Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Várják az érdeklődőket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 27.
ImageA Fejér megyei toborzó csoport továbbra is folytatja munkáját. A határvadász-képzés iránt érdeklődőket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2016. szeptember 27 és október 2 között az alábbi helyszíneken és időpontokban tájékoztatják:
Tovább...
 
Forgalomkorlátozások az Európai Mobilitási Héten Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 15.
ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan Székesfehérvár idén is csatlakozik az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap nemzetközi rendezvénysorozatához. Ennek során szeptember 15-e és 22-e között számos programmal készülnek a város különböző pontján, így az autósoknak több forgalomkorlátozással is számolniuk kell az elkövetkezendő napokban, valamint több autóbuszjárat is módosított útvonalon fog közlekedni.
Tovább...
 
Megszólaltak a szirénák Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2016. szeptember 07.
ImageA FLAGA Gáz Kft. telephelyén belső védelmi gyakorlatot tartottak tegnap délelőtt egy gáztartály imitált szivárgása miatt, majd ezzel párhuzamosan a Városházán is megkezdődött a külső védelmi terv részleges gyakorlása, a Helyi Védelmi Bizottság tagjainak részvételével. A városban megszólaltak a katasztrófariadót jelző szirénák és valamennyi fehérvári tanintézményben tűzriadót tartottak.
Tovább...
 
Kedden megszólalnak a szirénák is Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. szeptember 03.
ImageSzékesfehérvár külső védelmi tervének részleges gyakorlatára kerül sor szeptember 6-án, kedden délelőtt. A program során a városban telepített, lakossági tájékoztató szirénák kétszer is megszólalnak. Az elhangzó riasztás lakossági intézkedést nem igényel. A délelőtt folyamán az oktatási intézményekben tűzriadó-gyakorlatot hajtanak végre.
Tovább...
 
Útlezárás hétfőn délelőtt a Lövölde utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 29.
ImageÚtlezárásra kell számítani ma (hétfőn) a Lövölde utcában. A közlekedők türelmét kérik!
Tovább...
 
A Városi Tűzijáték miatt lezárják a Halász utcát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 18.
ImageAz elmúlt évekhez hasonlóan idén is számos érdekességekkel várják az érdeklődőket Székesfehérváron az augusztus 20-i ünnepi hétvégén. A rendezvénysorozat a Városi Tűzijátékkal zárul, amelyre augusztus 21-én, vasárnap este 22.30 órától kerül sor. Tájékoztatják a lakosságot, hogy emiatt 2016. augusztus 21-én, 21.30 órától lezárásra kerül a Halász utca. Az érintett útvonalon a Rendőrség csak az autóbuszokat engedi át. Kérik az arra közlekedők megértését és együttműködését!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás az Öreghegyi Mulatságok idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 18.
ImageIsmét vendégül látják Székesfehérvár polgárait és minden érdeklődőt az Öreghegyen, a nemzeti ünnepet megelőző napon. Augusztus 19-én, pénteken hagyományosan a Bory téren rendezik meg a 25. Öreghegyi Mulatságot, amely tartalmas programot ígér neves fellépőkkel, zenészekkel, kenyér- és borszenteléssel, végül pedig utcabállal. A kulturális eseményhez kapcsolódóan forgalomkorlátozásra kell számítani a Bory téren. Kérik az arra közlekedők megértését és türelmét!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz a Lövölde út és a Budai út kereszteződésében Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 18.
Távhővezeték-építési munkálatok miatt péntektől egy hónapig nem lehet ráhajtani a Lövölde útról a Budai útra. A korlátozás ideje alatt kérik a közlekedők figyelmét és türelmét!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: Közlemény   
2016. augusztus 09.
ImageForgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején, augusztus 9-től 11-ig. Lezárásra kerül a Mátyás király körút Zichy liget melletti szakasza, valamint terelőúton közlekednek a helyi és helyközi autóbuszjáratok. A nyári fesztiválok idején előírt forgalomkorlátozások miatt a lakosság és a közlekedők türelmét, körültekintését kéri!
Tovább...
 
Forgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 05.
ImageForgalomkorlátozás lesz az Alba Regia Feszt idején, augusztus 9-től 11-ig. Lezárásra kerül a Mátyás király körút Zichy liget melletti szakasza, valamint terelőúton közlekednek a helyi és helyközi autóbuszjáratok.
Tovább...
 
Félpályás útlezárás, forgalomkorlátozás Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2016. augusztus 04.
ImageVízvezeték-építés és úthelyreállítás miatt forgalomkorlátozásokra számíthatnak az autósok Székesfehérváron, a Pozsonyi út alsó szakaszán. Ezúton is kérik a lakók és a közlekedők türelmét!
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 11 / 1333