Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek
Kék hírek
Áramszünet lesz ma több utcában is Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2022. november 29.
Az E.ON tájékoztatása szerint kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz. 
Tovább...
 
Változik a forgalmi rend a Nagyváradi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 28.
December 1-től változik a forgalmi rend a Nagyváradi utcában. Az utca járda felőli oldalán tilos lesz a megállás. A járda egyetlen, külön KRESZ-táblával is jelzett szakaszán a járda szélessége lehetővé teszi, hogy az úttal párhuzamosan személygépkocsival meg lehessen állni. A többi szakaszon természetesen a járdán sem lehet parkolni.
Tovább...
 
Forgalmirend-változás a Honvéd utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 28.
Forgalmirend-változás lép életbe november 29-én, kedden reggel 7 órától a Honvéd utcában. A Móri úton megkezdődik a vízvezetékek felújítása, így a Honvéd utca zsákutca lesz a Malom utca felől. A Honvéd utca páratlan oldalán tilos lesz a megállás, hogy a kétirányú forgalmat biztosítani tudják.
Tovább...
 
Csütörtökön és pénteken áramszünet lesz Maroshegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 22.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában november 24-én és 25-én Maroshegyen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Kedden és szerdán áramszünet lesz a Búrtelepen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 21.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában november 22-én és 23-án a Búrtelepen. Az érintett városrészben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Átmeneti megállási tilalom a Rákóczi utca egy szakaszán hétfőtől Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 11.
A Rákóczi utcában zajló kerékpárút-építési munkálatok miatt 2022. november 14-én, hétfőn reggel 7.00 órától - előreláthatólag két hét időtartamra - megállási tilalmat vezetnek be a Fehérvári Civil Központ (volt Technika Háza) és a Gáz utca közötti szakaszán, a Király sor irányába vezető oldalon.
Tovább...
 
Megkezdődik a kerékpársáv kialakítása a Rákóczi utcában Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. november 06.
Az autós és a gyalogos közlekedést nem, de a parkolást érinti majd a Rákóczi utcában induló kerékpársáv-kiépítés. Keddtől – várhatóan egy hónapon át – az út menti parkolóhelyeken végzett kivitelezési munkálatokkal kell számolni a városközpont felé vezető oldalon.
Tovább...
 
Áramszünet lesz Öreghegyen, valamint az Aligvári területeken Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. október 25.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában október 26-án Öreghegyen, valamint az Aligvári területeken 27-én és 28-án. Az érintett városrészekben kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Járatkimaradások lesznek kedden délután a helyi közösségi közlekedésben Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. október 24.
A Volánbusz tájékoztatása szerint 2022. október 25-én, kedden 14 óra és 16 óra közötti időszakban figyelmeztető sztrájkot tart a Szolidaritás Autóbusz-Közlekedési Szakszervezet. A várhatóan kimaradó járatok listáját is közzétették, kérve az utasok figyelmét és megértését.
Tovább...
 
több utcában is áramszünet lesz Feketehegyen Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. október 17.
Az E.ON tájékoztatása szerint áramszünet lesz több utcában október 19-én, 20-án és 21-én. Az érintett területeken kérik a lakosság megértését.
Tovább...
 
Változó parkolási rend október 15-én, 23-án, 31-én és november 1-jén Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2022. október 14.
Az áthelyezett munkanap ellenére a szombati rend szerint működik a parkolás szombaton, míg az október 23-i, október 31-i és november 1-jei munkaszüneti, illetve pihenőnapokon díjmentesen vehetők majd igénybe a parkolók.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 12 - 22 / 1915