Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
A Fehérvári rendőrök a legjobb helyszínelők Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. június 03.

Image A rendőrség állománya között minden évben megmérettetnek a baleseti helyszínelők is. Az idei évben Zalaegerszegen rendezték meg a régiós válogatót, ahol Fejér megye mellett, Vas, Somogy és Zala megye rendőrei képviseltették magukat.

Tovább...
 
Házunk védelmében Nyomtatás E-mail
Írta: Gárdonyi Rendőrkapitányság   
2013. május 24.

Image Az emberek szubjektív biztonságérzetét alapvetően befolyásolja, hogy biztonságban érzik-e lakásukat, házukat, és biztonságban érzik-e magukat a közterületeken. A betöréses lopás bűncselekmény nemcsak anyagilag érinti az áldozatot érzékenyen, hanem lelkileg is, hiszen ilyenkor egy vadidegen hatol be a magánszférájukba, és elviszi azokat a tárgyakat is, amelyekhez szoros érzelmi szálak fűzik. Ha azonban felhasználjuk a mechanikus és elektronikus vagyonvédelmi lehetőségek széles tárházát, és néhány egyszerű magatartási szabályt betartunk, jó eséllyel megvédhetjük vagyonunkat.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozások a Belvárosban a hétvégén Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 24.

Image A Hetedhét Játékfesztivál ideje alatt, május 25-én, szombaton és május 26-án, vasárnap forgalomkorlátozásokat vezetnek be Székesfehérvár Belvárosában.

Tovább...
 
Egyre több hölgy uralja az autóját! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 21.

Image A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az idei esztendőben ismételten megrendezte az „Uralom az autóm” című versenyt. A rendezvény során a résztvevők elméleti és gyakorlati tudásukról adhattak számot. A program célja, hogy felhívja az emberek figyelmét a biztonságos közlekedésre. A negyedik alkalommal megtartott versenyen nagy létszámmal képviselték magukat a nők.

Tovább...
 
A villámcsapásokról és a villámvédelemről Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. május 08.

Image Magyarországon elsősorban májustól augusztus végéig számíthatunk villámlással járó viharokra. Fejér megyében 2012-ben egy jelentős tűzeset volt összefüggésbe hozható villámcsapással, amely júliusban, Kápolnásnyéken történt. A villámcsapás természeti jelenség, megelőzni nem tudjuk, védekezni a rendelkezésünkre álló technikai eszközökkel tudunk. A villámvédelem szerepe, hogy csökkentse a villám által az építményeket, illetve embereket érő sérülések és meghibásodások bekövetkezésének valószínűségét, súlyosságát.

Tovább...
 
Vigyázat, traffipax! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 07.

Image A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május hónapban tervezett sebességellenőrzésekről alább adunk információt.

Tovább...
 
Kábellopó élettársak Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 07.

Image A Móri Rendőrkapitányság nyomozói elfogtak egy párost, akiket kábellopással gyanúsítanak.

Tovább...
 
Bolíviáig menekült a rendőrök elől Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. május 06.

Image Három éven át bujkált az a férfi, akit Bolíviában fogtak el a dél-amerikai rendőrök.

Tovább...
 
Forgalomkorlátozás a városi ballagás idején Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2013. május 03.
Image Május 4-én, szombaton 9 órakor rendezik meg a városi közös ballagási ünnepséget a Városház téren. A székesfehérvári középfokú oktatási intézmények érettségiző diákjai vesznek részt a hagyományos programon.
Tovább...
 
Életét kockáztatva oltotta a tüzet Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2013. április 30.

Image Pallag József r. főtörzszászlós, a Gárdonyi Rendőrkapitányság szolgálatirányító parancsnoka  elsőként érkezett egy kápolnásnyéki tűzeset helyszínére, ahol egy ingatlan gyulladt ki. Saját életét és testi épségét kockáztatva kezdte meg a tűz oltását, melynek során füstmérgezést szenvedett.

Tovább...
 
A középmagas, magas lakóépületeket ellenőrzik Nyomtatás E-mail
Írta: Bisztricz Anett   
2013. április 26.

Image Országosan hatósági ellenőrzések keretében vizsgálja a katasztrófavédelem a középmagas, magas lakóépületek tűzvédelmi helyzetét. Fejér megyében január és március között 81 társasházat ellenőriztek.

Tovább...
 
<< Első < Előző 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1090 - 1100 / 2095