató- és riasztó rendszer működőképességének ellenőrzése érdekében Alap, Alsószentiván, Cece, Előszállás, Nagykarácsony, Sáregres, Vajta, településeken csökkentett üzemű (morgató) szirénapróba végrehajtására kerül sor 2015. július 6-án, hétfőn 13.00 órakor.
 
Két daruval emelték meg a buszt Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. június 23.

Image

Gyakorlatot tartott a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség a székesfehérvári hivatásos tűzoltóknak a megyeszékhelyen. A teheremeléssel összefüggő továbbképzésen az autóbuszokat, tehergépjárműveket érintő baleseteknél előforduló műszaki mentési, daruzási feladatokat hajtják végre a tűzoltók. A gyakorlaton a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is részt vett.
Tovább...
 
Megkezdődik a körforgalom építése Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. június 23.

Image

A munkaterület átadását követően kedden megkezdődik a körforgalom építése a Deák Ferenc – Horvát István utca kereszteződésében. A beruházás során a körforgalom létesítése mellett megújul a szegélyek egy része, az útburkolat, valamint parkolóhelyeket is kialakítanak. Minderről a hétfői munkaterület átadáson adott tájékoztatást a 4. számú választókörzet önkormányzati képviselője, Molnár Tamás.
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a III. Béla király tér környékén Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. június 19.

Image

A parkolási problémák kezelése és a III. Béla király tér könnyebb megközelíthetősége érdekében változik a forgalmi rend a téren és a környező utcákban. Az új forgalmi rend júliustól lép életbe.
Tovább...
 
FORGALOMKORLÁTOZÁS FASORFENNTARTÁSI MUNKÁK MIATT Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2015. június 17.

Image

Székesfehérvár Városgondnoksága tisztelettel értesíti az autósokat és a környéken lakókat, hogy a III. Béla király téren június 17-én, szerdán fasorfenntartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásra kell számítani a. A biztonságos munkavégzés és az esetleges balesetek elkerülése miatt lezárják a teret 0:00 és 15:00 között. A közlekedők szíves türelmét és megértését kérik a szakemberek.
Tovább...
 
Biztonságban a szünidőben Nyomtatás E-mail
Írta: Rendőrség   
2015. június 16.

Image

A rendőrség a nyári szünidőre való tekintettel néhány bűn- és baleset-megelőzési tanáccsal szeretné elősegíteni a gondtalan kikapcsolódást.
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Székesfehérvár Rallye ideje alatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 12.

Image

Hétvégén ismét megrendezik a Székesfehérvár Rallye-t. A pénteki rajtceremónia után szombaton és vasárnap zajlanak a futamok több helyszínen. A versenyhez kapcsolódóan útlezárásokra és autóbusz-terelésekre is számítani kell.
Tovább...
 
FIGYELJ A MÁSIKRA! - FORGALOMKORLÁTOZÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2015. június 11.

Image

Ideiglenes Forgalomkorlátozás lesz csütörtökön a Zichy ligetnél a „Figyelj a Másikra!” elnevezésű bűn- és baleset-megelőzési nap programjai miatt. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság június 11-én 12 óra 30 perc és 19 óra 30 perc közötti időben, a rendezvény lebonyolításának ideje alatt Székesfehérváron, a Zichy liget térségében forgalomkorlátozásra kell számítani.
Tovább...
 
Hulladékhasznosító telephelyen csaptak fel a lángok Nyomtatás E-mail
Írta: Szabó-Bisztricz Anett   
2015. június 10.

Image

Több száz tonna préselt hulladék gyulladt ki egy telephelyen június 9-én, kedden délben. A tűz egy csarnokot is veszélyeztetett. A lángok terjedését ötven tűzoltó fékezte meg.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1234