Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Autó égett Baracskán Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2014. január 07.

Image Teljesen kiégett egy autó Baracskán, a Kossuth Lajos utcában. A tűzesethez a váli önkormányzati tűzoltók vonultak, akik egy vízsugárral megfékezték a lángokat. Sem a személyautóban sem a környezetében nem tartózkodott senki, ebből adódóan személyis sérülés nem történt. Az esettel kapcsolatban felmerült a szándékos tűzokozás lehetősége, ezért a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tűzvizsgálati eljárást indított a körülmények kivizsgálása érdekében.

 
BEMUTATÓ A KARÁCSONY KÖRNYÉKI TŰZESETEK MEGELŐZÉSÉÉRT Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 19.

Image Az ünnepek kapcsán a tűzoltók a buszpályaudvar szomszédságában lévő parkolóban bemutatják, hogyan kell a meggyulladt étkezési zsiradékot helyesen eloltani, milyen otthoni módszerek állnak rendelkezésre ahhoz, hogy ne legyen súlyos égési sérülés és jelentős anyagi kár a tüzes kaland következménye.

Tovább...
 
Időben jelzett a szén-monoxid riasztó Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2013. december 16.
Riasztott a szén-monoxid érzékelő Adonyban, az Árpád utca egyik családi házában tegnap, az esti órákban. A segélykérő hívást követően a megyei Katasztrófavédelmi Műveleti szolgálat és a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók indultak el, akik szintén egészségre káros mértékű gázkoncentrációt mértek a műszereikkel. Az épületben két felnőtt és két gyermek volt, akik közül a gyermekeket további kivizsgálásra kórházba szállított a mentőszolgálat. A fatüzelésű cserépkályhából a maradék égésterméket a tűzoltók eltávolították, illetve átszellőztettek, ezzel megszüntették a további veszélyhelyzetet. A kéményseprő szakember a kéményt átvizsgálta és biztonságosnak ítélte, azonban a tulajdonos csak részletes átvizsgálást követően fogja ismét használni a kályhát.
Tovább...
 
Ráomlott a föld egy munkásra Baracson Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2013. december 09.
Csatornázási munkálatok közben ráomlott a föld egy munkásra Baracson, a Május 1. utcában. A katasztrófavédelem segítségét az Országos Mentőszolgálat kérte, mivel a középkorú férfi az öt méter mély munkagödörben volt eltemetve.
Tovább...
 
Halálos vasúti baleset Polgárdinál Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. december 07.

Image Személygépkocsi ütközött gyorsvonattal Polgárdi határában. A gépkocsivezető azonnal meghalt, az utasok életmentését a rendőrök kezdték meg.

Tovább...
 
Biztonságban az ünnepek idején Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2013. december 07.

Image Megkezdődött a négy héten át tartó adventi időszak. Ilyenkor a hagyományoknak megfelelően az otthonokban gyertyát gyújtanak, ezzel is felkészülve a karácsony szellemiségére. Az égő gyertya, mécses használata komoly veszélyt hordoz magában. A lángja, magas hőmérsékletéből adódóan képes meggyújtani a környezetében lévő éghető anyagokat. Szomorú statisztika, hogy az ünnepek időszakában megemelkedik az otthonokat pusztító tűzesetek száma, azonban a következő egyszerű szabályok betartásával valóban csak a családra kell koncentrálni a szeretet óráiban.

Tovább...
 
Tolvajt keresnek a dunaújvárosi rendőrök Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 28.

Image Tolvajt keresnek a dunaújvárosi rendőrök.

Tovább...
 
Tetten érték őket Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 26.

Image Tolvajok és körözött személy került rendőrkézre az elmúlt 24 órában Fejér megyében. Ezen kívül egy körözött autó is előkerült.

Tovább...
 
Lángolt a lakóház teteje Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas-Bozsik Gábor tűzoltó százados   
2013. november 12.

Image Lángoló épülethez riasztották a katasztrófavédelem dunaújvárosi hivatásos tűzoltóit Baracsra, a Széchenyi István utcába tegnap az esti órákban. A tűzoltók kiérkezésekor a hatszor húsz méter alapterületű lakóház tetőszerkezete égett és közvetlen veszélyt jelentett a földszinti lakótérre és az épület mellett lévő istállóra. A jelentős méretű tűzeset miatt a sárbogárdi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is riasztást kapott a káresethez.

Tovább...
 
Átadták Székesfehérváron a gyermekbarát meghallgató szobát Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 11.
Dr. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes személyesen adta át dr. Varga Péter r. ezredes, megyei rendőrfőkapitánynak a gyermekbarát meghallgató szoba alkalmassági tanúsítványát.
Tovább...
 
Lopások, bántalmazások Fejér megyében Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. november 11.

Image Lopások, bántalmazások Fejér megyében - Az elmúlt 24 óra történései...

Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1024 - 1034 / 2096