Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Pénzéért ölték meg Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 09.

Image Megverték, majd a vasúti sínekre fektették azt a 64 éves nagyvenyimi férfit, akinek halálával összefüggésben a Fejér megyei nyomozók három férfit vettek őrizetbe.

Tovább...
 
Ne érintsék a dobozokat! - rágcsálóirtás kezdődik Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 06.

Image A Városgondnokság megbízásából az Albatox Kft. a város területén lévő főbb vízfolyások és csapadékvíz elvezető árkok mellett rágcsálóirtást végez. Kérik, hogy a kihelyezett irtószeres dobozokat senki ne érintse meg.

Tovább...
 
Tanévnyitó 2013/2014 Nyomtatás E-mail
Írta: Szemerei Péter   
2013. szeptember 04.

Image Szeptembertől a rendőrség a polgárőrséggel együttműködve tovább folytatja a gyermekek biztonságos közlekedése és a bűnmegelőzés terén indított programjait. E kezdeményezések idén az iskolai bűnmegelőzési tanácsadók munkájával is kiegészülnek.

Tovább...
 
Egyirányú forgalmi rendet vezetnek be a Gyümölcs utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. szeptember 02.

Image Megváltozik a Gyümölcs utca forgalmi rendje a burkolat felújítását követően. Egyirányú lesz a forgalom a Budai út irányába, ahonnan megszűnik a balra kanyarodási lehetőség a Gyümölcs utcába. Átalakítják a parkolókat is, a parkolóhelyek száma így jelenősen növekedni fog.

Tovább...
 
Tűzoltó létrát kapott a Csákvári Tűzoltó Egyesület Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. augusztus 27.

Image Egy tűzoltó létrával érkeztek Csákvárra a németországi testvérváros, Pyrbaum tűzoltói. A közel hétszáz kilométeres utat azért tették meg a kollégák, hogy pénteken este átadják a Csákvári Tűzoltó Egyesület használatába a felszerelést. A létrát utánfutóként lehet vontatni és a kézi erővel történő telepítés és létrahosszabbítást követően eléri a tizennyolc méteres magasságot. Az eszköz a műszaki vizsga és különböző engedélyek beszerzését követően fogja szolgálni Csákvár tűzvédelmét.

 
Előzetesben a gyújtogatók Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 27.

Image A hétvégén tízmilliós kárt okozott két tinédzser.

Tovább...
 
Sűrű napja volt a vízi rendőröknek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 27.

Image A Velencei-tó közepéről mentették ki egy bajba jutott szörföst, majd vízibiciklit elkötő fiatalokkal szemben intézkedtek.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a szombati tűzijáték miatt Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 24.

Image Kedvező időjárás esetén augusztus 24-én, szombaton körülbelül 22.30 órakor kezdődik az ünnepi tűzijáték, melyet augusztus 20-án az erős szél miatt elhalasztottak. A program miatt forgalomkorlátozások várhatóak.

Tovább...
 
Hat kábítószer-kereskedő előzetesben, egy őrizetben Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 24.

Image Napról napra hírt adtunk arról, hogy egyre bővül a gyanúsítottak köre abban a büntetőeljárásban, mely azután indult a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, hogy Székesfehérváron 2013. augusztus 18-án meghalt egy fiatal nő. Mára összesen tizenkettőre bővült azon személyek száma, akik ellen nyomozás folyik ebben az ügyben.

Tovább...
 
Állatok pusztultak el egy a kigyulladt melléképületben Csóron Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. augusztus 23.

Image Tűzesethez riasztották a katasztrófavédelem székesfehérvári hivatásos tűzoltó egységeit és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatot tegnap este Csórra. A Mátyás király utcai családi ház udvarán a több bódéból összerakott, körülbelül száz négyzetméteres melléképület teljes terjedelmében égett. A tűzben az egységek kiérkezése előtt egy propán-bután gázpalack felrobbant.

Tovább...
 
26 kábítószer fogyasztó rendőrkézen Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. augusztus 06.

Image Fejér megyében, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság illetékességi területén tartott fokozott ellenőrzés során, az elmúlt 60 órában 26 külföldi állampolgárt állítottak elő különböző kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények miatt az egyenruhások.

Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1057 - 1067 / 2096